35066
-
Feró Flex #11539 ez a IC engem is érdekelne meg egy barátomat is mi a menete ennek az "örületnek"? -
D00M #11538 Énis hazaértem, m1c1 valamikor gyere ts-re, kéne egy kis jelentés a tegnap estiről :) -
vga driver frissítésért kiált -
kössz
-
tpM #11535 Képek:
IC:ArmA Scrimmage 07-12-22 by tpM :P -
becrakeltem indítanám el kipipálódnak a négyzetek bevillan a fekete kép hogy indulna a játék kilép és ezt írja ki:
Error compling vertex shader VSShaderPool
Valaki valami ötlet???Plíííz Heeeelp!!!!!!
-
valaki segtísen már hogyan kell be crack-elni a game-t hogy el is induljon -
Ba***meg:D az a lenyeg hogy foglaltal:) -
ja és bocs mici egyszer eltévedtem és az elsö zászlót foglaltam el tévedésből.
nem akartam szólni mert ugyis leestél volna a székröl hogy hogy kerültem én oda.
-
hát srácok ma voltam először ic-armán.nem tudom igazán jellemezni.talán annyit hogy ha ehhez az eredeti kell és jelenleg én vettem 13rongyért böven a dupláját is megadtam volna ha tudom hogy ilyen jó.egy élmény volt komolyan mondom.csak azokat sajnálom akik letöltik játszanak vele 2 percig majd le is szedik mondván tul nehéz tul bonyolult.na ök sose tudják meg milyen egy háboru.az ic már kezdi elhagyni játék mivoltát ami nekem nagyon bejön.köszönet ezért minden ic-snek aki fent volt velem.1st air assault forever 
-
tpM #11529 Egy ~20megás beta patchtől ne várj csodákat -
magyarul?????????? -
blash #11527 lurk moar nub -
valaki segítsen már!!!hogyan kell ezt a játékot normálisan felrakni???és be crack-elni???már 2szer próbálkoztaam és a 2ből 1szer se indult el !!!PLÍÍÍÍÍZ HEEEEEELP!!!!! -
Feró Flex #11525 ez nem sok..ez van.
-
A XAM1.4-be elviekben benne van minden ami az elözöekben is csak javitva és a felesleges részek kigyomlálva?Mivel csökkent a mérete majdnem a felére. -
blash #11523 Csinalsz egy akarmilyen nevu konyvtarat, abba bemasolod az ic dolgait. Valoszinuleg egy addons konyvtar is lesz a rar/zip-ben. Majd "-mod=akarmi" parameterrel hivod meg az arma.exe-t. Ertelmesebben itt van leirva:
http://community.bistudio.com/wiki/Modfolders -
tpM #11522 Na 1.09 infó:
visszarúgások: hmm csak rezdül egyet a fegyver
FPS: szarabb lodok meg shaderek vannak így persze, hogy gyorsabb csak 5m-ről is nagyon ronda a pálmafa
AI: na végre nem olyan pontos, a hídon is egész jól átmegy :)
Járművek meg tényleg szívósabbak lettek.
Aztán BMP-nek valamiért 2 RPG meg M136 kell :\
Észak Sahranin a fű sztem jobb lett.
10perc után ennyi esett le :) -
Feró Flex #11521 fel sem birom rakni az1.9b-et(v.mi dll hibát ir),de nem is fogom ha beszarnak az addonok,bisen pedig pozitivak a hozzászolások,ha valaki teszteli infozzon léci. -
vajh hogy kell moddolni? elég ha bemásolom az addons könyvtárba az ic arma modot?
-
én se használom a qg-t
-
bbchris #11518 Hajjj de jó ez a patch , hál istennek megint nem mennek meglevő addonok az új patchel , szal ugyanaz mint anno 1.05-ről 1.08-ra . Remek , alkottak megint egy jó nagy sz**t . -
bbchris #11517 Kinn az XAM 1.4 Bár néha nehezen jön be az oldal . -
Nekem csak az alap van meg eredetiben es en eddig ennek meg semmi hatranyat nem lattam, de ez meg valtozhat.
Szoval ha nem akarod megvenni a QG-t akkor ne vedd ugyis eleg kaka...(nekem szemely szerint nem tetszett) -
Colmath #11515 És a különböző modok (player-made missionok, stb), újabb patchek, meg egyebek igénylik a Queen's Gambitet? -
ne gondolkodj vedd meg nyugodtan.nekem goldba van végülis az alappal is jöhetsz multizni. -
Colmath #11513 Sziasztok!
Gondolkodom a játék megvételén, és ez rögtön két kérdést is felvet:
#1 Érdemes megvenni Gold Editionben? Megéri ennyire a Queen's Gambit? Lehet anélkül is multizni?
#2 Honnan érdemes megvenni? Egy magyar oldalon láttam, de pl az amazon.de oldalon olcsóbban meg lehet venni ugyanazt...
U.I.: Lehet, hogy mások is kérdezték már ugyanezt, elnézést kérek ezért. -
CosaNostra #11512 changelog: -
CosaNostra #11511 1.09 beta -
tpM #11510 De visszatért már azóta :) -
Placebo has left the building már vagy 1,5 éve... -
tpM #11508 "If you wish to register a new account please email [email protected]"
;) -
Malaga #11507 Üdvözletem !
Napokban vásároltam meg az Armed Assault Gold verziót, azon melegében mentem volna a www.flashpoint1985.com oldalra, de érthetetlen módon nem enged belépni a fórumrészére. Egy weboldal jelenik meg, miszerint "Sorry, you are not permitted to use this board. You are NOT logged in..." , bármire kattintok (register stb...) mindig ezt az oldalt jeleníti meg. Kikapcsoltam már a védelmi programjaimat, a Windows sem üzen semmit, változás nem történt. Hetekkel ezelőtt semmi gond nem volt vele.
Kérdem, valakinek volt már hasonló problémája, mert a Google-ban rákerestem, de csak a konzultáljak az üzemeltetővelig jutottam...na persze.
Köszi, az esetleges válaszokért. -
Game Hunter #11506 Napot!)
Erdekelne, hogy tud e valaki olyan SP Missiot(kat) vagy hasonlot, mint az EvolutionSP es a Dynamic War? -
Game Hunter #11505 Koszonom szepen blash,DOGMAN! -
ZSÍR!
kissé átfaragtam a magyarosítás fáljainak felépítését:
nekem most 1.08 van fenn és megy vele, sajnos folyamatosan változtatják a BISék a struktúrát.
ehhez 1.08 és angol nyelvi kiválasztása kell:
armahun_v017b
Írjatok ha valami nem stimmel... -
blash #11503 http://community.bistudio.com/wiki/ArmA:_Mission_Editor -
Game Hunter #11502 Pedig egyszer jo volt! Nem tudom, hogy hogyan.
Nincs valami info, hogy hogyan kell hasznalni a jatekon belul levo editort? -
blash #11501 Ohh volt mar ilyesmi report a bugtrackeren. A valaszra nem emlekszem mar, valoszinuleg csak a szokasos majd az arma2-ben jol megcsinaljuk sracok, varjatok azt turelmesen, mer abban minden faszanyos lesz, meg zsir......
Peldaul azt is kb leszarjak, hogy a nem ai altal inditott TOW kb 1500 meter utan leesik, meg egy csomo animacio bug. Szar az egesz. -
Game Hunter #11500 Estet!
Ha egyhelyben allok a jarmuvel, es eltekerem a kormanyt mondjuk jobbra es nem mozditom akkor visszaall magatol kozepre! Nem lehet ezt kikapcsolni?
.png)