35066
-
Neoncsoves #17227 Én már megvettem :P -
Pedig menekülhetett volna - nyílt terepen nem is szaggat annyira ez a játék:)) -
Egy T72 lőszer nélkül a reptéren, én M1A2ben.
Mit látok, T72 bemenekül a házak mögé!
Utánna mentem, akkor meg tovább állt a dombok mögé.
Nyílt terepre ért, ott meg feladta a menekülést:) -
Van is aki megveszi a játékot rajtam kivül?^^ -
Neoncsoves #17223 Javítások jönnek folyamatosan...
Na emberek, vasárnap/hétfőn leszek újra! Addig jó ArmA2zést meg patchtesztelést :) -
Nekem holnap érkezik az eredeti ArmaII, remélem nem lesz túl bugos.
Ha igen, akkor meg remélem hamar jön valami javitas. -
A Magyarországon kapható verzió ugyebár magyar nyelvű... Elbattyogsz egy boltba, megveszed, feltelepíted, örülsz.
Igaz annyira azért még se, mert sajnos a fordítással vannak még problémák... :S -
valaki tud magyarositást?????????????? én nemtalálltam :S -
tpM #17219 de nem hivatalosan :) -
Micimacko ataludtad az elmult ket napot ? mar tegnap ota kaphato :) -
Mivel holnaptól hivatalosan is kapható a játék hazánkban, ezért ezentúl nem illendő warezolni a topikban. -
Gascan #17215 lol... :) ez a kukan ultunk jo szoveg :) amugy akkor is kiadhatod a parancsot.. nem kell megvarni mig maddox hozzadszol .. -
most mar megkerdezte hova akarunk menni... igy mar okes, koszi.
eddig csak kukan ultek, pedig szorgosan nyomkodtam a kommunikaciot, csak nem a terkepen :) -
Hello.
Egy oylan misszionál tartokj,ahol a Boomerang hívojelre kell támogatást kérnem!
A támogatást hogyan hívhatom? -
Neoncsoves #17212 térkép > Ö (legalábbis nálam...) > 8 (kommunikáció) > transzport(active) > és odakattolsz a térképen ahova vitetni akarod a csapatot -
Egy ponttol ujrakezdtem a jatekot. Amikor rendelkezesunkre bocsatanak eloszor egy csapatszallito helikoptert, hogy a pékbe tudok neki celpontot adni ? Beszall mindenki, rotor felporog aztan ennyi.
Koszi.
-
Neoncsoves #17210 majd lesz erre megoldás... ArmA-hoz is volt "megoldás(patch)" -
Nem zavar kulon szorakoztat.
Azt mondja a srac, vagyis en:
- set a charge, Scarlet
- ezt irjak magyarul :)
-valtsatok Skarlátra
---
ehh, milyen nyelvrol forditottaok ezt, hogy ennyi halandzsa felreforditas van benne ? Sose jatszottatok "haborus" jatekkal, sose lattatok ilyen filmet ?
Nem ertem...
De tenyleg keresni se kell a hibakat duskalhatunk benne. Eleg a menuben vegigbandukolni, a tulhosszu forditasok megtorve a gombokon, ertelmetlen nem odavalo szavak tomkelege stb.
Viszont multiban igen bosszanto, hogy mindenki a sajat nyelven irkal, ha nemeteknel nemetul jelennek meg a radio parancsok.
-
beci43 #17208 Most már nekem is,csak a .pbo filét kellett bemásolni,köszi! -
Petko #17207 nekem működött a noblur mod -
beci43 #17206 Heló!
Érdekes dolog történt.Megvettem a magyar ARMA-át,és ezen nem működik a -mod=noblurB -nosplash.
A németen nem volt gond,de ezen...egy kis segítség kellene!
Köszi! -
hat nem vagom,hogy beszelhet valaki igy a jatekrol aki meg nem is jatszott vele.senki ne vegye meg me bugos!röhely!melyik jatek nem gugos kerdem en?
eggyiket se vegyük meg?ezek legalabb javitjak dolgoznak rajta!a legtöbb jatekot kiadjak oszt csokolom!
-nem jön be ne vedd meg!menj america´s army-zni az nem bugos es ingyen van -
Neoncsoves #17204 Nem rossz online ez a cucc :) Bár kicsit össze-visszaság van, sok németet nem nagyon értem, meg sokan csak kezdőn állnak... Sok a kezdő :\ Felmentem egy CTI szeróra, fogtam 1 helit és mentem foglalni 2 emberrel. leszállás közben telibeküldtek RPG-vel minket :D
Bár néha szaggatottan látni embereket :( de ezt majd a patchek javítani fogják szerintem. -
Amery #17203 Egyébként meg ha valakit annyira zavar a magyar rádióüzenetek vicces kiírása, az kapcsolja ki és halgassa az angol szöveget. Ennyire 1xű.
-
Neoncsoves #17202 Ha játszottál az OFP-vel, tudnád, hogy ez ahhoz képest bugmentes. -
Fogjuk fel úgy az Arma2 őt mint büntetés amiért annyit warezoltunk;) -
Amery #17200 Gondolom lesz ebből is internetional, csak meg kell várni.
Az 1-nél 3-4 hónap múlva jött. Mivel van magyar kiadás is, abban benne kell majd lennie. Addíg biztosan kijavítják a fordítási hibákat is.
S akkor majd Vér Istikék is örülhetnek :) -
Feró Flex #17199 

-
TS szerver: uid0.hu:8769 -
kelemenlajos #17197 igen, a szabadság a lényeg.
Mint anno a söldnerben vagy miben. Kiadtak egy beta-t, tele buggal, de a német fiatalok 50% arra verte otthon mekkorát attakolt vagy védet bázisilag.
Énrtem én a cső fps logikáját is. De nekem kevés. 30 felett már csak a minőségi dolgokhoz nyúl az ember idő hiányában :) -

-
Neoncsoves #17195 megjött az ArmA2-m. fasza:D -
koszi.
Akkor gondolom egy rutinos arma file turkalo majd kicsereli nekunk a nyelvet.
Igen ez egy felhivas :)
-
Amery #17193 Nah, csak nem elfogyott a cérna :) -
huh tenyleg el is felejtettem, akkor pontositanek, egy cseh nyelvu armat, hogyan lehetett angolositani ? Vagy ott nem volt cd kulcshoz kotve a nyelv ? -
Amery #17191 Ha jól emléxem, az 1.05-ös international pöcs-től lehetett váltani a nyelvek között.
Persze magyar nem volt. A magyarítást talán Ice csinálta, az angolt cserélte magyarra.
-
Cactus73 #17190 Az Armánál egyszerű volt a helyzet, mert itthon egyáltalán nem lehetett megvásárolni 
-
" aki normális rendes játéka vágyik az még ne vegye meg az Arma2 őt"
Teljes mértékben egyet értek, főleg azokkal akik még sosem játszottak vele (vagy 2x single-be), de rendkívül fontos és konstruktív véleményüket már a 120. kommentben fejtik ki. Ezúton bátorítanám az összes embert, hogy vegyen meg egy tisztességes normális játékot Pl: cod4-et, de véletlenül se valami koszos magyar kiadótól (sőt ha lehet egyenesen akár izraelből 2x annyiért). Ha vétel megtörtént ajánlok valami fasza "klán TS-t" az adott játékhoz (véletlenül se az armahu TS-t azt senkinek sem ajánlom mindenki kerülje!!), ahol aztán egy tisztességes normális környezetben lehet publikolni éjjel-nappal a klántársakkal.
Ha az alábbi alternatíva valakinek nem tetszik, nem kell aggódni, alternatívát nyújt az ofp2 utáni várakozás, valamint a meg nem jelent játék kitárgyalása, értékelése újabb 120, de ha lehet inkább 150 kommentben fejenként.
-
megjott a jatek, csomagolas osszenyomva, meg is neztuk serult-e benne a cd, termesztesen nem.
A lenyegre terve, jatek nemet verzioja fent volt, csak a cd-keyt csereltem, egybol magyar lett. Ha mar olcsobban kapjuk mi magyarok, akkor magyarul is jatszunk :) O.k. ezzel valamennyire meg lehet elozni azt, hogy az angol gyerek itt vasarolja meg, bar sok eselye nincs, hogy ezt teszi. A reginel mi volt a modja, hogy egy magyar cd-key-s armat angolla varazsoljunk ? -
Tudok mondani sokat, sőt, néhány sg-s srác is megtud erősíteni...
pl. Empire Total War, Left 4 Dead... de miért is?
.png)