35066
  • madrac
    Ma jelent meg ez: Armed Assault CLONEDVD-PROCYON
    Fogalmam nincs milyen nyelvek vannak benne.
  • Sland
    Ezt a videót láttátok?

Ez győzött meg, hogy beszerezzem ezt a játékot...
  • mascarun
    THX!
    Majd ráfejlesztek.....
  • tpM
    Egy idézet : "...pc game reviewed the uk arma release too... complained that it wasnt finished and had broken code but highlighted its potential and said that in a few months time once BIS had actually finished it, it would be very very good...

currently its at 70%"
  • VeteransKUKaC
    Már nagyon kíváncsi vagyok erre a patch-re :)!!!
  • JohnnySmith
    1.02 - Fixed: "life" cheat (immortality) disabled in Retail versions

Ennek mi értelme volt? Mert picit idegesít hogy használni nem tudom, de ettől függetlenűl hemzseg a játék a buggoktól... de ezt feltétlenűl ki kellett szedni...

(amúgy van valami megoldás az aktiválásra?)
    Bár lehet visszarakom az 1.01-et tulképp különbséget nem nagyon látok szerintem a két patch között...
  • tpM
    Egyeseknek már megvan az uj ArmA 1.04.5121 (link)
  • bucsher
    Még nincs teljesen kész, de már majdnem elkezdték :)
  • pedro870
    ez különösen jó, mivel a linux szerverről annyit, hogy:

"Marek Spanel : As I have previously said, we are already working on it and it will take ... 2, 3, 4 months to be done."
  • DanRyu
    Vagy próbáld 800x600 60Hz.
  • DanRyu
    Gyenge a videókártyád a játékhoz.
  • Fürtös
    Ofp.hu ujra megy!
    Javaslom a hentnaplok olvasgatását,igen jo kis irományok vannak!
  • tpM
    Nah armahu server
    CTI!
  • Kaszi46
    A cd galaxist hivtam én is, de azt mondták, nem kaptak még róla infót, és a héten tuti nem is lesz. Arra kérdésre pedig, hogy akkor mikor lesz, nem tudott válaszolni.
  • runcájsz
    Szasztok! Vki tudna informálni, hogy MO-n hol lehet majd megvásárolni a játékot? Elvileg febr. 16 a megjelenés nálunk is, de nem találtam olyan szoftver boltot, ahol bármit is tudtak volna mondani a megjelenéssel kapcsolatban. Annak ellenére hogy pénteken már kint kéne lennie a polcokon.
  • tpM
    Nah az oldalon üzemel a zervermonitor is úgyhogy láthatjátok a sumák bandát amint CTI-zni indul :)
  • Boconadi
    EZZZAZZZZ!!!
  • Icebird
    Az ofp.hu oldal ismét megy!
  • Szekig
    AAspy segít. :)
  • pedro870
    a veterán optimizmus :)
  • Seaweed

(Megis mit vartal?! )
  • tpM
    Nem is tervezük... felraktak egy normális CTI-t és IRC-n eldöntöttük ,h megnézzük és jó!
  • VeteransKUKaC
    Hmmm hol volt ez kiírva hogy lesz játék :D, mert én nem láttam :D, sumák banda titokban játsznak 8-)
  • tpM
    Hát az előbb olyan király MFCTI 1.16ot nyomtunk ,h... szal király volt :D majd pénteken lesz a patchünnep.
  • VeteransKUKaC
    Tempi eddgi is rüheltem a sivatagi mintázatu bluefort, demost már a fegyvere is sivatagi mintás, nehogy el tudjon a mocsadék bújni :D, egyébként tetszik :D.
  • VeteransKUKaC
    Sajnálatos módon mostaniban megint kong az ürességtől a server:(, ez mitől van???
    Várják az emberek a patch-et azt csak utána fognak játszani vagy eseteleg mindenki mostaniban túlórázik, minden esetre kéne egyet játszani valamikor?:D
  • Shep
    Nem tudom, nekem ez a gond most megoldódott(mondjuk nekem más játéknál nem is adódott ilyen gondom), valami másik progi kavarhatott be, de azt a pályát továbbra sem tudom hogy kellene megcsinálni.
  • tszd
    Shep! Nekem is hasonló a gondom. A billenyűzetre gyanakszom, mert a hiba más fps-nél is előjött. Nekem pl. multimédiás billentyűzetem van és, ha bármelyik extra multimédiás billentyűt megnyomom, lefagy a gépem. Próbáltam a drivert újra tenni, de nem oldotta meg a problémát. Másik billenytűzettel is kellene talán próbálkoznom, teszteld le ezt te is!
  • Shep
    Direct Hit a pálya neve
  • Shep
    Tudtommal egyedül vagyok, legalábbis nincs kint a hud-on ere utaló jel. Megnézem inkább mi a pálya neve úgy egyszerűbb lesz.
  • tpM
    Egy WiP kép a BHD modból
    by tpM ofcourse... ;)
  • priluki
    ooo,kár na mind egy ugyis most jelenik majd meg ,remélem az jo lesz..
    azért köszi
  • PhantomAss
    ez a pálya nekem is bugos, itt még soha nem engedett tovább, hiába csináltam ki mindenkit-és nálam gépágyúval nem akar lőni hiába utasítom...szóval itt csak cheattel tudtam sajna továbbmenni (endmission)
  • SzaSzaWEL
    megnyomod az "F" billenytűt, akkor vált fegyvert, vagy manual fire...
  • SzaSzaWEL
    kassaidezso rossz pályára gondolt. Gondolom a kampányban lévő éjszakai pályára gondolsz, ahol 3-an vagytok (2 sniper, 1 szabotőr). Vegyél fel jó pozíciót mind3 katonával, aztán engage at will. Szedd ki a tisztet az álcahálós sátornál, és senkit ne engedj a rádió közelébe, mert erősítést hívnak. Viszonylag gyorsnak kell lenned, hogy mindenkit megölj, és ne tudjanak rádiózni, vagy a truck-al elmenni. Ha megtisztítottad a bázist, akkor szépen bemész, viszed magaddal a szabotőrt, és a hangárokban van 2 truck, azokat robbantasd fel vele. Aztán meg futás az extraction-hoz. Kb. ennyi.
  • priluki
    pls valaki.. #6707

• Shep
    Most jut eszembe, nem is emlékszem őrtoronyra, lehet en mis egy pályáról beszélünk.

-ronggyá (előző javítása)
  • Shep
    Igen? Engem simán rongyá lőnek ha a tábor közelébe érek, pedig nem futok vag ilyesmi, de persze ahogy láttam mindegyiken éjellátó van. Mondjuk a fű az meg csak grafikai elem de álcázásra nem jó.
  • lee56
    Icipici neki a géped, pontosabban a videokártyád :)
  • tpM
    Ha olvastad voln a A FAQ-ot akkor tudnád ,h legalább Radeon 9500 vagy GeForce 5600 kell hozzá...