35066
-
Solt #14983 Valaki indít egy szervert, és azon... arma.hu ritkán naprakész...:S -
Glo #14982 Melyik szervereken játszotok, ha nem titok? Mert az Arma.hu szinte mindig üres. -
tpM #14981 Hányadik percnél van ez? -
Jól láttam, hogy amikor a fűben fekvő alakról elzoomolt, akkor az eltünt, beleolvadt a fűbe? Vagy csak a video tömörítés tüntette el? -
tudjátok már csak az a baj az arma 2 vel, hogy mire lesz gépem ami 60 fpsen kiviszi a 10 kilóméteres látóhatárt, addigra kiadják az arma 3 at
-
Azért ott is akadt egy két helyen kiváncsi vok milyen vason tolta -
tpM #14977 Itt meg 2:04-nél aztmondja, hogy lesz "kapitulációs rendszer" tehát, ha pl hátbakerülünk egy egységet rálövünk akkor megadhatja magát annak függvényében, hogy mennyien vannak, mennyi muníciója van, morál stb ilyenkor eldobják a fegyvert felemelik a kezüket és el lehet majd vezetni őket. -
tpM #14976 -
"Ahoj Ahoj poplacsek" :D -
Solt #14974 Ideje lenne a cseheknek magyarul tanulni, mindenkinek jobb lenne, ráadásul Radonnak még a fogai is megmaradnának elől... veszélyes ám 17db mássalhangzót egymás után, magánhangzó nélkül kimondani! :D
Ifjú korom egyik legszebb film élménye a Terminátor 2 csehül! A főcímnél elfeküdtem a röhögéstől, így a többi csak foszlányokban van meg, de rögtön indításnak az "Elektromodulátocskú dvá" azért keményen odab@szott!!! :D :D -
Csak szép sorjában. Előbb azt a 43 nyelvet kellene megtanulni, ami hasznosság szempontjából megelőzi a csehet:) -
Ideje elkezdened csehül tanulni. -
Ezért kell(ene) hozzá adni a jármű mozgásvektorát a karakter koordinátájához. Így nem esne le, és a játékos boldog lenne. -
Solt #14970 Tudom én, csak kekeckedem... ;) -
tpM #14969 Ilyen mozgásfelület már OFPóta van: roadway LOD. ArmA-ban is megfigyelhető lépcsőknél :) meg ilyen alacsonyabb falaknál amin át lehet menni. Meg persze tea kománk harckocsiba szállás animációján ugye ott is felkapaszkodsz az M1-re és utána szabadon mozoghatsz rajta, a gond akkor van, ha elindul :( -
Fura, pedig nem egy ördöngösség. Ahhoz, hogy pl egy szállítójármű platóján mozogni lehessen néhány surface-szel meg lehetne adni a mozgásfelületet plusssssz surface-ekkel pedig a a határokat(plató vagy hajó oldala) és a karakter world matrixához hozzáadni a jármű mozgásvektorait. Pár plusz matekművelet és a jármű dőléséből eredő korrekciót is meg lehetne határozni a jármű forgatási pontjának és a karakter talppontjának távolságának ismeretéből. Ha pedig marad még idejük, akkor az animátorok csinálhatnak pl egy egyensúlyozó mozgást is a karakter mesh-ez. (a lövéseknél alkalmazzák az inverz kinematikát, akkor itt sem jelentene sok plusz fejlesztési időt.)
Azért 2009-ben már illene eljutni oda, hogy egy járműben ülve/állva/fekve is lehessen lőni. Jelentősen bővülnének a lehetőségek a játékmenetet illetően.
-
tpM #14967 Persze a VBS1 alatt (2004) ezt megoldották, bár érdekes módon nem került bele hivatalosan.
Páncélozott járművek
Szállító járművek
Légi szállító járművek -
tpM #14966 Hát régen még úgy volt, hogy lehet majd lőni (persze mozogni nem), de aztán egy rádiós interviewban aztmondta a designer, hogy nem tudja garantálni max majd egy patchben belerakják. -
Jó lenne, ha járműről is lehetne tüzelni. Képzeld el, ahogy egy arma2-es majsz pályán, yachttal megyünk a parton kempelők ellen. -
tpM #14964 S végül, de nem utolsó sorban ki kerültek a csónakok. -
Feri ezt mondta: "Elkúrtuk!" ennyi elég :) -
azért tudja merta mikrobuszán is ilyen van aluminiumból és tükörre polírozva
-
Solt #14961 Erre választ is fogsz találni! :D A kettős kereszt ősi szlovák szimbólum, a románok a meg a dákok utódai... evidens! :D -
Jó ötlet! Már izzítom is a google translatert, szeretnék többet tudni a szlovák ókori kúltúráról meg a több ezer éves román államról.
-
Solt #14959 Főleg nem az origóról! Mi lesz a következő, wikiről tanulunk történelmet? 

-
tpM #14958 Solt náczifasiszta, őt nem érdeklik az ilyenek :D -
Solt #14957 Nekem? :D Mi közöm van nekem hozzá? :D
-
Nem, ő mást mondott. Szállóigéset.
Egy kis csemege, neked. -
Solt #14955 "Kritika és krízis nélkül nincs fejlődés" Te ezt nem a Feri mondta? :D -
Kössz az életvitel változtatásra irányuló tanácsodat, de most nem igénylem az állandóságot. Ebben te vagy a mester, tőled lestem:D
Kritika és krízis nélkül nincs fejlődés. És igen, a ponttábla az fájó pont:D -
Solt #14953 Te Muki... csajozz be, mostanában feszült vagy... krónikus irónia vesz erőt rajtad ACE-l kapcsolatban... mi fáj mester, nincs ponttábla? 
-
tpM #14952 Az a C47 a pályakészítő leleményességét mutatja!:) ACE-ben az Ch47 Chinook és pilóta kell a reptetéséhez. :P -
Már előre félek. Ha a C-47-esnek helikopter alakja van, akkor mi lesz a Cougarból? Egyébként legyen ám benne Ikarnya is reality felnivel. Ha valamit nem tudtok Solt a ti emberetek. -
tpM #14950 Ahhahaha ilyen készül ACE-be is!:) -
3db Cougart vásárolt a Magyar Honvédség -
tényleg:) -
Solt #14947 Ahhh... tényleg, de jó a szemem és a memóriám! :D -
Erre gondolsz? :)
[center] -
A Kamaz ott van a katonai járművek között (valami áprilisi tréfaként visszafelé írták a nevét, zamak-nak, azóta meg "Utility Truck" lett), tehát valószínűleg van civil változata is a játékban. -
Solt #14944 Na jó, azért a maszek túlzás... de a Kamaz tényleg hibádzik... pedig kép is volt már róla...
.png)