35066
  • lee56
    Jólvanna, újjonc, nem kell bántani, talán nem is élt még mikor mi már flashpointoztunk, nem tehet róla :)
  • grebber
    Bármire írom át az ArmA2.cfg-ben a language részt rendületlenül angol marad!
  • Feró Flex
    ohhhh jeee!

Ez király:"Hááát egész igénytelen a menü. Legalább változtassa a képeket? vagy mozgó?"
  • MrJoe
    ebben segítsen már valaki tudom rossz csúnya warez és megveszem majd csak nem a németet.
  • tpM
    Állj be a sorba, Feró koma :D
  • DOGMAN
    armapboplugin

total kommanderben dupla klikk azt máris megkérdezi, hogy telepíted-e...
  • Feró Flex
    Most értem haza,három nap telt el és mi van itt!
    Ez nagyon fárasztó
  • shootaboy
    Total Commander-el például. GRAW sorozatnál is lehetett okosítani az xml-t, mivel ott meg nem lehetett a játékból "high" grafikai minőséget beállítani, ha 512 megánál kevesebb vram volt a videokártyádra hegesztve. Azxml-ben csak át kellett írni a medium értékeket high-ra, és ment is minden high-on. Tá-dááám. Na itt is hasonló lesza helyzet, csak itt a nyelvi beállításokkal.
  • grebber
    Ezt a pbo-t mivel lehet megnyitni szerkeszteni?
  • DOGMAN
    vazz, elmondom mégeccer hogy működik.
    Nekem nincs meg a game ezért ofp és arma1 alapján mondom:
    képzelj el egy excel táblát amiben a sorok a fordítandó szövegek, az oszlopok meg a lefordított szövegek szép sorban egymás mellett angol cseh német magyar stb...
    a game mikor tölt megézi a konfig filét, hogy melyik oszlopot tötlse be magának. Ez elvileg a documentum settingsben az arma2 konfigban van megadva.
    Mivel valaki írta itt hogy nem változik meg (egyenlőre) ha átállítod, ezért a pbo-ban található xml fájlokban kell kicserélni a szavakat a megfelelőre.
    A német verziónál a german oszlopot cserélték az angol megfelelőire, igy betöltötte a játék a german oszlopból az angol szavakat. A patch után gondolom angol lesz az alapbeállítás, ezért ott az xml fájlban az angol oszlop szavait kell a magyar oszloéra kicserélni.
    Vagyis a patch előtti mekecs fájlok nem működnek a patch utániakkal :D
    Inkébb azt keressétek meg hogy miért nem változik a nyelvi beállítás ha a konfigot átírod, ha ez megvan olyan nyelvre állítod amilyenre akarod a 10 közül...
    Mellesleg rengeteg szó nincs is lefordítva pl spanyol, francia eléggé hiányos.

Bocs ha hosszú lett.
  • Solt
    Ne kínozz... :D
  • m1c1mack0
    Megadom a lehetőséget mindenkinek, hogy "bemutatkozzon" ahahhahahah :)
  • Gabe18
    Üdv!
    Én feltettem de nekem se jó.

Nálam úgy volt hogy játék felrak,patch felrak,utána még tegnap az angol file berakás amire angol is lett,most meg ebbe kicserélgettem a magyar file-okra,de ugyanúgy angol minden.
  • MrJoe
    Te feltetted a magyarítást Radon? Ha igen megy neked?
  • Solt
    Mici... aktiváld magad... kezdek feszült lenni...
  • DrRadon
    Nem baj, mi nem a menükkel játszunk. Egyéb probléma?
  • grebber
    Mozog a háttér!
  • Prince23
    Hááát egész igénytelen a menü. Legalább változtassa a képeket? vagy mozgó?
  • grebber
    Angolositást is igy kellett akkor a német angol lett ,de most ettől nem lett magyar az angol!
  • MrJoe
    a language.pbo meg a languagemissions.pbo megy az Addons mappába, a languagecore.pbo meg a Dta-ba.
    Direkt kipróbáltam, hogy jó fájlokat raktam e fel megint kicseréltem, nekem működik, magyar:

arma2menuhun.JPG
  • grebber
    Már tárgytalan itt van raklap mod
  • grebber
    Arma 1-hez honnan lehet letölteni grafikai modokat??
  • wardogzombie
    nájsz
  • grebber
    Igen és hogy kell életet lehelni bele mert felülírva semmi nem lesz magyar marad minden angol!
  • Balumann
    Jah vagy az, de abban sztem túl erős lesz az AI (rohadt messziről kilőnek, mindenen keresztül, és nem mozognak jól), és a gépigényt is eléggé növeli. GL3 -at próbáltuk, egyedül a füsttől kezdek el akadni, amit ha nincs fedezék, egyből maguk elé dobnak. :) Viszont teljesen konfigurálható az AI erőssége, és kivehetők az egyes funkciók, azért is nagyon jó. Csapatban támadnak, fedezéket keresnek, erősítést hívnak, és mozgásban maradnak ha nem látják a célt :)
  • tpM
    vagy ACE :P
  • Balumann
    Egyébként nem tom hogy vagytok vele, de azért az első részt is fel lehetett nagyon szépre tuningolni addonokkal, pl. Armaeffects, visual upgrade, stb.

Addonokkal az AI is nagyon jó (pl. grouplink3, ECS mód), és animációk is vannak ugyebár.
  • MrJoe
    De az magyarítás.
  • grebber
    Próbáltam de ez nem magyarítás ez az angolosítás a német verzióhoz.Attól még hogy benne vannak a magyar nyelvi dolgok nem lesz magyar a game még meg kell majd buherálni!
  • DrRadon
    "Emlékezzen rá: az illegális másolatok megalázóak" lol
  • Dark Geo
    Végre eljött az idő, hogy ide is csatlakozzak. Már tűkön (na jó nem, mert gép elött) ülve várom a megjelenését. Német verziót nem veszem meg mert rosszul vagyok a német nyelvtől. Így marad a várakozás...
  • Solt
    cseszünk válaszolni...
  • DrRadon
    Aha, zsííír.
  • DrRadon
    Köszi :)
  • Amigoss
    Olyan szép a graf áhh néha csak a tájat bámulom,vki már feltette a magyarítást?
  • bakvarnyu
    Két szemben álló hadsereg lövi egymást.
  • bakvarnyu
    1 CÍM: 1064 Budapest Vörösmarty utca 35
  • Immigrants
    Na most komolyan
  • DOGMAN
    ezaz így gondoltam én is
  • DOGMAN
    pár szó:

egy gyors asszociációs sorozat arma szóra:

operation flashpoint - obi szerver - zsír klán - első lan pardé - ofphu szerver - HUN klán - pedro örömtréning - bodajk lanpardék - basc klán - battonya lan pardék - sör - pálesz - subaru - teamplay rulez - arma - megen lan pardé battonya - nagyon régóta sok jóbarát szerzése - örömködés - pia - gitár - hányás - cybere - unikum - arma kettő - HDRben világító tehenek