35066
-
tpM #6992 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!(a 'nOOb'-ot kettő 00-val kell írni így : n00b :) ) -
Ez tök jó. Van egy szar géped, amin szarúl fut egy játék. És te meg elkezded fikázni a játékot. Már bocs, de a játékra ráírják a gépigényt és ha játszani akarsz vele akkor illő a megfelelő vasat alárakni. Tele van a hócipőm az ilyen nOObokkal akik elöbb ugatnak és aztán se gondolkoznak.
És ráadásúl olyan fikáz aki meg se vette. Legalább ademóval próbálkoznál előszőr és azzal kapcsolatban nyivákolnál, de így mire fel?
-
tpM #6990 És ha visszaolvasol látod ,h 7600GT-n már elmegy így az 1.04
-
Milyen VGA-val probalgatod?! -
Aza fa és fű igencsak durva.. milyen visdeokártyád van? egyáltalán milyen a konfigod?
Ez nem normális nálad a hiba mert nekem nem igy nez ki a dolog. abszolút. Nem csoda, hogy rondának látod:)
Javasolnám azeredeti beszerzését:) Ha normális géped van csalódni nem fogsz benne. -
hát nálad van valami akkor elszexualizálódva, mert alapjáraton ilyeneket nem csinál :) -
bgabor #6986 És at 1.05-ös patch mégis hogyan fog változtatni a serial problémán?
Angolosítás pedig az 1.02-es verzióhoz van, és mi itt most az 1.04-esről csevegünk.
Egyedül a magyarítás működött megfelelően.
Emelett a teytúrakezelése igenis rémes a játéknak, ezt
például highest object detailon és normal texture detailon produkálta:
-
Azert nemet az a warez verzio vazze mert nemet a serial amit odabiggyesztettek a nfo-ba....ez is el lett mondva mar a topicba! az is el lett hogy napokon belul itt az 1.05 patch. Illetve mar reges regen le lett ragva hogy vannak hozza forditasok, angol is es magyar is! -
bgabor #6984 Letöltöttem a patcheket, elolvastam a FAQ-ot és a telepítési segédletet, valamint visszaolvastam egy kicsit a topicot. Mégis mit kéne még tájékozódnom? -
bgabor #6983 Ízé, a letölthető HATRED verzió alapból 1.04-es. Mégis hova patcheljem?
Azt, hogy a hatred-es német vagy cseh verzió, nem tudom, mert egy új szériaszámot használ, crack-el megy, a menü németül, a játék(többnyire) angolul beszél. A verziószám 1.04-es. Csoda hogy nem sikerült rájönnöm, mégis melyik verzióval van dolgom? -
Nah erre nem mondok semmit! (majd lesz meg aki kommentezi ezt a tokeltesen tajekozott es megalapozott velemeny nyilvanitast
)
-
-
Mondjuk rá kellett volna tekintetned néha a topicra mielőtt bejössz hőbörögni. A német verzió a VÉDELEM MIATT SZAR VOLT PATCH NÉLKÜL. SZAL PATCHELNI KELL 1.02-re. Utána megy rendesen.
1.04-et nem próbáltam még. de elvileg 1.05-ben renegeteg dolgot javítottak (a játéka kezdetek óta egyre jobb.)
Azt meg hogy ronda... nos hát nem is tudom no comment.. menj vissza far cryozni:) -
bgabor #6979 Megvenni?
Bocsi, de megvenni csak kimagaslóan jó játékokat szokás.
Én nagy rajongója voltam anno a Flashpointnak, de ezel az AA-val kapcsolatban nem értem a lelkesedést.
Amit eddig láttam belőle:
-sokat tölt
-szaggat mint az állat
-kurva ronda
-gagyi textúrahibák jönnek elő állandóan
-németül karattyol
Nyilván ebben mundjuk része volt annak, hogy nem tudtam beállítani a grafikát a gagyi németnyelvű menü miatt, de kérdem én, ha már most is szaggat, mit fog csinálni ha feljebbveszem a grafikát.
Nem azért, de ez még egy átlagos Béta verzió színvonalát sem éri el.
Valami ilyesminek képzeltem el mindig is a játékok alpha verzióit, mint amit ma láttam a Hatred-es AA-ban. -
Szerintem meg inkabb vegye meg!
-
tpM #6977 Mérnem magyarítod? -
bgabor #6976 Jó kis játék...
Letöltöttem a Hatred verziót. 1.04-es, crackes.
Eddig még nem sikerült emberi nyelven megszólalnia, a német és cseh karattyolást meg nem csípem.
Jól értettem hogy a szériaszám kérdése, hogy milyen nyelvű a játék?
Tudna adni valaki egy angol szériaszámot? -
Már volt :) -
19th Feb 2007
Successful start of ArmA in Europe
ArmA stormed into the UK PC (full price) Chart at #3 after it's first weekend! It also was amongst top selling games on Amazon.co.uk and all other leading online stores in the UK.
forras: Armedassault.com -
freeriderosx #6973 Ha érdekel valakit: link
Beszéltem a fickóval (skype-on elérhető), cseh vezió, 2 db van raktáron, ha elfogy, 3-4 nap alatt érkezik új. Futárral szállít 2000 Ft-ért, másnapra ott a cucc, személyes áruátvétel nem lehetséges. -
STFU #6972 thx -
tpM #6971 Mission Editor:
BLUFOR->Man->Sniper ennyi.
vagy leraksz egy embert és az Init-be:
removeallweapons this ; this addweapon "M24" ; this addmagazine "5Rnd_762x51_M24"
És ha Character Switch-re gondolsz akkor azt nem mindig lehet. Elméletileg kiírja ,ha lehet. -
Hol akarsz sniperrel lennio?! kampany?! single?! multi?! editorban csinalt jatek?! -
STFU #6969 lehet bonyolult meg igy is amit szeretnek megtudni, de hatha erthetobb. max betuzom majd -
STFU #6968 Mostmar tudom, nem lehet mesterlovesz puskaval ugrani. Csak azt aruld el, hogy hol lehet mesterloveszt valasztani! -
Nekem nincs se multiban, se single-ben az angol 1.4-nél fade. -
tpM #6966 Akár biztos. Én az eredeti Cseh serialommal telepítettem és multiban furcsa dolgokat csinál :) -
Allitolag (nem lattam), de ha nem vetted meg akar FADE is lehet! -
Az angol verzió 1.04 es nem?
-
neuro #6963 nekem teljesen jól megy a helo -
Illetve pontosits hogy mi van! -
Gond?! 1.01-nel meg eleg "izzasztos" volt..de azota mar szerintem rendben van...
Lehet FADE (nem csodalnam)...passz. -
Sziasztok nálatok nincs gond a heli irányitásával ha joyal nyomjátok? -
-
bucsher #6958 muszáj -
nálam meg mint a kérdésemböl kiderült még egyszer sem használtam,de ha ugyan azt a pályát tölti állandoan vissza akkor is amikor sikeresen teljesitettem akkor muszály valami fortély hogy tovább tudjak játszani.
vagy te inkább beletörödnél hogy a kampánybol csak 5 pályát tudsz játszani. -
koestler #6956
Az van, hogy nekem az éjszakai küldik nem nagyon jönnek be, ill. sajnos van néha kifejezetten bosszantó küldi, ott jobb inkább ezt csinálni, mint szidni a játékot, hogy rosszul lett megírva....
-
SzaSzaWEL #6955 Izgi lehet így végignyomni a kampányt. A videókat azért megnézitek, ugye? -
kiprobálom mert lehet az volt a baj hogy a job shiftet használtam,de annak mindegynek kéne lenni. -
koestler #6953 Pedig működik. Bal shift + num mínusz, utána beirod, ENDMISSION. Nekem nem volt gond vele.
.png)