35066
-
speciel Veteran settingsen tolom a kampányt expert AI ellen.. szal az csal rendesenD de legalabb van kihivas:) -
tpM #7794 biztos veteran AI-t fogtatok ki... -
Jo a fülük 
(Egyebkent engem kampanyban meglatttak, nem volt olyan amit mondasz...saszem es es mormotaful indian nagyfonoktol kaptak kikepzest
)
-
Az még csak hagyján, hogy ködön keresztül leszed, de amig meg nem ölöd egyik tagjukat mintha ott se lennél amint meghalt egy azonnal akárhol vagy az összes kurva géppuska rád van fordítva.. holott szinte tbiztos, hogy nem lát:) és azonnal tudják hova kell lőni:D -
blash #7791 Aze' csak akkor magas a gepigenye, ha baromi szep grafikat szeretnel latni. En meglepodtem, mikor az 1.05-os patch utan jachatoan futott nalam (athlon64 3000+, 256 megas 9600 prau, 1 giga ram). Me'g erdoben is ugyanugy fut, pedig arra szamitottam, hogy ott drasztikusan leesik majd az fps.
Persze nem kompromisszum mentes az arma futasa a konfigomon, de a jatekelmeny nem csupan csilivili grafikabol all. Szoval tisztara olyan, mintha ofp kopoznek, csak van benne jip :PP
Ja, meg szepen dolongelnek a fak, meg repkednek a pillangok. De ai ugyanugy leszed kodon keresztul, szoval majdnem tixta ofp \o/ -
tpM #7790 (c) (tm)
nem ez nem by tpM :P -
"ArmA - Lonely the best..." by tpM -
tpM #7788 új szlogen : "ArmA.Just buy it." - tpM 8) -
mivel a gépigény relatíve igen magas, ezért itthon legalább egy fél év kell ahhoz, hogy egyáltalán valami élet alakulgasson itthon a játék körül :) -
épp ezért igencsak bölcs dolog ám elhajtani a g*cibe minden warez iránt érdeklődőt
-
visine #7785 Köszönöm Icebird, blash, Seaweed a tippeket! -
bucsher #7784 Milyen 10 ember? Én a legtöbb amit láttam az 5 volt, de abba már én is benne voltam, és hamar leléptem :) -
Küldetések -
blash #7782 De van persze, eloszor is mar reg megtalaltad volna ra a valaszt magadtol is, masodszor meg itt a link, ha nem ertesz a kereseshez, peldaul:
http://armaholic.com/list.php?c=arma_missions -
http://www.armamdb.de -
visine #7780 Sziasztok! A tegnapi #7760 hsz-omra nincs esetleg valakinek valami tippje?
Előre is köszönöm! -
tpM #7779 Mivel alig vették meg még a gamet nem vagyunk olyan sokan az armahu-n -
Orulj(unk?!) ha 1..igen jol latod azaz EGY szerver van, es van rajta 10 ember.
Kulfoldi szerver viszot "sok" van. -
TommoT #7777 Kedves Fórumozók!
A játékot valószínűleg meg fogom vásárolni, de egyszerű emberi kíváncsiságból érdekelne, mennyi magyar szűrmazású társunk játszik a játékkal az interneten. Hálás lennék, ha valaki tudna adni egy saccperkábé számot a magyar szerverek telítettségére, például "van sacc/kb 10-15 szerver és estefelé pár szerveren összegyűlik egy 50-50 ember. Ezenkívül érdekelne, hogy a parancsnoki tisztséget, amiről a faq ír, a gép osztja ki, vagy valaki elvállalja? Mert ha senki, akkor gázos. :)
Előre is köszönöm válaszokat!
Üdvözlettel,
TommoT corporation -
Klón-e vagy? -
bucsher #7775 ja, te még gyerek vagy, és a szüleid beadták ezt neked. de lehet azt tolni is, hidd el :) -
A gémet nem lehet tolni csak húzni:)
mert mint tudjuk a gém egy madárfaj. És mint olyant igen nehéz tologatni. -
TommoT #7773 sok magyar tolja perpill a gémet? -
Jól nézki! -
Mondhat karki akarmit a saru a legtutibb a kepen
-
kiskorúbézoltán #7770 Remélem az ilyen helyszínek előtt nyomsz egy save game-t ! :DDD -
És ugy a többi? -
Yula #7768 És live-ban ;) -
Yula #7767 Azok a jó kis bugok ;) -
blash #7766 Undorito comic sans font, barmit csak ilyet sehol se hasznaljal. -
tszd #7765 Az über sniper kicsit félelmetes. A nyakadról ET jut eszembe...
-
Ittvan tőlem egy kis ajándék háttér:
Remélem teccik... -
bucsher #7763 állat lett :) -
látom ráérsz:D -
Yula #7761 Így jobb lett! Még1x köszönöm!
strandon
über sznájper
pedofil
kommersz -
visine #7760 Sziasztok! Meg szeretném kérdezni, hogy nem tudtok esetleg olyan elérhetőséget, ahol már elkészült arma mission és/vagy kampányokat lehetne letölteni? Sok helyen körülnéztem már, de sikertelenül! Előre is köszönöm az esetleges tippeket! -
Nem akar valaki jönni a szerveremre?
Raptor 2 server a név password nincs
Épp kipróbálom a saját missönömet.... -
áhh így ránézésre csak dámmi az aki tologatja, de ő is elvétve...többiek el vannak a bfel
nekem sajna mostanában tsre sincs időm feltolni az arcom, nemhogy játékkal foglalkozni :)
viszont nálunk addig felejtős, hogy legyen akármi is armaból, amíg nem érek rá kicsit behájpolni csapaton belül, feltetettni szerverre, és össznépileg kipróbáltatni, mert akik eddig egyedül nézegették meg, eléggé kiábrándultak belőle, mer itten merőben más a publik játék mint bfben...viszont szervezett csapathülyülés után talán kedvet kapnak hozzája :)
majd akkó jöhettek tempivel kiképezni a lami arcunkat :)
de addig is dumálj dámival, és ha jáccotok, hazudjátok fel magatokat hozzánk tsre, hátha más is kedvet kap :) -
coRDHA-sok: HardcoresHUN vagyok a GBC-ből. Hol tudok beszélni veletek armával kapcsolatban? a TS-etekre felmentem, de nem szeretnék bepofátlankodni valamelyik szobába. idejöttök hozzám a ppofázdába 
-
Visszajöttem a nyaralásból: Megdöbbentem... Vedd meg eredetiben és nincs hiba. akinek eredetije van, és úgy van hibája az jöjjön ide segítségért. Warez nuku!!!!!!!!!!
.png)