35066
-
tpM #13579 ~1 hónaposak :P -
Az ARMA2 felöl elég nagy csend van már 2 honapja se egy kép se semmi nem jelent meg.Legalább az uj honlap nyitásakor lehetett volna egy ingame moviet felrakni amit nem monitoron keresztül kameráztak -
tttttom #13577 Thx. :D -
Solt #13576 Egymástól kb 1 méterre tedd le őket fent a hídon, kb 1/3-nál... 3-t egyik oldalra, 2-t a másikra... futás fedezékbe, és rádión fogod kapni az utasítást, hogy mikor robbants... akkor tedd! ;) -
tttttom #13575 Hello valaki tudna nekem segíteni?
Az ArmA hadjáratának 3-dik pályáján egy hídat kell felrobbantani odáig vágom a küldi lényegét.Az a problémám, hogy a hídnál hova helyezem a robbanó tölteteket?(Lehet hülye kérdés).De probálkoztam ugy hogy mind az 5 robbanó cuccot a híd alá(másodszor az úttestre) beraktam oszt elhúztam a gecibe oszt BOOM!BOOM!BOOM!.De a hídnak semmi baja nem lett.Valaki tudna segíteni, hogy vigyem ki ezt a küldit. :((( -
Solt #13574 Óóó... köszönjük! :) -
Feró Flex #13573 Gratula H.AR.C
-
Solt #13572 SONAF szerveren minden este ezt játsszuk! :D -
Már csak egy zászló lengető anim kell, meg egy féllábú modell. -
:(Pedig ezt megkéne Armásítani:P -
Megvertük a GIR klánt 
Cikk a H.AR.C honlapján:
H.AR.C vs. GIR -
Solt #13568 Üdv...
Nincsenek... :( -
Srácok az alap Armában benne vannak az Orosz karhatalmi csapatok?(OMON katonák) -
Holnap 21:00-tol magyarok vs GIR (spanyolok) barátságos meccs,
mindenki jöjjön aki egy jó kis lövöldözésre vágyik.
részletek armahu hent topikjában. -
Hello.
Tudom hogy a supergamer.hu-n kapható az Arma de valaki nemtud valami olcsóbb helyet ?
Vagy ha valakinek van egy felesleges darabja az érdekelne
-
szemlits #13564 A pöcsölés megvan ... a Teamspeakba majd belevetem magam... úgyis jönnek az ünnepek... 
Köszöntem! -
Solt #13563 Felpöcsölöd a játékot egészen 1.14-ig. Elindítod, multiplayer fül, majd a keresőbe bekarcolod, hogy arma.hu, join, a jelszó pödiglen eme vagyon: magyar
TeamSpeak-re is szükséged lesz, különben kickelünk!!!! :D :D -
szemlits #13562 'Napot!
Köszönjük...
Hogy tudok felmenni az Arma.hu szerverre? Van e valahol valami leírás? -
Solt #13561 Légy üdvözölve! :) -
szemlits #13560 'Napot!
A végén befektettem egy ARMA Gold Editionba.
A www.armedassault.com -on találtam online vásárlási lehetőséget, ezek közül egy ami itthonról is elérhető és angol nyelvű programot lehet megvenni. Bankkártyával kifizettem, reggel elkezdtem tölteni (kb. 3,5 gb.) este már játszottam.
Kicsivel (kb. 500 ft.) olcsóbbra jött ki mint itthon megvéve, igaz nincs doboz és DVD, de legalább nem kellett várni. -
Szerdán 20:00-kor nagycsoportos foglalkozás. Mindenki jelenlétére számítunk az ArmA.hu szerveren!
-
Glo #13558 Igen, ez így tényszerű, és élethű. 100km/h alatt mintha nem lenne oldalkormány, csak bedöntéssel és a kollektív rotorral tudsz manőverezni.
FFAR és irányítatlan géppuskatűznél valóban idegesítő, de ez van.. -
Nem próbáltam ki, de talán nézd meg ezt. -
D00M #13556 Bármelyik verzsön jó, de patcheld fel a legfrisebb verzióig addig ne vonj le messzemenő konzekvenciákat :) sajnos a multit másolttal nem tudod kibróbálni multiban -
Helikopter szimulátorokban sem jellemző, hogy nagy sebességnél bármit is csinálnának a pedálok. Én az armával nem játszottam még. Ha akarok, mit kell megvegyek? Kipróbálni ki tudom valami 'virágboltos' verzióval? Ha igen mivel? Köszi. -
Üdv Mindenkinek !
Tudna valaki ötletet adni, hogyan lehet megváltoztatni az oldalkormány effektet helikopternél és repülőgépnél. Nagyobb sebességnél nincs oldalkormány helyette csűrés/bedőlés tapasztalható. Ez nevetséges, már az OFP-ban is jobb volt a repmodell.
Youtube-on van egy "ARMA yaw redux" videó ott jobban mozog a heli a függőleges tengely körül nagyobb sebességnél. Esetleg valami MOD megoldás van a problémára ?
THX -
Solt #13553 Egy program. Megkeresed a neten, telepíted, és a winfos csökkentett módú állapotában alkalmazod... -
sz4bee #13552 A Driver Sweeper pontosan micsoda?Gondolom amit irtál, hogy leszedi a driver minden maradványát...Ezt a Driver Sweeper nélkül nemlehet megoldani?nemértek hozzá -
Solt #13551 Módosítsd informatikusra a jelzőt... a "barátot" nyugodtan elhagyhatod ezek után! 
Nincs mit... ha nem sikerül szólj, ha tudunk segítünk... (pofozkodni is!
)
-
sz4bee #13550 Köszi a segitséget megprobálom ezeket kivéve az 5.et mert az egyik informatikus barátunk adta ezt a kártyát és nemakarok botrányt. -
Solt #13549 Akkor ott driver hiba van. Szedd le a drivert, és telepítsd újra.
1.: Driver uninstall
2.: Újraindít csökkentett módban.
3.: Driver sweeperrel leszedni minden Nvidia driver maradványt!
4.: Újraindít és a legfrissebb driver felrak. ( Érdeklőd meg az Nvidia topikban, hogy a kártyádhoz melyik a legjobban bevált driver. )
Mielőtt ennek nekiállsz, azért nézd meg, hogy más játéknál is ezt csinálja-e! Illetve nem árt egy víruskeresést lefuttatni...lehet, hogy valami trójai zabálja a géped...
És végül az 5. pont: Pofozd fel azt aki a 9800GT-t rád sózta!

-
sz4bee #13548 Nagyon szaggat föleg Campaign mondba (remélem jol irtam le).Ha simán csinálok küldetész vagy kiképzést akkor nem szaggat annyira de még igy is lassan jelennek meg, válnak élessé a tárgyak.Pontosan nemtudom, hogy mennyi az fps mert nemtudom pontosan hogy kell megjeleniteni. -
Solt #13547 Abban a felbontásban nem lenne szabad szaggatnia! Picit részletezhetnéd ezt a szaggatást... hány fps-ed van? -
sz4bee #13546 1024x786 a felbontás, hight a grafika (ami ezek szerint tul magas szint).A legfrissebb driver van fenn, mindenböl.Pedig azt hittem, hogy ez elég jo gép ahoz, hogy simán menjen a játék. -
Solt #13545 Simán? Olyan gép nincs! :) Milyen beállításokkal játszok? Milyen felbontásban? Melyik NV driver? Az előzőt rendesen leszedted? Soroljam még a kérdéseket? :)) -
sz4bee #13544 Ezen elvileg simán menni kéne a játéknak igaz? Dual CPU 2,8 GHz, 2GB RAM, GEFORCE 9800GT.Legfrissebb driver van felrakva de még annak ellenére is szaggat a játék.A legfrissebb patch-et is felraktam de még mindig szaggat.Ha valaki tud megoldást légyszives irjatok. -
Solt #13543 Szerintem meg ne ide írogass, hanem gyere játszani! Irgum-burum!
-
D00M #13542 www.supergamer.hu de van legaláis letöltős verzió, szerintem tegyük bele a bannerba.
-
Hello.
Nemtudja valaki hogy honnan tudnám beszerezni az Arma: Armed Assaultot ?
Elöre is kössz. -
tpM #13540 egy kicsit belehalgattam: a gránátvetős fegyvereket rendesen fogják már, viszont az újratöltéshez még mindig egy fajta anim van :S
.png)