35066
  • DrRadon
    Megoldást lásd pár HSZ-szel lejjebb, illetve számít az is melyik pályán próbáltad éppen.
  • potyi21
    hellotok! miert akad az Arma2 a gepemen? Intel dualcore 3.00ghz,4gb corsair ram,750 seagate barracuda,ati 4870 gddr 5/1gb -s karyta ! ilyen konfiggal miert nemtudok fullon jatszani? keves a grafkari ?
  • Solt
    Azért elkurvulnék... bár, ha nagyon megfeszítem magam, szerintem abban is találnék hibát! :D :D :D
  • Solt
    Na igen, csak nem mindegy minek a 40-50%-a! :)) Egy 2.6GHZ-s procinak, vagy egy 4GHZ-s procinak... ;)
  • DrRadon
    Ha adnak VBS2-t akkor azért eltekintünk tőle, igaz?
  • Solt
    Tedd csak szépen oda vissza, ahonnan leszedted! Rossz vagy! ( Az 5. letöltés után ad hozzá serialt )
  • DrRadon
    4 magosnál fölösleges a 4 GHz, ha csak nem akarsz 1500 MI-vel mozit rendezni. A teszten is csak 40-50%-os volt a magonkénti terhelés 4 magos esetén.
  • Solt
    A tökön rúgás olcsóbb mint az SSD... támogatom! Indulhatunk! :D
  • DrRadon
    Sajna a szűz vinyót már próbáltuk ArmA1-nél, de nem segített. Marad az SSD, vagy a BIS tökönrugdalása, hogy nem illik csak 1GB-ra programozni így 2009 tájékán.
  • Solt
    SSD-t kipróbálhatnád! :) Szerintem 4GHZ körüli 4 magos, 1GB-s VGA, és SSD a kulcsa a swap kérdésnek...

Tudom, tudom, anyámat, ez kapásból kb 2kiló, de akkor is! :D
  • DOGMAN
    Gondolom a pbo-kat swappeli.
    Érdekes hogy _mindig_ swappel ha nem mozdulok el csak 1 órán át félpercenként fordulok 180 fokot egérrel, a 30-dik percben is swappelni fog, bár nem annyit mint az elején.
    Mintha előre el lenne döntve, hogy a hátad mögött levő dolgokat még a ramból is kiteszi/felülírja.
    Multiban pl berespawnol Stary Soborba: körbenézek akad minta disznó, aztán helyrejön, majd ezután (forgolódástól függően) ahogy mászkálok a faluban, swappolgat, látszólag random, de mindig egy nagyobb szögű elfordulás után.
    Át fogom tenni én is egy tök üres 80GB-s vinyóra az egész játékot, lehet megéri...nemtudom
  • JanáJ
    Köszönöm. Órajel mennyire számít a procinál, megéri megtépni?
    Azt tudjátok a hogy honnan tölt vinyóról, mikor kerreg? Swap file, vagy maga a játék? Ki akarom próbálni mit szólna egy külön vinyónak a progi, esetleg egy SSD-nek.
  • Cactus73
    "Mi az az EVO ?"

Ilyen :)

Amit azért nem árt tudni röviden... Ez egy összevágott video. Nincsenek benne az eseménytelenül átautózott/átrepült negyedórák. Ami után lehet ,h 1 darab fejlövés megérkezésed első percében, és ismét a respawn ponton találod magad. De ezt szokni kell :)
    Röviden arról szól, h szedett vedett emberkék hol csordaként, hol meg egyesével szállingozva igyekeznek elfoglalni az egész szigetet. Teszik ezt városonként. Minden városban van egy rádiótorony, azt kell kiütni satchellel.( Ilyen jelenet is van a bejátszásban )
    Ez egy kóperativ jellegü küldetés, tehát minden játékos a támadó oldalon van az AI ellen. Mivel a terület igen nagy, a játék bármeddig elhúzodhat.
    Főleg attól függ, h mennyien verődtök össze, meg mennyire sikerül összehangolni a csapatmozgásokat. Én jól elvoltam vele. Az az egy gyökérség van benne, h visszatermelödik az ellenség, amig ki nem ütitek a tornyot. Nem is ez a baj, hanemhogy pont az "arcodba". Sokkal kultúráltabb lett volna respawn-pontokat létrehozni a városokon kívül/között.
    Jah és attol EVO, merhogy evolution. Fejlödik a karaktered a teljesitményed függvényében. Rendfokozatod és pontjaid növekszenek menet közben. A pontjaidat elvásárolhatod, a magasabb rendfokozat meg az egyre komolyabb technikák vezetéséhez kell.
    Nagyon nem akarok kedvet csinálni hozzá, mert nem ez a legnyerőbb játékmód. Meg az se biztos, h Arma2 be átörökítették. ( vagy már nem igy hívják ) Példának szántam multi gyakorlásra. Ez arra pont jó, h megszokd, h "nem vagy egyedül".
    Aztán ha belerázódtál, nézhetsz komolyabb kihívások után :)
  • DrRadon
    Google és download, vagy a legfrisebb DX.
  • ezzy
    Sziasztok,1 kis segítséget szeretnék kérni.
    Ki akarom próbálni az ARMA II demót de a játék indításnál hiányolja a "X3D Audió 1_6dll"-t.
    Mit tegyek?
    Újra telepítettem de ugyan az a hiba.
    Előre is köszi!
  • DOGMAN
    Én meg már elég rég voltam, Storm-ról meg nem is beszéljünk.
    Láttam olyan fiatalkori fotóját, amin a háttérben egy T-rex falatozott csendesen pár ichthiosaurusból...
  • csige791
    Ezeknek a mai fiataloknak mire nincs idejük...
    30 leszek. :)
  • Cactus73
    Ezt a videót már én is felfedeztem. Meg is néztem párszor. Az a baj ,h ilyen fogorvosi nyálelszívó kéne pofámba miközben nézem, mert mindig belecsorog a billentyüzetembe az államról
  • DOGMAN
    Pl az AI-t ha 4 magos a proci, akkor külön egy magon számolja.
    Meg a render egy részét is.
    Nekem 4 magos van és csak akkor esik le az fps 40-60-ról (sokszor akár 15-re is egy-egy pillanatra) vagy szaggat, ha tölt a vinyóról (elég sokszor sajnos).
    Van olyan parancssori kapcsoló ami kikapcsolja a több mag használatát, majd csinálok délután tesztet, így is, meg úgy is, és ideírom mi az eredmény...
  • JanáJ
    Van valakinek tapasztalata hogy mennyivel ér többet egy 4 magos proci a játékban egy 2 magosnál.
    Most egy E6550-en, 2GB rammal, 8800GT/1GB-al megy. És lövésem sincs mit érné meg fejleszteni.
    Ahogy olvasom 2GB felett nem használja a ramot. Viszont sokat tölt lemezről.
  • nono55
    Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy tudna-e nekem segíteni valaki skin készítés ügyben.
    Konkrétan az UH-1C (asszem) típusú helin szeretném a textúrákat cserélni, de teljesen meg vagyok lőve, mert nem tudom, hogyan kezdjem. Photoshoppal próbáltam, de sajna a .paa fájlok csak összeillesztve vannak meg, így nem tudom őket megfelelően szerkeszteni. Köszönettel venném, ha valaki segíteni ez ügyben, és egy szélesebb körű tájékoztatást adna ezzel kapcsolatban. Konkrétan, hol kezdjem, esetleg milyen progi kellhet hozzá, hogy néz ki ennek a felépítése...stb. egyszerűen minden infót szeretnék erről megtudni. :)
    A válaszokat előre is köszi és bízom benne, hogy a kérdéseimre itt választ fogok kapni!
  • kelemenlajos
    nah ez kész...
    reggel már ketten toljátok? Pff :)
    Ezeknek a mai fiataloknak mire nincs idejük... Nem baj ma este én is beKázmérkodom magam :)
  • andaxxin
    Hali.Tud valaki Arma2 Hama szerót?
    Megvettem origiben,azt gondolom nem fogom megbánni.
    Bazzki ugy néz ki mint a második világháború egy tankcsatája. Nagyon brutális!
  • blash
    Mar csak az evszamokat kene belevarazsolni a datumokban :P
  • DOGMAN
    Na csessze meg az összes cod-os:
    ez a feeling nem a scriptelt csőjáték: (itt mindent az AI csinál a playeren kivűl)

Arma 2 Huge Battle Over 1500 AI!!!
    Ujjab segítség kellene srácok! Üldözöm azt a ratyi LU valakit és már a bázis rámszolt hogy valamo Shovalami falutól északra látták de még nem érte el Gromot és egy piros golfban csapja. De hiába rohangáltuk körbe helcsivel azta rohadt területett sehol senki, nem hogy piros golf. Hol van az a majom?
  • tpM
    Aaaaa ez a legjobb, én vagyok a rádiós :D
  • Icebird
    Bal alul megtalálod!:)
  • Solt
    30 magyar állandóra...

A külföldi szerverek már most tele vannak minden este...
  • repvez
    hogy kell ezt a magyaritást felrakni mert ha ugy irtam mint a többi modnál szokás nem tortént nálam semmi cimsorba mod=@huen
  • tpM
    csak az én véleményem...
  • SötétBarom
    30?!?! :/

Magyarul semmi értelme megvenni.. Amikor én nyomnám, gondolom konganak a szerverek az ürességtől.. Azért, hogy egyszer végigtoljuk koopban, kicsit drága . . .

Amúgy a virágbolti verziót tesztelvén, arra jutottam, hogy elképesztő játék ez még mindig (már az OFP óta..) :)
  • tpM
    Fürti: IRCen vadászd le, ott lapul :)

SötétBarom: FADE-el, 7990Ft és ~10-15en toljuk, bár most kezd beindulni, szerintem leszünk 30an is mint OFPs időkben.
  • SötétBarom
    Ez is FADE-el, mint az eddigiek? Haverral nyomnám hamachin, dehát: dehát.
    Többet nem fogok kérdezni, nem kell megijedni :)

Ja igen, mennyibe kerül? Mennyien tolják (mondjuk este 11 után, ill. délelőtt, mivel többnyire akkor érek rá...)
  • Fürtös
    Tempi hentnaplotbazze had tudja meg a nép milyen az ha multiban összezördül az Arma.hu:D
    Szólj Szekignek mert én ezer éve nem láttam:D
  • tpM
    Mindenki balfasz az elején, de pár nap/hét/hónap/év (:D) után már lehet, hogy Te fogod gyalázni a többieket :)
  • [NST]Cifu
    Coop azért mókásabb, mert tényleg vigyázni kell magadra. Nincs az, hogy rohanok előre, sorozatban puffogtatva az M203-at és az M136-ot, hátha eltalálok valamit, ha bármi rossz ér úgy is feléledek fél perc múlva felkiáltással. Az Op. Mongoose idején kb. egy-másfél óra volt egy-egy komolyabb próba, és általában az lett a vége, hogy egy órányi kutyagolás után rongyosra lőttek minket. De a feeling hatalmas volt.

A Vs. kínosabb dolog. Ha nem vagy profi (én sem vagyok az), akkor azt látja az ember, hogy folyamatosan újraéled, mert ismeretlen irányból ismeretlen emberek ismeretlen fegyverekkel meggyalázták kis testét, többféle képen. Legalábbis nekem általánosságban ez a tapasztalatom a Vs.-el. :)
  • Papa01 #18720
    Köszi a tanácsokat, megfogadom! :)

De ez ügyben sajnos teljesen tapasztalatlan vagyok... mi az az EVO? :)

Köszönöm a segítséged,
    Üdv:
    Papa01
  • gregoryan
    Hali!

Szeretném megkérdezni, hogy tud valaki a normál serial key mellett másik kulcsot mondani?
    nekem a reloaded-es verzió van meg. Haverral ketten szeretnénk ketten játszani LAN on, de ott sem lehet ugye ugyanazzal a key-el nyomni.
    please help..
    THX, Greg