35066
  • wardogzombie
    azt mondták léptél.vagy nem te?
  • D00M
    micsoda jó kis flémből maradtam én ki
  • Bucser
    Az E3-ra kimenni túl drága. GC-re jönnek majd Lipcsébe Augusztusban vagy szeptemberben asszem.
  • tpM
    Hivatalos weboldal szerint Szept.1-jén indul el az oldal, gondolom akkor lesz több anyag.
  • repvez
    egy kis prezentácios videot el tudnék belöle viselni.Csodálom, hogy az E3-on nem voltak ott vagy nem adtak ki anyagot akkorra
  • tpM
    ArmA2 ingame kép
  • Solt
    "Joining in Progress causing lag and disconnection (JIPing player can break the game for the players already ingame)"

Ugyan... ez szinte észre sem vehető!

Nem megkövezni... néha én is lehetek negatív!
  • tpM
    ArmA patchelési tervek III
  • bakvarnyu
    nekem eztetszik ez a szervernév
  • Feró Flex
  • wardogzombie
    Megbocsátok de azt tényleg nem én kreáltam.Ha elhiszed ha nem.
  • DrRadon
    Valamikor többen is láttunk egy olyan szervert, hogy "IDe gyere játszani kisköcsög" Egyetlen játékos volt rajta: "Wardog".

Sorry, ha nem te voltál.
  • m1c1mack0
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  • m1c1mack0
    ---------------------------------FLÉMÓVER---------------------------------
  • wardogzombie
    és még azt se vágom hogy kit oltottam be?oswaldot hogy jöjjön icre azt igen de hogy kilép az a saját döntése volt.én semmit se mondtam neki.mondjuk ha visszaemlékszel hogy szinte mindenki neki esett nagy pofával nyilván érthetö hogy miért lépett ö is.amugy meg te is leléptél szó nélkül akkor és miattad is kapta az ívet csak hogy tudj róla.
  • wardogzombie
    mióta kiléptem azóta egy napra tettem fel vissza az armát de mivel kiderült hogy még köszönni se tud néhány ember ha felmegyek inkább leszedtem és azóta sincs fent.és valszeg nem is lesz de nemtudom te miért pörögsz itt mikor veled és a szakaszunk egyik tagjával se volt bajom.ugyhogy sry
  • wardogzombie
    te miröl beszélsz? milyen szervert inditottam?ittál vagy mi?
  • DrRadon
    "Egy kérdés:Mi van akkor ha az ember szimplán játszani szeretne az Arma.hu-n nem pedig cseverészni?"

Miért játszod a degeneráltat?

"Én nem játszok már nagyon régóta te meg ezt tudod meg hogy miért nem azt is"

Egyébként nem tudjuk miért.Problémád volt valakivel, aki nem bántott és aki már nincs is köztünk. Beoltottál egy másikat is. Később visszajössz, és olyan szervert indítasz, hogy "Ide gyere játszani kisköcsög". Szóval fogalmunk sincs mi a problémád.
  • Solt
    Amíg játszottál is mindig megegyeztünk, hogy mit és milyen formában játszunk... ezért nem értem a picit ironikusnak tűnő kérdésed.
  • wardogzombie
    még egy kicsit feszítik és átmegy a gyereken.Kiváncsi lettem volna ha tarkón találja mi történik.
  • tpM
    BURNNN
  • n003
    ezt akartam :)
  • n003
    hűtsétek le magatokat :D
  • wardogzombie
    Az egy dolog hogy feljárok olvasgatni
  • wardogzombie
    Én nem játszok már nagyon régóta te meg ezt tudod meg hogy miért nem azt is
  • Solt
    Azért mert tudod nagyon jól, hogy zajlanak ezek a dolgok! Régebb óta játszol mint én.
  • Solt
    Ezekre már mind válaszoltam! :))

A szerver lezárás nagyon macerás, mert gyakran leesnek emberek, és az adminnak állandóan ki-be kell taskolnia... ezért nem tesszük.

Remélem nincs harag! ;)

Üdv...
  • wardogzombie
    miért lenne övön aluli?
  • Suri hun
    Szerintem se csámcsogjunk most már ezen a dolgon.
    Ez a belterjes dologról csak annyit, hogy rendbe hogy van egy kialakult csapat de ez egybe szerintem gátolja, hogy több ember játssza a játékot. Sok ember nem szereti ha egyből szabályozni próbálják. Szerintem hatékonyabb lenne egy olyan megoldás, hogy amikor laza játék van akkor nyitott a szerver ha meg mondjuk komolyabb játék folyik akkor mondjuk legyen jelszavas a ami megtalálható lenne mondjuk az ofp oldalon. Így aki csak egy könnyed lövöldözést akar az ha látja, hogy zárolt a szerver nem megy be. Így talán több játékos lenne és aki komolyan akar játszani az beszáll a rendes meccsekbe. A több embernek meg van egy nagy előnye így akár csapatok is ki tudnának alakulni akik egymással is tudnak versenyezni. De amikor van egy ennyire szabályozott és bocsi a szóért de belterjes társaság az nem segíti, hogy több ember vagy esetleg klánok legyenek és ezt tényleg csak építő jelleggel mondom.
  • Solt
    Erre is van mód, tudod nagyon jól! Ez a kérdés tőled meglehetősen övön aluli!
  • wardogzombie
    Egy kérdés:Mi van akkor ha az ember szimplán játszani szeretne az Arma.hu-n nem pedig cseverészni?
  • Vargosz
    Találtam egy érdekes dolgot. OFPHu szerver-szabályzat
    20. Az OFP csapatjáték, így a kommandó akciókat beszéld meg a csapattársaiddal! szerintem ez az ArmA-ra is érvényes nem???
  • Solt
    De inge... mivel, ha megfigyelted volna én többes számban beszéltem... azt a tényt nem is említve, hogy nem én voltam az admin!
  • Solt
    Így van! Igazad van! Legyen neked a hited szerint... Én, illetve mi vagyunk a hibásak. Ez evidens. A magas ló esete pedig a bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű népi megfigyelést juttatja eszembe.

Spoiler: Fordulj orvoshoz, csak ne itthon, mert sürgős eset vagy...
  • Marinov
    Akinek neminge... ugye.
  • DrRadon
    Látom rosszul esett a kick.
    Hát ez van. Még egyszer bocsánat. További jó játékokat és legyen tényleg béke.
  • Solt
    Egyre inkább úgy érzem, hogy fújjuk a lufit. Figyelj, nem tudom másnál mi a szokás, mi így szeretjük, nem véletlenül írtuk. Ezért kellet volna felgyertek fél percre... megbeszéljük mi a szokás, ha titeket ez zavar, akkor visszajöttök akkor, amikor más pályát játszunk, mindenki egy szobában, és megy az ökörködés.

"A másik ha az elején beírjátok, hogy komoly meccs akkor hidd el nekem lelépünk vagy felmegyünk a ts-re"

Jogos. Ebben tényleg úgy néz ki, hogy hibáztunk. Nem tudtuk, hogy másnak ennyire idegen a TS, mert nálunk alap. Még a délutáni játék nélküli beszélgetések is ott zajlanak. Most ebből mi is tanultunk, legközelebb felhívjuk az újak figyelmét erre.

"Nem állt szándékunka szívatni senkit."

Hidd el nekünk sem. Nem okozott örömet... sőt hiszed vagy nem, még lelkiismeret furdalásunk volt utána!

"Talán még annyit fűznék a dologhoz, hogy ha mindig így megy ez hogy ki milyen fegyver meg taktika meg ki hol akkor ezzel az a gond, hogy totál belterjes lesz a társaság"

Igazából valahol ez a cél, pont azért, hogy a kevés játékra fordítható időnk ne arra menjen el, hogy éppen kihez igazodunk. Ez nem nagyképűség, csak önvédelem! :)

"Szerintem kellenének inkább lazább játékok amikor nem érzi megkötve magát az ember és amikor gyakorlás van akkor meg lehet komolyan nyomni. De persze ez csak az én véleményem"

Rengeteg ilyen van. DM-et játszunk, egyéb CTF-et, ahol nincs oszlás TS-en. Akkor játszunk ilyen "komolyan", ha megvagyunk legalább 8-an... Az élményért játszunk mi is... csak az általunk kedvelt szabályok szerint! :)

• Marinov
    Ha leszállsz a magas lóról csillagbogár, talán más aspektusból is elolvasod, a hozzászólásod, illetve a tegnapi megnyilvánulásotokat... akkor majd megérted. Addig meg abszolút meddő ez vita.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Jahh a nevem meg, hát remélem kevés hozzád hasonló hungarocellel sodor össze a szél, bár lássuk be erre vajmi kevés az esély.
  • m1c1mack0
    Armahu minden magyart szeretettel vár, de aki feljön a szerverre az jöjjön fel TS-re is, mert itt ez a szokás, épp ezért jobb mint a többi csíterparadicsom berzerk szerver.
    Sajnos a minőségért meg kell 'szenvedni'.

(A TS cím amúgy itt is ottvan bannerban)
  • DrRadon
    Sziasztok.

Lazább játékok is előfordulnak szép számmal a szerverünkön, de szombat esténként egy nemzetközi átlag 60 vs 60 -as csatákban nyomulunk, és a majsz pályák a legjobb tréningek ehhez a nagy meccshez.

A szerver az ismert okokból nem lockoljuk (Arma fagyás, netről ledobás), így a kieső játékosok gyorsan vissza kapcsolódhassanak és az admin se örüljön meg.

Psion barátom, te meg baromi szar pszichológus lehetsz, ha azt hiszed mi a valós életben elnyomott alakok vagyunk és az Armában játszunk mátrixot. Remélem csak a megbántottság és nem a szűk látókörüség beszél belőled. Én sem vonom le az elhamarkodott következtetést, hogy alkoholista vagy, mert egy közönséges hétköznap éjszakája illuminált állapotban talál téged.

Rendben, tartsd magad távol a magyaroktól. Ajánlom Vazelint, Darkside Six-et meg a többi figurát, akikkel majd sokkal kellemesebb lesz.

Még egyszer ne haragudjatok, de esélyt sem adtatok a helyzet elmagyarázására, és nem is nyugtáztátok azt a tényt sem, hogy vettétek a technikák spawn sajátosságaira tett utalást. Minket meg szétvetett az ideg, mert nem tudtuk mi lesz a következő csapás.

Bocs hogy válaszoltam. Bár nem viszketett...