35066
-
Paladin #32180 Igen, az tény, hogy az armának fontosabb a proci, mint a vga.
Pont nemrég voltam kénytelen vga-t cserélni mert a korábbi beadta a kulcsot, és bár az új úgy 10-20%-kal nagyobb teljesítményű, armában nincs semmilyen teljesítménynövekedés. -
sirpalee #32179 Oké, procikban nem vagyok annyira jártas :) . Annyi biztos, hogy akkora bontásra a 290x baromira erős. Pont ugyanilyen kártyáim vannak, és ennél sokkal nagyobb bontáson is gyakran a proci fogja vissza arma-ban. -
Paladin #32178 Szerintem nem fogja az vissza. Az én kis szutyok g860-om a maga 2800 körüli cpu benchmark eredményével teljesen jól viszi általában (persze nem 50fps-en, hanem 30-35 körül), max ha városi harcban tucatnyi aivel harcolunk, akkor megy alacsonyabbra.
A 4690K a benchmarkon 7700+ -at mér, szóval úgy háromszor olyan erős, mint az enyém - szerintem nem lesz vele gond :) -
Gascan #32177 milyen proci kene? esszeru hatarok kozott, monitorom max 1680*1050-et visz el -
sirpalee #32176 A videókártya bőven elég. Ezt a konfigot inkább a proci fogja majd vissza arma-ban. -
Gascan #32175 210e forint korul gondolkodom, h vennek egy uj CPUt, videokarti + alaplap. A jelenlegivel multizni nem nagyon tudok Armaban, mert csak ilyen 15-25 FPSt kapok.
Lenne valakinek javaslata? Armahoz kene :)
egy ilyen kombora gondoltam:
Intel Core i5-4690K 3.5 GHz
SAPPHIRE R9 290X TRI-X OC 4GB DDR5
.. + az alaplap a maradekbol valamilyet
Utoljára szerkesztette: Gascan, 2014.11.06. 18:46:43 -
Megvettem már régen a deluxot, csak eddig még nem raktam fel.
RHS Escalation addon
USA és Orosz erők. Na ezzel visszatért a régi Arma. Ajánlom mindenkinek aki okádik a jövőtől :D -
Köszi a válaszod! Ebay-en vettem, csak kulcsot kaptam a steam-hez! Semmit sem kaptam! :( -
A Helikopter DLC mindenki számára lehetővéteszi a járműből lövést, kötéllel teherszállítást és az új repülőmodelt. Egyedüli korlátozás, hogy a két új helit nem tudod pilótaként, másodpilótaként, lövészként használni, csak utas lehetsz ha nem vetted meg.
Borisz80: a fentiek miatt szerintem érdemes megvenni az A3-at, szerintem most már nagyságrendekkel jobb mint az A2.
Béla: A deluxhoz adnak térképet, soundtrack-et meg még pár extrát. A DLC-ket nem tartalmazza. -
Gascan #32171 az uj heli DLCben uj repmodell is jott ha jol ertem.. ez csak azonak lesz akik megvettek a DLCt vagy mindenkinek es a DLC vasarlok csak a heliket kapjak? -
Köszi! -
Paladin #32169 Na, közben eszembe jutott egy topic, ami sokat segíthet az indulásban ha a régi cuccok tetszenek.
Van ugye az All in Arma (AiA), amivel elérhetővé vált az összes korábbi Arma játék tartalma, feltéve, hogy azok is telepítve voltak. (Térképek, tárgyak, fegyverek, járművek, stb).
Tavasztól ennek van egy olyan változata, ami standalone, vagyis ezek a dolgok a korábbi programokból "kiemelve", önálló (nem pici) csomagként is letölthetők. (Legális ofc)
Amiért ezt elmondtam, az az, hogy indult tavasszal egy olyan project is, ami ezeket a mai szemmel kissé már kopottas régi dolgokat az elmúlt másfél évben Arma3-hoz készült egység, fegyver, stb modokkal helyettesíti.
Ez a topic gyakorlatilag leírja, hogy milyen egységeket, fegyvereket, járműveket milyen Arma 3-as moddal helyettesítenek.
Ha jól rémlik, az egész gyakorlatilag egy playwithsix-es gyűjtemény formájában működik, és használható az AiA feljavítására is.
Ugyanakkor a topic jó támpont, ha szeretnél csak bizonyos dolgokat beemelni az Arma3-ba, szinte "tartalomjegyzékként" használható :)
Utoljára szerkesztette: Paladin, 2014.11.04. 15:22:33 -
Paladin #32168 Akkor nem néztél elég alaposan.
Ott van az MCC (arma 2-ből ismert on-the-fly mission creator), az ALIVE (totál élő helyszíneket lehet csinálni, haverokkal pont egy olyan altison játszunk így, ahol ezer NATO és ezer CSAT egység vív harcot, háttérben civilek élik az életüket, stb), az AGM (modpack, fegyvertámasztástól medical modulig minden), a CSE (AGM rivális), stb... az összes top mod.
Ami a hagyományos fegyverzetet illetti, ott az RHS, ami konkrétan pont egy hidegháború végi egység és fegyverpack, orosz és amerikai egységekkel, járművekkel. US, USSR
és ezek csak a Make arma, not war résztvevői.
De van még csomó egység és fegyver pack. Pl. massi cuccait érdemes megnézni.
Mellesleg ezek nagy része már év elején is megvolt, amikor játszani kezdtem. Szóval inkább keresni kéne kicsit (armaholic, vagy a BIS forum mod topicja) -
LOL! Akkor azt hiszem maradok az Arma 2-nél. Valahogy csak megleszek búvárkodás nélkül is...
Ha már 2035-re csinálták a játék korszakát akkor legalább tényleg olyan haditechnika legyen (pl. van ormótlan A-10 hibrid marhaság, de nincs F-35??? Koncepciótlan.). De így... olyan mintha csak a modell lenne futurisztikus de a tulajdonságaik azok maradtak '90-es évek. -
Az a baj, hogy amit láttam a make arma not war pályázatokat mégcsak érdemleges fejlesztést sem láttam köztük, csomó zombis szarság meg az ökörködéses modok, sehol egy ACE vagy mint a OFP nél az FFUR meg a CSLA total konversionok,de mégcsak egy anim , fizika vagy AI mod sem., -
Solt #32165 Vagyunk ezzel így egy páran... :D -
Fürtös #32164 Én is arra várok :D
-
Feró Flex #32163 Hát igen,nagyon várok már valami ilyesmit én is. -
Sziasztok!
Létezik valami mod csomag ami átalakítja jelen korrá ezt a futurisztikus "Crysis" Armed Assault-ot? -
Sziasztok! Volna egy kérdésem. Melyik kiadást érdemes megvenni a sima arma 3-at vagy a digital deluxot? Mik a plusszok a deluxban? Megéri-e? -
sirpalee #32160 Ha jól értettem... Make Arma not war szavazás -
Ez nem egyedi az IL-2 Cliffs of dover játékot is lemezesen vettem meg és nem sérült mégis csak a kód kellett neki a többit steamről szedte és ha jól emlékszem az ARMA3 sem volt külömb nála.
Ezért kérdeztem én is, hogy nem azért veszi valaki meg a dobozost, hogy csodálja otthon, hanem mert lehet arról szeretné telepiteni,mert olyan netje van, hogy több nap mire lejön és lemezről meg feltenné fél óra alatt. -
Gascan #32158 bocsi az offtopikert de ez eleg erdekes sztem .... miert is vasarolnak meg dobozos jatekokat? A Crytek uj jateka, Ryse Son of Rome .. a hozzaadott ertek a cdgalaxistol, h a kodot futarszolgalattal kuldik? :)
http://cdgalaxis.hu/PC/21848/ryse-son-of-rome-csak-kod.html
"FONTOS: a játékban Steam-es aktiváló kód található, ennek segítségével a Steam-en keresztül tölthető le és telepíthető! A játék elképzelhető, hogy tartalmaz dvd lemezeket, de ezek segítségével NEM telepíthető, hanem a Steam-en keresztül lehet aktiválni és utána letölteni és telepíteni.
A kiadótól kapott információ szerint a gyártási folyamat során a négy lemezből kettőnek a teljes, erre a régióra szánt szériája sérült (a gyártósoron alkalmazott nem megfelelő tálca miatt). A hiba az egész kontingenst érinti, és jellemzően megakadályozhatja a lemezről telepítést."
Utoljára szerkesztette: Gascan, 2014.10.28. 21:27:32 -
Paladin #32157 Kinguinon is 18.5 euro a kelet-európai (PL,HU,RO,BG). -
Online bolt nem jó? A G2A-n vettem jó olcsón egy hete. Most is van 6445-ért.
Utoljára szerkesztette: toocha, 2014.10.19. 09:00:17 -
Normális áron nem. -
Lehet még valahol kapni ARMA 3-at steam-en kívül? :/ Nem igazán találok... már itthoni boltra/üzletre gondolok.
Utoljára szerkesztette: ozimak, 2014.10.18. 14:55:55 -
Wampa reloaded #32153 Üdv
Ki lehet valahogy kapcsolni az elmozdulást távcsöves puskánál, vagy le lehet valamivel támasztani mint az ACE2 ben ?
Kezdek agyf.t kapni tőle... -
Axtros #32152 Hát magát a tápot elég nehéz szerelni (bár ez igaz az egész hardverre), mivel itt akár egy kondenzátor eldurranása is okozhatja a táp végét. Legfeljebb a táp ventilátorát lehet kicserélni, mert ha az nem forog már kellő sebességgel, akkor okozhatja a táp felmelegedését, ami meg - egy beépített védő áramkör miatt - leállíthatja saját magát, az pedig az egész számítógépet. Ilyen problémával már találkoztam, az javítva is lett, működött is tovább, de áramköri meghibásodást nehéz megtalálni, egyszerűbb, gyorsabb és olcsóbb egy másikra való csere. -
Gascan #32151 szoval hazafele vettem egy uj tapot es igy ujra mukodik. .. csak az erdekelne h tudom kideriteni mi a masik baja, szetszedtem .. poros, de ennyi -
Axtros #32150 Szerintem is az alaplap kiment, az nem szokta bírni a hirtelen áramkimaradásokat. De inkább tedd fel itt az ilyen jellegű kérdéseidet. -
Gascan #32149 sziasztok, tudom h nem ide valo kerdes de ugy gondolom h eleg valoszinu h itt tudnak segiteni
Tegnap ejjel kikapcsolt gepnel volt egy aramkimaradas, es reggel mar nem kapcsolt be. Semmi jelet nem ad mikor bekapcsolom. Az egyetlen jel amibol meg lattam h van benne lelek, az az, h miutan lekapcsolom a tapot hatul, megnyomom a bekapcs gombot a gepen es a led a DVD iron kivillan egy pillanatra (ezt szoktam csinalni mielott szetszedem a gepet tisztitasra, h ne legyen aram alatt semmi benne).
2 dologra gondolok
1.) a tapban kieghetett valami (amugy is mar eleg oreg, sztem 10+ eves)
2.) az alaplap
van valakinek javaslata?
(masik foglalatban probaltam, lehuztam a geprol mindent, csak csupasz gepet inditva se mukodik)
-
Már nem tudjátok, mert a fejlesztők átették privátra! :) Gondolom nem akarják, hogy mindenki átlőjön a falakon! :D
Utoljára szerkesztette: DancZer, 2014.10.14. 11:59:31 -
vote pls: http://feedback.arma3.com/view.php?id=21136 -
MiG man #32146 Megoldódott az egybe telepítés. Köszönöm mindenkinek a kitartó segítséget és főleg a türelmet.
-
MiG man #32145 Aha... pedig régebben (még 1.62 korában) volt egy oldal, ahol folyamatosan feltöltésre kerültek a beták. De már nem lelem fel... Ha meg stemaről installom a lemezes kódommal, nem lesz CO-m...
Utoljára szerkesztette: MiG man, 2014.09.28. 15:17:32 -
Paladin #32144 Szerintem sehogy.
A játék steam only, szóval kétlem, hogy más csatornán is terjesztenék tapaszokat, főleg a bétát.
((Virágboltiról meg nem beszélünk, de ott annak is örülni kell, h a rendes patch-et kihozzák))
Utoljára szerkesztette: Paladin, 2014.09.28. 15:12:12 -
MiG man #32143 És arra nincs valakinek ötlete, hogy hogyan tudnám telepíteni a legutolsó beta peccset steam nélkül? -
tpM #32142 Annyira várom már ezt a terepet. -
Axtros #32141 Igen, ez az a dolog, ami már a pesszimista és az optimista ember közötti különbségről szól.
Az jó dolog, ha folyamatosan javítanak rajta, sőt, ez elvárható, hisz a BIS érdeke is, mivel így tartják fent a folyamatos érdeklődést. A probléma az, hogy az alapok rosszak, amire építkeznek. Régi engine-t használnak, régi megoldásokkal, és nem vették a fáradságot, időt és pénzt arra, hogy az egészet a mai követelményeknek megfelelően elölről - vagy mélyebbről - újratervezzék és újraírják. Holott ezt más játékfejlesztői stúdiók rendre megtették. Itt egy 2001-ben debütált engine folyamatos toldozásáról van szó, amit megpróbálnak a felszínen javítani azért, hogy a nagyközönségnek tetsszen. De mára eljutottunk egy olyan szintre, ahol ez nagyon meglátszik, és nem csak itt, hanem hivatalos, vagy más nemzetközi fórumokon is vitatéma a jelenlegi hibák okai.
Mindenki szereti az ARMA-t, mi javítani nem tudunk rajta, mindannyian játszunk vele, de vannak olyanok, akik a használat mellett a hibákat is folyamatosan felhozzák. Nincs ezzel semmi baj, hisz a kritikák is előrevihetik a platformot, ez is lehet egy - esetleges - ösztönző ereje a jövőbeni fejlődésnek és a fejlesztéseknek.
De minden hibája ellenére, mi is játszunk az ARMA-val (és szeretjük).
.png)