35066
-
Dynamic Weather modot használja valaki? Ha igen érdekelne, hogy pl a felhők, a homok effekt müködnek e multi játék esetében is? -
Vótmá? Katonák voltunk Armásan :) -
tpM #9096 ArmA 1.07 beta patchArmaholic mirror -
kassaidezso #9095 Ja, még valami. Tegnap este raktam fel a játékot. Igaz, kb csak 10 percet toltam, de nekem ennyi játék is elég egy hétre. -
kassaidezso #9094 Ez kérdés? Amúgy igen, én voltam. Kb hetente egyszer tudtam játszani, ez ment kb két hónapig, aztán szétment a hdd a gépben. -
tpM #9093 Ha jól emléxem te mondtad, hogy 2 kezeden meg tudod számolni hányszor játszottál ArmA-val.Akkor persze, hogy nem tűntek fel az újítások. -
kassaidezso #9092 Mondjuk kipróbálnám hogy t-72-vel rálőve a motorosra, mi történik.. -
kassaidezso #9091 Az 1.4 az eredeti verzióhoz képest nekem nagyon új volt. Például szuper hogy lehet már rejtőzködni a növények között, stb... Az 1.5-ben meg két dolgot vettem észre, a célkereszt sokkal jobb egér mozgatása közben, illetve van egy béna moötor, amivel nem lehet elesni. Ha ennyi látványos újítás lesz az 1.7-ben is, akkor nem is érdemes feltenni. -
tpM #9090 1.07beta changelog
Itt meg az összes changelog. -
1.07ben mi újdonság lesz? Igazából még az 1.05 sem raktam fel :)) -
tpM #9088 Ó Yeah!!!111
Itt 1 topic az 1.07-ről ami állítólag 16.00-kor elérhető lesz s csekély 290MB :) -
tpM #9087 :> -
pedro870 #9086 ezt a vitát már sok helyen elkezdték, tök felesleges
van, aki nem éri be 25-tel, mert hiába folyamatos, van különbség. ennyi. A crysis majd biztos fut 60-nal ;). -
tpM #9085 30FPS? 25-től folyamatosnak látja az emberi szem a képet. -
Romel #9084 Én feladtam az armázást. Optimalizálatlan szar. 30 Fps-el meg nem fogok játszani. A grafikai minőségről meg nem vagyok hajlandó lemondani. -
Yula #9083 Köszi blash!
Tudom, hogy ez mindenki álma, hogy ilyen gyors és pontos választ kapjon.
De érdekelne, hogy miért? :) Nyilván már fog működni, de akkor is ;)
(persze, ha nem a programozás mély bugyrait érinti, mert akkor nekem tökmind1) -
blash #9082 Parancsikonba vagy bat file-ba berakod ezt is, ugy hivod meg az arma.exe-t. Peldaul:
arma.exe -nosplash -maxmem=512
nosplash csak aze', hogy ne kelljen azt a vackot nezni az elejen.
http://community.bistudio.com/wiki/ArmA:_Startup_Parameters -
Yula #9081 Ennyit ugyan találtam, de okosabb nem lettem :(
If you are using 1.05 version, use -maxmem=512 command line option to reduce memory footprint.
MIt is kéne csinálnom?
Köszi! -
Yula #9080 Tudna valaki segíteni, hogy ezzel az üzenettel miért léphet ki az arma:
Cannot create system memory surface: 8007000e
és ha van megoldás azt is szivesen veszem ;) -
pedro870 #9079 és valóban a crack az ok? -
kiskorúbézoltán #9078 "Nincs új a nap alatt."(Préd. 1,9)
-
tpM #9077 tessék
-
énénénénéééén! Hagy én léééééciiii
"VEDD MEG!"
-
tpM #9075 Akkor mingyár valaki benyögi a tradicionális szöveget (: -
sanka841002 #9074 crackelt verzio -
sanka841002 #9073 crackelt verzio -
Yula #9072 FDF sound pack
Modwar sound
Én ezeket találtam, ami jó szerintem. -
bbchris #9071 Nagyjából sejtem hogy lehet na majd keresek rá parancsot , aztán vagy sikerül vagy nem . -
bbchris #9070 Én ezt csak módosítani tudom úgy hogy van a gyári pályák amiben ez benne van és UnPBO-val kicsomagolom és megnézem hogyan csinálták a szerkesztőben . Aztán én is csak módosítgatom de általában balul sikerül . -
tpM #9069 eredetid van s 1.055143-al indítod? -
sanka841002 #9068 hali
valaki nem tudja mi lehet nálam a gond, a vertex shaderrel van vmi gondja: error compliling vertex shader
amim van: Intel Dual Core 2.8 1,5GB RAM, ATI Radeon X1600PRO 256MB
ha tudja valaki pliz help
Thanx -
mi a határ?pl ati 9550 en gyalázat játszani vele vuiszont ati 1650pro-n már élvezetes a játék 1024x768felbontás árnyék low látótáv 1200körülin. 20-25 fps -
-
még egy láma kérdés.. :)
a zászlófelvevés, vivés, visszakerülés mennyire bonyolult? van aki tudja hogy megy? -
pedro870 #9064 Az nem lehet megoldás, ha nem egy egységre hivatkozol, hanem a csoportra, amiben több katona is van? A group paranccsal lehet az egyes egységeket betenni egy csoportba, aztán lehet hogy tudsz utána erre hivatkozni a join-nál. BAS F-ből példa a groupra: initben "f_GrpBLU11A = group this;". -
bbchris #9063 Nálam szerencsére megy a respawn , igen ám de itt is egy óriási nagy baj van . Csináltam egy olyan küldetést ahol menet közben joinolnak be a katonák hozzám , ezidáig nincs is baj ez működik . CSak az a baj hogy egészen addig míg le nem lőnek és utána másik katonában éledek és onnan kezdve jön a baj . Eljön a pillanat mikor joinolni kellene és hopsz , nem történik semmi . Ugye mivel másik katona bőrében vagyok a neve is más lesz és nem joinolnak hozzám , ez baj mind single mind multiban is . Gondoltam használom triggerben a not alive ugye létrehozok sok tirggert ugye ahány katona van , de mikor lelőnek máris indulnak a triggerek és még nem kellene . Tanácstalan vagyok ezügyben . -
hálás köszönet.. -
bbchris #9061 EZ egy saját lenne . Itt gondoltam azt hogy vissza kellene egy területet foglalni vagy akár egy konvojt szétlőni , pl helivel repülök és lezuhanok egy tetszőleges helyen . Előtte ugye kiugrom a heliből és ejtőernyővel lepottyanok , ilyenkor lenne az hogy Radio Alpha és jönne a mentőheli értem és visszavinne a bázisra . AZt hiszem a DoMove vagy mit kellene használni de nem tudom hogy kell . -
kassaidezso #9060 Aki használ autentikus hang módot a játékhoz, az légyszi írja le hogy melyik most az amit érdemes letölteni. Köszi. -
pedro870 #9059 itt találsz részletes leírást. A lényeg: a respawn típusát a küldetés könyvtárában egy description.ext elnevezésű fájlban kell meghatározni.
ez a két sor kell hozzá:
respawn = RespawnTípus;
respawndelay=KésleltetésMP;
Az első egy szám, 0 és 5 között:
0 - nincs resp
1 - galamb leszel
2 - feléledsz ahol meghaltál
3 - bázis - ehhez ki kell jelölni markerekkel, hogy hol legyenek a resp helyek
4 - group, ami már nem tudom mit jelent, raj? :)
5 - oldal, ami tök jó lenne, de nem működik
a markereket a következőképpen kell elnevezni 3-as esetben:
respawn_west
respawn_east
respawn_guerrila
respawn_civilian
Szóval csinálsz pl notepaddel egy description.ext file-t, bele ez a két sor, beírod milyen típus, hány mp a késleltetés, ha kell csinálsz markereket, azt hajrá.
.png)