35066
-
ki mondta, hogy szarabb lett? 
sztem az 1.05-tel sokkal jobb lett
csak sajnos ezzel több memet eszik
de vmit vmiért
-
hogy kell letiltani? Szerintem nekem mindig azt használja:D -
miröl beszélsz, én már 1GB-nál is letiltottam a virtuálist anno:) -
lee56 #7832 Inkább akinek több a rencer memória mint 4giga, annak talán virtuális már nemkell... -
bucsher #7831 De nem azér mer az 105 szarabb lett, hanem mert végre használja a soksok memcsit és már csak egyszer tölt aztán zsipszzsupsz :) Ha kevesebb van akkor a régi is szarul futott meg az új is ennyi. -
Yula #7830 Az authentic weapon sound modot ismét felraktam és minden szerveren úgy tűnik megy csak épp az arma.hu-n nem. Bad version és kidob. Van ötlet, miért?
Köszi! -

-
SzaSzaWEL #7828 Attól, hogy 1 gigád van, még el fog indulni, csak sokat fog swap-elni a vinyóról, és amikor ezt csinálja az csökkenteni fogja az fps-t. Akinek meg több a mem. mint 1 giga, az -> virtual memory off. -
TommoT #7827 vazze....van esély arra, hogy egy köv peccsel esetleg csökken? mert nekem 1 giga van...ahh...most mi a francot csináljak? -
akkor vedd meg ;) -
de innen már igen :)
(a "VEDD MEG!" is ide számít :P) -
az 1.05 elött elég volt, nálam az a tapasztalat, hogy 1.05 után éppen átlépi az 1 gigás határt a mem igény, sajnos -
még senki sem lett elküldve az arma.hu szerverről, mert warezzal volt felt, pedig már voltak páran
-
De:) -
tpM #7821 nem. -
TommoT #7820 ofp-vel játszanak még? -
pedro870 #7819 magyarítás by Dogman -
TommoT #7818 azt ne mond 2*512 ddr2 nem elég 
#7778: és ti (mármint a fórumozók) külföldin játszotok? gondolom azért is van csak egy szerver, mert még nem lehet bérelni Magyarföldön...
ha a tört verzió működni fog újra, akkor azzal majd tudnak az emberkék multizni? vagy csak eredetivel fut?
jah, senkit nem érdekel, de én meg a supergamerről megrendelem
-
blash #7817 olvas+orul: #7679, #7680, #7681 -
jango1 #7816 Sziasztok! Légyszives valaki segitsen nekem mert nemtudom elinditani eszt a kib....t játékot.Mindig asztirja ki ha elakarom indittani.Összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel.
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message.asp?m=emu&c=13000&l=hu címe . Aki tud légyszives segitsen.
Elöre is kösszönöm!!!
Üdv:Jango -
Yula #7815 Elfogultság nélkül mondhatom karaj lett! :)
Egyébként, Pozsonyba kiruccani kb. 2 óra és egy gyönyörű szombatot el lehet tölteni barátnővel. Közben be lehet szerezni az armát is. Tapasztalatból mondom ;)
-
hebehabazutyzuty -
peppino3 #7813 vanhozá magyarositás és holehet a legolcsoban be szerezni -
Daemon Tools fórumán azt írták még a héten várható az 1.1.0, de nincs hivatalos ETA csak WID (when it's done) -
Pill #7811 Csokker. YASU mikor jön? -
ok 
Csak még sosem játszottam vele így nem tudtam. -
tpM #7809 ArmA-ban nincs 'Russians'
BLUFOR: az amcsik
SLA: az ellenség (igaz oroszos felszereléssel)
RACS: Sahrani Királyi Hadsereg -
Összedobtam egy bannert unalmamban. Nem kell fikázni, csak úgy csináltam, mert photoshoppolni akartam.
-
SzaSzaWEL #7807 Rendelj cseh verziót a www.supergamer.hu-ról. 1.05-ben át lehet állítani, és full angol lesz. Postaköltséggel 10.500 Ft körül van. 1-2 napon belül kihozza a futár. -
mano011 #7806 Köszi.Azért annyira béna nem vagyok,hogy ezt ne tudnám!Csak nem vagyok hajlando kiadni a bankártya számomat!
Olyat keresek,ami itthon rendelhető,és utánvétes!
Ennyi! -
tpM #7805 Authetic Weapon & Sound Mod elméletileg megy 1.05-el. -
bucsher #7804 mi volt a túl világos customface megoldása? -
Szerintem elég jól meg van írva a játék, LOW beállításokkal (minden disabled/off, terrain very low, többi low)
a P4 1.6Ghz, 512Mb RDRAM, 9600XT 128Mb viszonylag jól fut. 5 éve vettem a gépet kivétel a vidkari.
Igaz a WWIIONLINE kezdeti grafikájához hasonlít a kinézet, de legalább fut. :) Sok egységnél már persze rendesen szaggat, illetve az erdő is halálos... -
SzaSzaWEL #7802 [URL=http://www.armedassault.com/buy.html]buy #1[/URL]
[URL=http://www.gamehead.com.au/product.php?productid=93002&cat=]buy #2[/URL]
[URL=http://www.gameswarehouse.com.au/longpage.asp?gameid=13850]buy #3[/URL]
[URL=http://www.chipsworld.co.uk/prodpage.asp?ProdID=15289]buy #4[/URL]
[URL=http://www.dvdorchard.com.au/Product.asp?PND=508539&TP=&&CS=2]buy #5[/URL]
És még van pár száz lehetőség. De könyörgöm, használjátok már kicsit az agyatokat, vagy ha azt nem is, akkor a google-t, mielőtt hülye kérdéseket tesztek fel. Bepötyögöd: buy arma... és tadááááám. -
bevallom nem az az igazi konfigom, ami lent látható az aláírásomban:) -
mano011 #7800 Sziasztok!
Valaki tudna 1 linket adni,ahol az angol Armát meg lehetne rendelni?
Köszi előre is! -
jah indokolt, azt nem mondtam, hogy nem, de attól még magas :)
3gigás proci alatt, másfél-2 giga ram alatt, gef 6600-6800gt alatt felejtős...ez itthon még magas :) -
hol magas?
aminek magas pl az enefes... grafika stb (tuti üzleti fogás, több poligont raknak bele->nő a vasigény->sok kis köcsög vinnyog anyuci-apucinak, h régi a fél éves vas)
itt INDOKOLT a gépigény, és szerintem nem lehet észrevenni -
Üdv!
Na erre ... van a kampányban egy sznájperes pálya, ahol egy szacsel csárdzs-al (Szép magyar szó :) ) felrobbantanak egy dzsippet :) és utánna ki kell szedni a gyalogosokat ... na eddig ez volt a kacsavadász küldi, ezzel gyakololgattam hogyan kell a "sznájperrel zúmolni" :)
De most feltettem az 1.05-öt, el is indult, pálya betölt, első lövés ... mellé, második is ... majd egy rakás ... nem baj rég játszottam már, erre rá lehet fogni ha az ember béna :), eccercsak találat ... na erre a fél világ észrevett, és úgy kiszedtek AK-val hogy csak lestem ...
Na mondom, tuti mákja volt ... csak az a baj, hogy utánna még 4-szer volt mákja ... úgy kiszedett, hogy fullra rázoomolva épp hogy láttam őt, de AI barátunk Ironsight-al jobban lőtt ...
"Picit" nehezebb lett ... viszont a serverkereső és az Opsönsz az rengeteget fejlődött előnyére :) -
Menj be egy hotelba!
.png)