35066
  • pedro870
    ebből jó kis "radart" illetve commander nézetet lehet majd csinálni

• Szekig
    Egyszerű: Vedd meg a játékot, és gondolkozz el a gépfejlesztésen. A warez szarok nem mennek jól? Ne is csodálkozz. A játékok védelmei pont erre vannak kihegyezve. A 2100-as Athlon xp-nél meg mire gondolsz nem tudom de máér olcsón lehet kapni 3200+ost is. Persze Bartonból.
  • blash
    nub bgabornak talan vga drivert kene frissitenie...
  • JimKirk
    Hat nekem 1 giga rammal A64 3200+-es procival es egy 6600GT-vel megy 20-40 fps-sel ugy hogy mindenb low-on van. De azert ilyen rosszul nem nez ki mint nalad!

Ha kijon vegre, akkor veszek egy 8600GT-t azzal egy idore megoldodik a vga problemam.
  • bucsher
    Felejtsd el. Szar a géped. Igen, tényleg.
  • bgabor
    Igen, tényleg ott az nfo fix az nforce-on, de ott ki van csillagozva a serial. Így aztán nem tudom honnan szerezhetném be.
  • pedro870
    mintha lett volna szó vmi németesített warez verzióról
  • tpM
    Hát... már lentebb is írtam nekem 1giga RAM-ból max 500at fogyaszt :>
  • Bucser
    Itt bukik a ló... a proginak nem árt legalább 1 giga ram. Ha nem több.

A 6600 Gt-t meg keményen megizzasztja...

BTW: 1.04-ben nincs német verzió... Másrészt kiadtak egy NFo fix_et amiben már angol serial került. próáld me azzal ugyanis a német serial német verzió fájlait keresi amiből sok nincs benne.
  • tpM
    1.04ben Angol verzió van. Német nem is lesz soha 1.04 mert 1.05ös patchet adnak ki még Feb vége előtt ,hogy egy szintre hozzák.
  • bgabor
    Nekem meg az ilyen hozzád hasonló kis görényekkel van tele a hócipőm, akik ilyen stílusban nyomják.

A gépem egy 2100-as Athlon XP, 768DDR rammal és egy 6600GT-vel.
    Senki se mondja nekem, hogy legalább low beállításokkal nem kéne elfutnia rajta a cuccnak bármiféle textúrahiba vagy hasonlók nélkül.

És még valami. Semmilyen más program nem produkál nálam hasonló hibajelenségeket, szóval nagyon is el tudom képzelni, hogy a programban van a hiba. A program pedig a HATRED féle 1.04es német verzió, amit pontsan az nfo-ban leírtak szerint telepítettem, seriallal, crack-el.
  • debHUKK
    persze
  • Alwares
    Már kérdeztem de a magyarítás müködik angol verzióra is?
  • Sanyix
    Nem sm3.0 fícsör az, sajnos 2.0-nél is van, és néhány játékban ki sem lehet kapcsolni :\
  • Seaweed
    ooo dehogynem...kis falukban (pl eszakmagyarorszag) kis vityilot is kapsz erte telekkel, udvarral....igaz hogy mai normakhoz kepest szinte lakhatatlan (foleg a varosi nepeknek)....de meg mindig sokan laknak az orszagban ilyen korulmenyek kozt...eleg csak elmenni felenk az alfoldon a tanyavilagba...
  • tpM
    Hát... nekem 1GB RAM-ból max 500at eszik csak :D
  • joebacsi
    azért azt még nem :)
  • Seaweed
    negymagos procival meg 8giga rammal mi?!...van aki ennek az rabol lakast vesz :P
  • tpM
    dual 768as 8800GTXen már sztem elmegy így...
  • Alwares
    Ajj nekem mikor fog így kinézni :(
  • Seaweed
    Nah jo neha kanyarokban 15 is volt...dehat ki tud derekszogben repulni?!
  • joebacsi
    nem, ezzel csak oldalra hajol ki hátrafelé menet...a hátrahajláshoz trackIR kell...
    vagy nem ezt akartad mondani? :D

(amúgy tuti több volt 1-3 méternél, benntről mindig kevesebbnek tűnik :))
  • Seaweed
    Q+S
  • Bucser
    ÉS rád igen jellemző stílusú:)
  • Seaweed
    Multkoriban azzal szenvedtem hogy Kismadarral milyen meszire tudok az utak felett elmenni hogy ne kenjem oda..egyszer sikerul az egesz Sahrani-t keresztul kenni 1-3 meteres magassagon utak felett, fak kozott, hazak kozott....egy elmeny egyebkent ;)))
  • Seaweed
  • tpM
    Jahát nehéz repkedni 17FPS-el :D
  • Seaweed
    Juu ték volt! Grat a topiknak a 7000-hez!!!
  • Seaweed
    ..es belestél a Kamovval a fak koze?!
  • tpM
    Itt egy fullos kép by tpM ;) (azér itt nincs annyire elmosódva)
  • Bucser
    Azt meg nem kell blurolni.:) Van egy depth of field nevü SM3.0-s feature:) Csak magasra kell vnni a shaderquality-t.
  • Bucser
    Tanusítom.

Sőt még a ozgás sem editált animáció. Így mozognak a játékban. A középső elől lévő ember éppen feláll és futni kezd.
    A leghátsó meg lehet TrackIR-t használ és éppen hátradől, hogy lelassuljon.

Tehát abszolút nézhet így ki. Pláne modolt skinekkel.
  • Seaweed
    eztetaztat jomegaszondaztad
  • tpM
    Csak annyi ,h a távoli dolgokat kicsit megblurolták...
  • Seaweed
    Lehet van nemi kis kozmetikazas..de amugy kb ilyen fullon a graf.
  • Alwares
    Vicces nekem 512 RAM-al is tök keveset tölt. A hiba az ön készülékében van!
    Egyébként az alanti képek gondolom nem screen-shotok de ezek nicsenek kicsit feltuningolva photoshopal?
  • Seaweed
    (Anyiszor le lett ragva...plz jegyezd meg hogy az imageshack.us-rol nem lehet az SG-re kepet linkelni mert le van tiltva! Sarga kis geciek beka lesz a kep helyett....amugy jo kepek!)
  • Icebird

• Icebird
  • Seaweed
    1337 by tpM'91 mi?!