35066
  • blash
    Me' baj a kiskancsozas? Ha ugyis igaz...
  • Fürtös
    nah sajna nem rajtam mullik:( sikerült szert tennem netre de olyan szuper,hogy 2Mbit csomaggal 400-500 a pingem még az ofp.hu ra is

• Seaweed
    Jah csak neked egyszer vegre oda is kene erned ahova igergeted...x honapja is kiskancsoztal ofp.hu chatjeben hogy visszatersz meg miegyebek ...

Addig meg szajkarate! ...es amugy is...a jatek a lenyeg, nem hogy ki a fof*szfe...ize..brrr..eRRor Fomayer!
  • tpM
    Gyorsan leszaladok a feketepiacra veszek egy új személyazonosságot :D
  • Seaweed
    "élete végéig szívja"

pontosan...ez elkurtad...nem kicsit...Nagyon!...
  • Fürtös
    Nyugi tempikém egyszer csak felérek a serverre és majd gatyába rázom én ezeket az olomgyüjtö joképességü kiskancsókat:D
    Megismeritek az orosz virtust közelröl majd nem lesz ekkora szátok!
  • tpM
    "bocs de ezt nem hagyhattam ki." pedig ki kellett volna...
    b+ egyszer poénkodik az ember életébe azzal ,h OFP-s veteránnak nevezi magát és élete végéig szívja... :D
  • VeteransKUKaC
    Akkor sry én így láttam :)

tpM, a magyarításodra kíváncsi leszek :), mindenhol az fog szerepelni, hogy tpM a veterán OFP-s ( ha lelőted tpM-t akkor nem a szimpla szöveg jelenik meg hogy tpm was killed by xy, hanem lelőted a veterán tpm-et ezért +2 pont) :D, bocs de ezt nem hagyhattam ki.

Ezt a szöveget sosem fogom elfelejteni :)

u.i.: remélem nem voltam sértő <|:(|) ez csak 1 viccnek szántam :)
  • Boconadi
    ez nem egészen így van.!
  • Szekig
    Már most félek tőle... :D :P
  • tpM
    Hamarosan lesz ArmA kampány magyarítás by tpM
  • Kaszi46
    f.a.q.\Magyarítás by DOGMAN\
  • bbchris
    Van már magyarítás az Armához ? Egyet letöltöttem ugyan de az FAKE volt .
  • pedro870
    najó, leírom még1x, mert mindenki keveri

két dologról van szó

van a N.A.G.C. szerver, amin futott eddig az arma port, de lekapcsolták, és nem tudni visszatér-e, s ha igen, miko

van az OFPHu szerver, ahol eddig nem futott arma port, mivel ezen a szerveren linux ment, és linuxra nem adtak ki még arma dedi szervert. itt futott az ofp.hu és arma.hu weboldal is, na ide kerül most windows, weblap pihen, arma port lesz jövő héten :)
  • tpM
    JiP = Join in Progress :) tehát kilépsz berax egy másik facet aztán vissza a gameba.
    Hát arra a 'még egy kérdés're nemtudom a választ
  • Kaszi46
    JIP? Ezt most nem érteni.:)

Nem a temnplate hosszukás arc, hanem maga a custom face 3d modellje, amire ráhúzza ezt a texturát.

még egy kérdés:)

meg még 1: van még valami oylan módosítható textura ami mindnekinél látszik multiban?
  • tpM
    Hát ha cserélgetni akarod akkor lépj ki van JiP... ;P
    És ez a template nemtudom mien hosszukás vékony arcról beszélsz :)
  • Kaszi46
    Köszi sikerült!
    Arra nincs lehetőség hogy több custom face legyen egyszerre? Csak azért mert 3at csináltam, és ha esetleg váltani szeretnék akkor ki kell lépnem, lecserélni a face.jpg képet.
    Tudom, tudom, minek cserélgetném, de én a testreszabhatóság, skinek, skinezés bolondja vagyok.:P
    Esetleg még azt meg lehet oldani, hogy ne az alap 3d arcot adja be a custom skinhez hanem egy másikat? Csak azért mert a custom face 3d modellje egy hosszukás, vékony arc, így hiába csinálom meg az arcomat nem igazán akar hasonlítani.

Jah, és hogyan tdom szabadon mozgatnia akamerát? nincs valami free spect billentyű?
  • VeteransKUKaC
    Egy két hete még senkinek fel sem tünt volna hogyha a server leáll, senkit nem zavart volna, mivel mindenki máshová ment játszani, de most mindenki tülkön ül hogy mikor kapcsolják már vissza :D.

Én nagyon úgy veszem észre, hogy kezd éledezni a magyar arma server.

u.i.: Én is marhára várommár hogy vissza kapcsolják a servert, mert már nagyon hiányolom :).
  • pedro870
    Nincs vége, jövő héten visszatér. Sztem a ts is.
  • Seaweed
    Bocsika...nem tudom volt e szerver es toltatok e....igaz hogy igertem..de ivaszatba torkollot az este..igy most illuminalt allapotban nem kerek bocsnatot....holnap este leszek ha van szerver....jocaka..
  • Boconadi
    Akkor most ofp.hu -nak és TS-nek örökké annyi?
  • VeteransKUKaC
    Én nem nagyon használom akülső nézetet mert szerintem az már nem fps, illetve én nekem nehezebben megy a célzás is TPS-ben:)
  • tpM
    Remélem majd lesz normális difficulty és egyesek nem tudnak majd külső nézetből figyelni a ház sarkánál :D
    mer majd ugyis VETERAN modban fogunk játszani :P :D
  • Szekig
    tpm csak álmában veterán :D
  • VeteransKUKaC
    Nem tök mind1 nekem az a lényeg hogy menjen és tudjak rajta tpM féle veterán ofp-sekre vadászni :), a kis újonc fejemmel :)!!!
  • pedro870
    nemnem,az ofphu arma szerver lesz :)
  • tpM
    ;P
  • Szekig
    Tpm az arma.hu szerver lesz... :P
  • PhantomAss
    köszi!!
  • tpM
    Language Patcher 0.9 (csak 1.02vel müxik)
  • PhantomAss
    tudna vki linket adni ahonnan az angolosítást le lehet szedni? a faq-ban található linkre nem enged be hiába regisztrálok
  • tpM
    Lesz hamarosan OFPHu ArMA zerver
    #5715 :
    Ugyebár van egy custom faced 1024x1024 face.jpg névvel. Berakod a Dokumentumok/neved/ArmA-ba és a játéknál a player-nél berakod és azt mindenki ugy látja játék során.
  • MrTressy
    Már mint ahol a szerver el van helyezve ott történt admin váltás csak engem elfelejtettek értesiteni.És mivel az új adminnak fogalma sem volt mi fut rajta ezért szépen lenyomta, most várom a válaszát hogy engedélyezik a további üzemeltetést vagy lehet csomagolni....
  • Kaszi46
    Ha módosítok egy arc textúrát, akkor az minden gond nélkül megjelenik másoknál multiban? Mintha tegnap egy olyan arcot láttam volna egyik csapattársamnál, ami nincs bent alapban a játékban.
    Igen válasz esetén felmerül egy újabb kérdés. Egy arctexturát módosítok, akkor minden kasztnál, minden oldalon az az arc jelenik meg?
  • MrTressy
    nem tom sajnos nem rajtam múlik most már...
  • VeteransKUKaC
    Mikorra várható a server újraindítása???
  • MrTressy
    bah admin váltás volt és a kedves admin nyomta le a szervert kiderült....
  • VeteransKUKaC
    Nekem Nforce chipset-el ellátot alaplapom van, és nem volt hasonló tünetem az arma-val.
  • Fürtös
    Nah megoldottam:D
    Nvidia cuccal szerelt laptulajdonosok figyelem!
    Ugyanugy az openal.dll csinálja a hibát csak annyi a turpisság a dologban,hogy windows/system32/nvopenal.dll néven keressétek erröl biztonsági másolat és tüntessétek onnan majd openal install és már müxik is a dolog!