Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Kérdem én:Srácok 1 icipici demot lökjetek már ide nekünk és akkor megmondjuk,hogy min kellene kicsit csiszolni még rajta...<#nezze>#nezze>
A Béna.
Akkor lehet szerintem egy kártyát elavultnak nevezni, ha már trükközni kell, hogy az új cuccok egyáltalán elinduljanak rajta. És az nem hetek-hónapok kérdése, hanem éveké.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Persze a legfrissebb kártyát soha nem éri meg megvenni, én általában a fél év-egy év közötti korú kártyákból szoktam válogatni, úgy két-három évente.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Addig is gyûjtögess.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A 7600GT számomra túl drága jelenleg....
Pedro még nem károgtam 😄 😛
Ez egy elõre összeállított gép, 1 Giga rammal, X850XT videókártyával, stb...
www.armed-assault.hu
#1463 képen a tank körül lévõ por, füst, téglalapokból áll össze, szóval azért ez 2006-ban gáz, annak ellenére hogy az ilyen játékoknál nem a grafika a legfontosabb.
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Egyébként én ez alapján azért nem aggódnék annyira. Oké, hogy a proc elég tápos, van 1 giga ramja (ennyi azért manapság már elkél...), de pl. a videókártya most már csak középkategóriás szintû, és így volt 50FPS-e, amíg el nem kezdett belassulni a játék, amit valószínûleg az optimalizálás hiánya okozott.
System Specs
* Dell XPS Gen 4
* Pentium 4 3.75 GHz
* Raedon 850 XT w/256 MBs of video ram
* Audity sound card
* Broadband Connection
* Windows Media Edition
* 1024x768x32@70Hz resolution
FYI, I can confirm that a LOT of work has been done on this title since E3: I recently placed one of the top programmers from BI into a British studio, but before he came over he had a month of solid work - no days off - to help get the title into the best possible shape before he left. From what he said, they were all working their fingers to the bone.
Bad for them, good for us.
Megerõsíthetem, hogy RENGETEGET dolgoztak a játékon az E3 óta: nemrég az egyik fõ programozójuk a BIS-tõl egy angol fejlesztõcsapathoz került, de elötte egy hónapnyi kemény munkája volt (szabadnap nélkül), hogy a minél jobb állapotba kerüljün a játék mielõtt távozna. Abból, amit mondott, mindannyian a csontig lepötyögték az újjaikat.
Rossz nekik, jó nekünk.
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Még kész sincs a game. Ráértek karácsony táján errõl eszmét cserélni. 😊
Harcolok, Utamból Kotródj!
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
A halál csupán a kezdet...
Egyébként két perc alatt találtam megoldást a Valve fórumban:
Leállítod a Steam-et, majd Rededit:
HKEY_CURRENT_USER > Software > Valve > Steam > Users > /kulcs/ > Friends
Itt az "enabled" után 0-át kell írni. Egyébként azt igérik, hogy a következõ frissitésben javítják.
A halál csupán a kezdet...
www.armed-assault.hu