35066
  • csige791
    Hungarian's Arrows 2th mission:
    Akadályozd meg a hazád fővárosának főutcáján tartandó meleg felvonulást.

Side mission:
    A 2010-es Budapsti meleg olimpia szervezőinek felkutatása majd lámpavasra akasztása.

(törölhető hozzászólás)

• tpM
    Scourge of God, Part II. First mission:
    Tegyél rendet a Kárpát-medencében

Side mission:
    ...A világon is

:D
  • Neoncsoves
    xDDD
  • csige791
    Hungarian's Arrows First mission:
    Kutasd fel és öld meg a következő személyeket és rokonságukat, baráti körüket, és üzlet illetve párttársaikat és ezek családtagjait is.
    Kóka János
    Gyurcsány Ferenc
    Orbán Viktor

Side mission:
    Foglald vissza az általuk külföldi személyek kezére játszott volt Magyar tulajdonú gyártelepeket.

Én valami ilyen missiont csinalnak, ha lenne rá időm.
  • Bucser
    ez nem is rossz:)
  • Bucser
    Nem, a műholdképekkel van a gond, mert google earth elég részletes tud lenni (habár jelentősen hozzá kell nyúlni). Inkább az elevation data az ami hiányos (digitális formában mert ki lesz az a hülye aki a meshre ráállítja kézzel a középiskolás földrajz atlaszból kinyert értékeket:D).
  • DrRadon
    Keress rá az "Aster satelite"-re. Valahol találsz letölthető magasságtérképet (30 vagy 70 méteres rácsfelbontásút) és multispektrumos felszíni képeket (a különböző szűrökkel elkülöníthető a növényzet és az infrastruktúra stb). Teának már felvetettem az Operation: Battle for Transilvania (coprájt meg ilyenek) ötletemet :)
  • tpM
    Délvidéken is megmutathatnánk a szerbeknek - hacsak virtuálisan is - milyen, mikor az ellenség vissza is lő!
  • Vorpal
    Nem akarok rosszmájú lenni, de éppen aktuális lenne egy Kárpát medence mod;)

Bekapcsolható tengerrel Szlovákia helyén. Pozsony visszafoglalása, Mária-Valéria híd (Maria-Valerie carnation) mission-pack. stb. :D
  • JanáJ
    Majd 3 km-ről még ki lehet nyírni Javelinnel egy T90-et. :-)
  • JanáJ
    köszi
  • Cactus73
    Anno meg az OFPhez Dogmanek csinaltak Magyarorszag terkepet.
    Igaz, kicsit elnagyolt volt. ( Na jo... nem kicsit )
    De az latszott is ,h szandekosan poenra van veve. Szoval messze nem ilyen
    googleearth leptekut kell elkepzelni.
    De mi meg orultunk ennek is, mer` mi meg ilyet se tudtunk.
  • tpM
    Tényleg egyébként van már Visitor 3 meg minden ami kell, csinálhatnánk Kárpát Medencét. Kubi, honnan lehet ehhez megfelelő műholdképet szedni?
  • fkubi
    Kar, hogy ilyen furcsa lekepzest hasznalt. Jobb lett volna, ha nekiall egy Goode homoloszin lekepzesnek es valahogy lecsalja az oceanok folott...
  • Scottt
    Valakinek sikerült már beüzemelni egy tüzérségi modult?o.O
  • JanáJ
    nagy fába vágta a fejszét...
  • csige791
    Én meg pont azon gondolkodtam ,hogy jelentkezek tagnak. De ha kihaltatok akkor most mit csinaljak ? Max leszek ASR Csige, csak kicsit hülyén jön ki egy ilyen combat cuccban Advanced Sim Racing előtaggal nyomulni.
  • tpM
    Hát ez fasza lesz, majd játszhatunk rajta 3. vh-t :)
  • tpM
    Álcáz (A2-ben már minden részecske takar az AI elől), de beta patchben már javították és sokkal tovább "ég" :)
  • JanáJ
    A füstgránátokét. Minek álcázófüst, ha 3 mp-ig ég. Egyáltalán álcáz az ai ellen?
  • tpM
    Milyen füst élettartamát akarod megnövelni?
  • JanáJ
    Most akartam megkérdezni, hogy hogy lehet növelni a füst "élettartamát", ami picit hülyén jön ki mivel még a linkelés is kifogott a nem lévő moddolási képességemen... :)

Amúgy tessék nézni a hírszallagot alul itt
  • tpM
    Nyugi, ahhoz csak Blash ért :D
  • JanáJ
    fastrope

sry, ablakban linkelni béna vagyok :-S
  • Balumann
    Ezt megerősítem, nálam is sokkal jobban fut, nem kicsivel. Némelyik pályán 15-20 fps helyett 25-30, és valahogy eleve szebben néz ki lowon is, nem előttem tölti be a fagyi fákat rendes fákká (gondolom a memória megosztás miatt).
  • Dark Geo
    Nekem egy középkategóriás gépem van, de win7 alatt gyorsabban betölt az arma 2 és jobban is fut, mint xp alatt.
  • Alwares
    Jó a Win7 csak Arma 2-höz már kell 3 GB RAM.
  • JanáJ
    Win7el mik a tapasztalatok? Vas csere elött állok és nem tudom mit tegyek fel rá. :-S
  • Dark Geo
    Elösször hangra gyanakodtam, de megnéztem directsound és openal-ban is. Külömböző grafikus és hang driverekkel is kipróbáltam, de semmi változás.
    Nincs ötletem...
  • Neoncsoves
    engem is kidobál :[
  • tpM
    cheatprotection :D
  • Dark Geo
    Másnak is vannak mostanában "kresselős" problémái arma 2-ben? Kb azóta van nálam és ahogy láttam másoknál is amióta 1.03van. Warfare szervereken teljesen véletlenszerűen kivág asztalra. Valamikor már rögtön azután, hogy felmentem a szerverre, máskor meg csak fél/1 óra múlva. Nem állítom, hogy a problémát patch okozza, mivel nem rég raktam fel win7-et, de előtte is játszottam win7 alatt és akkor nem volt ilyen problémám.
  • JanáJ
    Én inkább az utóbbit erősíteném meg, hogy proci kell neki.
    Nekem egy E6550 CPU-m van 8800GT-vel. Havernak egy Q6600 Ati 4890-el.

Ha az ő erősebb VGA-t beleteszem az én gépembe, akkor semmi változás, ha az én VGA-at teszem az ő 4 magos CPU-ja mellé akkor fényévekkel jobb.
    Nem tudom hogy a négy mag miatt vagy az órajel többlett miatt. Hozzá teszem a Q6600 3GHz-en megy.
  • m1c1mack0
    Nem ment mindenki nyugdíjba, csak határozatlan idejű eltávon van(ak).
  • Maverick
    Érdekes amit írnak... Erős gép kell hozzá alapból, de leginkább a VGA teljesítménye ami számít!
    Én idáig azt olvastam, hogy inkább proci függő a game és ezt is tapasztaltam!
  • tpM
    GameStar A2 elemzés (IC-t meg minket is megemlítenek :))
  • Neoncsoves
    akkor csinájjá!
  • tpM
    Nincs is benne kés...
  • DrRadon
    Összel mindenki OFP2-vel játszik majd.

Nem akarsz csinálni egy coop mapot, ahol a sziget közepén egy maréknyi BIS fejlesztő késekkel felfegyverezve, míg a játékosok atomágyukkal lőnék őket a sziget széléről? Megérdemelnék.
  • DrRadon
    Benne vagyok. Maradt két állandó [H.AR.C]-os tagunk, a többiek nyugdíjba mentek. De lehetnénk sima [HUN] is.