35066
-
no mi történt mig nem voltam csak nem gyarapodik a 1st air assault?üdv all.
-
D00M #11698 És tovább bővíthető igény szerint :) -
tpM #11697 Hát szerverfüggő, pl ic 130 férőhelyes -
és mennyit támogat az Arma? -
az korrekt -
tpM #11694 általában ~50vs50 -
és hányan szoktak lenni ezeken a csatákon? -
Feró Flex #11692 nem,nem és mégse.
-
NE Firefox-al tölsd. -
Feró Flex #11690
OFPHun Addon Pack 6 (beta 0.5)-ot hogyan tudum letőlteni?Mert csak egy halom betűszám jelenik meg nekem.KÖSZI
-
D00M #11689 Van sztori, ennek a catának pl az hogy megyilkoltak egy emberjogi képviselőt és megtámadták mindkét fél katonáit az ezen kirobbant konfliktus következménye lesz a köv csata. -
Colmath #11688 Tudjátok felkeltettétek az érdeklődésemet! Ez az IC-ArmA dolog nekem tetszik, ilyenre vágytam már nagyon régóta! Amikor elkezdtem anno Bf2-zni akkor ilyesminek hittem, de aztán csak ritkán jött össze ilyesmi...
Sajnos mivel MMO-val is játszom (LOTRO ha érdekel valakit), meg az időm is szűkös nem biztos hogy mindig leszek, de nagyon szívesen kipróbálnám az ArmA multit!
Általában az IC-ArmA csatáknak van valamiféle "story"-ja? Értem én ezalatt, hogy vannak szituációk, vagy mindkét fél bespawnol a pálya egy-egy pontján és egymásnak esnek? -
D00M #11687 Így van
-
SzvSZ ArmA-ban is várhatóan az fog kialakulni mint ami IL-2 esetén történt. Kialakul pár rendszeres nagy megbecsüleéssel rendelkező public szerver. Azután létrejön egy virtual front szerű dolog (ez az IC-Arma pont olyannak tűnik és szerintem hosszú távon automatizálható lenne az egység generálás is különböző rutinokkal) és akkor már csak jó hostok kellenek egy jkó kis multihoz és a profik boldogan távoznak majd a mennyekbe:) -
Persze ez nem kérdéses de azért arra számítottam ARMA-nál is , hogy mindig van vagy 10-20 fullos szerver de korántsem ez volt. Na mindegy igazából ez se lényeg, legyen csak 1 szerver de az fasza legyen. -
D00M #11684 És úgy nagyjából mégis mikor próbálgattad? pl a játékosok nagyrésze amerikai illetve más időzóna lehet ők még alszanak mikor neked játszani lenne kedved, ebből ne vonj le messzemenő következtetéseket. Amúgy ez egy teljesen más stílusú játék ne is hasonltsd a bf2-höz, itt elég ritkák a "publikoló" játékosok, többnyire a klánok (akik a jobbak közé tartoznak) squadon belül gyakorolnak a saját serverükön ami legtöbbször meg se jelenik a listában és a csatákon jönnek csak össze. -
tpM #11683 Nem olyan hűderendszeres :) Csüt-Péntek 20.00 a gyakorlás (nem muszáj) és Szombat 19.00-22.00 a csata (ezen is csak annyit vagy amennyit akarsz) -
D00M #11682 na itt meg 130 :) -
D00M #11681 kár:( -
max 64 -
nem tervezek rendszeres játékot mivel nincs rá időm meló meg asszony mellet meg még nyelvvizsgára és újabb diplomára is készülök. Talán majd az ArmA2-vel:D -
egy Bf2 szerveren max mennyien játszanak? -
Én ugyan nem beszéltem le senkit, ő kérdezte van-e cheat és én leírtam amit tapasztaltam.Kötve hiszem, hogy ez alapján döntene.
Szép nagy játékosszám mi? Nézd már meg hány BF2 szerver + játékos van és hasonlítsd össze ezzel.Én lepődtem meg a leginkább amikor próbálgattam, milyen pangás van. -
D00M #11676 Ha ez komoly és érdekkell az IC-ArmA akkor mindenképpen keress meg mert pilóta kell a magyar század alá :) -
D00M #11675 Örülök, az Ic-ArmA az International Conflict rövidítése. Ebből értelemszerűen következik, hogy egy nemzetközi verseny de nem klánok között ha nem a két fél (amcsi, ruszki) részvételével egymás ellen. Ezen belül vannak a különböző hadtestek (légierő, légidesszant, meg a sima bokorugró gyalogság ők a Dragonok). Nekünk magyaroknak van 2 raja az Első Légidesszant hadosztály kötelékében és szép sikereket érünk el, a legutóbbi csata után külön kiemelték a csata utáni eligazításon a magyar alakulatot. A scene tagjai nem tizenévesek kivétel tpM és én :) Mi vagyunk a legfiatalabbak. Az átlagéletkor bőven efölött van, tehát egy komoly de kellően jófej és szimpatikus táraságra számíthatsz ha jössz velünk online játszani.
Ha már soundmodot keresel szedd le az FDF SoundModot az 1.3-as verziót, ehhez van egy hotfix ami az 1.09 patch miatt szükséges, feltéve ha ezzel a verzsönnel játszol.
Ha érdekell az IC-ArmA velem vedd fel a kapcsolatot msn-n (cím az adatok közt).
Üdv.: D00M -
' meg idióta tizenévesek ' Az alberto nevezetu hulyegyerek nemtom ottvanemeg de herelt hangja hozzajarult annakidejen hogy abbahagyjam a bf2ot -
A Szívem lelkének leghőnáhítottab feladata egy jól felkészült Blackhawkal troopokat szállítani a frontra:) Vagy éppen egy jól megcsinált, karbantartott Hindel kipakolni a népeket aztán close supportot adni 
-
Lebeszélni nem fog, tetszik nagyon a játék, most tanulgatom. Itt is főleg a járművek tetszenek, meg a légierő. Leszedtem egy csomó sp missiont, tanulgatom a dolgokat. Találtam már sound packet is, de a repcsiknek csak ugyanaz a béna, monoton, loopoló hangjuk van. Főleg a nagy terek, szabadság meg sok jármű miatt tetszik nagyon, meg az összetettsége és a realizmusa miatt is. -
Gépigény nem vészes, főleg ekkora látótáv mellett. Amúgy bf2-es vagyok, de már kezdem unni, és arma nekem már szimulátor ahhoz képest 
Ott azért akadnak szép számmal csíterek, meg idióta tizenévesek, gondolom az arma nem ezeket az embereket vonzza.Ez az ic-arma mi? Valami clanbase szerű verseny akármi? -
tpM #11670 Hátazér mindig van 1-2 ~50 létszámú szerver. Legtöbbjükön vanmár fileellenőrzés úgyhogy a csítereket kickbanolja :)
és igen, ha komoly szervezett harcot akarsz akkor www.ic-arma.com -
D00M #11669 Akkor meg minek beszélsz hülyeségeket ha közöd sincs az egészhez?
Az ArmA community szép nagy játékosszámmal rendelkezik és elég népszerű külföldön, egyedül nálunk nem, és végre jönne még valaki és lebeszéled marhaságokkal hát gratulálok....
-
SF ha ezt kerdezted -
Hát igen sajnos :) Az OFP-ben pedig micsoda csaták voltak régebben. De volt olyan is, hogy nem is játszottunk hanem a poolban ment a hülyéskedés meg a dumálás. Jó kis csapat volt. -
nekem s939 3500+ van ami meg az 5k kategória szal nem luxus. Amugy meg tényleg a sok agyatlan f*s játék jön be az embereknek de ez sosem fog változni, a barátok köztöt is mindig megnézi valaki...
kevés az igazi 'műértő':) -
Colmath #11665 És ti melyik oldalon szoktatok harcolni? -
Hát igen de sajnos vki még ennyit sem költhet gépre :( Amúgy szerintem inkább procifüggő a játék de lehet, hogy rosszul látom.
Sajnos akik régen OFP-vel játszottak tuti nem jönnek már ahogy észrevettem. A fiatalabb generációt meg nem érdeklik az ilyen típusú játékok mert, sokat kell gyakorolni hozzá, nem egy sima lövöldözős játék.-azokkal meg pl én nem játszom :) Sőt ilyen fps játékban egyedül az OFP, SWAT4 meg ez volt tartós nálam, más fps-t inkább csak a grafika miatt néztem meg mindig, azoknak is a demóját :) -
Ez a 'marha nagy a gépigény' szöveg amugy már így 2008-ra KAMU. Én konkrétan 6600GT/128mb kártyával játszom amin normal/low árnyékok off 1024x768-as felbontás melett vígan játszom vele már egy éve (és a patchekkel csak egyre megy fel az FPS 1.0->1.09 beta->2X akkora az FPS)Egy ilyen kártya PH-n !9K! azaz kilencezerforint szóval nem kell ide 120 milloezerforintos dual99999GTXS/4GB vga meg ilyen rémtörténetek. -
Valóban nem egy tömegjáték, de azért játszanak vele még itt kishazánkban is, van egy ~10 fős keménymag:P akikkel elég jókat szoktunk játszani, ha meg egy 'végre egy jó harcszimulátor'-ra vársz akkor ottvan pl az IC-arma amiben mi is résztveszünk. A csítelésről annyit hogy én konkrétan nemigazán találkoztam még csíterrel ebben a játékban bár vannak az 100%, mondjuk nem is nagyon játszom külföldi fun szervereken amik azért vannak szép számmal és sok játékossal.(ja és a csítről még annyit hogy hamaraosan jon az 1.09 amiben már lesz anticsít is) -
Az is gond, hogy nagya gépigény. Mondjuk annak idején az OFP-vel elég szép számmal játszottunk a magyar szerveren. Csak sajnos azok közül sokan már nem érnek rá úgy gondolom én :( -
http://www.game-monitor.com/search.php?game=arma
Ja hát én csak pár napig próbálgattam mert kissé gyenge hozzá a gépem és történtek érdekességek pl. egyszercsak felrobbant az összes jármű a repülőtéren
Túl összetett és lassú a játékmenet ahhoz, hogy népszerű legyen.
.png)