35066
-
tpM #19640 Ja, inkább ide. -
D00M #19639 Miért van egy olyan érzésem, hogy ezt nem ide akarta írni?
-
fkubi #19638 Adja ki magabol, ha kikivankozik. Bele ne szoruljon mar... -
blash #19637 De ugy gondolod, hogy akit ez erdekelne megtalalja kozel huszezer hozzaszolas kozt? -
Dark Geo #19636 Nevezd meg másképp ha ennyire zavar, és én kérek elnézést.
Azért mert Te mindent tudsz, nem biztos ,hogy más is... -
blash #19635 Nagyszeru. Vajon ki nem tudta ezt itt? De ilyet kijelenteni, hogy hivatalos utod... -
Dark Geo #19634 Háló! Az Operatop Flashpoint-okat (Codemasters volt a kiadó) a Bohemia Interactive készítette, akik az Arma 1-2-t. Tehát az OFP-k hivatalos utodjai az armák, az új OFP-t a Codemasters készíti. Én az eddig látottak alapján egy kicsit "árkádosabb" játékmenetre tippelek, ami nem biztos ,hogy rossz és ha így lesz akkor örülök, hogy mást akarnak készíteni mint az Armák. -
fkubi #19633 Jo, hat bizonyos kor felett mar picit nehezebben alkalmazkodik az ember a valtozasokhoz... -
Hát hogy Stormmal és bebával már hárman jácchassák azt az "elavult szart"
-
tpM #19631 Meg minek 1 mikor már van 2? -
Olyat ezen a fórumon nem kapsz. (reményeim szerint)
Használj google-t ha ennyire kell. -
esetleg azt nem tudja valaki, hogy a sima arma-t tehát az 1-t honnan tudnám leszedni ? torret, vagy bármi csak ne fizetős legyen -
Az Operation Flashpointtal sokat szórakoztam anno, meg is van egy packban a kiegekkel együtt. Nem is tudtam, hogy van folytatás is. Egész tegnapig tudatlanságban éltem. -
Hi!
Azt szeretném kérdezni, hogy ezzel a konfiggal mire számíthatok vagy milyen beállítás az elfogadható minőség/gyorsaság tekintetében?
Intel Core Duo E5200
2GB RAM
Asus ATI Radeon 4770
Win XP SP3 -
tpM #19626 És ez a szerelem a halálig tart... :D -
BlitzFiles #19625 akkor valoszinuleg már te is bugos vagy! -
Dark Geo #19624 Operation Battlefield of Duty :D Igaz még nem jelent meg a játék, de a codemasters-et ismervén és az eddig láttott képek és videók alapján ez jön le. :) Persze ettől függetlenül még lehet jó is, de az már nem az az operation flashpoint lesz. Arma 2-vel meg nincs semmi baj, én beleszerettem úgy ahogy van. -
nem multizok . -
fkubi #19622 Igen, ez az. Szemetelje csak tele a gyari foldereket. Aztan meg csodalkozik, ha kivagjak nehany szerverrol, mert mindenfele modositott fileokkal megy fel. Gratulalok. -
az E3-as videot elnézegetve, hátt .. am én nagyon ps3 párti vagyok de egyedül az Arma miatt gondolkoztam el azon h netán xbox kellene de lemodntam az ötletről :D -
Még nem tudni róla semmit se, szinte. Akár jó is lehet, Arma jó játék de korántsem annyira, hogy megérne bármi elfogultságot. Szvsz. Aztán majd még meglátjuk. -
tpM #19619 Nevezzük csak Operation Battlefield of Duty-nak :D -
köszike már megoldottam de köszi :) am tom h nem témábavágo de mit gondoltok az Operation Flash Point 2 jobb lesz ? mert a látottak alapján aligha sunázná az Armát -
Figyu van 1 sokkal egyszerűbb megoldás,a pbo fájl-t simán bekúrod az "addons"mappába és kalap kabát,nemkell vele szarozni.Utánna meg gondolom az egységeknél lesz valahol, hogy melyik oldalon az már változó^^ -
jo talán ezt megoldottam de ha valami járművet beteszek azt hol találom meg később a játékban ? -
mikor az ikonra kattintok jobb gombal és probálom szerkeszteni --> -mod=@FolderYouMake -nosplash akk azt írja h ellenőrizzem a fájlnév helyességét :S mi a baj ? -
Már vagy fél éve bejelentették, hogy Arma 2 nem jön konzolra. Helyette viszont lesz új OFP. -
szia.. bocsi de valami ennél egyszerűbb módszer nincs ? met ezt nem értem :S:D leszedtem egy helikoptert ami egy pbo fájl-bol áll.. most akk ezzel mit kezdjek ? -
??? -
lesz ps3-ra M -
smusher #19610 péeshárommal ennél is könnyebb lesz
-
tpM #19609 Nem nehéz. Addon/Modkezelő leírás -
amugy nehéz betenni az új járműveket? -
wow ezek a nem gyengék :d a vonatos az jo cucc -
további lehetőségek :)
-
köszönöm a segítséget :) -
Lehet.
Járművek -
valaki ? -
a másik kérdésem meg az volna , h járműveket nem lehet vhol letölteni a játékhoz? mert anno láttam egy srácot aki egy chinook-al repkedett .. Armed assault 2-vel kapcsolatosak a kérdéseim
-
sziasztok.. akadna egy kérdésem a játékkal kapcsolatban .. láttam az egyik videoban valamit ami felkeltette az érdeklődésem.. lehet helikopterrel más járművet fuvarozni ? mármint felemelni ?
.png)