35066
  • Seaweed
    Hogy mi van?!
  • pooh
    Amúgy, Tiszteletem uraim!
    Milyen volt az ofp party? Vagy tart még?
  • fkubi
    Aha, majd beirunk kodokat :/
    Ha picit utanakeresel, meglesz. Ha nem, akkor nem.
  • bgabor
    Igen? Hát még szerencse hogy nem rajrad múlik. Gondolom "rajtam"-ot akartál írni.
  • pooh
    Ha jól látom azt kell ide írni, hogy ha megjelenik az angol verzió, akkor megveszem. Utánna meg érdeklődni, hogy is müxik ez a warezes dolog, melyik peccs melyik game-hez kell????
  • Seaweed
    igyvan
  • Szekig
    Ha a neten jelent meg akkor ott nézzél utánna ne itt mert ez nem warez fórum. Akinek meg meg van eredetiben azt meg nem érdekli a warez. Szerintem....
  • Dexantreal
    Én pedig bármily hihetetlen, mindig elolvasom súgót, meg a FAQ-t (csak szegény itt eléggé hiányos), most a zegyszer nem tettem és tessék lehurrognak ezren.... na mindegy.
  • Seaweed
    Tudod ha rajta mulna egy szot se turnek meg a warezrol...(mintahogy jopar sg-s topicban igy van ez!), es a FAQ-bol is kivennem!
  • Seaweed
    Jo most mindenki berikalja neki mi van beallitva?! :DDD
  • Dexantreal
    Na, ez tökéletesen igaz.
  • tpM
    Felállás gomb. (Page Up)
  • bgabor
    Dáhát nem az ő eredeti kódjukat kértük! Csak a neten tegnap megjelent angol warez serialról érdeklődtünk, és ezt végül Kaszi46 le is írta.
  • Bucser
    Az egyik gombbal noveled a felhajtoerot a masikkal csokkented. A gépet egyensúlyban kell tartani. Tehát amikor elindulsz vele előre akkor novelni kell a felhajtoerot és a sebesség fuggvényében stabilizálni a magasságot. Egyébként ugyanazzal noveled a felhajtóerőt amivel elemelkedtél a foldtol meg beinditottad a rotort.
  • Kaszi46
    pageup\pagedown
  • Kövesdi A
    hi a helikopterel hogy lehet emelkedni ?
    mert nekkem sehogy sem megy mindig le zuhanok mert nem kellö a magaság és nem találtam a emelkedeés bilentyüjét tudtok segiteni ?
  • Bucser
    Öreg. Vedd meg. A warezolast meg privatban mert egyebkent leszarom. Nem beszerezhetetlen a játék. Ha meg nem akarod megvenni ne játsz el is lehet tépni a topicból.

ÉS finom voltam és nőies.. Sőt szerintem a FAQ-ból ki lehetne szedni a Warez részt tőlem és helyettesíteni egy Vedd meg felkiáltással aztán meg lehet sírni máshol.

A FAQ alám eg piros betűkkel kiírni: No Warez.

Azt hiszem a népekaz angol verzió megjelenésére vártak akik eddig nem vették meg.
  • Seaweed
    ugyes
  • Seaweed
    Ha jol tudom a "nagymenoknek" mindenk megvan eredetiben!! Ez azthiszem nem elhanyagolhato teny! En se adnam meg az en eredeti kodom senkinek az tuti
  • Kaszi46
    Én meg kb 1-1,5 honapja megvetetm az ofp-t, kivittem haveromnak megmutatni, és hazafele amikor száltam be a kocsiba fent hagytama tetején. Szóval nem volt hosszuéletü nálam. Nem is tudom minek akarok armából is dobozosat, lehet majd azt is jó elhagyom.
  • bgabor
    Izé, nekem első dolgom volt visszaolvasni a topicot és elolvasni a FAQ-ot, és csak utána kérdezősködtem, és ugyanígy le lettem ugatva, ugyanilyen paraszt stílusban. És nyilvánvalóan én sem kérdezősködtem volna, ha akár a FAQ-ból, akár a topicból bármi értelmeset ki lehetett volna hámozni.
  • Kaszi46
    S6C8-92G1N-28G7D-BKB47-DWJG8
    Aztán mostmár.....
  • VeteransKUKaC
    Sajna nem tudok menni:), nincs meg az OFP eredetiben :).

Fürtös mikor gondoltad, ezt a kis összejövetelt????
  • bgabor
    Velem is pontosan ezt csinálták két nappal ezelőtt.
    Bezzeg az angol szériaszámot egyik sem írta be ide a topicba, annyira azért nem nagymenők...

Mellesleg pedig nem kérdezné meg mindenki, ha ezekről a tényleg lényeges kérdésekről is írna valamit a FAQ. Mint ahogy nem ír, sőt, finoman szólva nem friss, az új, februári release-ekről egy szó sem esik benne.
  • Seaweed
  • fkubi
    A vallasom tiltja, hogy egyetertsek valakivel, de most sikerult :)
  • Bucser
    Ne neked álljon már feljebb kicsirigó...

Első dolog ha bejössz egy topicba hogy visszaolvasol
    Plane ha Warez ugyben érdeklodsz.
  • Dexantreal
    Nem vagyok noob, akárki akármit gondol, leszarom és kész. Az a lényeg, hogy ritkán nézem a topikot és honnan a szarból tudjam, hogy leírták pár hsz-al előrébb? Ha nem nézem a topikot, cska néha, nem fogom megnézni, hogy előttem leírták-e és annyira tudom utálni az ilyen szemeteket, akik ezért lehurrognak, de no comment, hagyjuk, kösz a nagy megértést :P.
  • Dexantreal
    Oké és thanks!
  • norbre
    öö akkor még egy apróság csak :):)
    azt szeretném megoldani hogy alapban az enemy
    setCombatMode "WHITE"
    setBehaviour "CARELESS"
    legyen állítva
    és ha egy adott területre érnek a playerek, akkor az enemy váltson át "harci üzemmódra".. de hogy tudom megadni hogy a teljes enemyt egy lépésben az elején white és careless-re állítsam aztán átváltson??

mert a setCombatMode -nak unit kell
    a {_x setCombatMode "WHITE"} forEach east -et meg nem fogadja el mert az east az side tipusú..
  • Fürtös
    nah ma csapunk egy kis trágyaturást sakhalinon mint a régi szép idökben
    oldschool ofp sek és feltörekvöarmások a megjelenés kötelezö!
  • Sanyix
    Miért kéne ha úgysem igaz?
  • tpM
    Nah, az OFP AP5_Gold Retro hent 20.00kor kezdődik. Szükséges hozzá az AP5.
    www.ofp.hu
    port 2240
    jelszó :ofphu
    directplay
  • norbre
    aha.. ok köszi
  • tpM
    s1 az van1 groupban. s2 az lehet egy másikban és akkor pl.:
    _gr1 = group s1
    _gr2 = group s2

stb...
  • norbre
    aha.. vagyis ha mindet meg akarom adni akkor így?:
    _group = group s1
    _group = group s2
    _group = group s3
    _group = group s4

és akkor s1-s4 mindre hivatkozhatok mint _group..
  • tpM
    Nah akkor ha a játékos nem az adott groupban van akkor nevezz el egy katonát pl.: s1-nek és scriptbe:
    _group = group s1

elméletileg müxik :D
  • norbre
    öö nem vágom még..
    szal ha lent van pl 5 unit és azt akarom hogy azokra mint _group-ra hivatkozhassak akkor hogy?
  • MrTressy
    gondoltam :P
  • Bucser
    MIután eredetit használok nagyjábol rá is tojok :)