35066
  • pedro870
    mit bosztam el
  • pedro870

IMGSHCK TÁJKÉP
  • bucsher
    de
  • Alwares
    Nem rinyámtam miatt mint egyesek szoktak, csak érdelet hogy mért van mert más játéknál eddig nem találkoztam ilyennel...
  • neuro
    az a magától érthetődő, hogy ha lopott szoftverrel játszik valaki, akkor ne sírjon, hogy nem megy rá a patch - mivel nem fizetett érte ezért a support sem jár
  • Alwares
    Köszi a választ! Megvenni majd akkor fogom ha teljesn olyan állapotban lesz amire nem lehet rámondani hogy félkész... Meg ha lesz elég erős vasam...
  • Sanyix
    Nem.
  • tpM
    Egy fél oldalt teleírtak azzal, hogy 'jajj nem megy az 1.05 tört verzióval'. Meg kell venni s nincs gond ;)
  • bgabor
    Nem értem miért kellene magától értetődőnek lennie, hogy az új patch nem megy föl a tört verzióra!
  • debHUKK
    Az illegális verziók mindig valamelyik nyilvánosságra került kulccsal működnek, az uj patch-ekben ezeket a kulcsokat letiltják.
    Ezért a régebbi illegális verziók csak rövid ideig életképesek a neten, multiba, és nem is kerülnek bele az igen fontos újítások, köszönhető ez annak, hogy félkészen adták ki.
  • Alwares
    Hát nem lehet patchelni, az a probléma!
  • pedro870
    jobban
  • neuro
    akkor nem értem a problémád...
  • Alwares
    Ööö hát nem :(
  • neuro
    Eredeti játékod van?
  • Alwares
    Király leszedtem a Arma_Euro104Update105 patchet és nekem 1.04 van de azt irja mikor fel akarom tenni hogy Wrong CD key és el se indul, hát király :(
  • Sanyix
    Nem, inkább rosszabbul.
  • Alwares
    Egy ha felteszem az 1.5-ös patchet akkor jobban fog futni mint alapból az 1.02-vel? Bár ígyis-úgyis felteszem csak kiváncsi lennék...
  • Sanyix
    "amúgy melyik a jobb, a 6800le vagy a gs?"
    mind2 szar, de legalább drága :) ugyanígy van a 7800gs-nél is :)
  • tpM
    Ez a gginternetes csak ideiglenes. Majd az ArmAHu címen lesz.
  • tpM
    Hungarian ArmA/OFP Scene
  • TommoT
    jó hogy szólsz! az mennyibe fájt?
    amúgy melyik a jobb, a 6800le vagy a gs?
    tört játékkal fut neten minden szerveren? azért kérdezem meg sokszor, mert ha igen, akkor érdemes megvenni, mert úgy lesz sok magyar játékos azt tom, hogy most patch 1.05-tel nem indul, de úgy egyébként?
    télleg, magyar játékosok és szerverek terén hogyan állunk?
  • debHUKK
    A cseh verzió sokkal olcsóbb és az 1.05 patch-ben lehet angolt választani
  • debHUKK
    Nekem egy AMD Athlon64 3200+, 1g ram, 6800le
    1280x1024-ben 20-40 fps low beállításokkal
  • tpM
    Elmegy rajta.
  • TommoT
    3Ghz
    de a kérdésre koncentráljatok
  • DummyBoy
    Hmmm 3MHz? Akkor azon MÉG nincs Turbo gomb
  • Sanyix
    Hát a 3 mhz az kicsit gyenge, az le kéne cserélni :)
  • TommoT
    köszönöm
    10550 forint
    még meggondolom :)
    3Mhz, 6800gs, 1 giga ram, sztetek? hogy futna?
  • DummyBoy
    Hmmm NO WAREZ :) De ...

Nem tud valaki Angol ArmA DVD tok képet (nyomtathatót) ? Vagy ha meglesz nem scannelné be valaki? Szúrja a szemem az angol - magyar játékok közott a cseh boritó :) Lecserélném ...

Vagy ha nem gond akkor a többi cetlit is lehetne (Hátha ... )

De a borito télleg érdekel ...
  • kiskorúbézoltán #7645
    Innen pl. .
  • TommoT
    a tört verzióval lehet neten játszani? ha igen, akkor csak tört szerveren vagy eredetin is?
  • TommoT
    vagyis legalábbis nem letölteni szeretném netről eredetiben, hanem, hogy meglegyen korongon...
  • TommoT
    azt már senki nem mondja el, hogy honnan tudom a dobozos angolt megrendelni :)
  • debHUKK
    és miért akarsz elindítani egy progit, amit nem is akarsz használni?
    ez elég mókás :)
  • mano011
    Hello!
    A linket nem tudnád kirakni??Thx
  • runcájsz
    Én már febr. 16-a óta meg akarom venni, de nincs bankkártyám. Ha tud majd vki egy helyet, ahol bankkártya nélkül be tudom szerezni, nem fogok habozni.
  • alma2
    Az hulyen hangzik, ha eszembe se jutott jatszani vele, csak elakartam inditani ? pedig tenyleg ez az igazsag :)
  • debHUKK
    amennyi idot es energiat beleoltok, lehet olcsobb es kenyelmesebb lenne megvenni
    es tisztabb szarazabb erzes :)
  • alma2
    ja :), de nem lenyeg, szerintem a csokanak se sikerult masodjara reprodukalni azert nem irt tobbet a forumba, de hatha.
    meg egy picit szenvedek hatha, aztan maris raer nekem holnapig.