Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként miért nem próbáljátok meg, hogy tovább sötétítitek a textúrát?
www.armed-assault.hu
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
vagy valami mas jatékon beluli beállitás
én nem nagyon állitgatom, szal csak találgatok
Harcolok, Utamból Kotródj!
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
tiszta gáz néha ez a topik, egyedül a faq minõségi :)
www.armed-assault.hu
Általános iskola meg volt már?
Ja és rosszra válaszoltál...
megcsináltam, beraktam, mûködik, de.. nagyon világos a gémben a fej ahoz képest hogy a jpg elég sötét.. sõt még a player settingsben is sötétebbnek mutatja mint a játékban.. ez miért lehet?
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
Látom nem lesz ez olyan egyszerü feladat neked :))
Játék közbeni komunikáció az nem probléma, azt könnyebben megtudom oldani. :D
Megjött az Armám a mai napon, úgyhogy reszkessetek :) Holnap már megyek is hentelni...
ugyanez érvényes arma közbeni kommunikációra :)
www.armed-assault.hu
1, ha már elnézést kérsz az írási hibákért, legalább ott ne irj hibásan :)
2, annyi energiát fektetsz a bocsánatkérésre, ha azt inkább arra forditanád, hogy jobban figyelsz gépelés közben, lehet nem is kellene bocsánatkérõ hsz-okat irnod :D

+Még ott égett mögöttünk a Hummer :D
és a torkolat tûz és a hang már elég hogy beazonosítsák a helyet
ráadásul olyan is van az armában, hogy ha nem is tudják pontosan hol vagy attól még zárótüzet azért szórhatnak
Marha pontosan és ugye a civileknél nem volt NV!!!
hátha halgatnak rája
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Egyéb tipp, vki?
Csak vélemény volt, mielõtt valaki ugatna.
pedro korábban #6274 linkelt egy 505 releaset azaz az 1.03-mal várható featurek. Tegnap pedro nagy vonalakban elmondta (Magyarul:)), amit elég érdekesnek találtam ahhoz hogy itt is legalább a lényeg Magyarul leírva eljusson azokhoz is akik hozzám hasonlóan nem igazán kenik az Angolt:))
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Sajnos az über AI ilyen... :\
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
sötétben nem lát jobban mint én NV-vel, volt olyan hogy 10-20 méterre voltam tõle simán lelõttem hangtompítóssal és a többiek ugyan riadót fújtak, de nem vettek észre, ugyanezt nappal nem tudtam volna megcsinálni
Már miért ne látna a másik ember? Csak körülötte "rajzol" az arma füvet, ha áll, akkor simán láthat téged. Hacsak nem 3 méterre vagy.
www.armed-assault.hu