35066
  • Neoncsoves
    Ebben a gameben vajon lesz valami "Desert" móka? Nekem nagyon bejön a sivatagi coop meg ilyenek:) OFP-ben is a kedvencem volt egy 48fős desert coop server... :)
  • Shep
    Hát, hát 3. küldetés. Na mondom taktika, sinper fel a siló tetejére aztán pásztázza a terepet, többiekkel szépen induljunk kifüstölni az ellen. Aha ahogy azt én elképzeltem. Az első lépést lövészünk sikeresen vette sikerült feljutni a kijelölt helyre (ezen amúgy meglepődtem. Vártam, hogy leesik a létráról, nem találja meg az oda vezető utat stb.) csakhogy a feljutás után ez csak várt és várt aztán egyszer csak azon vettem észre magam ,hogy ordibál ,hogy meglőtték (hát de ott a világon senki nem volt, az még semleges terület, lehet csak leesett a hülyéje :)) többiek amúgy jópofák mondogatják ,hogy jobbra nekünk (régen óra szerint jeleztek) messze távolban ellenség, odanézek hát csak házak vannak (ja, hogy ti a falon is át láttok) Na sebaj haladjunk tovább. Ekkor hirtelen a semmiből lelőnek (OFP-ben mutatta, hogy ki lőtt le és honnan) megint fetrengés, de most valami csoda folytán az egyik társ odajött és összefoltozott. Kicsit odébb vánszorgunk és a semmiből megint lelőttek. Itt erősen elgondolkodtam ,hogy szükségem van e nekem erre? Mennyi ennek az élvezeti értéke? Mindenesetre érdekes az egész.
  • Feró Flex
    gts,bocs
  • Feró Flex
    amd5000+,8600gtx,2gbram,fasza monitor
    arma vigan szalad
  • KraZ
    Köszönöm!
  • [NST]Cifu
    Az aláírásodból kiderült, ezért bátorkodtam ilyen hasonlattal élni. :)

A játékhoz a legújabb Dx9 kell - Innen tudod letölteni.
    A hangkártyád ezek alapján feltehetően Realtek, ahhoz a legfrissebb drivert erre találod.
  • m1c1mack0
    Hát feró most idézhetném Cifut #16493 :D, szóval akkor milyen konfigod is van?
  • lee56
    vistára is kell legujabb dx9et rakni, főleg olyan játéknál ami arra épül, mint ez..
  • tpM
    Június 19
  • Feró Flex
    Nálam is retek az egész,szaros mosott fos,itt valami el van nagyon bszva,nem erre számitottam
  • Neoncsoves
    6200Ft??? lol, majdnem annyi mint a 2...
  • KraZ
    Tényleg teherautós vagyok:)
    Mindenhol van hang csak ebben a játékban nincs.
    Fogalmam sincs milyen hangkártyám van talán high definition audio device az ikonja ezt írja,de nem tudom hol lehet még megnézni.
    Vistám van(sp1) dx10 van fent,nem tudom annak van-e újabb verziója.
  • tpM
    Asszem Radonnak is volt ilyen gondja és DX telepítés oldotta meg.
  • [NST]Cifu
    Teherautós hasonlattal ez olyan volt, mintha a beleszólnál a CB-be, hogy nem indul az traktor, mi lehet a gond? :)

Kicsit kevés az információ, szóval pár dolgot tisztázni kellene.

-Windows-ban van hang?
    -Más játékban van hang?
    -Új drivert próbáltál feltenni a hangkártyához? (még ha alaplapi is van, akkor is van hozzájuk mindig frissülő driver, az alaplap gyártójánál, illetve a hangchip gyártójának (pl. Realtek) honlapján mindig lehet találni).
    -A legfrissebb DirectX-et felraktad?
  • KraZ
    Nálam az arma2-ben nincs hang. Mi lehet a gond?
  • Scottt
    Nekem a másodiknál csökkent le nagyon a fpsem mert a kurva Zeus nagyon szórt minket:/
  • veterán
    Mikor fog már megjelenni eredetiben.
  • shootaboy
    Jahh, 1.01 van fent. A kampány viszont mocskosul szaggat a harmadik küldetéstől, de ahogy olvasom, ez mindenkinél így van.
  • Scottt
    Xp Prof,AMD 7750(Ennek mennyi az alap órajele valaki írja már meg mert már nem emlékszek:/)HD 4830(Addig húztam ameddig a CCC engedte)szint legfrissebb driver,szintén 2GB 800 RAM.
    Ha neked egy fps-el többed is lesz én megtalállak ember:)[/Megy leteszteli]
  • shootaboy
    Ezen a hardveren: XP Sp3, X2 6000+, HD4670 Ultra 512 legfrissebb driverrel, 2x1 giga Geil Ultra DDR2 800

Ilyen beállításokkal:

Így néz ki:

15-45 fps között mozog a framerate, nagyobb összecsapásoknál sem nagyon esik 15 alá.
  • beci43
    Az első részt melyik boltban láttad?
  • tpM
    Én át tudtam lőni falon, faház sarkán, kutyaólon meg egyebeken M240-nel, ugyan az a lőszer...
  • Balumann
    najah, remélem majd patchben javítanak valamit, mert jelenleg tényleg az OPF szebb lenne nálam. Ennél azért jóval többet bír a kártya meg a proci is.
  • m1c1mack0
    Ne nézz hülyének húzogattam azt is fel-le, de ezt már msn-en is mondtam :)
  • Scottt
    Azt tudom csak mondani, hogy lófaszt a picsájába a BIS-nek
    Átütést,átütést egy nagy szart kb 1 kalap mikiegér fosnyival se jobb az A1es átütésnél,egy szaros Mk 48 Mod 0-val nem hiszem, hogy lehetlen lenne átlőni a fa palánkot vagy a kő falat-.-"Legalább ötvenet belelőttem a kőfalba mire a csávó feláll a másik oldalt kihajol és lelő:@ Az AI meg baszik segíteni szal ott fetrenghettem-.-"
  • Balumann
    Már írtam én is nemrég, be kell írni egy kulcsot, és utána megszűnik a fegyverek szórására vonatkozó fade. Mostmár nálam is teljesen jó a szórás, ha nem jó akkor az feltűnik, mivel 10 méteren belül nem lehet eltalálni szinte semmit. Most viszont mndjárt az első pályán, a robbantós részen lőttem a fejeseket a fekvő enemyre.
  • blash
    Ki is hangsulyoztam, hogy warezolt. Es mindezt azert, mert shootaboy szerint o teljesen kiiktatta a fade-et.
  • RedRiot
    Alsó kép olyan mintha OFP-ből lenne. Nálam is ilyen fospacákká változnak néha a fák. Ha kicsit magamhoz térek anyagilag upgrade lesz. 3850-ről minimum egy combosabb 4850/4870-re. Vagy inkább az X2 6000+ a kevés?
  • DrRadon
  • m1c1mack0
    Nekem is x1950 pro-m van, bár nekem csak 256-os, de nálam is ugyanilyen fos.
    Hiába húzogatom a beállításokat low-tól max-ig egy homályos fos marad az egész, ami ráadásul úgy néz ki néha mintha 600x400-ban futna, közben nem.

Az optimalizálás lehet az oka szerintem -bár én ehhez nem értek-, sejtésem szerint inkább szarrá butítja magát a játék, mintsem engedné leesni az FPS-t.
  • shootaboy
    Nálam nincs ilyen probléma.
  • ToMy_
    Hát, azért ez mókás. EZ lenne a normális szórása a fegyvernek? Mert ha igen, akkor nemis mókás, hanem inkább siralmas. Bár, ha egy kínai AEG-gel lő, akkor kb. normális 30m-en...
    Ez biztos nem warezolt játékból készült videó?
  • Balumann
    2 kép, hogy nálam hogy néz ki (erre még el kell képzelni egy motion blurt, ami miatt menet közben szörnyen néz ki).

• priluki
    :DD nem sima lövöldözés volt.. coopba egyik haverral,dehát ennyi emberrel ugy 10 fps-em lehetett kb mig megnem halt a fele:DD
  • RedRiot
    Itt vmi ideggázt használtak? Ha nem, akkor szép mulatság, férfimunka volt. :)
  • RedRiot
    Gyönyörű!
  • Cactus73
    Mehee... Semmi értelme, de hogy odavigyázott már a részletekre. A térde például traktorból van (!) Besszarás.
    Nem kenyerem az ilyen baromságok tolerálása, de ez meginditó volt.
  • grebber
    Nemhiába lett csinálva Warez topik.Miért nem ott beszélgettek róla?
  • shootaboy
    Igen. Az 1.01-es törés és a registry-s okosítás nálam megoldotta a problémát.
  • blash

(kattinhatoban is)