Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
egy távolabbi ultra gagyi lodot kell a mostani fünek csinálni és mindjárt látni 1000m-nél is.

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
írja itt ennek a nograss addonnak a szerzõje, hogy unpack a pbo-t meg hogy a végén pack a pbo-t. nade mivel? van vmi pbo kibecsomagoló? ha igen akkor merre?
A megoldás az lenne ha az AI látását egy kicsit mérsékelnék, mert marhajó szeme van.
www.armed-assault.hu
www.armed-assault.hu
Ez a megoldás viszont illuzió romboló, nem ajánlott!
nekem baromi zavaró hogy ha lehasalok a fûben, akkor sz*rt se lát, viszont az ellenség tök simán lát engem..
mit lehet ezzel a jelenséggel kezdeni? tapasztalatok?..
Utána +kerestem a múltkori missönt amiben egy repteret kellett elfoglalni aztán a városba menni.
10-78killtheclanboss vagy hasonló
Harcolok, Utamból Kotródj!
Meg az AI NV nélkül is jobban lát, mint mi NV-vel 😄!!!
de ezt is csak aért mert nem jo helyre álltatokmondom kerités délnyugati sarka onnan tüz alatt tudjátok tartani a kijáratot meg a városbol érkezö járört... erre mindenki a bejárat elött lebzsel mire körbeértünk...de egyébként jelentösen nagyobb eredményt értünk el szervezetten!szép volt!
Fog ez menni csak még gyakorolni kell!
A Béna.
és jobb ha közben olvasgatot a hithü kommunista katona szolgálati szabályzatát...
Tpjem fijjam nagyon elkanászodtál mig nem tartottam rajtatok figyelö szemem😄
Ma végre tudtam játszani a serveren,és meg kell mondjam ugy éreztem hazaértem😄
A Béna.
TS meg ott van lejebb!
19.30is lehetne esetleg....
password: armahu
Csatorna váltáshoz szükséges regisztrációk folyamatosan
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
Ja, es az ego tank se porkoli le a szemoldokod, ha kozel mesz.
Az 1.02-t es 1.03-at nem neztem...
bár ennek ellenére voltam már benne, de nem önszántamból...de elég is az offból...
a kép pedig igenis hasznos...ha már 1 szúszájdot sikerült vele kivédeni arma-ban, akkor már megérte 😄
egyébként pedig mivel idõ és megfelelõ vas hiányában perpillanat játszani effektíven nem tudok, ezért csak az idepiszkításokkal tudom kiélni most magam, miközben az ilyen #6308-hoz hasonló hszok fájdítják a szivemet...lehet sajnálni, meg együttérezni 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Minden esetre én még akkor sem értem, hogy minek egy ekkora távcsõ. 😊, egy akkora, mint a gránátvetõs M4-en vagy az M16 a játékban, nah mind1 is akkora tácsõ erre is elég lenne, vagy nem?
De tessék, kerestem neked egy vízszintes csõre vonatkozót is, ez sem éppen egyenes...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vagy ha függõlegesen lefelé lõnek, akkor lehet gravitáció is, de a szélhatás miatt le kéne árnyékolni akkor is, vagy légüres tér...
😊
Harcolok, Utamból Kotródj!
Mit nevezel hatásos lõtávnak? Hogy megfelelõ lõszerrel x MOA szórást produkál még az adott távon? Egy AK-74-el olyan 500-600 méter az a távolság, amire még van esély a találatra. A halálos lõtávolságról annyit, hogy a Remington Tunderbolt .22LR kaliberû lõszer dobozán 1.6km van megadva "lethal range"-re. 😉
hatásos lõtáv az hogy a golyó egyenesen szál, 1km után már íve van a golyónak, de 1,5km ig halálos😊 ez a különbség a hatásos ésa halálos között😊 1km ig tudszt vele pontosan lõni😊.
(csapágy)golyó(k)
5.45x39mm lõszer, mellette pedig egy félbevágott lövedék
Szóval maradjunk abban, hogy a lövedék nem szál soha egyenesen (legfeljebb egy tökéletesen légüres és súlytalan térben). A röppályájának már akkor íve van, amikor elhagyja a csõtorkolatot. A fegyvertávcsövek szálkeresztjén ezért (is) vannak beosztások, és ezért lövik be õket bizonyos távolságokra. Ha egy távcsõ mondjuk 150 méterre van belõve, akkor 50 méteren valamivel a célkereszt által "mutatott" pont felett fog becsapódni a lövedék, 300 méteren meg valamivel alatta.
Az M16A2 és az M4 gépkarabélyok lövedékeinek pályája, az alsó vektor a távolság méterben, a függõleges vektor a lövedék pályájának magassága a csõtorkolathoz viszonyítva hüvelykben. 250 méteren a lövedék cirka 25 centivel jár a csõtorkolat vonala felett.
Egy gépkarabélyból kilõtt lövedék elvileg akár 2-3km-rõl is halálos lehet, de ilyen távolságot úgy tudna megtenni, ha a csõtorkolat már inkább az ég felé nézne. Persze itt jön a másik kérdés, hogy hol és hogyan találja el az áldozatot, hiszen a lövedék energiája ilyen távolságból már meglehetõsen csekély.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!