35066
-
A fene. Ki kell harcolnom valami ArmA státuszt is... :Ð -
a belső nézetű animációk nagyon ott vannak. jól láttam, hogy épületet is lehet rombolni??? jó lenne.
bízom benne, hogy az olyan misszióknál, ahol elvileg kiképzett kommandósokkal együtt nyomulunk (single-ben), azért nem lesznek annyira "bénák" mint pl. az arma kiegjeiben, mert azon sírtam, amikor állandóan lelőtték őket. nevesített NPC-ket simán ledarálták...
-
Igen,egy MEU rajt vezetünk majd.
Hát akkor ez egy Operation lesz és akkor nem tudsz belekötni.
Egyébként is te OFPII bíboros vagy,ne köss bele az Arma II-be:) -
ötér odaadod?
-
7990HUF? Kötelező darab lesz! -
Amennyire én olvasgattam a híreket, interjúkat és fórumbejegyzéseket, nekem az jött le, hogy egy USMC MEU érintett csak a játékban. Valóban volt és van is példa arra, hogy az US ARMY és az USMC egységek közösködtek, de ez általában katonai akciókra (Operations) szűkül, amikor az adott harcterületen mind US ARMY, mind USMC egységek harcolnak.
Az US ARMY BCT és az USMC MEU is azonos alapelvre (kombinált erő, harckocsikkal) épül. Egy "magányos" US ARMY harckocsizó egységet beosztva látni egy MEU alá... hát valószínűtlen.
Természetesen ki lehet találni mindenféle háttérsztorit arra, hogy most mégis ez történt, de akkor meg ott van a kérdés, hogy a MEU saját M1A1-esei merre lébecolnak? :) -
Én nem akarok új monitort talán Zsolti vagy Joe akar.Én örülök, hogy a gépre van elég keret:)
Tényleg itthon is lehet majd kapni,szal Zéró tolerancia lesz a warez ellen.Kivéve ha nagyon gagyi lesz,de reméljük nem lesz az:)
Lehet csak bebeszélem magamnak de szvsz,amikor mi az egyik társunkat cipeljük az elején,a háttérben felrobban valami és akkor a háttérben lévő katona lehasal aztán meg felugrik(gondolom a robbanás elől)
Nekem tetszett a trailer.
Cifu az nem lehet, hogy csak mi vagyunk tengerészgyalogosok de attólmég a sereg tevékenykedhet melletünk és az ő m1a2-sei voltak a videóban:)
-
HUmanHunter #13694 armahoz van tört server? -
tpM #13693 Hát én örültem volna, ha mutatják az élethű átütés rendszerüket (pl .50kaliberűvel átlőnek egy falon vagy homokzsákon) mert ez így nem túl sok új grafika meg fegyverfüggő anim rendszer. A híres microAI-ból sem látszott semmi :(
Bár ez a rázkódás sprintnél meghogy a hempergésnél nézet is hempereg nagyon jó. -
felraktam a hd tarilert :)
hd trailer -
Cactus73 #13691 Nekem a Gold Edition( Zlatá Edice
)van meg. Ahoz járt egy igényes térkép, ami azota is ki van függesztve nálam. Ez nemcsak poén meg ereklye kategoria, hanem valoban jol használhato. Jobban átlátod a távolságokat mint a monitoron kapcsolhato térképen, amit nem tudsz egy határon tul kifelé zoomolni már. De ha a második részt itthon 7.990,- meg tudom venni, es csak egy DVD lesz a csomagban, akkor sem fogok sirogörcsöt kapni az elkeseredéstöl.
-
Már megy, nekem legalábbis lejátssza.
Rövid vélemény:
Az erdő, a füst, fekvő pozícióból lövésnél a csőtorkolat előtt felverődő por nagyon jól néz ki. Az animációk alapvetően továbbra is jók, bár például a futás még mindig kicsit karótnyelt pozitúrás. Mondjuk a fegyvernemek fegyverzetére még mindig nem figyelnek. USMC - oké. Fegyverek, MV-22, UH-1Y, AH-1Z oké. De szegény M1A2 TUSK-ot miért kellett mindenáron bepaterolni...
-
tpM #13689 Itt a HD vid bár még nem lehet leszedni -
tpM #13688 És lesz ebből is ilyen CE amihez adnak pólót meg dobozocskát meg térképet? :) -
Solt #13687 Óóó... kettőt veszek! 
Innentől kezdve viszont zéró tolerancia a warezzal szemben!
-

-
Ez tényleg nagyon baráti.
-
Az nagyon jó ár köszi az infót 
-
Jó reggelt mindenkinek!
Igen, az összes hipermarketbe, online és szakkereskedésbe lehet majd kapni. Ára 7990 Ft lesz. -
Solt #13682 Most viccen kívül, az 1 annyira optimizálatlan volt, hogy, ha a következő részt normálisan megcsinálják ilyen téren, akkor nem lehetetlen, hogy nem fog nőni a gépigény... -
Így volt!!! és már nagyon várom az 2-őt, mert az 1-nek túl nagy a gépigénye. -
Solt #13680 Negatív vagy... lehet, hogy az FPS meg fix 250 volt!
-
Hát a látótáv nem volt nagy annyi látszik... -
tpM #13678 Hát ez ilyenen készült: Core2Duo 6750 2.66 GHz + GF8800GT/512 + 2 GB RAM. Kérdés, hogy mennyi volt az FPS? -
Solt #13677 Ilyen kis felbontáson biztos normálisan futni fog! Falcon totyikban láttam a monitor terved! Meg ne vedd annyiért!
-
TMP mármint ez volt a minimum?:)
Mert az ajánlott az az qórkad,2x4gb ram,meg crossfirébe 4870x2:)
2,5ghz Dual Core,Sapphire 4830,meg 2 gb ram,szóval picsán rugom őket ha nem fog futni med-highbe 1024en(csak 17colos sima monitorom van szóval én ebben játszok)
-
tpM #13675 :D -
Solt #13674 3 GHZ körüli kétmagos, plusz 8800GT-vel aszondják szépen fog menni!
TPM genyó vagy... -
tpM #13673 kórkvad, 4GB RAM, 2x8800 Ultra -
Gépigényt tudsz mondani?^^ -
Akkor ezek szerint mégiscsak kijön február-március környékén ha már fordítás zajlik meg minden. -
Kiadó? Ergó boltban is lehet majd kapni a kicsikét szerény hazánkban? -
Solt #13669 Azt gondoltam, hogy az arma2.com nem a tiétek! :D -
Mi a magyarországi kiadója vagyunk a játéknak (cdv-sevenm). Az arma2.com nem a miénk. -
Solt #13667 Akkor te milyen honlapról beszéltél lentebb? -
A magyarított oldal nem a mi munkánk. Az teljesen a Bohemia Interactive hatáskörében van, saját fordítóival készítteti.
-
tpM #13665 Egyébként nem kerestek hírfordítókat? Ez a videós hír is már pár napos és még mindig angol :) -
Solt #13664 Mi is bízunk benne,, hogy nem kell majd megint 1.14-s pecsig várnunk... :) -
Köszönöm a megtiszteltetést. No, annyit még elárulok, hogy a videó 4 perc 27 mp és végig ingame, ahogy már az előbb is írtam. Sztem szép munka, de remélem még 1-2 dolgot kijavítanak a "bohém" fiúk... -
Solt #13662 No látod... ezeknek az apróságoknak is örülünk! :) Ezúton kinevezlek hivatalos informátorunknak! :)
.png)