35066
-
aha értem.thx -
tpM #10138 Hát 1 lövedék kisebb port ver fel de ez ~20lövedék után lett, és így tovább...
az AI meg asszem nem lát át rajta -
biztos hogy jó ez?már ugy értem ha az elsö néhány lövedék nem talál aztán nem látod az ellent vagy igen? a lövedékek nagysága arányos a felvert por mennyiségével? -
:/ -
tpM #10135 soon :) -
Jól néz ki. Mikor lesz letölthető? -
tpM #10133 Egyszerüen küldtem a csávónak 1 PM-et, hogy szívesen betatesztelem.
egy jelzőlövedék megvilágítja a becsapódás okozta port :]
-
Mit csináltál ,hogy kipróbálhasd? Protekció 

-
Akkor ugy kérdezem mikor lehet :D
Jol hangzik, esetleg youtubos video van rola? -
tpM #10130 Még sehol sem ;)
És nem csak sérülésmod hanem az animok, AI, gfx stb is változtak, RPG-vel lehet állva, gugolva és fekve is lőni. Az AI fedezőtüzet biztosít elsősegélyt ad (ha már nagyon vérzel akkor orvos kell) van ilyen háton hordozható rádió amin légitámogatást lehet kérni stb -
Az extraSFX tudtommal nem a fegyverek hangjait cseréli le. -
Az extraSFX hangmodot probálta valaki érdemes kiprobálni jobb mint a többi? (FDF,XAM)
Ezt az SLX sérülésmodot hol lehet letölteni kiprobálnám? -
tpM #10127 Na egykis ON:
betatesztelem az ArmA-s SLX modot(0.96b) és a sérülés nagyon faszán meg van oldva: T72-sel seggbe lőttem 1 Abramsot és kigyulladt, a legénység kiugrált majd az egyiknek kigyulladt a ruhája s elkezdett hemperegni. Hasba lőttem egy katonát, hanyatesett fetrengett, jött egy társa és elvonszolta fedezékbe. A robbanásoktól szétszakadnak az emberek a lövedék becsapódásakor, robbanásokkor a por sokkal tovább ott marad egyszóval rohadt jó :)
-
figyeld ezt -
fkubi #10125 Szerintem meg pocsok vagytok mind.
-
íme a másik véglet. -
na ez az.mit nevezhetünk FPS-nek. -
neuro #10122 A mercenary inkább kaland játék volt szerintem, mert ha jól emlékszem lőni nem lehetett benne. -
Az már FPS volt?
(nem hiszem hisz a Wolf3d teremtette meg az első szemszögű megyek és lövök játékokat 3d-s pályán.) -
Fürtös #10120 C-plus4 Mercanary...
Asszem én nyertem:D -
bucsher #10119 pöcs vagy -
6.pont erre utal -
neked is igazad van. -
Kérdezték, hogy mi a vicc. Én mondtam egy viccet. Akinek nem inge nem veszi magára. :)
"Lehet, hogy egy kisse tulzas, hogy a jatek egy vicc, de rengeteg olyan dolgot elszurtak benne , ami idegesítővé teszi a játékot."
Ez már kezd konstruktív kritikába hajlani és igaz is, de még kevés. Viszont ha így kezted volna, egy szót se szoltam volna.
"Egy ember szubjektív véleményére , egy gondolkodó, értelmes ember nem így reagál."
Egy gondolkodó értelmes ember nem megy be egy fúrumba és fikázza a fanoknak a gamét, minden konkrétum nélkül.
"Ez csak egy játék, ami azert nem lett annyira sikeres" Mi a siker? Az hogy sokan játszák? Akkor a WoW az igazán sikeres. Menj, játsz azzal!
"A reakciotok alapjan, vagy tul tapasztalatlan fiatalok vagytok, vagy csak tul sok a feszültség bennetek." Hát fesz a van, és jól ki is engedtem tegnap este :)
Persze az utolsó cseppet te adtad a pohárba :)
Wardog: az 5-re ne vegyél mérget ;) -
És talán ha nem reagáltatok volna rá ilyen gyerekesen és nem is szóltatok volna hozzá nem írta volna meg a második hsz-t. -
ja és egy igazi gémer aki nem szövegelö láma,nem ugy nyit be egy topicba hogy "ez a játék egy vicc :D kár érte" szerintem de lehet hogy én tudom rosszul. -
nálam a doom elsö része.az akkor hány év? -
Egy ember szubjektív véleményére , egy gondolkodó, értelmes ember nem így reagál.Ha mindenhol, így reagálnának egy ember más véleményére, a végén egymást ölnétek még az életben is az utcakon.
1.menj más topicba és 2 hszböl add tudomásukra hogy a játék amit tolnak szar.
2.szerintem itt értelmes emberek vannak voltam máshol ahol más volt a helyzet.
3.csak azért mert egy lövésböl nem lösz ki 6 ellent,vagy zavar a lövedék röppályája,esetleg kilönek és azt se tudod honnan még nem jelenti azt hogy gagyi.igenis kellett már egy ilyen gamma ahol végre törekednek is az élethü játékra.
4.minden játékban van hiba ez miért lepett meg?
5.csak azért mert neked nem tetszik nem lönélek fejbe ha az utcán összefutnánk,de sztem a többiek se.
6.(bár sose lehet tudni
)
-
neuro #10111
-
Bazze utánaszámoltam.. az első FPS amit toltam az 93-ban a Wolf volt.. geez 14 éve vagyok kocka.... -
"Nőjjetek fel! Ez csak egy játék, ami azert nem lett annyira sikeres, mint amennyire ti gondoljátok, mert sokmindent nem úgy készítettek el benne, mint kellett volna"
Welcome to the real world. Szerinted miért vannak a modok? Meg a patchek? Meg egyáltalán a mission builder és a scriptírási lehetőség?
A játék nem vicc csak te ítélkezel olyan dologról amiről 10 perc alatt alkottál véleményt.
Azt meg hogy mióta játszol FPS-t kb mindenki leszarja. Ugyanis ez nema "kinek nagyobb a kukija játék"
Apropó 9 éve milyen FPS-el játszottál? (azaz mi volt az első FPS amit toltál?) -
Hogy én béna pöcs lennék azt inkabb hagyjuk...fingod sincs, hogy ki vagyok és hogy milyen jatekos vagyok.Maradjunk annyiban, hogy kilenc évet toltam különböző FPS-jatekokkal online és nem a szovegelo lamak koze tartoztam.
Lehet, hogy egy kisse tulzas, hogy a jatek egy vicc, de rengeteg olyan dolgot elszurtak benne , ami idegesítővé teszi a játékot.
A reakciotok alapjan, vagy tul tapasztalatlan fiatalok vagytok, vagy csak tul sok a feszültség bennetek.
Egy ember szubjektív véleményére , egy gondolkodó, értelmes ember nem így reagál.Ha mindenhol, így reagálnának egy ember más véleményére, a végén egymást ölnétek még az életben is az utcakon.
Nőjjetek fel! Ez csak egy játék, ami azert nem lett annyira sikeres, mint amennyire ti gondoljátok, mert sokmindent nem úgy készítettek el benne, mint kellett volna.
Részemről lezártam a vitát, és nagyon sajnálom, hogy még mindíg vannak olyan emberek, akik a moderatort nem fogjak tudni soha sem bekapcsolni a fejükben...és csak szórják a szitkokat,leminősítenek mindenkit látatlanba és egy épkézláb mondatuk sincs.
Akinek nem inge ne vegye magára. -
pfffffffff
-
heeee eeeee? :) -
tpM #10105 Hát igen aki evolutionozik az ne csodálkozzon, hogy nem érti a taktikai részt ;) -
hogy? -
Túl komolyan veszitek. -
mivan? -
ma este nyomjuk ezerrel 
-
taktikai fps? tarold le a várost vulcannal biztos távolságból farppal a seggedben majd ha látod az ellent tégy ugyanígy.
.png)