35066
  • Kristófkaa
    Köszööm gyors válaszod, a játék könyvtára, a mountolt rész más meghajtón szerepel, valamint az asztalon sincs parancsikon, azonban a probléma továbbra is fenáll... Egy ajánlott szoftver, mely "kideríti" arra az eredményre jutott h alcholol 120 vagy daemon tools... Amennyiben autorunnal mountolás után nyitja meg magát automatikusan abban az esetben kizárólag az Instllat engedi.
    Egyébként Daemon Tools Lite 4.30.4.0027-et használok.

Válaszodat előre is köszönöm!
  • romeozor
    CBn indult egy ARMA2 AAS ladder, lehet gyepálni egymást e-pontokért http://clanbase.ggl.com/rating.php?lid=9943
  • JanáJ
    Nekem ezt Vista alatt csinálta. Ha nem a "moddolt" parancsikonnal indítottam (ne legyen kezdő logo, menü "háttér", meg két vinyóról fusson az adat könyvtár). Ha utána elindítottam gyári parancsikonnal akkor jó volt.
    Azóta rendszer csere volt, azóta nem hozza W7 alatt.
  • Falcon87
  • Falcon87
    Itt nézelődj.
  • Falcon87
    Biztos láttátok már, egy kis easter egg:
  • fkubi
    perszehogy
  • D00M
    Eredeti a játékod?
  • Kristófkaa
    Sziasztok!
    Nekem egy olyan problémám lenne, hogy Arma 2 indításakor a következőt írja ki:
    "Összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel.
    További részleteket keressen a http://www.securom.com/message.asp?m=emu&c=2500&l=hu címen."

Windows 7 Ultimate 64 bit

Segítségeteket előre is köszönöm!
  • tpM
    A2 Linux szerver
  • DrRadon
    Kár, hogy fél másodperces vágások vannak benne. Olyan mint egy stroboszkóp.
  • JanáJ
    Ha már Bárdossy, van valakinek a kampányával coop tapasztalata? Ha ketten játszunk lanon akkor a másik srác a vízben kezd, nem a helikopteren.
    Enyém eredeti, de az övé warez. Csak nekünk csinálja, esetleg másnál is?
  • JanáJ
    No offense, de nem értem miért írtad, hogy "adsz még egy esélyt" a játéknak, ha még az alapvető kezelése sem megy. szvsz itt te voltál a szűk keresztmetszet.

Jó tanács, hogy ne szívj a gyári kampánnyal, hanem Arma2.hu-ról töltsd le a bardossy félét. Pöttyet élvezetesebb.
  • Yula
    Ez már ACE mod a javából:
    real fight
  • Gideon Wieth
    Aha lehet, mert most eredeti és el tudok mindent találni :)
  • DrRadon
    Hali. Ha van kedved, gyere esténként az ArmA.hu szerverre. Teanescu és Szeki csinált frankó CTF és C&H pályákat (nemzetközi összehasonlításban is egyediek és különlegesek), úgyhogy zajlik a PvP élet.
  • csige791
    Azért nem találtad el ,mert crackelt játékkal toltad. Ez ilyen beépített warezoló szopató feature.
  • Scottt
    Majd kb a 2-3dik küldetés után lehetőséged lesz rá:)
    Nem szólhatsz neki..
  • Gideon Wieth
    nah akkor még lenne egy két kérdésem, remélem tudtok segíteni :)

Az első pályát elkezdtem csinálni. Első problémám, hogy én loholok a csapat után, az egy dolog, de lehet majd valamikor valamiféle parancsot is osztogatni, hogy kövess vagy valami ? :-)

Ha én látok valakit, akit a csapatom nem szólhatok nekik ? Ill adhatok utasítást hogy valaki szedje le ? Lehet a tréninget kellett volna végignyomni, de ahhoz nem volt türelmem :)
  • Gideon Wieth
    :) oké, a lövés ment, a játék is magyar, helikoptert egy élmény volt vezetni. Olyan kérdésem lenne, hogy amikor a dobozokra nyomok hogy vegyen ki valami lehasal, pedig a két parancs két különböző gombon van. Ez miért ? Illetve hogy a cselekvésmenü az hogyan van ? Görgővel nekem néha földob ilyet. Az lenne az ?
  • JanáJ
    A gépfegyvert kicsit konkretizáld. Ha pl egy géppuskából akarsz álva sorozatokat eregetni akkor ne csodálkozz. :-)

Amúgy térdelve pontosabban lősz, hasalva még..., ha vissza tartod a levegőt akkor még..., ha meg elötte lenyomtál egy sziget kört akkor meg az elötted állót sem találod el. :-)
  • JanáJ
    Na ilyenekkel én nem foglak idegesíteni mert nem is értem miről beszélsz. :-)

Apropó: ma már kérdezték mikor jöm már?
  • Gideon Wieth
    Ill még egy kérdés, nekem valamiért angol a nyelve. Hogyan lehet magyar ?
  • tpM
    Fel a bakancsot, ballisztikai mellényt, sisakot, kulacsot stb stb stb-t, szál pisztolyt és uccu neki, 100m sprint. :) Egyébként tényleg nem volt tökéletes, de 2-ben már finomítva lett.

Főleg az tetszik, mikor 6 milliomodszorra kérdezik, hogy milyen hangmodot használok hozzá...
  • Gideon Wieth
    sziasztok!

Kölcsönkaptam barátomtól az Arma 2-őt mivel úgy döntöttem kap még egy esélyt. Az első próbánál az volt a bajom hogy egy gépfegyver irányzékával rálőttem egy kb 50 méterre álló táblára // tutorial// és egyszerűen képtelen volt eltalálni. Mit rontok el ? vagy mire figyeljek célzásnál ?

Ill milyen patcheket tegyek fel ? :)
  • Hogthar
    Jónak igérkezik ez az Ace 2, az Ace is jó volt csak az idegesített hogy 100 méter srint után a katona kiterült még akkor is amikor egy szál pisztolyom volt, remélem itt már sulynak megfeleően lesz ez megoldva:D
  • JanáJ

Gondolom a hangra vonatkozó kommenteknél mintha zsírral kenegetnének.
  • tpM
    Már alig várom :D
  • fkubi
    Szerencsed.
    De szedjetek ossze magatokat, fel ev, es veszem az uj gepet...
  • tpM
    Az nem távmérés, hanem az irányzék beállítása arra a távra (400m). Bővebben.
  • fkubi
    A masodik perc kornyeken mi az a tavolsagmeres RPG-vel? Be is fordul a sarkon?
    arkad...
  • tpM
    ACE 2 - pár feature 3
  • Kaszi46
    Igen jó, szerintem így tudod indítani 1.14-et is, ha valami gond lenne 1.16-al.
  • Wanted
    Megoldotta a textúra problémát!!!
    Bár a patch után a Launch Arma Beta Patch 1.16.lnk file-al tudom indítani az arma1-et, ahhoz, hogy 1.16-ra patchelve fusson.
    Ez így jó?
    A sima arma.exe-vel indítva nem 1.16-ot ír ki.
  • Wanted
    Megvan.
  • Kaszi46
    http://community.bistudio.com/wiki/ArmA_Beta_Patch_1.16
    lap alján választhatsz mirror-t
  • Wanted
    Megpróbálom.
    A béta patchet honnan lehet leszedni?
  • Kaszi46
    Nem, ez még több macerával járna mint a batch file-os megoldás.

1.16 beta verzióju játékkal 1.14-es szerverekre fel tudok menni?

Kicsit még nyomoztam,és megtaláltam a hiba pontosnak mondható receptjét, ami a következő:

végy 10dkg ati videókártyát, egy quad procit, 4GB+ ram-ot, egy 64bites vistát/windows 7-et, és egy 1.14-re fel patch-elt Armát.
    Ezeket kevergesd össsze úgy, hogy müködjenek, majd indítsd el az armát, és 99%-ra belefutsz a hibába.

• beci43
    Bocs,most nézem hogy ARMA 1-ről van szó...Egyébként ott az 1.15 ill. 1.16 beta patch nekem segített,bár én teljes képernyőn futtatom a játékot.(WIN7 64 bit)
  • beci43
    Mihamarabb tedd fel a patcheket.Jelenleg 1.04