35066
-
senki nem monta hogy tökéletes a cikk, de te is csak fikázni tudsz.
amikor meg megkértelek, hogy javítsd, akkor meg vagy lustaságból, vagy egyszerűen nem tudsz jobbat csak fikázni,de mindenesetre kibűjtál a dolog alól
No comment... -
ebben igazad van, annak idején a századunkat ugyan egy százados vezette, de más századét meg főhadnagy... és mint tudjuk nem minden ezredes alá tartozik egy ezred...
csak arra próbáltam rávílágítani, hogy azt állítani, hogy "rendszerint" "hadnagy" vezeti a szakaszt, meg fennakadni fordítási hibákon, erőteljes faszlámaság
persze fikázni mindig könnyebb... -
kiskorúbézoltán #8923 Ja kérem, ha így jó a két szösszenet ahogy van akkor nem szóltam! :) -
A szakaszvezető,csak egy rang.
A szakaszparancsnok vezeti a szakaszt,az pedig lehet bármilyen tiszthelyettes,v. tiszt. -
Imádom mikor netuserek különböző fórumokon hadseregbeli rangokról és beosztásokról vitatkoznak aktív szolgáló katonákkal:D
Mindig jó gurulás a vége:) Mindenki döntse el melyik melyik:) -
"Szakaszt hadnagy vezet rendszerint"
akkor a szakaszvezető mit csinál?
hát inkább ne javítsd ki, mert még "szarabb" lenne...

-
kiskorúbézoltán #8919 Nem mondtam, hogy szar, csak azt, hogy jókat mosolyogtam rajta.
Javítsam ki akkor majd elolvasod? Orrocskádat ne töröljem meg? Légy erős, igazából nem érdekel elolvasod-e vagy nem. -
kiskorúbézoltán #8918 "A tüzércsapat az építőkockája valamennyi gyalogságnak"
Gondolom a fireteam-ből lett tüzércsapat, amúgy tűzcsoport lenne.
"egy tüzércsapat tartalmaz egy csapatvezetőt, egy gránátost, egy géppuskást, és egy katonát"
...és egy katonát, aha, mert a többi az mi? Civil?
"Napjainkban az amerikai hadsereg egy szakasza rendszerint kilenc katonát tartalmaz"
A squad-ból meg szakasz lett, én elgondolkodnék a rajon is...
"A szakasz általában kettő tüzércsapatból és egy szakaszvezetőből áll"
És gondolom a szakszi a pk.
"Ez a tény igaz a legtöbb könnyűgyalogságra is."
Hja kérem, a tények azok tények...
"Rendszerint mindegyik szakaszt egy tapasztalt altiszt vezeti. Az amerikai hadseregben ez a rang általában az írnok (SSG). Mindegyik tüzércsapatot irányíthatja egy újonc őrmester, egy Őrmester, de nevezhetjük szakaszvezetőnek is."
Szakaszt hadnagy vezet rendszerint, egy Staff Sergeant-ot (SSG->törzsőrmester) leírnokozni meg komoly picsarugdosást váltana ki, épp ugy mint őrmestert leszakaszvezetőzni, vagy leújoncozni.
Elég ennyi? :DDD -
neuro #8917 Úgy látom van egy kis kavarodás a fejekben, hogy mi a raj, a szakasz és a team :) -
Ha szar minek olvassam el? Javítsd ki és majd akkor.
-
kiskorúbézoltán #8915 Olvasd el, rögtön érteni fogod, az egészet meg mégse másolhatom be ide. 
Mondjuk az igazi gyöngyszemeket begyüjtöm. -
én nem olvastam el még, de írd le konkrétan mi a baj vele és akkor kijavítjuk -
kiskorúbézoltán #8913 Olvasd el a két említett szösszenetet és majd megérted.
-
éljen az építő jellegű kritika
-
bbchris #8911 Igen , felmászott . Köszi .
-
tpM #8910 adj neki waypointot rá s position in house #3 -
bbchris #8909 Hogyan lehet az őrtoronyba tenni egy soldiert ? Mikor ráteszem csak mellete áll . -
kiskorúbézoltán #8908 A "Taktikai Eligazítás" 1&2-t belinkelhetnétek néhány vicctopikba is...
-
tpM #8907 Ezaz nézzétek csak az ArmAHu-t! a csetbox tök jó :> -
Elhangzott itt hogy mennyire pörög ez a topic és hogy az arma.hu megvan halva. Talán azért mert ott nincs ez a "flame háború", csak a témához kapcsolódó megnyilvánulások. Külön meg fent van tartva egy dühöngő a gyengébb idegzetűeknek!:) -
Nemtom megcsinálni a Direct Hit nevű küldit, egy ideig mindig sikerült elvinni, az első egy-két tankot ki is tudom lőni de valahogy mindig meghalok :( -
meg az a majszy vagy ki a tököm -
most jöttünk le. jó volt kár hogy nem voltál te is.
-
tpM #8902 Életkor meg nem számít.Én 14évesen kezdem OFP-zni multiban s 1-2 friendlit leszámitva jó volt :D -
tpM #8901 aha de zavarja is a nyugati barátainkat?! max nekik 100FPS helyett van 50 ennyi.
-
láttam a stingerek még mindig ott hevertek -
az értelmi színvonal nem áll egyenes arányban az életkorral
és ha mégis, akkor is van mindenkinek gyengébb pillanata
és ha épp akkor jut eszébe feljönni az esgére... -
pedro870 #8898 mert ezek itt viccből nyomják, és élvezik....én kevésbé -
még nem hangzott el a faszláma szó..... 
-
fkubi #8896 Ammo bug az armaban is?
Dejo :/
-
Gondolom nincs szükséged tanácsokra de mivel elég elfajultak a dolgok, kéretlenül is adnék egyet.
Egyszerűen törölj minden hozzászólást ami:
1. nem az armaval kapcsolatos kérdés
2. vagy arra adott válasz,
3. vagy armaval kapcsolatos közérdekű info.
Aztán ha megkomolyodnak az emberek, vagy elszoknak innen a csak flamelés miatt ideszokó (bocsánat a kifejezésért) fszlmk, akkor megint lehetne lazítani.
Persze a fenti direktívák alapján töröld ezt is, de ha lehet utoljára... ;) -
bbchris #8894 Ok , kipróbáljuk este aztán remélem sikerül is . Köszi a segítséget . -
tpM #8893 Mentem, csak aztán jött 1 bug: kb 10000 AA launcher lett a földön a lőszeresláda mellett s ~10FPS lett :\ -
Lehet trigerbe is (van ilyen parancs), de ha úgyis csak gyorsan össze akarod dobni a küldit, akkor ne foglalkoz vele, a küldi elején majd fogjátok magatokat, és járműbe parancsoljátok az embereket. -
bbchris #8891 Nahh próbálom , akkor most a láma kérdésem : egy kicsit részletesebben leírnád hogyan kell azt a Mount parancsot kiadni ? Játék közben vagy egy triggerbe kell ?! -
TS Zolly #8890 Ne magadból indulj ki :P -
Én benne vagyok, hogy leírod azt a pár személyt akik nem bírnak magukkal, aztán pár hetes kényszerszünetre küldjük őket. -
Amint látod, én sem tudok rendet tartani, bárhogy is kérlelek mindenkit. -
Ezen én is csodálkozok ami itt megy, ennyire még a BF2 fórumban se fajultak el a dolgok pedig ott az átlagéletkor gyanítom jóval alacsonyabb mint itt. -
Csinálsz két gyalogos szakaszt, állísd mindet playable-ra, és rakj melléjük üres járműveket, majd a Co-op kezdetén ki lehet adni a mount parancsot és kész.
.png)