35066
-
tpM #11499 reptor te meg gyere mns-re, beszédem van veled :] -
tpM #11498 Hát a lényeges újítás a mostani verzióban amit észleltem, hogy a járműajtók ki/be csukódnak -
Én nem értem miért nem tudták volna az alapjátékba belerakni.
Remélem az ArmA2 kissé több hasznos újítást fog tartalmazni és nem csak grafikailag lesz szebb.
Ha már modokról van szó mi is van az SLX-el? -
Milyen módot érdemes felrakni? :O -
D00M #11495 Nincs mit
-
Feró Flex #11494 köszi Doom -
Én azt nem értem hogy az ilyen tényleg a játék javulását nagyban szolgálo dolgokat miért nem teszik bele a köv patchba.Hogy a végére ne mod mod hátán figyeljen hanem elég a legujabb javitás és akkor mindenkinek ugyan az a verzioja van meg.
Simán bekerülhetne igy a valos ballisztika mod a hangok meg egyéb általánosan használt dolog. -
D00M #11492 Na ja, de azért nem lenne rossz, a sok faszlamer meg jöjjön fel ts-re azt kérdezzen ha valami nem megy 
Mellesleg az AP6 már tényleg nem lenne rossz =)
-
blash #11491 Sok faszlamer nem tudna beuzemelni az armacskajaban, igy csak anyaznanak, hogy me' nem tudnak kapcsolodni, s me' bassza ki oket a szerver...
Inkabb az kene, hogy Ice vegre elkeszuljon az AP6-tal :]
-
D00M #11490 Armahu serverre nem lehetne feldobni ezt a modot? Végre egy mod ami értelmes és igazán megéri folyamatosan futtatni, mindenkinek jó sok FPS ajándék, meg végre értelmes AI aminek nincs röntgen szeme. Meg úgyis mindig EVO vagy valami hasonló förmedvény megy ezzel a moddal talán enm lenne többé förmedvény
-
Solt #11489 

-
blash #11488 ArmAVidz: About This Video A visual representation of Durg78's Vegetation Fix for Armed Assault. Most of the footage in this video would not be capturable as enemy Ai would engage by seeing through foliage, trees and vegetation in general. Thanks for the alphas and betas Durg :D
Video during the demo portion of the video is cut and crossfaded for time.
BI forum: Durg's Vegetation Fix -
Solt #11487 na igen... főleg amikor vizuálisan nem láthat a bokor mögött, mégis egy lövésből a szememközé lő vagy 2-300 méterről egy AK-val... :) én partizánkodok... betámadom őket, leszedek 2-3 embert aztán futás a másik irányba, oldalba kerülöm, aztán megint partizánkodás! :D -
Túl okosak.
Hangra 100%-al pozícionálnak és ki is lőnek ha van rád LOS. Lehetsz bármilyen messze. -
Solt #11485 szerintem is "okosabbak"... támadtam egy 6-8 fős őrjáratot, amikor tüzeltem azonnal hasra vágták magukat és elkezdtek fedezékbe kúszni... ráadásul az egyik mire észbe kaptam oldalról megkerült és leszedett... -
ezt tudom elég jó de mintha pontosabban is lönének -
tpM #11483 Evóban csak meg van scriptelve, hogy erősítés jöjjön meg ilyesmik -
az evo4nél is jobb ai?ne ijesztgess b+ amit ott művelnek az az eddigi legjobban megkreált mesterséges inteligencia.néha idegesitően jók. -
D00M #11481 Ami lényeges:
-nő az FPS
-ballisztika átdolgozva
-fegyver visszarúgás átdolgozva
-jármű sérülés modell változtatva (jobb túlélő képesség)
-jobb AI -
Feró Flex #11480 az1.9-röl mit irnak.
-
Feró Flex #11479 Esetleg magyarul nem-e lehetne
mert nem értem....thx
-
tpM #11478 patcheld 1.08-ra ott ki tudod választani a nyelved a video beállításoknál -
SewerRat #11477 Esetleg nem tudtok angolosítást a játékhoz?:) -
lee56 #11476 Hát mit mondjak, nem siették el, hogy élvezetesebbé tegyék a játékot, azért jobb későn mint soha... -
tpM #11475 Na egy teszter írt infókat 1.09-ről
- Framerate has improved a good deal, especially in North Sahrani.
- Ballistics have been enhanced.
- Recoil has been tweaked to be more responsive (you can see this clearly in my videos)
- Vehicle damage models have been tweaked for better gameplay (more survivable).
- AI has been improved in several ways (ie: they do not zero in on your so accurately based upon sound, their dispersion is related to their skill more clearly now, and a few other things). The best way to sum it up is that the AI is more fun to play against now.
- NetStats difficulty option. This allows you to disable the scoreboard during a mission, and see it when the mission actually ends. ShackTac has been running a mod that totally removes the scoreboard for awhile, and this actually ends up being better than that - you prevent people from seeing their scores during the mission, but still allow for the possibility for people to see those scores when the mission has ended.
- Kill message difficulty option. Another favorite of ours - now, instead of having to use a stringtable mod to disable the death messages, you can disable them server-side.
Meg itt még isteníti a VoIP-et -
SewerRat #11474 Sziasztok!
Miért van az, hogy nekem német a menü szövege? Nem engedi átállítani:( -
D00M #11473 netes coop missön -
blash #11472 Olvass vissza par hozzaszolast... -
Gascan #11471 az mi? :) -
blash #11470 Akkor mennye evozni :] -
Gascan #11469 hát én úgy gondoltam hogy ha már egyszer beszereztem a játékot akkor azért játszani is szeretnék vele :) -
D00M #11468 Shift + numpad - (mínusz) endmission
-
Gascan #11467 Sziasztok. Olyat szeretnék kérdezni, hogy a sima Armed Assault kampány utolsó pályája valami iszonyat hülyeségre sikerült, be lehet az fejezni sima gyalogsággal? Mert miután nagynehezen megvédem magam és az egységem a RACS katonák ellen, akkor amig útban vagyok a bázis fele legalább 3 tank támad rám akiket tank kiséret vagy légitámogatás hijjan elég nehéz likvidálni, és miután elfoglaltam a bázist azután vár csak az igazi csapás, még legalább 5 tank.... hogy lehet ezt a missziót befejezni? -
Game Hunter #11466 Megbocsatok! 
Egyebkent is hiaba lenne ujratelepitve a game, mert az ArmA fokonyvtaraba csinal a magyarositas telepitoje egy bin nevu konyvtarat es oda pakkol mindent. Szoval fuggetlen a jatek telepitesetol. Nem tudom, hogy miert keresi a start.csv file-t, mert ott van a lang_Hungarian konyvtarban, de megis keresi.
-
Solt #11465 Na most megfogtál... emlékezetből írtam, úgylátszik keverem valamivel! Bocsánat! -
Game Hunter #11464 Elolvastam! Ott nem irtak, hogy ujra kellene telepiteni a jatekot! Az ArmA v1.08-hoz ezekszerint akkor nem jo! :( -
Solt #11463 olvasd el amit belinkelt! :) újra kell telepíteni a játékot! :)) -
Game Hunter #11462 Nalam azt irja amikor elindotom az ArmA-t, hogy Include file bin\lang_Hungarian\start.csv not found. :( Pedig ott van! -
blash #11461 Fogalmam sincs, soha nem hasznaltam. -
ez nem csak az 1.05ös pacshoz jó?
.png)