35066
  • tpM
    hmmm és 18+-os lesz...
  • tpM
    AHhhhhhhhhhhh <3 <3 <3

második bár már elmúlt 5óra...
  • Solt
    Eddig 10:1 az állás az alsó kép javára! Gyerünk Uraim, kezetekbe vehetitek, alakíthatjátok a jövőt... páratlan alkalom! :D
  • Scottt
    Második,az első túl GI Joe-s azzal a pofával a jobboldalán^^Szóval a második:)
  • repvez
    nekem is a második.
    Esetleg meg tudod erösiteni azt a megjelenési dátumotami ami lentebb volt?
    juni 26.
  • [NST]Cifu
    Pozitív megkülönböztetés a gesztus miatt. :)

Amúgy nekem especiel a felső tetszik.
  • marja
    Az alsó!
  • Amery
    2.
  • Hogthar
    2 . jobb szerintem
  • MrJoe
    Második nekem is :)
  • Solt
    Ez valóban szép gesztus, ebben az esetben legyen az alsó! ;)

Valamint megkérdezném, hogy fa, vagy kő szobrot faragtassunk-e neked? :D

• m1c1mack0
    Én értékelem :)

Felülről a 2.(szerintem).
  • uHs Gerzson
    Második
  • vandyke
    Köszi :) reméljük így lesz. De...Engem ért az a megtiszteltetés, hogy eldöntsem melyik legyen a magyar borító. Arra gondoltam (szép gesztus), hogy titeket is megkérdezlek, hogy melyiket szeretnétek jobban. szóval pls 1 v 2?
    THX :)
  • Solt
    Ha egymás mellé teszed őket, akkor a szélső! :D Egyébként hulla mindegy...talán az alsó valamivel jobb... Viszont, ha már választásról van szó, akkor én azt választom, hogy a rajta olvasható felirat ne csak reklám szöveg legyen... ;)
  • D00M
    Nekem a második. :)
  • vandyke
    sziasztok!
    gyors kérdés 17:00-ig. Melyik tetszik jobban a két kép közül?

• Kaszi46
    használj infra led-et, annak nincs fénye, freetrackhez tökéletes.
  • Hogthar
    én még csak az egy lámpássat tettem össze, péntekre veszek eszközöket hogy meglegyen a 3 lámpás és a mozgásommal kihajoljon:D
    pontosabban aki össze akarja állítani a következőkre van szüksége, házi módra természetessen(bár az az igazság bárhogy lehet ahogy a Kreativitásunk megengedi:D) kell 3 bicigli lámpa vagy led, de szerintem lámpát érdemessebb mert az erősebb és nappal is müködik, kell 5 köteg zagasztó(nem folyékony) és egy nagyon gagyi sapka, a bézbolzapka talán jobb is mert megtartja valamin:D,

jah ez a gond vele, hogy nem sok játék használja ki pedig nagyon jó, főleg a Helinél tetszett hogy letudok nézni és auto huvert se kell használni soha így.
  • Solt
    A "szabadságfokozat" játék függő... teljesen sajnos kevés játék használja ki egyelőre! ArmA is csak 4 irányt támogat... IL-2 is csak modokkal támogatja teljesen, de az sem az igazi...

A legjobb az FSX-ben, és a DCS-ben...
  • Solt
    Solt gyári TrackIr-t használ! :D
  • [NST]Cifu
    Mind ismerjük az ilyeneket, a hivatalos megjelenési dátumnak hiszünk. Másnak nem, akkor sem, ha maga XVI. Benedek pápa jelenti be. :)
  • tpM
    Amazonon már elő lehet rendelni a II-t. (Jún 26? :S)
  • Amery
    A lényeg lemaradt:
    ha oldalt mozdulsz, akkor kihajol oldalra az ipse(ha kicsit mozdulsz, akkor kicsit, ha nagyobbat, akkor jobban) így két billentyű felszabadul
  • Amery
    Van ennek négy ledes verziója is, úgy mind a 6 szabadságfokot érzékeli.
    Il-2 fórumon megtalálod, ha jól emléxem ott olvastam.
  • tpM
    Vargosz még a mai napig is használja asszem...
  • DrRadon
    Ja, közülünk a Solt használta, de nagyon mentek a muslincák a fényre, meg a szitakötők a szkópon keresztül :)
  • Hogthar
    Nem tudom ki tud róla én most raktam össze egy trackIR Webkam segítségével és csak egy kislámpát kell felerősítened a fejedre és elindítani a free Traker nevű programot és a fejmozgatásoddal körbetudsz nézni, miközben az egérrel mozgatni a célkeresztet, ajánlom mindenkinek az arma 2 szer nagyobb élmény így:D
  • tpM
    teszkó gazdaságos :D
  • Hmuda
    Nem, ez egy noname valami. Most nem szedem szét a házat, hogy megnézzem a gyártót. :-)
  • Solt
    Fogadjunk, hogy LG! :)
  • Hmuda
    Hm, mégiscsak a lejátszóval lesz valami, mert másik gép meg kapásból beolvasta. Legalább tudom, hogy nem a lemez hibás. :P

SZERK: érdekes...most hogy a másik gép beolvasta, hirtelen az enyém is elfogadta...fene se érti ezt.
  • Hmuda
    Megkockáztatom. Most megint kedvet kaptam hozzá, csak valamiért nem eszi meg a lejátszó a lemezt (mást vígan elfogad). Kösz.
  • Solt
    Kulcs alapján van egy ID számod, ha jól tudom. Tehát a kulcs a lényeg, nem a lemez eredetisége...
  • Hmuda
    A FADE másolásvédelem azt észleli, hogy másolt a cucc vagy a kulcs alapján dolgozik? Valamiért nem működik a lemezem (pedig abszolút karcmentes) és jó lenne tudni, hogy a biztonsági másolat mit szól az eredeti kulcshoz.
  • Scottt
    Készülget a kicsike:)
  • JohnnySmith
    Megtaláltam :)
  • JohnnySmith
    Jó rég nem raktam fel a játékot, csehről hogy lehet angolra varázsolni? (1.15-öm van)
    Előre is köszönöm a segítséget...
  • tpM
    forrás
  • tpM
    hmm de szép ez a növényzet:

Meg a karakterek (gondolom főszereplők) hangját/arcát/modelljét színészek adják: