35066
-
Alapjaban igaza van am...de holnap megyek aztan ellopom az autod/biciklid/villamosod/stb-stb es kivancsi leszek mit szolsz hozza! Ha meg valaki ilyen-olyan okok miatt nem veszi meg akkor legalabb maradjon csondben!
-
Cigirol le kell szokni..ezt mar akkor irtam ala en is mikor 15 ev utan letettem...es jol tettem! Dizsi-t mert megerdemled'
..net olcsobb is van...szal nem sirni..dógozni oszt nyema problem!
-
bucsher #6027 Mer a BISt szerinted érdekli, hogy mennyit perkálsz a netért? Abból ők nem sokat látnak. Zsíroskulák 10ezres nettel OMG. -
loriflori #6026 Kepek a jatekrol es videok http://www.ghidul-universitatilor.ro/?4429
-
Az ilyen felfogással van a baj.De nem nyitok vitát.Ahoz túl békés vagyok!:D -
fkubi #6024 Zsiroskulak. Nem sokaknak telik am havi 10 net 15 cigi es megint 10 dizsi mellett jatekra! -
bucsher #6023 Ja, hogy nincs rá pénzed? Akkor ne játssz vele. Csá. -
Fantasztikus ötlet.Nincs pénzem több ezer forintot kiadni egy játékra.Elég az Internet.Legalább kihasználom,ha már havi 10et perkálok érte.
Majd ha egyszer sok pénzem lesz,ígérem hogy megveszem! -
A tyukolbol kiabalo kakast a kutya se veszi komolyan
-
Ígyvan :) csak nem a bugos angolosítást kell megtalálni. -
Vedd meg. -
Na kiszenvedtem magam.Amikor indítanám a játékot,a protect természetesen megáll,és kiírja hogy tegyem be az eredeti cd-t bla bla.Azzal a kulcsal is megpróbáltam felrakni,ami a readme-be volt a játékhoz.És semmi!:D
A FAQ szerinti verzió sem működik!:S -
ha megnézed a filenevet abból rájössz, hogy artwork azaz művészmunka... Lehet hogy még a tervezési szakaszban készült?? És akkor mi is a fake rajta?? -
Inquisitor #6016 Még jó, hogy van egy halom másik játék, ahol ekkora területen, ennyi játékos rohangálhat és 2007-es a szinvonala a textúráknak is ... például a .... no, nem jut eszembe ...
-
hát eléggé pixeles, meg a textúrák is szarok...jó, tudom, hogy nagy távolság, meg minden, de azért 2007ben ez már ultraszánalom 

-
bucsher #6014 Ha megnézed a screenshots folderbe van rakva. Annak meg fék :P -
bucsher #6013 Igen, mert pont ez a bajom az ilyen sufni mod szemetekkel. Van benne pár jó dolog, de még többet basznak el, mert szerintük így jobb. :( -
Látom sikerült az egyetlen negatív dologra kihegyezned a dolgot.
Mondjuk ha pontos akartam volna lenni, akkor azt írtam volna, hogy ezekkel a hangokkal, és ezzel a tank lövedék sebzéssel kellett volna kijönnie armának.
Elég mókás amikor 1 méterrel az ember mellé odasózok egyet és az emberke ugy áll ott mintha misem történt volna. Itt legalább a környezetében is elhullott mindenki.
Nameg az mk19 is jobban tetszik a videó alapján, mint alapban. -
Igen az!De már megoldottam!
Vlmi Gebasz volt a Daemon-al!Reinstall segítet!;)
Azért köszi! -
4.08-as a deamonod? -
Hali emberek!Na megvan a Cseh verzió.Mindent úgy csináltam,ahogy a FAQ-ba is található.De bizony az Istenért se akarja bemountolni az mds fájlt a daemon.Többször,többhelyről is letöltöttem,de semmi.Vlmi tipp? -
mifék?? Ez gy jól megcsinalt latvanykép. semmi több. de annak jó:) -
bucsher #6007 Én köszönöm nem kérek állva lövöldözve is halálpontos PK-t. -
bucsher #6006 Fake. -
-
Hmm igen, kb igy kellett volna kijönnie alapból armának. Remélem eljutnak ezek, és a hasonló dolgok a bohemiához, és változtatnak is rajta. -
Elnezest nagyúr 
-
jaaaa, vágom, és mindjárt bele is dőlök a kardomba, dehüjevagyok 
-
azért írta ki hogy rossz CD key, mert nem Kaszi CD-kulcsával raktad fel. Ha érdekel a dolog keress meg a GBC TS-n az Armed Assault szobában. ;) -
tegnap feltettem a nagc-szerveres cseh változatot, 1.01-es peccsel, a hozzá való magyarosítással, és egy újraindítás/ellenőrzés után elindult a gamma.
most elolvastam kaszi telepítési útmutatóját is. van valami jelentősége még ezek után annak a bizonyos "működő arma.mds fájlnak" ezek után?
(mellesleg sajnos az 1.02-est már nem engedte feltenni, kiírta, hogy rossz cd-key) -
-
ArmA@DVD Mod videok (Real ArmA)
m1 zoom
Mk19 test
Panzerstaub und M24
Firefight
AT4 Test -
bucsher #5997 Jaja! Fehér ló csak profiknak! -
kassaidezso #5996 Tudja valaki hogy hogyan lehet megcsinálni azt hogy waypontnak azt rakom be feladatként hogy pusztíts el mindenkit a west oldalról, és csak ha mindenki megsemmisült akkor jelezzen hogy mehetek a következő feladathoz? Nem tudom összehozni. -
"Terepszínű Mi-24-en megjövé lord debHUKK...leszollá magasból a pórnépnek, hogy bénák vagyotok vazzééé..."
így helyes :) -
bbchris #5994 Ezt hogyan lehet , mert én úgy csinálom hogy ugye : New szerver akkor látja a barátom hogy a listán ott vagyok és rám csatlakozik és akkor ugye ketten és a gép ellen játszunk , hasnolóan mint anno a BF2-ben Coop módban Ip-s csatlakozással . Itt hogyan tudok szervert választani ? -
faq, hamachi-s rész, vagy keressetek olyan szervert ahova beenged 2 Azonos kulcsal, mert van olyan. -
bbchris #5992 Lehetséges virágboltos verziós Armával ketten játszani ? Szeretnénk csak éppen az a k**va CD key állandóan kilő . Mégmielőtt valaki nekemesne megvenném ha meg lenne csak még nincs . Csak ketten szeretnénk játszani a barátommal multiban ezt hogy lehet hogy ne szóljon bele a key ellenőrzés ? -
lee56 #5991 "...de ez azert eleg gyenge kifogas!...akit tenyleg erdekel az megveszi cseh-nemet nyelven es angolositva hasznalja..."
Ezen azért pontositanék egy picikét
Akit érdekel a game, és multiba is szeretné élvezetesen játszani az megveszi, mind1 hogy mikor.
Akinek nagyon sürgős az megveszi, vagy már megvette a német/cseh verziót.
Akinek még nincs pénze rá, vagy valamilyen okból az angol szimpibb neki (nekem is) az vár, ennyi. -
"Fehér lovon megjövé lord-wide-screen...leszollá magas lóról a pórnépnek, hogy bénák vagyotok vazzééé..."
PFF
.png)