35066
-
tpM #14303 hmmm és 18+-os lesz... -
tpM #14302 AHhhhhhhhhhhh <3 <3 <3
második bár már elmúlt 5óra... -
Solt #14301 Eddig 10:1 az állás az alsó kép javára! Gyerünk Uraim, kezetekbe vehetitek, alakíthatjátok a jövőt... páratlan alkalom! :D -
Második,az első túl GI Joe-s azzal a pofával a jobboldalán^^Szóval a második:) -
nekem is a második.
Esetleg meg tudod erösiteni azt a megjelenési dátumotami ami lentebb volt?
juni 26. -
Pozitív megkülönböztetés a gesztus miatt. :)
Amúgy nekem especiel a felső tetszik. -
marja #14297 Az alsó!
-
Amery #14296 2. -
2 . jobb szerintem
-
MrJoe #14294 Második nekem is :) -
Solt #14293 Ez valóban szép gesztus, ebben az esetben legyen az alsó! ;)
Valamint megkérdezném, hogy fa, vagy kő szobrot faragtassunk-e neked? :D
-
Én értékelem :)
Felülről a 2.(szerintem). -
Második
-
Köszi :) reméljük így lesz. De...Engem ért az a megtiszteltetés, hogy eldöntsem melyik legyen a magyar borító. Arra gondoltam (szép gesztus), hogy titeket is megkérdezlek, hogy melyiket szeretnétek jobban. szóval pls 1 v 2?
THX :) -
Solt #14289 Ha egymás mellé teszed őket, akkor a szélső! :D Egyébként hulla mindegy...talán az alsó valamivel jobb... Viszont, ha már választásról van szó, akkor én azt választom, hogy a rajta olvasható felirat ne csak reklám szöveg legyen... ;) -
D00M #14288 Nekem a második. :) -
sziasztok!
gyors kérdés 17:00-ig. Melyik tetszik jobban a két kép közül?
-
használj infra led-et, annak nincs fénye, freetrackhez tökéletes. -
én még csak az egy lámpássat tettem össze, péntekre veszek eszközöket hogy meglegyen a 3 lámpás és a mozgásommal kihajoljon:D
pontosabban aki össze akarja állítani a következőkre van szüksége, házi módra természetessen(bár az az igazság bárhogy lehet ahogy a Kreativitásunk megengedi:D) kell 3 bicigli lámpa vagy led, de szerintem lámpát érdemessebb mert az erősebb és nappal is müködik, kell 5 köteg zagasztó(nem folyékony) és egy nagyon gagyi sapka, a bézbolzapka talán jobb is mert megtartja valamin:D,
jah ez a gond vele, hogy nem sok játék használja ki pedig nagyon jó, főleg a Helinél tetszett hogy letudok nézni és auto huvert se kell használni soha így. -
Solt #14284 A "szabadságfokozat" játék függő... teljesen sajnos kevés játék használja ki egyelőre! ArmA is csak 4 irányt támogat... IL-2 is csak modokkal támogatja teljesen, de az sem az igazi...
A legjobb az FSX-ben, és a DCS-ben... -
Solt #14283 Solt gyári TrackIr-t használ! :D -
Mind ismerjük az ilyeneket, a hivatalos megjelenési dátumnak hiszünk. Másnak nem, akkor sem, ha maga XVI. Benedek pápa jelenti be. :) -
tpM #14281 Amazonon már elő lehet rendelni a II-t. (Jún 26? :S) -
Amery #14280 A lényeg lemaradt:
ha oldalt mozdulsz, akkor kihajol oldalra az ipse(ha kicsit mozdulsz, akkor kicsit, ha nagyobbat, akkor jobban) így két billentyű felszabadul -
Amery #14279 Van ennek négy ledes verziója is, úgy mind a 6 szabadságfokot érzékeli.
Il-2 fórumon megtalálod, ha jól emléxem ott olvastam. -
tpM #14278 Vargosz még a mai napig is használja asszem... -
Ja, közülünk a Solt használta, de nagyon mentek a muslincák a fényre, meg a szitakötők a szkópon keresztül :) -
Nem tudom ki tud róla én most raktam össze egy trackIR Webkam segítségével és csak egy kislámpát kell felerősítened a fejedre és elindítani a free Traker nevű programot és a fejmozgatásoddal körbetudsz nézni, miközben az egérrel mozgatni a célkeresztet, ajánlom mindenkinek az arma 2 szer nagyobb élmény így:D -
tpM #14275 teszkó gazdaságos :D -
Nem, ez egy noname valami. Most nem szedem szét a házat, hogy megnézzem a gyártót. :-) -
Solt #14273 Fogadjunk, hogy LG! :) -
Hm, mégiscsak a lejátszóval lesz valami, mert másik gép meg kapásból beolvasta. Legalább tudom, hogy nem a lemez hibás. :P
SZERK: érdekes...most hogy a másik gép beolvasta, hirtelen az enyém is elfogadta...fene se érti ezt. -
Megkockáztatom. Most megint kedvet kaptam hozzá, csak valamiért nem eszi meg a lejátszó a lemezt (mást vígan elfogad). Kösz. -
Solt #14270 Kulcs alapján van egy ID számod, ha jól tudom. Tehát a kulcs a lényeg, nem a lemez eredetisége... -
A FADE másolásvédelem azt észleli, hogy másolt a cucc vagy a kulcs alapján dolgozik? Valamiért nem működik a lemezem (pedig abszolút karcmentes) és jó lenne tudni, hogy a biztonsági másolat mit szól az eredeti kulcshoz. -
Készülget a kicsike:) -
Megtaláltam :) -
Jó rég nem raktam fel a játékot, csehről hogy lehet angolra varázsolni? (1.15-öm van)
Előre is köszönöm a segítséget... -
tpM #14265 forrás -
tpM #14264 hmm de szép ez a növényzet:
Meg a karakterek (gondolom főszereplők) hangját/arcát/modelljét színészek adják:
.png)