35066
-
Hungarian's Arrows 2th mission:
Akadályozd meg a hazád fővárosának főutcáján tartandó meleg felvonulást.
Side mission:
A 2010-es Budapsti meleg olimpia szervezőinek felkutatása majd lámpavasra akasztása.
(törölhető hozzászólás)
-
tpM #19839 Scourge of God, Part II. First mission:
Tegyél rendet a Kárpát-medencében
Side mission:
...A világon is
:D -
Neoncsoves #19838 xDDD -
Hungarian's Arrows First mission:
Kutasd fel és öld meg a következő személyeket és rokonságukat, baráti körüket, és üzlet illetve párttársaikat és ezek családtagjait is.
Kóka János
Gyurcsány Ferenc
Orbán Viktor
Side mission:
Foglald vissza az általuk külföldi személyek kezére játszott volt Magyar tulajdonú gyártelepeket.
Én valami ilyen missiont csinalnak, ha lenne rá időm. -
ez nem is rossz:) -
Nem, a műholdképekkel van a gond, mert google earth elég részletes tud lenni (habár jelentősen hozzá kell nyúlni). Inkább az elevation data az ami hiányos (digitális formában mert ki lesz az a hülye aki a meshre ráállítja kézzel a középiskolás földrajz atlaszból kinyert értékeket:D). -
Keress rá az "Aster satelite"-re. Valahol találsz letölthető magasságtérképet (30 vagy 70 méteres rácsfelbontásút) és multispektrumos felszíni képeket (a különböző szűrökkel elkülöníthető a növényzet és az infrastruktúra stb). Teának már felvetettem az Operation: Battle for Transilvania (coprájt meg ilyenek) ötletemet :) -
tpM #19833 Délvidéken is megmutathatnánk a szerbeknek - hacsak virtuálisan is - milyen, mikor az ellenség vissza is lő! -
Nem akarok rosszmájú lenni, de éppen aktuális lenne egy Kárpát medence mod;)
Bekapcsolható tengerrel Szlovákia helyén. Pozsony visszafoglalása, Mária-Valéria híd (Maria-Valerie carnation) mission-pack. stb. :D -
JanáJ #19831 Majd 3 km-ről még ki lehet nyírni Javelinnel egy T90-et. :-) -
JanáJ #19830 köszi -
Cactus73 #19829 Anno meg az OFPhez Dogmanek csinaltak Magyarorszag terkepet.
Igaz, kicsit elnagyolt volt. ( Na jo... nem kicsit )
De az latszott is ,h szandekosan poenra van veve. Szoval messze nem ilyen
googleearth leptekut kell elkepzelni.
De mi meg orultunk ennek is, mer` mi meg ilyet se tudtunk.
-
tpM #19828 Tényleg egyébként van már Visitor 3 meg minden ami kell, csinálhatnánk Kárpát Medencét. Kubi, honnan lehet ehhez megfelelő műholdképet szedni? -
fkubi #19827 Kar, hogy ilyen furcsa lekepzest hasznalt. Jobb lett volna, ha nekiall egy Goode homoloszin lekepzesnek es valahogy lecsalja az oceanok folott... -
Valakinek sikerült már beüzemelni egy tüzérségi modult?o.O -
JanáJ #19825 nagy fába vágta a fejszét... -
Én meg pont azon gondolkodtam ,hogy jelentkezek tagnak. De ha kihaltatok akkor most mit csinaljak ? Max leszek ASR Csige, csak kicsit hülyén jön ki egy ilyen combat cuccban Advanced Sim Racing előtaggal nyomulni. -
tpM #19823 Hát ez fasza lesz, majd játszhatunk rajta 3. vh-t :) -
tpM #19822 Álcáz (A2-ben már minden részecske takar az AI elől), de beta patchben már javították és sokkal tovább "ég" :) -
JanáJ #19821 A füstgránátokét. Minek álcázófüst, ha 3 mp-ig ég. Egyáltalán álcáz az ai ellen? -
tpM #19820 Milyen füst élettartamát akarod megnövelni?
-
JanáJ #19819 Most akartam megkérdezni, hogy hogy lehet növelni a füst "élettartamát", ami picit hülyén jön ki mivel még a linkelés is kifogott a nem lévő moddolási képességemen... :)
Amúgy tessék nézni a hírszallagot alul itt -
tpM #19818 Nyugi, ahhoz csak Blash ért :D -
JanáJ #19817 fastrope
sry, ablakban linkelni béna vagyok :-S -
Ezt megerősítem, nálam is sokkal jobban fut, nem kicsivel. Némelyik pályán 15-20 fps helyett 25-30, és valahogy eleve szebben néz ki lowon is, nem előttem tölti be a fagyi fákat rendes fákká (gondolom a memória megosztás miatt). -
Dark Geo #19815 Nekem egy középkategóriás gépem van, de win7 alatt gyorsabban betölt az arma 2 és jobban is fut, mint xp alatt. -
Jó a Win7 csak Arma 2-höz már kell 3 GB RAM. -
JanáJ #19813 Win7el mik a tapasztalatok? Vas csere elött állok és nem tudom mit tegyek fel rá. :-S
-
Dark Geo #19812 Elösször hangra gyanakodtam, de megnéztem directsound és openal-ban is. Külömböző grafikus és hang driverekkel is kipróbáltam, de semmi változás.
Nincs ötletem... -
Neoncsoves #19811 engem is kidobál :[ -
tpM #19810 cheatprotection :D
-
Dark Geo #19809 Másnak is vannak mostanában "kresselős" problémái arma 2-ben? Kb azóta van nálam és ahogy láttam másoknál is amióta 1.03van. Warfare szervereken teljesen véletlenszerűen kivág asztalra. Valamikor már rögtön azután, hogy felmentem a szerverre, máskor meg csak fél/1 óra múlva. Nem állítom, hogy a problémát patch okozza, mivel nem rég raktam fel win7-et, de előtte is játszottam win7 alatt és akkor nem volt ilyen problémám. -
JanáJ #19808 Én inkább az utóbbit erősíteném meg, hogy proci kell neki.
Nekem egy E6550 CPU-m van 8800GT-vel. Havernak egy Q6600 Ati 4890-el.
Ha az ő erősebb VGA-t beleteszem az én gépembe, akkor semmi változás, ha az én VGA-at teszem az ő 4 magos CPU-ja mellé akkor fényévekkel jobb.
Nem tudom hogy a négy mag miatt vagy az órajel többlett miatt. Hozzá teszem a Q6600 3GHz-en megy. -
Nem ment mindenki nyugdíjba, csak határozatlan idejű eltávon van(ak). -
Maverick #19806 Érdekes amit írnak... Erős gép kell hozzá alapból, de leginkább a VGA teljesítménye ami számít!
Én idáig azt olvastam, hogy inkább proci függő a game és ezt is tapasztaltam! -
tpM #19805 GameStar A2 elemzés (IC-t meg minket is megemlítenek :)) -
Neoncsoves #19804 akkor csinájjá! -
tpM #19803 Nincs is benne kés... -
Összel mindenki OFP2-vel játszik majd.
Nem akarsz csinálni egy coop mapot, ahol a sziget közepén egy maréknyi BIS fejlesztő késekkel felfegyverezve, míg a játékosok atomágyukkal lőnék őket a sziget széléről? Megérdemelnék. -
Benne vagyok. Maradt két állandó [H.AR.C]-os tagunk, a többiek nyugdíjba mentek. De lehetnénk sima [HUN] is.
.png)