35066
-
kiskorúbézoltán #9018 tanyalap.hu
-
blash #9017 vmi van hozza:
http://tanyalap.hu/Moslekos/dogman/arma/ -
itt nézd meg -
smith14 #9015 Haló mindenkinek!
Van az ARMED ASSAULT-hoz magyarítás??
THX -
Wini #9014 nah, kipróbáltam multiban... hááát, elég nagy volt a fejetlenség azon a 4-5 szerveren ahova benéztem... csapatjáték abban kimerül, hogy a dzsippes nem hajt el, ha látja a felé rohanó havert... -
tpM #9013 Ez a lényege. -
Igaz, bár kicsit fusztráló mikor fogalmam sincsen honnét lőnek le. Na de akkor megint újrakezdem... -
mert így legalább nem mindenki rambózva játsza végig, minden sarok után nyomva egy quicksave-et :) -
Áh mért nem lehet többször menteni a kampányban? Bakker besunnyogok fél órát azt valami köcsög a végén lelő, ráadásul a franc tudja honnan jön... -
válasz @ blash
amúgymeg: nö -
blash #9008 Inkabb mutass errol vmi linket... -
tpM #9007 és te mérnem szoktál jönni hentelni? -
nemazért, de ez szvsz igen jelentős dolog 
remélem megdobja kicsit a játék népszerűségét... -
Oh jó hír emberek! Az a nyomorult Xfire végre támogatja az Arma-t is! -
Wini #9004 Köszi! -
blash #9003 #8752 -
Wini #9002 Köszi!
Korábbi hsz-ekből láttam, hogy nem minden kulccsal működik a peccselés, van esetleg valakinek egy használható kulcsa?
(ha nem akarja publikusan megosztani, akkor írjon pls a [email protected] -ra) -
blash #9001 Patcheled 1.05-re (PATCH ver. 1.05 INTERNATIONAL, kabe 470 mega), s akkor a video options-nal tudsz a nyelvek kozt valogatni. -
blash #9000 Igen, tudsz azzal jatszani az armahun. Most este a 2340-es porton levo EvolutionV1.5a.Sara akarmivel jacottunk. Lehet bele jipelni, tokjo. -
Wini #8999 Hehh, letöltöttem a "próbaverziót"...
Németül ^^
Van valami mód, hogy angolra/magyarra váltsam?... -
bbchris #8998 Köszi , kipróbálom . Operation FLaspointban is volt az hogy keringett a heli ugrás után de mintha úgy sikerült volna bár nem emlékszem már hogy a helinek ugye a combat módja "Careles vagy aware " és not fire . Mintha azért keringett volna mert észrevett egy ellenséget és azt nekiállt lövöldözni mikor kikapcsoltam akkor viszont ment tovább . AMit írtál lepróbálom így nem kell bajlódni a beállításokkal .
Visine : köszi a linket ez úgy látom hogy hasznos oldal . -
Wini #8997 (Neaggyisten ki lehet próbálni tört verzióval?) -
Wini #8996 Hányan játsszák a játékot? Érdemes még megvenni, vannak még olyan szerverek, amiken sokan/elegen játszanak? -
bucsher #8995 én imádok offolni.
de azt meg a rinyagépek nem szeretik.
jaj jaj helyesírás, scenerombolás, sátán! -
az én kedvencem a játék hudján fentről a harmadik, balról a negyedik pixel...neked melyik?
(te akarsz mindenáron szigorúan ontopikot, hát nesze :D) -
Boldog Névnapot Minden Kedves Tímea és Irma nevű fórumozónak! -
hbd bucser! -
bucsher #8991 omfg -
B.Sz.N. Bucser!
-
Boldog születésnapot Bucser ! -
bucsher #8988 #8958 -
kassaidezso #8987 Én is kint voltam. Hát sok amatőr volt akik nehezítették az előrejutást. Te hányas csapatban voltál? -
tpM #8986 csinálsz 1 markert 0-s mérettel elnevezed pl.: heli1-nek
majd a script végébe a mikor lezajlott az ugrás:
_helineve doMove (getMarkerpos heli1) -
visine #8985 itt olvasgass: http://community.bistudio.com/wiki/Category:Scripting_Commands_ArmA -
bbchris #8984 Aha , tehát akkor mégsem teljesen jó . AKkor még várni kell erre ami teljesen úgymond jó lesz . Már próbálok egyre frappánsabb küldetéseket kreálni . Úgy nem lehet a helit elzavarni hogy pl az initbe beírod hogy slodeir switchmove vagy hasonló ?! VAgy pl a helinek mikor ugye ugrasz akkor pl guard -ot adsz és miután kiugrasz akkor kapcsolna át a trigger neki a következő waypointra ?! Nahh kipróbálom hátha bejön . Addig is köszi . -
tpM #8983 Át kell írni a komolyabb scripteket mer' nem teljesen jók ArmA alá. -
visine #8982 Nálam működött, kis "szépséghibával": ugrás után a heli ott körözött tovább a fejem felett, hiába adtam ki neki egy messzebb lévő wp-t... -
bbchris #8981 Nálad működik az eject.sqs? Azt szeretném hogy mikor helivel visznek pl a CH-47-essel akkor a levegőben automatikusan kiugorjanak . Az Opflaspointban ez az sqs volt , esetleg van rá más megoldás is vagy pedig csak ez az sqs ? -
tpM #8980 nincs. :^( -
bucsher #8979 dátum nincs még rá?
.png)