35066
-
pedro870 #7032 ebből jó kis "radart" illetve commander nézetet lehet majd csinálni
-
Szekig #7031 Egyszerű: Vedd meg a játékot, és gondolkozz el a gépfejlesztésen. A warez szarok nem mennek jól? Ne is csodálkozz. A játékok védelmei pont erre vannak kihegyezve. A 2100-as Athlon xp-nél meg mire gondolsz nem tudom de máér olcsón lehet kapni 3200+ost is. Persze Bartonból. -
blash #7030 nub bgabornak talan vga drivert kene frissitenie... -
Hat nekem 1 giga rammal A64 3200+-es procival es egy 6600GT-vel megy 20-40 fps-sel ugy hogy mindenb low-on van. De azert ilyen rosszul nem nez ki mint nalad!
Ha kijon vegre, akkor veszek egy 8600GT-t azzal egy idore megoldodik a vga problemam. -
bucsher #7028 Felejtsd el. Szar a géped. Igen, tényleg. -
bgabor #7027 Igen, tényleg ott az nfo fix az nforce-on, de ott ki van csillagozva a serial. Így aztán nem tudom honnan szerezhetném be. -
pedro870 #7026 mintha lett volna szó vmi németesített warez verzióról -
tpM #7025 Hát... már lentebb is írtam nekem 1giga RAM-ból max 500at fogyaszt :> -
Itt bukik a ló... a proginak nem árt legalább 1 giga ram. Ha nem több.
A 6600 Gt-t meg keményen megizzasztja...
BTW: 1.04-ben nincs német verzió... Másrészt kiadtak egy NFo fix_et amiben már angol serial került. próáld me azzal ugyanis a német serial német verzió fájlait keresi amiből sok nincs benne. -
tpM #7023 1.04ben Angol verzió van. Német nem is lesz soha 1.04 mert 1.05ös patchet adnak ki még Feb vége előtt ,hogy egy szintre hozzák. -
bgabor #7022 Nekem meg az ilyen hozzád hasonló kis görényekkel van tele a hócipőm, akik ilyen stílusban nyomják.
A gépem egy 2100-as Athlon XP, 768DDR rammal és egy 6600GT-vel.
Senki se mondja nekem, hogy legalább low beállításokkal nem kéne elfutnia rajta a cuccnak bármiféle textúrahiba vagy hasonlók nélkül.
És még valami. Semmilyen más program nem produkál nálam hasonló hibajelenségeket, szóval nagyon is el tudom képzelni, hogy a programban van a hiba. A program pedig a HATRED féle 1.04es német verzió, amit pontsan az nfo-ban leírtak szerint telepítettem, seriallal, crack-el. -
persze -
Már kérdeztem de a magyarítás müködik angol verzióra is? -
Nem sm3.0 fícsör az, sajnos 2.0-nél is van, és néhány játékban ki sem lehet kapcsolni :\ -
ooo dehogynem...kis falukban (pl eszakmagyarorszag) kis vityilot is kapsz erte telekkel, udvarral....igaz hogy mai normakhoz kepest szinte lakhatatlan (foleg a varosi nepeknek)....de meg mindig sokan laknak az orszagban ilyen korulmenyek kozt...eleg csak elmenni felenk az alfoldon a tanyavilagba... -
tpM #7017 Hát... nekem 1GB RAM-ból max 500at eszik csak :D -
azért azt még nem :) -
negymagos procival meg 8giga rammal mi?!...van aki ennek az rabol lakast vesz :P -
tpM #7014 dual 768as 8800GTXen már sztem elmegy így... -
Ajj nekem mikor fog így kinézni :( -
Nah jo neha kanyarokban 15 is volt...dehat ki tud derekszogben repulni?! 
-
nem, ezzel csak oldalra hajol ki hátrafelé menet...a hátrahajláshoz trackIR kell...
vagy nem ezt akartad mondani? :D
(amúgy tuti több volt 1-3 méternél, benntről mindig kevesebbnek tűnik :)) -
Q+S
-
ÉS rád igen jellemző stílusú:) -
Multkoriban azzal szenvedtem hogy Kismadarral milyen meszire tudok az utak felett elmenni hogy ne kenjem oda..egyszer sikerul az egesz Sahrani-t keresztul kenni 1-3 meteres magassagon utak felett, fak kozott, hazak kozott....egy elmeny egyebkent ;))) -

-
tpM #7006 Jahát nehéz repkedni 17FPS-el :D -
Juu ték volt! Grat a topiknak a 7000-hez!!!
-
..es belestél a Kamovval a fak koze?!
-
tpM #7003 Itt egy fullos kép by tpM ;) (azér itt nincs annyire elmosódva)
-
Azt meg nem kell blurolni.:) Van egy depth of field nevü SM3.0-s feature:) Csak magasra kell vnni a shaderquality-t. -
Tanusítom.
Sőt még a ozgás sem editált animáció. Így mozognak a játékban. A középső elől lévő ember éppen feláll és futni kezd.
A leghátsó meg lehet TrackIR-t használ és éppen hátradől, hogy lelassuljon.
Tehát abszolút nézhet így ki. Pláne modolt skinekkel. -
eztetaztat jomegaszondaztad
-
tpM #6999 Csak annyi ,h a távoli dolgokat kicsit megblurolták... -
Lehet van nemi kis kozmetikazas..de amugy kb ilyen fullon a graf. -
Vicces nekem 512 RAM-al is tök keveset tölt. A hiba az ön készülékében van!
Egyébként az alanti képek gondolom nem screen-shotok de ezek nicsenek kicsit feltuningolva photoshopal? -
(Anyiszor le lett ragva...plz jegyezd meg hogy az imageshack.us-rol nem lehet az SG-re kepet linkelni mert le van tiltva! Sarga kis geciek beka lesz a kep helyett....amugy jo kepek!) -
-
-
1337 by tpM'91 mi?! 

.png)