35066
  • tpM
    Ja, inkább ide.
  • D00M
    Miért van egy olyan érzésem, hogy ezt nem ide akarta írni?
  • fkubi
    Adja ki magabol, ha kikivankozik. Bele ne szoruljon mar...
  • blash
    De ugy gondolod, hogy akit ez erdekelne megtalalja kozel huszezer hozzaszolas kozt?
  • Dark Geo
    Nevezd meg másképp ha ennyire zavar, és én kérek elnézést.
    Azért mert Te mindent tudsz, nem biztos ,hogy más is...
  • blash
    Nagyszeru. Vajon ki nem tudta ezt itt? De ilyet kijelenteni, hogy hivatalos utod...
  • Dark Geo
    Háló! Az Operatop Flashpoint-okat (Codemasters volt a kiadó) a Bohemia Interactive készítette, akik az Arma 1-2-t. Tehát az OFP-k hivatalos utodjai az armák, az új OFP-t a Codemasters készíti. Én az eddig látottak alapján egy kicsit "árkádosabb" játékmenetre tippelek, ami nem biztos ,hogy rossz és ha így lesz akkor örülök, hogy mást akarnak készíteni mint az Armák.
  • fkubi
    Jo, hat bizonyos kor felett mar picit nehezebben alkalmazkodik az ember a valtozasokhoz...
  • DOGMAN
    Hát hogy Stormmal és bebával már hárman jácchassák azt az "elavult szart"
  • tpM
    Meg minek 1 mikor már van 2?
  • Alwares
    Olyat ezen a fórumon nem kapsz. (reményeim szerint)
    Használj google-t ha ennyire kell.
  • HotPants
    esetleg azt nem tudja valaki, hogy a sima arma-t tehát az 1-t honnan tudnám leszedni ? torret, vagy bármi csak ne fizetős legyen
  • Deer
    Az Operation Flashpointtal sokat szórakoztam anno, meg is van egy packban a kiegekkel együtt. Nem is tudtam, hogy van folytatás is. Egész tegnapig tudatlanságban éltem.
  • Deer
    Hi!
    Azt szeretném kérdezni, hogy ezzel a konfiggal mire számíthatok vagy milyen beállítás az elfogadható minőség/gyorsaság tekintetében?
    Intel Core Duo E5200
    2GB RAM
    Asus ATI Radeon 4770
    Win XP SP3
  • tpM
    És ez a szerelem a halálig tart... :D
  • BlitzFiles
    akkor valoszinuleg már te is bugos vagy!
  • Dark Geo
    Operation Battlefield of Duty :D Igaz még nem jelent meg a játék, de a codemasters-et ismervén és az eddig láttott képek és videók alapján ez jön le. :) Persze ettől függetlenül még lehet jó is, de az már nem az az operation flashpoint lesz. Arma 2-vel meg nincs semmi baj, én beleszerettem úgy ahogy van.
  • HotPants
    nem multizok .
  • fkubi
    Igen, ez az. Szemetelje csak tele a gyari foldereket. Aztan meg csodalkozik, ha kivagjak nehany szerverrol, mert mindenfele modositott fileokkal megy fel. Gratulalok.
  • HotPants
    az E3-as videot elnézegetve, hátt .. am én nagyon ps3 párti vagyok de egyedül az Arma miatt gondolkoztam el azon h netán xbox kellene de lemodntam az ötletről :D
  • Alwares
    Még nem tudni róla semmit se, szinte. Akár jó is lehet, Arma jó játék de korántsem annyira, hogy megérne bármi elfogultságot. Szvsz. Aztán majd még meglátjuk.
  • tpM
    Nevezzük csak Operation Battlefield of Duty-nak :D
  • HotPants
    köszike már megoldottam de köszi :) am tom h nem témábavágo de mit gondoltok az Operation Flash Point 2 jobb lesz ? mert a látottak alapján aligha sunázná az Armát
  • Scottt
    Figyu van 1 sokkal egyszerűbb megoldás,a pbo fájl-t simán bekúrod az "addons"mappába és kalap kabát,nemkell vele szarozni.Utánna meg gondolom az egységeknél lesz valahol, hogy melyik oldalon az már változó^^
  • HotPants
    jo talán ezt megoldottam de ha valami járművet beteszek azt hol találom meg később a játékban ?
  • HotPants
    mikor az ikonra kattintok jobb gombal és probálom szerkeszteni --> -mod=@FolderYouMake -nosplash akk azt írja h ellenőrizzem a fájlnév helyességét :S mi a baj ?
  • Alwares
    Már vagy fél éve bejelentették, hogy Arma 2 nem jön konzolra. Helyette viszont lesz új OFP.
  • HotPants
    szia.. bocsi de valami ennél egyszerűbb módszer nincs ? met ezt nem értem :S:D leszedtem egy helikoptert ami egy pbo fájl-bol áll.. most akk ezzel mit kezdjek ?
  • HotPants
    ???
  • HotPants
    lesz ps3-ra M
  • smusher
    péeshárommal ennél is könnyebb lesz
  • tpM
    Nem nehéz. Addon/Modkezelő leírás
  • HotPants
    amugy nehéz betenni az új járműveket?
  • HotPants
    wow ezek a nem gyengék :d a vonatos az jo cucc
  • MaskimXul
    további lehetőségek :)

• HotPants
    köszönöm a segítséget :)
  • MaskimXul
    Lehet.
    Járművek
  • HotPants
    valaki ?
  • HotPants
    a másik kérdésem meg az volna , h járműveket nem lehet vhol letölteni a játékhoz? mert anno láttam egy srácot aki egy chinook-al repkedett .. Armed assault 2-vel kapcsolatosak a kérdéseim
  • HotPants
    sziasztok.. akadna egy kérdésem a játékkal kapcsolatban .. láttam az egyik videoban valamit ami felkeltette az érdeklődésem.. lehet helikopterrel más járművet fuvarozni ? mármint felemelni ?