35066
  • Neoncsoves
    Szerintem ez ott csücsül piszkozatként, és csak az email címet változtatják meg, majd elküldik...
  • alma2
    Hat, nem ugrottak a nyakamba, free cd key-ket sem kaptam cserebe a sokktol amit a jatekuk beszerzese kozben kaptam :)
    Csak egy szokasos atlag level.

"Dear customer,
    we are trying to do something about people like that, we are very sorry
    about that, but they simply are, for future, buy from bigger sites,
    regards,
    Lynx"
  • Gascan #16744
    pedig az insurgent leader tuti arra fele van... illetve pontosabban nem is a leader, hanem valami senior leader van arrafele ha jol ertettem

• kelemenlajos
    Beszerzésről/magyar megjelenésről tudtok valami pontos infót?
    Eddig csak a cdgalaxist találtam. Máshol is lesz? Esetleg LE változat?
  • sgteam
    feltankoltam az Mi8 helit bejártam mindent de semmi :(
  • sgteam
    akkor én néztem félre :( keresés indul
  • Gascan #16740
    csak emlékezetből irtam +,- 800 méteren belül kéne lennie, helikopterrel már meg kéne találnod... nekem pirossal megjelenitett arrafele egy sátrat azért mentem oda

de nem csak sátrak vannak... van egy két géppuska üreg is
  • Sanyix
    Elfáradnék. +2-t kéne kattintani úgy. Mellesleg ott lenne az a csúnya sárka számláló...
  • sgteam
    huha nálam azon a szélleségi (016-018)foknál van egy mély szakadék és sűrű erdő de tábor nincs viszont a 037 szélleségi foknál ott van tábor egy nagy sátor és kettő kisebb. biztos, hogy nem írtad el? (vagy én nézzek valamit félre)
  • blash
    Ja, hogy ezt csak igy erzesre? Mi lenne, ha egy Fraps-szal merned?
  • Gascan #16736
    aha.. most látom, hogy jót mondtál... azt hittem annak valami más neve van..

szal oldalszélesség 016-018, 100 körül kell keresni .. erdő szélén van egy kisebb tábor
  • Gascan #16735
    nem erre gondoltam :) mennyi a menübe, választ ki a camapign menüpontot, a Razor csapatra klikk.. és ott nézd meg melyik misszióban vagy
  • sgteam
    manhattan/ insurgent leader
  • Gascan #16733
    mi a neve a küldetésnek pontosan? - ezt a kampanymenubol tudod megnezni
  • sgteam
    vagy legalább azt mond meg, hogy hol kaptad el!!!
  • DrRadon
    Az E3-on készült gameplay video alapján SAJNOS árkádosnak tűnik.

Ment a hapi a mezőn, néha belenézet a fegyver szkópjába és hosszú sorozatokat lőtt ki úgy, hogy a célzó alig 1-2 pixelt lendült ki. Aztán volt egy tűzharc, az enemi 5 méterről lőtte főhősünket (egy tárat kiengedett rá), aki pár pisztoly lövéssel leterítette, közben meg sem rezdült amikor eltalálták a lábát. Azt hiszem, kicsit tét nélküli a játék. Így - pár igazán izgalmas, adrenalin löketes Arma2 coop után - amolyan agyatlan lövöldözősnek tűnik.

Persze ez konzolos verzió volt, lehet a PC-s OFP2 majd valamivel kifinomultabb lesz.
  • sgteam
    és mikor van vége? mert kb 3napja őt keresem az összes többi feladat készen van.
  • Gascan #16729
    Melyik felkelo vezert? Lopotev? Nem is lesz meg meg egy darabig, csak a jatek vegen sikerul elfogni :)
  • Sanyix
    15-50(csak sacc, mert ugye 50 fps-nél többet nem lehet megkülönböztetni, de lehetett több is akár) fps, átlagban 30 közelében.
    És ez 1.00-ás verzióval, az 1.01-et sem raktam fel. Pár patch után, meg kis tuninggal, jó lesz ez. Ettől függetlenül majd ha lesz jóárasított hd5xxx, akkor veszek 1-et, és mellé egy phII x4-et :) mondjuk ez ősz-tél tájékán várható.
  • sgteam
    hali
    srácok Manhattan-nél járok és nem találom sehol a felkelő vezért nem tudna nekem valaki segíteni, hogy hol találom vagy hogyan találom meg? előre is köszi
  • RedRiot
    Sanyix, mondanál pár fps értéket? Hasonló konfigom van, és ez adna némi támpontot a következő upgrade-hez. Még nem döntöttem el, hogy procit, vgat, vagy ramot vegyek. (Persze, mindhárom kéne, de a fizumon még nagyon érződik a világválság. :/)
  • Scottt
    Minimum helvét szint precíz rendet(A porosz linkeket meg hagyjuk a picsába:P)
    Egyébként tényleg zuhan a topik színvonala...:/
  • Solt
    Jó rendben... elkel az erkölcs csősz... rendnek kell lennie... katonásnak! :)
  • fkubi
    Johat, bocs. Sokat dolgoztam az elmult 2 evben. De igerem, picit tobb figyelmet forditok mostantol erre is :)
  • Solt
    Akkor az utóbbi 1-2 évben apály volt... :) A repszimulátor topikokhoz hasonló kulturált fórumozás folyt itt még pár hete... még a viták is normálisan zajlottak... ez a stílus nem volt divat...

• fkubi
    Akkor csak szenilis :)
    Kb az elso hozzaszolasok ota ilyen ez a forum.
    A hullamban az a jo, hogy nem vonul le, csak neha hullamvolgy van...
  • m1c1mack0
    Te vagy már ősrégi nem Solt új.
  • Solt
    Rég röhögtem ekkorát! :D:D:D

Maradjunk annyiban, hogy az idegrendszerem állapotától függően a számat harapdálva próbálok meghúzódni a háttérben, amíg ez a ( inkább nem minősítek ) hullám levonul...

Szó szerint fizikai fájdalom végig olvasni egy-két hozzászólást...
  • fkubi
    Uj vagy errefele.
  • tpM
  • Solt
    Ezt a trágár egymást fikázó stílust be lehet fejezni... hányinger kezd lenni a fórum... vagy fáradjatok át az off topikba, vagy valami minimum tiszteletet mutassatok egymás iránt! ( eddig ez a lakótelepikulcsosgyerek stílus itt nem volt divat )

Ha meg valaki hasonlít, és minősít, legalább próbálja ki, mielőtt beszél... komolyan mondom mint valami kisegítő iskola alsó tagozata... horror ami itt megy...
  • VRSDM
    ne nekem magyarázz :D én a te pártodon állok. :)
  • Sanyix
    bármihez jó. Mint mondtam cache-nek (köze nincs a superfetchez meg ilyesmikhez), bármi bele töltődhet, elindított program megnyitott fájl, így következő jóval gyorsabban indulnak el, már ha bentmaradnak. Ezzel lehet olyan vicces dolgokat csinálni, hogy dvd-ről úgy nézek filmet, hogy nincs benn a lemez, mert becachelte.

De persze a legnagyobb előnye, hogy soha nem kell virtuális memória, kevesebb vinyórecsegés, gyorsabb működés. Néha x264-et is kódolok már ha van mit, az is szereti a sok ramot. Mellesleg amikor vettem olyan olcsó volt, hogy kár lett volna kihagyni (ugyanis annál már csak drágább lesz (10k 4 gigáért).

Jót tesz egyébként frapseléskor is, főleg hd minőségben, hiszen rohadt sokat kéne írni a vinyóra egyszerre, így azt is a memóriába cacheli.
    Egy 32bites játék 3 giga körüli ramot tud használni, ramként... viszont a videokártya is tudja használni a ramot extra textúramemóriának (igen a nem integrált is). Pl nekem most 3323 mb-ot ír grafikus ramnak (512 a kártyán +2,8 gigát használHAT ramból), és emellett meglepő módon nem csak a játék fut egyedül a gépen.
  • Sanyix
    valószínűleg a több ramtól let gyorsabb, de 1,5x nem. Mondjuk nézz meg egy szintetikus tesztet(amiben minden különbség maximálisan kijön, bár a valósághoz köze nincs) mennyivel gyorsabb az 1066-os, még ott is talán olyan 5% körül lehet :D az meg valós használatban meg egy nagy 0, vagy akár lassabb a nagyobb késleltetés miatt.
    6 giga az miért nem dual channel? 2*1+2*2 giga miért ne lenne az? Biztos viccből írja induláskor :D
  • VRSDM
    mondjuk lehet grafikához / videó vágáshoz / 3d-hez. a lényeg hogy akinek nagy fileokat kell mozgatnia és gyorsan. annak kell a 6giga ram.
    pl. imac-be minek van? pont azért :D
  • Neoncsoves
    omg... gta4 nekem 4giga 1066os rammal majdnem 1,5x gyorsabb lett. ha annyira kell ram, majd veszek 2x4Gb GEIL ULTRA 1066ot azt csá:D 6 giga felesleges... még nem is dual-channel-.-
  • Sanyix
    Azon elgondolkoztál márt hogy 1066-os mi a picsának? :D mert annak 0 értelme(800-asnak is csak annyi hogy nem drágább a 667-esnél). A sok ramnak ezernyi haszna van(sok cache, nemkell virtuális memória, minden elfér benne, játékokat rá lehet állítani extrémsok ram használatra ami jár pár előnnyel). Van is egy olyan mondás, hogy ramból sosem elég.
  • [NST]Cifu
    Sajnos a jelenlegi állapotok szerint ez lesz. Én bánom, de nagyon, egyfelől végre nem orosz, hanem kínai ellenfelek lesznek (igazán nagyot akkor nőttek volna a szememben, ha angol, német vagy francia oldal a "jó fiú"), másfelől lehet tényleg az kellene a BiS-nek, hogy legyen egy normális konkurensük, mert így, igazi konkurencia nélkül még törni sem kell magukat. Kb. olyan szitu, mint a komoly repülőgép-szimulátorok esete.
  • Prince23
    Miért... 20. hétvége? ha igen , akkor nem szállítanak, valóban.
  • Neoncsoves
    20. nehezen. hétvégén nem szállítanak