35066
  • Neoncsoves
    Én már megvettem :P
  • Vorpal
    Pedig menekülhetett volna - nyílt terepen nem is szaggat annyira ez a játék:))
  • Icebird
    Egy T72 lőszer nélkül a reptéren, én M1A2ben.
    Mit látok, T72 bemenekül a házak mögé!
    Utánna mentem, akkor meg tovább állt a dombok mögé.
    Nyílt terepre ért, ott meg feladta a menekülést:)
  • foxpal
    Van is aki megveszi a játékot rajtam kivül?^^
  • Neoncsoves
    Javítások jönnek folyamatosan...
    Na emberek, vasárnap/hétfőn leszek újra! Addig jó ArmA2zést meg patchtesztelést :)
  • LoCk
    Nekem holnap érkezik az eredeti ArmaII, remélem nem lesz túl bugos.
    Ha igen, akkor meg remélem hamar jön valami javitas.
  • [NST]Cifu
    A Magyarországon kapható verzió ugyebár magyar nyelvű... Elbattyogsz egy boltba, megveszed, feltelepíted, örülsz.

Igaz annyira azért még se, mert sajnos a fordítással vannak még problémák... :S
  • darki81
    valaki tud magyarositást?????????????? én nemtalálltam :S
  • tpM
    de nem hivatalosan :)
  • alma2
    Micimacko ataludtad az elmult ket napot ? mar tegnap ota kaphato :)
  • m1c1mack0
    Mivel holnaptól hivatalosan is kapható a játék hazánkban, ezért ezentúl nem illendő warezolni a topikban.
  • Gascan #17215
    lol... :) ez a kukan ultunk jo szoveg :) amugy akkor is kiadhatod a parancsot.. nem kell megvarni mig maddox hozzadszol ..
  • alma2
    most mar megkerdezte hova akarunk menni... igy mar okes, koszi.
    eddig csak kukan ultek, pedig szorgosan nyomkodtam a kommunikaciot, csak nem a terkepen :)
  • Viktorr
    Hello.

Egy oylan misszionál tartokj,ahol a Boomerang hívojelre kell támogatást kérnem!
    A támogatást hogyan hívhatom?
  • Neoncsoves
    térkép > Ö (legalábbis nálam...) > 8 (kommunikáció) > transzport(active) > és odakattolsz a térképen ahova vitetni akarod a csapatot
  • alma2
    Egy ponttol ujrakezdtem a jatekot. Amikor rendelkezesunkre bocsatanak eloszor egy csapatszallito helikoptert, hogy a pékbe tudok neki celpontot adni ? Beszall mindenki, rotor felporog aztan ennyi.
    Koszi.

• Neoncsoves
    majd lesz erre megoldás... ArmA-hoz is volt "megoldás(patch)"
  • alma2
    Nem zavar kulon szorakoztat.

Azt mondja a srac, vagyis en:
    - set a charge, Scarlet
    - ezt irjak magyarul :)
    -valtsatok Skarlátra

---
    ehh, milyen nyelvrol forditottaok ezt, hogy ennyi halandzsa felreforditas van benne ? Sose jatszottatok "haborus" jatekkal, sose lattatok ilyen filmet ?
    Nem ertem...

De tenyleg keresni se kell a hibakat duskalhatunk benne. Eleg a menuben vegigbandukolni, a tulhosszu forditasok megtorve a gombokon, ertelmetlen nem odavalo szavak tomkelege stb.

Viszont multiban igen bosszanto, hogy mindenki a sajat nyelven irkal, ha nemeteknel nemetul jelennek meg a radio parancsok.

• beci43
    Most már nekem is,csak a .pbo filét kellett bemásolni,köszi!
  • Petko
    nekem működött a noblur mod
  • beci43
    Heló!
    Érdekes dolog történt.Megvettem a magyar ARMA-át,és ezen nem működik a -mod=noblurB -nosplash.
    A németen nem volt gond,de ezen...egy kis segítség kellene!
    Köszi!
  • tiburon26
    hat nem vagom,hogy beszelhet valaki igy a jatekrol aki meg nem is jatszott vele.senki ne vegye meg me bugos!röhely!melyik jatek nem gugos kerdem en?
    eggyiket se vegyük meg?ezek legalabb javitjak dolgoznak rajta!a legtöbb jatekot kiadjak oszt csokolom!
    -nem jön be ne vedd meg!menj america´s army-zni az nem bugos es ingyen van
  • Neoncsoves
    Nem rossz online ez a cucc :) Bár kicsit össze-visszaság van, sok németet nem nagyon értem, meg sokan csak kezdőn állnak... Sok a kezdő :\ Felmentem egy CTI szeróra, fogtam 1 helit és mentem foglalni 2 emberrel. leszállás közben telibeküldtek RPG-vel minket :D

Bár néha szaggatottan látni embereket :( de ezt majd a patchek javítani fogják szerintem.
  • Amery
    Egyébként meg ha valakit annyira zavar a magyar rádióüzenetek vicces kiírása, az kapcsolja ki és halgassa az angol szöveget. Ennyire 1xű.
  • Neoncsoves
    Ha játszottál az OFP-vel, tudnád, hogy ez ahhoz képest bugmentes.
  • Vorpal
    Fogjuk fel úgy az Arma2 őt mint büntetés amiért annyit warezoltunk;)
  • Amery
    Gondolom lesz ebből is internetional, csak meg kell várni.
    Az 1-nél 3-4 hónap múlva jött. Mivel van magyar kiadás is, abban benne kell majd lennie. Addíg biztosan kijavítják a fordítási hibákat is.
    S akkor majd Vér Istikék is örülhetnek :)
  • Feró Flex
  • m1c1mack0
    TS szerver: uid0.hu:8769
  • kelemenlajos
    igen, a szabadság a lényeg.
    Mint anno a söldnerben vagy miben. Kiadtak egy beta-t, tele buggal, de a német fiatalok 50% arra verte otthon mekkorát attakolt vagy védet bázisilag.

Énrtem én a cső fps logikáját is. De nekem kevés. 30 felett már csak a minőségi dolgokhoz nyúl az ember idő hiányában :)
  • Prince23
  • Neoncsoves
    megjött az ArmA2-m. fasza:D
  • alma2
    koszi.
    Akkor gondolom egy rutinos arma file turkalo majd kicsereli nekunk a nyelvet.
    Igen ez egy felhivas :)
  • Amery
    Nah, csak nem elfogyott a cérna :)
  • alma2
    huh tenyleg el is felejtettem, akkor pontositanek, egy cseh nyelvu armat, hogyan lehetett angolositani ? Vagy ott nem volt cd kulcshoz kotve a nyelv ?
  • Amery
    Ha jól emléxem, az 1.05-ös international pöcs-től lehetett váltani a nyelvek között.
    Persze magyar nem volt. A magyarítást talán Ice csinálta, az angolt cserélte magyarra.
  • Cactus73
    Az Armánál egyszerű volt a helyzet, mert itthon egyáltalán nem lehetett megvásárolni
  • m1c1mack0
    " aki normális rendes játéka vágyik az még ne vegye meg az Arma2 őt"
    Teljes mértékben egyet értek, főleg azokkal akik még sosem játszottak vele (vagy 2x single-be), de rendkívül fontos és konstruktív véleményüket már a 120. kommentben fejtik ki. Ezúton bátorítanám az összes embert, hogy vegyen meg egy tisztességes normális játékot Pl: cod4-et, de véletlenül se valami koszos magyar kiadótól (sőt ha lehet egyenesen akár izraelből 2x annyiért). Ha vétel megtörtént ajánlok valami fasza "klán TS-t" az adott játékhoz (véletlenül se az armahu TS-t azt senkinek sem ajánlom mindenki kerülje!!), ahol aztán egy tisztességes normális környezetben lehet publikolni éjjel-nappal a klántársakkal.
    Ha az alábbi alternatíva valakinek nem tetszik, nem kell aggódni, alternatívát nyújt az ofp2 utáni várakozás, valamint a meg nem jelent játék kitárgyalása, értékelése újabb 120, de ha lehet inkább 150 kommentben fejenként.
  • alma2
    megjott a jatek, csomagolas osszenyomva, meg is neztuk serult-e benne a cd, termesztesen nem.
    A lenyegre terve, jatek nemet verzioja fent volt, csak a cd-keyt csereltem, egybol magyar lett. Ha mar olcsobban kapjuk mi magyarok, akkor magyarul is jatszunk :) O.k. ezzel valamennyire meg lehet elozni azt, hogy az angol gyerek itt vasarolja meg, bar sok eselye nincs, hogy ezt teszi. A reginel mi volt a modja, hogy egy magyar cd-key-s armat angolla varazsoljunk ?
  • Prince23
    Tudok mondani sokat, sőt, néhány sg-s srác is megtud erősíteni...
    pl. Empire Total War, Left 4 Dead... de miért is?