35066
-
bucsher #6870 ez óriási. miért, szerinted hova kéne rajzolni a füvet? -
Opsz most néztem meg nekem sajna 1.04-es a játék(most kiadott verzió)! Szóval nem tudok felmenni, várom hogy upgrade-ljetek 1.05-re! -
Akkor megyek majd ma eset fel, szerintem! Csak azért hittem hogy valami kavarás van mert OFP a neve itt meg Arma-ról beszélünk
-
Tudom és ez benne a vicc..na mindegy... -
Nem hinném, hogy nagyon törődnének vele, ugyanis már a rigben is benne volt ez a bug, de lehet rászánom magam és elküldöm nekik. -
elindítod az armát
a mutiplayer resznel megkeresed az ofphu servert vagy egyszerubb ha a filternek megadod, hogy "ofphu"
jelszonak megadod a lentit
és join
szeretettel várunk -
Arra hogyan lehet felmenni? -
tpM #6863 Max 10nap :P ;) -
igen, mert a játékban is csak ott látszik -
Csít? LOL -
MrTressy #6860 Máris csitelünk?
-
Sziasztok!
Tegnap szereztem meg a játékot és gondoltam belenézek a 3dripperdx nevezetű progival, és vicces lett az eredmény: Poén a fű. Csak a látószögemben rajzolja, és csak x távig...
A beállításokban nem láttam, ki lehet valahogy kapcsolni a füvet? -
Persze mert folyton szétlövitek a házakat. Ráadásul az összes tetőfedő is elmenekült Sahraniról.
-
"két héten belül 1.05 lesz"
ha lesz... :) -
pedro870 #6856 megint fut az OFPHu szerver, cím: ofphu, pass: armahu
sajna még 1.02
két héten belül 1.05 lesz -
Na én majd nyár elején veszem meg asszem, mikor lesz pénz meg egésznapnyi idők játszani vele multiban... -
blash #6854 Ird meg a bugot, csinalj hozza kepet, esetleg videot is. Ezen oldalon teheted ezt meg:
http://community.bistudio.com/wiki/Help:ArmA:_Bug_List
Arma bugtracker: http://bugs.armed-assault.net/changelog_page.php -
VeteransKUKaC #6853 Senki nem mondta, hogy mire költsd a pénzed, tőlem tényleg felgyújthatod :), ez csak egy kis vélemény volt. :) -
Sziasztok! Az lenne a problémám hogy néha, miután újratöltöttem egy állást nincs hangja a játéknak, de főleg a járművek hangjai és a lövéshangok tűnnek el! Tudtok valami megoldást? -
Nem apropenz..de kb a ketkezem elfer azoknak a game-eknek a szama ma mar amivel jatszok. Ezeket mind meg is veszem....ez eves szinten kb osszevissza kevesebb mint 10 jatekot jelent (tavaly ez nalam 2db volt!!(pcre, a 10 is a ugy jott ossze hogy PSP-hez vettem ezt azt)).....komoly osszeg tenyleg!! Jah persze en dolgozok, nem apuci-meg anyuci finanszirozza a hobortjaim...innentol meg azt csinalok a penzemmel amit akarok..ha holnap mind kiveszem a bankbol es a varos foteren elegetem se lehet senkinek egy szava sem!..max bankjegyrongalasert szabalysertesi eljarast indithatnak a hatosagok ellenem...de mast nem....[pont]!!! Egyebek meg kinyalhatjak! -
Nem akarom cop paste-re beszurni a szokásos commentemet az ilyen típusú beírásra.... -
VeteransKUKaC #6849 Valakinek sok pénze van :D, hát igen vannak olyan emberek akiknek ~10e az aprópénz :D.
u.i.:
Ha ezt most látná Fürtös biztos, hogy nem hagyná szó nélkül :D:D:D!!!! -
Neoncsoves #6848 beázik a tető -
Majd azert akarok egy angol dobozost hogy legyen egy dobozosom is...nem egy egetrengeto osszeg azert...es OFP-bol is van 2 dobozosom (egy full elsokiadu angolverzio, es egy GoTY ;))...[hulye vagyok tudom :P] -
Nekem se..ez vicces
-
Az is lehet, hogy rajtam kivül senkinek nem tűnt fel a hiba régen sem. (még a készítőknek sem) :) -
tpM #6844 Ha van német verziód minek veszel angolt? Hónap vége előtt jön az 1.05ös patch ami egy szintre hozza az összeset. -
pedro870 #6843 az a fura, hogy nekem ofpben se tűnt fel sose :)
ettől eltekintve persze azé ciki -
Tehat hiaba megy CZ seriallal az angol fade van mert tudja hogy angolt cz seriallal hasznalsz vagy ez most hogy van?! (nah nem fenyeget a ganyolas...jonekem egyenlore a nemet verzio...aztan ha odajutok majd egyszercsak veszek egy angol dobozost, csak jo tudni) -
Hmm telleg...gyorsan kiprobaltam, es az eso efekt hazon belul is megvan. Ez eddig fel se tunt.
-
tpM #6840 (lol) Én az 1.04essel játszottam multiban az eredeti CZ serialommal és még úgy is van FADE.
Úgyhogy akinek nincs eredeti vegye meg! :P -
Erdekes..en meg ilyet nem tapasztaltam....
-
Az azért elég gáz, hogy ha esik az eső akkor a házban is esik, azért ezt kijavíthatták volna a pár év alatt. -
Djemba #6837 kösz már nem kell elindult
-
Majd jonnek megint a "Hogyvan ez hogy 3meterrel arebb csapodik be a loszer..mikozben 1 meterrol fejbelovoooom?!!?"
-
"original Product never FADE"
Majd ha elkezd érdekesen viselkedni kíváncsi leszek az arcodra: N00bz:D -
Hát nemtom én YASU-val elrejtettem és még multizni is tudok. noobz
-
Én is tudok hozzá cracket:) Vedd meg!! -
Igen! -
Djemba #6831 valaki tud cracket ARMED ASSAULThoz???? most jött ki 2.6 gb
.png)