35066
  • debHUKK
    ki mondta, hogy szarabb lett?
    sztem az 1.05-tel sokkal jobb lett
    csak sajnos ezzel több memet eszik
    de vmit vmiért
  • Boconadi
    hogy kell letiltani? Szerintem nekem mindig azt használja:D
  • Icebird
    miröl beszélsz, én már 1GB-nál is letiltottam a virtuálist anno:)
  • lee56
    Inkább akinek több a rencer memória mint 4giga, annak talán virtuális már nemkell...
  • bucsher
    De nem azér mer az 105 szarabb lett, hanem mert végre használja a soksok memcsit és már csak egyszer tölt aztán zsipszzsupsz :) Ha kevesebb van akkor a régi is szarul futott meg az új is ennyi.
  • Yula
    Az authentic weapon sound modot ismét felraktam és minden szerveren úgy tűnik megy csak épp az arma.hu-n nem. Bad version és kidob. Van ötlet, miért?
    Köszi!
  • Boconadi

• SzaSzaWEL
    Attól, hogy 1 gigád van, még el fog indulni, csak sokat fog swap-elni a vinyóról, és amikor ezt csinálja az csökkenteni fogja az fps-t. Akinek meg több a mem. mint 1 giga, az -> virtual memory off.
  • TommoT
    vazze....van esély arra, hogy egy köv peccsel esetleg csökken? mert nekem 1 giga van...ahh...most mi a francot csináljak?
  • debHUKK
    akkor vedd meg ;)
  • joebacsi
    de innen már igen :)
    (a "VEDD MEG!" is ide számít :P)
  • debHUKK
    az 1.05 elött elég volt, nálam az a tapasztalat, hogy 1.05 után éppen átlépi az 1 gigás határt a mem igény, sajnos
  • debHUKK
    még senki sem lett elküldve az arma.hu szerverről, mert warezzal volt felt, pedig már voltak páran
  • Reaper
    De:)
  • tpM
    nem.
  • TommoT
    ofp-vel játszanak még?
  • pedro870
    magyarítás by Dogman
  • TommoT
    azt ne mond 2*512 ddr2 nem elég
    #7778: és ti (mármint a fórumozók) külföldin játszotok? gondolom azért is van csak egy szerver, mert még nem lehet bérelni Magyarföldön...
    ha a tört verzió működni fog újra, akkor azzal majd tudnak az emberkék multizni? vagy csak eredetivel fut?
    jah, senkit nem érdekel, de én meg a supergamerről megrendelem
  • blash
    olvas+orul: #7679, #7680, #7681
  • jango1
    Sziasztok! Légyszives valaki segitsen nekem mert nemtudom elinditani eszt a kib....t játékot.Mindig asztirja ki ha elakarom indittani.Összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel.
    További részleteket keressen a http://www.securom.com/message.asp?m=emu&c=13000&l=hu címe . Aki tud légyszives segitsen.
    Elöre is kösszönöm!!!

Üdv:Jango
  • Yula
    Elfogultság nélkül mondhatom karaj lett! :)

Egyébként, Pozsonyba kiruccani kb. 2 óra és egy gyönyörű szombatot el lehet tölteni barátnővel. Közben be lehet szerezni az armát is. Tapasztalatból mondom ;)
  • Kaszi46
    hebehabazutyzuty
  • peppino3
    vanhozá magyarositás és holehet a legolcsoban be szerezni
  • Tuvi
    Daemon Tools fórumán azt írták még a héten várható az 1.1.0, de nincs hivatalos ETA csak WID (when it's done)
  • Pill
    Csokker. YASU mikor jön?
  • Boconadi
    ok

Csak még sosem játszottam vele így nem tudtam.
  • tpM
    ArmA-ban nincs 'Russians'
    BLUFOR: az amcsik
    SLA: az ellenség (igaz oroszos felszereléssel)
    RACS: Sahrani Királyi Hadsereg
  • Boconadi
    Összedobtam egy bannert unalmamban. Nem kell fikázni, csak úgy csináltam, mert photoshoppolni akartam.

• SzaSzaWEL
    Rendelj cseh verziót a www.supergamer.hu-ról. 1.05-ben át lehet állítani, és full angol lesz. Postaköltséggel 10.500 Ft körül van. 1-2 napon belül kihozza a futár.
  • mano011
    Köszi.Azért annyira béna nem vagyok,hogy ezt ne tudnám!Csak nem vagyok hajlando kiadni a bankártya számomat!
    Olyat keresek,ami itthon rendelhető,és utánvétes!
    Ennyi!
  • tpM
    Authetic Weapon & Sound Mod elméletileg megy 1.05-el.
  • bucsher
    mi volt a túl világos customface megoldása?
  • Tuvi
    Szerintem elég jól meg van írva a játék, LOW beállításokkal (minden disabled/off, terrain very low, többi low)
    a P4 1.6Ghz, 512Mb RDRAM, 9600XT 128Mb viszonylag jól fut. 5 éve vettem a gépet kivétel a vidkari.
    Igaz a WWIIONLINE kezdeti grafikájához hasonlít a kinézet, de legalább fut. :) Sok egységnél már persze rendesen szaggat, illetve az erdő is halálos...
  • SzaSzaWEL
    [URL=http://www.armedassault.com/buy.html]buy #1[/URL]
    [URL=http://www.gamehead.com.au/product.php?productid=93002&cat=]buy #2[/URL]
    [URL=http://www.gameswarehouse.com.au/longpage.asp?gameid=13850]buy #3[/URL]
    [URL=http://www.chipsworld.co.uk/prodpage.asp?ProdID=15289]buy #4[/URL]
    [URL=http://www.dvdorchard.com.au/Product.asp?PND=508539&TP=&&CS=2]buy #5[/URL]

És még van pár száz lehetőség. De könyörgöm, használjátok már kicsit az agyatokat, vagy ha azt nem is, akkor a google-t, mielőtt hülye kérdéseket tesztek fel. Bepötyögöd: buy arma... és tadááááám.
  • ChevyG work
    bevallom nem az az igazi konfigom, ami lent látható az aláírásomban:)
  • mano011
    Sziasztok!

Valaki tudna 1 linket adni,ahol az angol Armát meg lehetne rendelni?
    Köszi előre is!
  • joebacsi
    jah indokolt, azt nem mondtam, hogy nem, de attól még magas :)
    3gigás proci alatt, másfél-2 giga ram alatt, gef 6600-6800gt alatt felejtős...ez itthon még magas :)
  • ChevyG work
    hol magas?

aminek magas pl az enefes... grafika stb (tuti üzleti fogás, több poligont raknak bele->nő a vasigény->sok kis köcsög vinnyog anyuci-apucinak, h régi a fél éves vas)

itt INDOKOLT a gépigény, és szerintem nem lehet észrevenni
  • DummyBoy
    Üdv!

Na erre ... van a kampányban egy sznájperes pálya, ahol egy szacsel csárdzs-al (Szép magyar szó :) ) felrobbantanak egy dzsippet :) és utánna ki kell szedni a gyalogosokat ... na eddig ez volt a kacsavadász küldi, ezzel gyakololgattam hogyan kell a "sznájperrel zúmolni" :)

De most feltettem az 1.05-öt, el is indult, pálya betölt, első lövés ... mellé, második is ... majd egy rakás ... nem baj rég játszottam már, erre rá lehet fogni ha az ember béna :), eccercsak találat ... na erre a fél világ észrevett, és úgy kiszedtek AK-val hogy csak lestem ...

Na mondom, tuti mákja volt ... csak az a baj, hogy utánna még 4-szer volt mákja ... úgy kiszedett, hogy fullra rázoomolva épp hogy láttam őt, de AI barátunk Ironsight-al jobban lőtt ...

"Picit" nehezebb lett ... viszont a serverkereső és az Opsönsz az rengeteget fejlődött előnyére :)
  • Raptor 2
    Menj be egy hotelba!