35066
  • VeteransKUKaC
    Nekem tökéletesen megy az 1.02-s!!!!
  • tpM
    Nah csatlakoznék ,de ezt irja : Bad version, server rejected connection
  • VeteransKUKaC
    Jaja gyere az új-ra! :D
  • Boconadi
    mikor lesz www.arma.hu ?
  • tpM
    Jah! Inkább avassuk fel a zervert! Seaweed, gyere teis
  • debHUKK
    Megkérnék mindenkit, hogy ne kezdjen flame-et! (megint)
  • tpM
    ArmAhun a Veteran 1.02-n
  • Seaweed
    Jah hozzatennem hogy elvlieg en ki vagyok tiltva ugye az arma.hu-rol mert ugye en nem vagyok ott szivesen latott vendeg, mert nem altallottam kinyitni a pofam!
  • Seaweed
    Nah ok...akkro hol is akartok jatszani???!
    Valaki dontse el!!!!!
  • Icebird
    ArmAhu online!

szerver cim: arma.hu, password: armahu
    -Veteran 1.02, port: 2320
    -Cadet Demo 1.03.5116, port: 2302

A demo nálam nem látszik, valaki megnézné akinek az van fent?
  • HardcoresHUN
    jólenne tudni
  • Seaweed
    Nah mos takkor talajatok ki hol akartok jatszani...ne vacakoljatok mar!!! Miert nem jo az amin eddig jatszottunk?! Megy maregyaltalan az ofp.hu-sok szervere?!
  • neuro
    OFF2: CA M15A4 Carbine + 2 springes pisztoly + DPM és US BDU Woodland cucc + PASGT és Protec sisak + ESS Tactical Thermal Goggles - de nézz át az airsoftos topikba ott van a gyülekező :)
  • HardcoresHUN
    írjátok be ide az armahu szerver címét! PLS
  • Seaweed
    Airsoft topic
  • HardcoresHUN
    OFF: airsoft? az nagyon is jó. énis nyomom. angol DPM ruhám van, és CA MP5A4-em neked?
  • Seaweed
    Nah lesz ma este valami?! mikoris?! fel nyolc vagymar hetorakor?! hanyan leszunk?! Remelem mindimum 4-5-en mert kurvara unom mar az AI-t lodozni...meg amugy is kis genya mert mindent meglat
  • koschwarz
  • neuro
    főleg mert minden vágyam egy MILCH+ACU kombó
  • neuro
    amióta airsoftozok kiokosítottam magam amerikai egyenruhákból és felszerelésekből, így már egy "pillanat" alatt megtudom mondani, hogy "mi van a képen"
  • Seaweed
    Hat akkor te sokkal jobb megfigyelo kepessegu vagy mint en a jelek szerint
  • Icebird
    Legjobb lenne egy teljes csere, ha nem megy akkor a cerka helyett szerezz be valami izmosabb procit mert ez még ofphez is kevés. De akkor is még elég sovány lenne armához.
  • neuro
    ja, rögtön feltűnt, de a videóban a régi típusú sisak alapján lehet legkönyebben beazonosítani őket, meg a végén jól látszik a BDU és felvarró is a vállán
  • trogerzsiger
    értem, akkor inkább tuningoljam a gépem?
  • Kaszi46
    lazán fölmehetsz, de minél többen vannak rajta, és minél jobban le vannak rombolva a object-ek, annál jobban jobban fogg szaggatni
  • trogerzsiger
    mhhhh asszem máér énse
  • Seaweed
    hogy mivan?! nem ertem mit akarsz kerdezni!
  • trogerzsiger
    és a lazán kehetek majd fel a 60 férőhelyes serverekre? ugyse fog szaggatni?
  • Seaweed
    Docogve el.
  • trogerzsiger
    Sziasztok!

egy 2.20 ghz celeronnal és 768 mb ddr rammal+ ati 9800se videjókártyával elmegy a játék?
  • Seaweed
    Neked ez elsore lejott?! mert en vagy 6-7 ujrenezes utan vettem eszre hogy tenyleg nem ACU-ban voltak....
  • Kaszi46
    Én is chillmastás mission-ökre szavazok, de nem ctf-re. Capture and hold, az összes nagyon jó!
  • bucsher
    respect! :)
  • tpM
    Clihhmasta-s pályák nem a legjobbak mer tele vannak spacetechnos pittyegéssel...
  • HardcoresHUN
    főleg chillmasta-s pályákat tegyetek fel. van egy nagyon állat Basra-s CTF-em. annál jobbat nemjátszottam még
  • pedro870
    elvileg van felajánlás + 1 gigára csak meg kéne találni az illetőt
  • Szekig
    Hat lehet elbirna meg nemi RAM-ot... :)
  • pedro870
    ja és tök jó lenne, hogy akik multiztak bárhol és gyűjtöttek cache-be jó pályákat, ezeket össze kéne gyűjteni és feltölteni a szerverre.
  • pedro870
    X2re váltottunk és bizakodunk. Kérdés, hogy az ofpn egyáltalán lesz-e aktivitás.
  • MrTressy
    Ha tényleg menni fog akkor nagcot lelövöm.Csak akkor fog menni ha valami gond lesz az arma.huval.Amolyan bákápp szerverként :)