35066
  • kiskorúbézoltán #9018
    tanyalap.hu
  • blash
    vmi van hozza:

http://tanyalap.hu/Moslekos/dogman/arma/
  • L H Oswald HUN
    itt nézd meg
  • smith14
    Haló mindenkinek!
    Van az ARMED ASSAULT-hoz magyarítás??
    THX
  • Wini
    nah, kipróbáltam multiban... hááát, elég nagy volt a fejetlenség azon a 4-5 szerveren ahova benéztem... csapatjáték abban kimerül, hogy a dzsippes nem hajt el, ha látja a felé rohanó havert...
  • tpM
    Ez a lényege.
  • Alwares
    Igaz, bár kicsit fusztráló mikor fogalmam sincsen honnét lőnek le. Na de akkor megint újrakezdem...
  • joebacsi
    mert így legalább nem mindenki rambózva játsza végig, minden sarok után nyomva egy quicksave-et :)
  • Alwares
    Áh mért nem lehet többször menteni a kampányban? Bakker besunnyogok fél órát azt valami köcsög a végén lelő, ráadásul a franc tudja honnan jön...
  • joebacsi
    válasz @ blash

amúgymeg:
  • blash
    Inkabb mutass errol vmi linket...
  • tpM
    és te mérnem szoktál jönni hentelni?
  • joebacsi
    nemazért, de ez szvsz igen jelentős dolog
    remélem megdobja kicsit a játék népszerűségét...
  • Alwares
    Oh jó hír emberek! Az a nyomorult Xfire végre támogatja az Arma-t is!
  • Wini
    Köszi!
  • blash
  • Wini
    Köszi!
    Korábbi hsz-ekből láttam, hogy nem minden kulccsal működik a peccselés, van esetleg valakinek egy használható kulcsa?
    (ha nem akarja publikusan megosztani, akkor írjon pls a [email protected] -ra)
  • blash
    Patcheled 1.05-re (PATCH ver. 1.05 INTERNATIONAL, kabe 470 mega), s akkor a video options-nal tudsz a nyelvek kozt valogatni.
  • blash
    Igen, tudsz azzal jatszani az armahun. Most este a 2340-es porton levo EvolutionV1.5a.Sara akarmivel jacottunk. Lehet bele jipelni, tokjo.
  • Wini
    Hehh, letöltöttem a "próbaverziót"...
    Németül ^^
    Van valami mód, hogy angolra/magyarra váltsam?...
  • bbchris
    Köszi , kipróbálom . Operation FLaspointban is volt az hogy keringett a heli ugrás után de mintha úgy sikerült volna bár nem emlékszem már hogy a helinek ugye a combat módja "Careles vagy aware " és not fire . Mintha azért keringett volna mert észrevett egy ellenséget és azt nekiállt lövöldözni mikor kikapcsoltam akkor viszont ment tovább . AMit írtál lepróbálom így nem kell bajlódni a beállításokkal .

Visine : köszi a linket ez úgy látom hogy hasznos oldal .
  • Wini
    (Neaggyisten ki lehet próbálni tört verzióval?)
  • Wini
    Hányan játsszák a játékot? Érdemes még megvenni, vannak még olyan szerverek, amiken sokan/elegen játszanak?
  • bucsher
    én imádok offolni.
    de azt meg a rinyagépek nem szeretik.
    jaj jaj helyesírás, scenerombolás, sátán!
  • joebacsi
    az én kedvencem a játék hudján fentről a harmadik, balról a negyedik pixel...neked melyik?
    (te akarsz mindenáron szigorúan ontopikot, hát nesze :D)
  • debHUKK
    Boldog Névnapot Minden Kedves Tímea és Irma nevű fórumozónak!
  • joebacsi
    hbd bucser!
  • bucsher
    omfg
  • L H Oswald HUN
    B.Sz.N. Bucser!
  • Boconadi
    Boldog születésnapot Bucser !
  • bucsher
  • kassaidezso
    Én is kint voltam. Hát sok amatőr volt akik nehezítették az előrejutást. Te hányas csapatban voltál?
  • tpM
    csinálsz 1 markert 0-s mérettel elnevezed pl.: heli1-nek
    majd a script végébe a mikor lezajlott az ugrás:
    _helineve doMove (getMarkerpos heli1)
  • visine
    itt olvasgass: http://community.bistudio.com/wiki/Category:Scripting_Commands_ArmA
  • bbchris
    Aha , tehát akkor mégsem teljesen jó . AKkor még várni kell erre ami teljesen úgymond jó lesz . Már próbálok egyre frappánsabb küldetéseket kreálni . Úgy nem lehet a helit elzavarni hogy pl az initbe beírod hogy slodeir switchmove vagy hasonló ?! VAgy pl a helinek mikor ugye ugrasz akkor pl guard -ot adsz és miután kiugrasz akkor kapcsolna át a trigger neki a következő waypointra ?! Nahh kipróbálom hátha bejön . Addig is köszi .
  • tpM
    Át kell írni a komolyabb scripteket mer' nem teljesen jók ArmA alá.
  • visine
    Nálam működött, kis "szépséghibával": ugrás után a heli ott körözött tovább a fejem felett, hiába adtam ki neki egy messzebb lévő wp-t...
  • bbchris
    Nálad működik az eject.sqs? Azt szeretném hogy mikor helivel visznek pl a CH-47-essel akkor a levegőben automatikusan kiugorjanak . Az Opflaspointban ez az sqs volt , esetleg van rá más megoldás is vagy pedig csak ez az sqs ?
  • tpM
    nincs. :^(
  • bucsher
    dátum nincs még rá?