35066
-
koestler #6952 Szerintem vannak benne hanggal kapcsolatos bugok. Néha nekem sem mondja be a radio, amit kijelolok. Amikor tankban vagyok úgy nem fogad el parancsot, viszont ha kiszállok először én a járműből és úgy adom ki az ordert, akkor már engedelmeskednek... Nekem így sikerült... -
tpM #6951 godmode :D LOL! -
Ez már a tavasz első jele. Megjöttek az elő vérpistik :)
-
sajnos pontosan nem tudom mivel nem játszottam még végig, de 20 fölött az bissztoss -
Vagy magyarul tanulj meg vagy gépelni vagy előbb olvasd át újra amit írtál mielőtt postolsz, mert borzalmas... Se írásjelek, se értelmes szavak nincsennek a HSZ-edben..
Nagyjából kisilabizáltam mit akarsz mondani.
Nem, nem lehet ugrani mesterlövész puskával a kézben.
Másrészt meg ha nem bírtál lelőni senkit 24 órán át a hiba a te készülékedben van.. lehet beragadt a fegyvered?? nem tudsz lőni? vagy elhalványul a lövedék a levegőben? (FADE)
[center][center]
-
STFU #6947 ha lehet inditani szavazast akkor arrol hogy atvitted e az elso missiot valaszoknak sztem igen, igen de 24ora1huzamban, enemy-t nem birtam leloni, NEM! -
STFU #6946 mikor elkezdem az elso missiont, traktorral kimegyek az utkeresztezodesbe, na ott en nem ezzzel a gagyikatonaval akarok lenni. hol van az a opcio hogy mesterlovesz lehessek? vagy legalabb ezt a ocska zold tavcsovet le lehet venni? ja es csak god modban lehet az elso bezist ki irtani? -
Gascan #6945 mennyi kampány küldetés van az Armed Assaultban? -
Amit régebben ajánlottak a shift+(nimpad)minus a küldetés sikeres befejezéséhez és a köe váltáshoz nekem nem müködik
hogy kéne csinálni hogy használni tudjam? -
Nekem egyenlőre nem jött be, nem érezni rajta a küldetést. -
pedro870 #6942 de mindketten elbsztátok mert fut a port csak más porton ;)szervermonitor vki írja máááá át! -
fkubi #6941 Omg, ennek szofosasa van.
Lehet am ket mondatot irni egy hozzaszolasba.
Sot, ez mar a harmadik! -
"Amint a képviselethez érkezik lesz itt is"-cdgalaxis 

-
Bocs akkor nekem van még túl korán:D -
tpM #6938 #6937
"...ha jól látom éppen nem megy az ArmA port." -
Próbáld ujra.. Az ARMA port éppen nem fut. Csak az OFP+AP5 port. -
tpM #6936 ArmA/OFPHu itt van servermonitor is és ,ha jól látom éppen nem megy az ArmA port. -
Neoncsoves #6935 ez nem OFF, na jó igen, de muszáj a lelket tartani a topicban, ja bocs már megjelent a game, hát akkor jó játékot kívánok találkozunk majd valamikor, akkor: most van magyar ArmA server ha jól értettem? 1.02-s patchel? mert nekem 1.04-es van. -
Neoncsoves #6934 az OFP egy felejthetetlen játék még most is (számomra XD) főleg a vírusos mod... FRESH MÍÍÍÍÍÍÍT -
tpM #6933 Muszáj szarrá OFFolni a topicot?
-
Neoncsoves #6932 de nincs meg... nem hozták, msnen ráirtam minden lehető osztálytársra de egyik se válaszolt, egyik válaszolt hogy mindjárt de már 30 perce nem válaszolt XD -
Neoncsoves #6930 Armed Assault, the unoptimized combat simulation from the creators of Operation Flashpoint.™ - by tpM
Ez jó XDDDD -
Akkor játék helyett esetleg meg kellene csinálni?? -
Neoncsoves #6928 +postakölcség
ezt meg kell majd venni... most van 4000FT-om :) húsvétkor sztem meg is lesz
-
Neoncsoves #6927 nem csak most más bajom is van nincs meg a lecke se se csütörtök se péntekről se tegnapról se máról azért vagyok ideges -
neuro #6925 "szar jeleket"? 13 évesen legalább beszélj rendesen vagy ezt sem tanították meg otthon? -
Neoncsoves #6924 bocs... 380 *_* -
Neoncsoves #6923 13 évesen honnan a rákból tudjam az ilyen szar jeleket? most jöttem rá igen angol font, és ha jól tudom 1 angol font az egyenlő 280ft.......... -
neuro #6922 ez csak vicc ugye?
angol font -
Neoncsoves #6921 ez a £ mi? -
Neoncsoves #6920 amazonon ez van:
RRP: £29.99
Price: £19.99 & this item Delivered FREE in the UK with Super Saver Delivery. See details and conditions
You Save: £10.00 (33%) -
Neoncsoves #6919 azt meg tudod mondani hogy mennyibe kerül előreláthatólag? -
Neoncsoves #6918 ezt a játékot letöltve használni szentségtörés... ezért le is töröltem és megvárom amíg meg tudom venni ! -
tpM #6917 Meg kell venni s nincs ilyen gond. -
Neoncsoves #6916 hanyas peccses a magyar server? -
Neoncsoves #6915 mennyi a várható ára? -
sjack sg #6914 Szerintem félreértetted. Én azt kérdeztem hogy majd ha megjelenik a v1.05 akkor azzal kell-e vmit csinálni(mondjuk crack-elni - amikor megjelenik hozzá crack) vagy csak simán elég lesz feltenni(procyon verzionál gondoltam).
Csak mert nem akarok ujratenni a game-t ha nem lesz jo crack nélkül. -
tpM #6913 Nah ugylátszik fogunk ArmÁban is 20vs20-t játszani... :) -
Nem, de a hatred-en volt :)! -
Offisól DVDn volt crack meg Yasu?? 
.png)
[center]