35066
-
Tessék a proci tesztek. Phenom II X4 ár/teljesítményben jobb mint az inteles.
Proci teszt 1.
Proci teszt 2.
-

Igazad van.
Sajnos nem javították a patch-ben a 4g ram feletti textúra hibákat. :(
-
Igaza van becinek, mindhárom kommentjében. -
hitman090 #20397 Akkor szerintem eböl HD 5870 lesz :D
Teszt -
beci43 #20396 De az 5870-es tökéletes választás.Jelenleg a legjobb,teljesítménye sok tesztben veri a GTX 295-öt.Ha most cserélnék VGA-t,biztos olyat vennék. -
beci43 #20395 core2 quad q9400,9550 vagy corei5 - i7 -
beci43 #20394 bal ctrl+alt+shift és úgy a num - -
hitman090 #20393 Rendben de akkor mondj olyat amit ajánlasz.
Szóval GTX és az mellé milyen proci? -
tpM #20392 Nem elég telepíteni, indítani is kell:
"C:\Program Files\Bohemia Interactive\ArmA 2\beta\arma2.exe" -nosplash -mod=beta; -
Miután feltelepítettem a bétát, ugyanúgy kéri a dvdt.
-
A beta patchek nem kérik a DVD-t:) -
A gyári dvd megóvása érdekében érdemes/lehet törést tenni a játékra?
-
Nem nagyon. Online coop és vs az ami jó. -
senki nem nyomja a kampányt?? -
crossy104 #20386 Sziasztok! Hiába irom be bal shift-tel ill. num. - jellel, hogy missions, ill. campaign, kiirja felül, de nem adja be.Mitől lehet? Előre is kösz! -
priluki #20385 köszi:) -
srácok elakadtam a kampányban! Még az elején vagyok, megölték az osztag egyik tagját. Erre a csapatom bosszút esküdött. A feladat megtalálni az árulót. A térképen három piros x jelent meg, 2 helyen csak egy üres tábor volt a harmadiknál már volt ellen bőven, azokat kinyírtam egytöl eggyig. A környező falvakat is végig irtottam, gyakorlatilag már a térképet bejártam, de semmi... -
MletHUN #20383 Sziasztok,
Steamen vettem meg a játékot. Az a problémám, hogy menüben nincs magyar nyelv beállítási lehetőség de amikor belenézek a játék nyelvi fájljaiba ott látom a magyar feliratokat.
Így a játék tartalmazza a magyar feliratot csak valahogy ki van kapcsolva. Nincs valakinek ötlete hogyan lehetne bekapcsolni, hogy megjelenjen a játék menüjében is mint választható nyelv?
Persze mielőtt megvettem steamen előtte kipróbáltam a steames demot. Az tudott magyar. Amikor megvettem a teljest az már nem. Nem túl korrekt. -
Hát inkább az 5870-est mint a kétmagos áram zabálót. Na és persze egy brutal négymagost, ha a 3. küldetést játszod (mert a többihez nem igazán kell)
Teszt -
Én a GTX-et ajánlom, de az ArmA2 inkább prociigényes. Valami brutál négymagosat vegyél mellé. -
Cactus73 #20380 Nekem már konkrétan tele van a mandulám a rohadt fűvel. Próbáltam magam meggyőzni róla h milyen szép meg életszerű, de a vége mindig csapkodás meg orditozás ( hangosan csúnya szavak kántálása, h nem látom kis genyákat és ugy szednek le mindig.) Hiába meresztgetem a szemem. Multiban ha vs akkor ok, de az AI ellen esélytelen vagy pl Namalskon. Ahol extra hosszu fű van.
Két fapados megoldást találtam eddig.
Leveszed a terrain detailt "very low" ra. Akkor single playerben teljesen
eltünik a fű. Szarul néz ki de megéri. Ez , multiban sajnos nem mükszik :(
Második megoldás már kicsit kifinomultabb. Ez 1 MBnyi addon.
GDT MOD GRASS
Ilyenkor van is fü csak nem ér derékig. Amolyan mult héten nyirták feeling.
Szép is meg hihető is, de főleg használható. Ezzel csak az a gond, h csak a 2 gyári szigeten van hatása.
Ha valaki tud ezektől jobbat, szivesen veszem. -
A 3D a 3D-s scene render felbontása (fák, házak, stb.), minden más (térkép, kiírások, stb.) a képernyő felbontásán jelennek meg. A 3D-t a képernyőnél nagyobbra állítani nem érdemes, alig néhány picelnyi különbség lehet (főleg távolabbi objectek esetén), ráadásul kevesebb FPS-t eredményez. -
JanáJ #20378 itt -
Dark Geo #20377 Ezt a mondatot vagy 3x elolvastam, azt hittem rosszul látok :) -
fkubi #20376 [59715] A fű elméletileg már takar távolról is
A fu rossz, ertem?! -
tpM #20375 Itt is van az új beta patch. -
priluki #20374 hi,tudtok valahol házilag gyártott missiokat? Csakmert a sajátomba mindig tudom mikor milyön:D -
JanáJ #20373 Valaki mondja el nekem miért lehet két felbontást állítani? Ha a "3d"-st nagyobbra vagy kisebbre veszem mint a megjelenítő képe, akkor az mit eredményez? Elolvastam anno amit Cifu írt, csak felfogni nem tudom. -
JanáJ #20372 Milyen proci mellé? -
JanáJ #20371 Hát ebből csak a kötőszavakat értem. :-) -
tpM #20370 A köv. beta patchben nőhet az FPS a városokban:
"Módosította Suma ennyivel ezelőtt: kb. 14 óra
While I do not think I have already fixed the issue completely, build 59841 should bring a significant improvement.
Technical details: There was a bug in streaming stage 0 textures in Super shader materials, causing some file operations to be synchronous without a real reason.
Build server autotest measurement:
before: FPS: 35.6104; FPSmm 21.7391 FPSm: 3.80228 - Chernogorsk (1959 frames in 55.012 s)
fixed: FPS: 40.0122; FPSmm 22.7273 FPSm: 12.0482 - Chernogorsk (2216 frames in 55.3831 s)" -
ARMA2-höz én leginkább egy kurva erős 4 magos procit ajánlok.... -
hitman090 #20368 Sziasztok!
Valaki dobna nekem egy oldalt ahol ArmA 2 szervert lehet rendelni :D ?
Keresgéltem a neten de nem nagyon találok.
Vagy egyátalán lehet olyan szervert rendelni amire nem eredetisek is felmehetnek?
És még annyi lenne a kérdésem hogy mit ajánlotok jobban az arma2-höz HD 5870 vagy GTX 295 öt? dual megoldások is érdekelnének.
köszönöm előre is.
-
Neoncsoves #20367 bazze te aztán visszaolvasol! :)
az jó, de nekem már megvan. Megjelenéskor vettem! Már csak jobb gépet kéne vennem :( -
Tegnap a Media Markt-ban láttam az ArmA II-t:
- 4.990,- Ft-ért - -
Jaja. Az Elektrozavodszkban a buszmeg' mögött.
#20363: Chernogorszkban az egyik gyárkéményre felmásztam lövészkedni, akkor vettem észre. Ha közel mész a kéményhez, belátsz rajta, ott van ez. -
tpM #20364 Ha jól emlékszem van valahol Trianon emlékmű is. -
ez merre van? :D -
JanáJ #20362 Akkor a megoldás a @20356 :-D, mert ha jól értem nem eredeti a játék.
Örűlj neki hogy nem indul, legalább nem idegesít fel a hülyeségeivel. :-) -
Kristófkaa #20361 Jha, gyári parancsikonnal ugyanez
.png)