35066
-
Fel szeretném tenni az 1.08 de azt írja wrong cd key mit kell csinálni ,hogy felrakja? A játék nem eredeti:/ -
remélem elolvastad a teljes HSZ-t ugyanis 2 modot tettem be (az OPFEC az csak vérspriccelés viszont a CRDS az hatásokat szimulál (elvérzés, vérnyomok hagyása, sokkhatás etc) és egy packot ami mindkettőt tartalmazza egyenlőre v0.1 RC9 verzióban. -
tpM #9816 Ehh az csak vérspriccelés meg ilyen ha eltalálnak ordítasz meg elsötétül a kép... :)
SLX-ben pl olyan volt, hogy ha hasba lőttél egy katonát az nem lőtt vissza hanem összeesett és a földön fetrengett meg kiabált orvosért :)
(meg ott levitték a végtagokat a nagy kaliberü lövedékek meg robbanások) -
Ez nekem is elöjött, de másodjára ujrainditva jol raktak ki a parton.
Amugy tényleg egy kicsit fura a szinkron, de legalább van, ha magyarul beszélnének nem lene ilyen akcentusos a szoveg.
Kiprobáltam ezt a XAM1.2-öt is, de eddig a lövéshangokon és az ujratexturázott jármüveken más változást nem vettem észre.Nem kiabálnak benne a katonák egymásnak se ororszul se angolul.Lehet hogy azok majd csak az 1.3-ba lesznek?Meg azt hittem legalább egy kampányt vagy missionoket raknak bele, mert igy nem értem mi van benne 650mb anyag a singlébe. -
neuro #9814 Akkor már ketten vagyunk :)
Viszont a Perpetua nekem eddig nem jött be: a voiceover szörnyű, a cutscene-k hosszúak és a második küldtésnél rögtön belefutottam egy olyan bugba, ami az egéyz küldetést lehetetlenné teszi - a little bird-ök ugyanis nem rakták ki a csapatomat a célpontnál, hanem visszafordultak és a tenger felett lebegtek, amíg el nem fogyott az üzemanyagjuk. -
ArmA fastropes video!
A zászló tulajdonságait használja, azért ilyen szalagszerű. Van még mit finomítani.
forrás -
OFPEC Blood Effects (még beta kísérletezgetnek vele egy kezdetleges verzió ki van adva)
És a 6thsense.eu-s arcok kezdtek bele a CRDS mod ARMA alá költöztetésébe. Ennek is van topicja. Egyenlőre béta
Közben felkutattam mindkettő bekerült a 6th sense EU pack1-be már szóval közösen fejlődnek.bővebben itt -
blash #9811 Errol az ofpeces serules izerol vmi link esetleg? -
Elvileg készülőben van egy OPFEC féle látványos sérülésmodellezés. Valamint egy sérülési hatsokat szimuláló addon is (ez utóbbira szerintem nagyobb szökség van) -
tpM #9809 Még próbálnának belescriptelni egy olyan sérülésrendszert mint pl ami OFP-nél SLX modban volt :] -
Szerintem az egy gramofon. (tudod mint az Apokalipszis mostban) -
Jah nekem is a hangok tetszettek meg elsősorban. Meg ha jól látom van valami Mp3 lejátszó. -
Új küldik vannak benne? -
kiskorúbézoltán #9805 Hmm, bocsi mindenkitől az offért, részemről zártam a témát ill. PM pls. -
kiskorúbézoltán #9804 "Nem tudom, te milyen éjjellátót használtál, vagy milyenbe kuksoltál."
AN/PVS-14, nem belenéztem, használtam.
"Főleg, hogy nincs különbség a bluefor és opfor éjjellátóinak képe között."
Ma már a ruszkik ugyanolyan jót gyártanak mint a nyugatiak, semmi különbség, egy tényleg szagértő kolléga szerint talán még jobbat is, de tudom róla, hogy egy picit elfogult lehet. :DDD A lényeg, hogy nem rosszabb a ruszki.
"A vakság témához."
Ohh, igen szélsőségesen hülye használat esetében igazad van, sőtt továbbmegyek, kúpként használva még kényelmetlen is lehet a viselése... -
Nekem egész megtetszett a video alapján.Tök jok a hangok és az hogy végre hallani hogy beszélnek egymással a katonák és osztják a parancsot nem csak azt hallani amit én adok nekik.
MÉg azt lenne jo valahogy megcsinálni hogy az ai olyan mozgásokat is megcsináljon amit én nem tudok és hogy csapatba mozogjanak, egy kicsit dinamikusabb legyen az egész mozgásfolyamat. -
blash #9802 Franci mod, hangokat cserelgettek benne, plusz me'g par izgi dolgot. De nagyon sok felesleges dolog van benne, ami csak a helyet noveli.
http://armed-assault.net/forums/addons-and-mods-3/xam-total-conversion-v1-2-mod-506/ -
Mi ez a XAM?
-
Pill #9800 Az az igazság, hogy nyár van és nem bírom, hogy ne bulizzak. -
blash #9799 van olyan
neznivalo:
jutub -> XAM 1.3 GAMEPLAY -
Hi!
Az 1.08 patch felrakásakor baja van a CDkey-el. Van olyan warez key, amit elfogad? -
visine #9797 Akkor kiegészítem a mondatot: "hogy itt e körben zömében jobban kedvelitek az mp-t..." Annak örülök, hogy sp párti vagy :) -
Tévedés. Single Player párti vagyok. -
visine #9795 És nemcsak a Perpetuáról van szó, mint magyar sp kampányról, hanem az ofpecen másról is, amire mi magyar, ofp/arma rajongók büszkék lehetünk!
Olvassátok el az ofpec főoldalát, ITT, ma jelent meg! Lackonak gratula jár, bár tudom, hogy itt e körben jobban kedvelitek az mp-t!
üdv -
bucsher #9794 én 3 perc alatt meguntam
fasság -
kassaidezso #9793 "Amikor bekapcsolod akkor kell egy másodperc neki, hogy "bemelegedjen", ha sok fény éri akkor ahhoz állítódik be és ha ismét sötétebb helyre nézel akkor egy pici idő eltellik amíg újra normálisan látsz vele. Ahogy Boci is mondja tényleg baxa az ember szemét hosszabb távon, bár megvakulni nem lehet vele."
Nem tudom, te milyen éjjellátót használtál, vagy milyenbe kuksoltál. Gondolom a második generációs típusok más technikai paraméterei is különböznek a korábbi változatokhoz képest, hiszen amit én láttam abban semmiféle késleltetett reakcióidő, sem bemelegedési idő nem volt. Hangsúlyozom, nem vagyok éjjellátó szakértő. Két típust láttam idáig működésben, és elég meggyőző volt a különbség. A régebben honvédségnél is használt, kifejezetten egy funkciós éjjellátó szarabb, mint az az optika amit fegyverre szerelve is lehet használni. Szóval szarul van megcsinálva a játékban, ez tény. Főleg, hogy nincs különbség a bluefor és opfor éjjellátóinak képe között. Ha már ennyire vérprofin akarnak szimulálni mindent (nem sikerült), akkor erre is fektethettek volna kicsivel több hangsúlyt. Pl. a bluefornak gen2, az opfornak meg sima.
A vakság témához. Igen, ez az a jelenség amit hóvakságnak is neveznek. Ha fehér kép van a kijelzőjén, és azt bámulod, mondjuk egész nap (minek tenné bárki is ???), akkor átmeneti vakságot szerezhetsz. Természetesen sivatagban vagy havas területen napszemüveg nélkül töltött hosszabb idő miatt szintén megvakulhatsz. Igaz, csak időlegesen, de ez bőven elég. Ha valakinek volt már, tudja milyen szar. Másrészről maradandó károsodásokat okozhat, és sok esetben okoz is.
-
tpM #9792 Hát mindig evolution megy (én már baromira unom) én azt tapasztaltam, hogy tökéletesen játszható nem laggol az AI annyira a piros lánccal meg ne foglalkozz :) ha kifagy akkor meg gyere vissza mert a pontjaid és a rangod megmaradnak.
btw ha már összegyúlünk páran illene egykis VS-t is nyomni. -
Rafia #9791 1x voltam, akkor épp 4-en evolutionöztünk kb. 20 percig, amikor is kifagyott minden. Nem a playerszám a gond, hanem az, hogy bajok vannak a multival. Hiába a nagy távolságok, ha ezt már nem tudják ugrálás nélkül megjeleníteni, és baromi sokszor jön a piros láncszem is. (Nem, nem a gépemmel-hálóval van a baj). Eredetim van, de most kezdem megbánni a vásárlást. Talán lanon jó lesz még hülyülni botok ellen. -
pedro870 #9790 Ha sp kampányt nyomnál és nagyon csalódtál a hivatalosban, esetleg próbáld ki a Perpetua kampányt. Magyar srác csinálta, a BIS fórumon elég pozitív visszajelzéseket kapott. Én még az elején tartok. -
te milyen játékkal játszol mer hogy nem armával az hétszentség.a magyar szerveren jó kis csapat jön össze olykor-olykor.zsííííííír
-
Az ArmA kampánya (amit annak hívnak) egy rakás f*s. Ez kétségtelen. A kiadás idejére nem lett kész a kampány amit adni akartak hozzá így kimaradt. Viszont a pénzre már szükségük volt. (viva független fejlesztés)
Amit lentebb írtál az még okés, hogy élményre vágysz és nem szimulációra, de azt is meg kell értened, hogy az addonkészítők többsége pedig pontos szimulációra vágyik. (én mint nem addonkészítő is). Az engine nem csak játékot szolgál ki, hanem mint te is tudod a VBS2 alapjául is szolgál. Az ArmA kicsit butább de minden belescriptelhető nagyjából mint ami a VBS-ben van. (meg butítható teljesen egy csomó dolog szóval ha arcade lövölde kell az is létrehozható)
Mindenesetre nekem jobban tetszik az Arma mint az eddigi FPS-ek amikkel játszottam (és Wolf3d óta jópár megordult már a gépemen)
persze nem is tartozók azok közé akik azt várták az ArmA-tól hogy kap egy 1.96- patchelt szinte tökéletes enginet (ez volt az utolsó verziószám OFP esetén) minden szép addonnal megáldva amit én akarok és hibátalnul fog futni.
Sokan elkövetik azt a hibát, hogy az Arma-t egy bugfixált addonokkal ellátott OFP-hez hasonlítják és nem pedig az OFP 1.00-hozképest ami pedig ildomos lenne szerintem lévén ez is csak egy csontváz amit megint nagyjából az addonmakerek fognak feltölteni minőségi tartalommal. -
steweee #9787 na most néztem hogy jött e válasz a hozzászólásomra. örömmel tapasztalom hogy nem kaptam lehurrogós választ senkitől, még opflash vagy AA fanoktól sem
annyi megjegyzésem lenne a dologhoz, hogy bár az éjjellátó meg egyebek lehet élethűek, ez egy játék, és a játékélményről kellene hogy szóljon.nem érdekel hogy PONTOSAN hogy zajlik az életben, mert az életben nem akarok senkit agyonlőni sem távcsövessel, sem egyéb más fegyverrel.
viszont ha játszok szeretem ha az játék, és annyira van lebutítva a valósághoz képest, hogy az szórakoztasson, és nem bosszantson vagy ne kínszenvedés legyen egy egy pálya megoldása.
az opflash ilyen volt, a heroeson kívül a legtöbb játékórát azzal töltöttem, számtalanszor megcsinálva a három kampányt és a missziókat. az arma technikailag előrelépés, de játékélmény terén visszafejlődés, legalábbis jelenlegi formájában. és ez sokkal fontosabb dolog -
Rafia #9786 úgy érted, 40 teli 32-est, amiből kb. 3 berzerk volt? -
tpM #9785 Néhány VTE kép...
-
Biztos bennem van a hiba, hogy csak a serverbrowserben kb 40 teli servert találtam vegyesen coop vagy CTF vagy berzerker servereket...
Nahát....
-
Rafia #9783 hát...akárhogyan nézem, multiban ez a game egy rakás ***
Kevés szerver, kevés player, rengeteg coop és még több lag. -
kiskorúbézoltán #9782 Lásd repvez #9779...
Bár megpróbáltam azt is, hogy bal szemen gugli, jobbal célozni... Na ez az a pont ahol a sokat megmosolygott "svájcibicska" M-4 az mezei AK lelkébe tapos. :))) -
neuro #9781 AN/PEQ2 és minden újabb kategóriás fegyverre felszerelhető, amin van Picatinny rail.
De ha már itt tartunk jó lenne IR patch vagy IR strobe is a szövetséges katonáknak :) -
tpM #9780 Az M16A4-en van asszem AN/PEQ4 lézercélzó aminél csak éjjellátóval lehet látni a pontot :) persze a BI ezt lusta volt megcsinálni pedig a sima lézercélzó működik. -
Sehogy se lehet benne célozni, legalábbis amihez nekem volt serencsém azzal nem lehet.
Mivel 1 optikája volt középen és vagy 10 cm-re kilogott.Igy 2 megoldás létezok vagy "csipöböl tüzelsz" vagy a fegyverre szerelsz éjellátot.Ami a magyar viszonyokat nézve maradna az elsö variácio.
.png)