35066
  • Hogthar
    Na úgy tünik mostanság több időm lesz, játszotok még a lengyelek ellen?
  • Dark Geo
    Így már értem, köszönöm! Később megnézem.
  • 4D
    A 3D editor még buggy, a BI-Forumon igérik hogy állítólag rendbeteszik.
    Az egységek lerakása előtt, meg kell határozni (ne kérdezd miért)
    F10Center
    F2Group
    és csak ezután
    F1 Units
    Kvázi momentán eddig ennyire jöttem rá, de majd a német fórumokon még matatok.
  • wardogzombie
    "Rescue mission on Quesh_Kibrul_v1.0. Iraqi minister held captive and needs to be rescued."
  • csige791
    Jól látom, hogy itt egy Izraeli állampolgárt kell megmenteni ?
  • Scottt
    Inkább valami ilyennel próbálkozz COOP-ba szerintem^^
  • DrRadon
    Mást nem tudok, csak egy tippet adni: próbálkozz olyan szerveren, ahol azonos klánbeli emberek játszanak. Ők általában kommunikálnak egymással és szervezettebben játszanak. ( szervezett VS szokott lenni az [EC] és 8bz szervereken, ahol mi is részt szoktunk venni)

Berzerken ne várj globális együttműködést, ott inkább markolj fel egy szkópos fegyvert meg egy SMAW-ot pattanj motorra és támadj oldalról, valamint bocsáss meg azoknak akik lefrendliznek:)
  • repvez
    És azon kivul , mert nem mindig tudok az esti orákba ráérni hogy megvárjam mig kelö létszám lesz a serveren.
  • DrRadon
    ArmA.hu
  • repvez
    hol találok ilyen servert ahol legalább egy kis csirája felfedezhetö a csapatjátéknap és van is értelme játszani?
    Mert néztem pár coop servert,d e hiába volt 30fö irva jo ha 3-4 emberrel találkoztam és azok is csak rohangáltak mindenfelé.
  • tpM
    BUÉK
  • Dark Geo
    Viszont nekem nem enged a 3d editor lerakni dolgokat, még egy katonát se.
    Teljesen üres az a mező. Ötlet?
  • Dark Geo
    hm én ezt még ki sem próbáltam... azt hittem, hogy már mindent láttam:)

ohh és
    Boldog Új Évet mindenkinek!
  • 4D
    A legjobbakat az újévre mindenkinek!!!!
    Próbálta már valaki a gamma eléggé elrejtett 3D editorát?

Ma volt időm picit piszkálgatni, kissé összetettebb mint a 2D-s, és
    kérdezném van e tapasztalat.
    Üdv.
  • Neoncsoves
    BÚÉK mindenkinek !
  • csige791
    Ok, köszi a segítséget, most töltöm a legújabbat.
  • DancZer
    Menny fel ide, itt mindig megtalálod a legfrissebb verziót: http://www.arma2.hu Jobb oldalt a ArmA.Hu szerver verzió.: A.C.E 2 Beta 0.1.203 alatt van egy link, ami mindig azt a verziót tartalmazza amit a szerver is. Letöltöd. Másold be az Arma2 könyvtárba. Töröld ki a @CBA,@ACE,@ACEX könyvtárakat. Indítsd el a letöltött fájlt.
  • csige791
    És ezt a fajtát hogy kell telepíteni ?
  • wardogzombie
    Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek így előre mert később már nagy valószínűséggel ez lehetetlen küldetés lesz.
  • Nesu
    <span style="filter:glow(color=ORANGE)"><span style="color:green"><span class="bb-style-xlarge">Boldog ÚjEsztendőt Kívánok Mindenkinek !!!</span></span></span>
  • csige791
    thx a helpet.
  • Dark Geo
    pl, hogy innen letöltöd: ACE2 a link az http://armed-assault.hu-ról származik!:)
  • csige791
    Nem tudom telepíteni ACE2-őt. Six pdaterel nem jon be a weboldal aminek kéne.
    Van más módja a telepítésnek six updateren kívül ?
  • Hogthar
    Multkor linkeltem egy szigetnek a videóját pontosabban ezt: video
    nos ezt kiadták és egy újjabb videót is csináltak hozzá: újvideó
    és itt lelehet tölteni: link
  • tpM
    psssszt
  • Solt
    Moszad, ÁVH, egykutya! :D
  • Solt
    Már kiengedtek! :D

Tedd fel az 1.05-t, azzal már nem kér lemezt! ;)
  • tpM
    1.05-höz sem kell már DVD. ACE 2-t kell még telepítened. És Soltot pedig a Moszad vitte el, de valahogy sikerült megszöknie, a Magyar mentalitás topikba jár flémelni... :)
  • csige791
    Tudtok valamit Solt-ról? Vagy tényleg elvitte az ÁVH?
  • csige791
    Sziasztok!
    Egy picit sikerült lemaradnom a patchekel. Jelenleg 1.04.59026 van fent.
    Szeretnék újra menni a Magyar szeróra. Mit kell fel raknom ?
    Van már NODVD cucc, mert nem akarom tönkre tenni az eredeti lemezt.
  • tpM
  • Petko
    vagy az igazi az lenne, ha erőtök engedné, hogy erre teljesen új koncepciókat kidolgozni... telepíthető lokátorokat stb. hogy tényleg picit a realisztikusság felé tolódjon.. a counter-measure (flare és chaff) felé pl. tettetek lépéseket.. most a másik oldalon is kéne valamit
  • tpM
    Lesz harckocsikhoz tüzvezérlő rendszer, esetleg bizonyos védelmi rendszer(ek) (nemtudom mi is a neve a T-90-en ami, ha lézert érzékel automatán ködgránátot lő)) és sérülés rendszer. Repülőkhöz pedig infracsapdák.
  • Petko
    nem tudom hogy szabad e itt ilyennel előhuzakodnom...
    de nem tervezitek hogy az ACE-ben a járműveket is egy picit a realisztikusság felé toljátok, mert most ez egy rossz vicc
    bár tudom hogy én itt már egyszer panaszódákat zengtem a járművekről, de most mit csináljak ha engem inkább ez hajt
    pl. a konkrétan mostanában a benny féle warefare ace változatában esik meg hogy a blueforce agyonszopatja az opfort a légierővel
    tudom hogy a motornak korlátai vannak, és ez nem repülőszimulator... a gépek ezer méterek helyett száz métereken repülnek stb.
    de pl. tényleg annyira vicces már hogy a tungushka meg egyéb légvédelmi cuccok radarjai épphogy ellátnak az orrukig... ahogy irtam megértem hogy a valódi realisztikusság (ami pl. a tungushka esetében több száz km-ekben mérhető) nem kivitelezhető... de legalább ne 500m távolságban detektáljon meg tudjon lelőni egy légijárművet
    az is tény hogy valóságban az a10 uzsonnára megeszik egy tungushkát ha kell, de jelenleg a játékban még be se tudja fogni amire az a10 mar telipumpálja rockletekkel
    csak egy pici szeretetet igényelne a dolog, hogy legalább meg legyenek a légvédelmi eszközök radar és hatótávjai duplázva, háromszorozva... és akkor talán egy kis ügyességgel esélyünk is lenne
  • repvez
    Tudnátok mindani egy normális servert ahol értelmes játék is folyik és ember is van rajta.Alap 1.05ös vagy ACE2 legujabb verzios server.
    Mert fennvoltam a berzerk serveren gondoltam majd a 90 ember jo kis háborus feelinget csinál.Erre mivan, mindenki rohangál a pályán senki nem tudja ki kivel van.Aztán egyszercsak megjelenik egy heli aztán kinyir.Ezt 5x eljátszották aztán a készülékek épsége érdekében leléptem.
  • Hogthar
    hát helit azért elvezetgeted rendesen és joyyal még jobb is tehát mi a gond?
  • wardogzombie
    "nézd meg én hogy játszok vele" khm azért akarok cyborg x-et
  • Feró Flex
    szivesen BÚÉK
  • repvez
    Köszi végre egy használhato program és leirás amivel egyszerüen és jol müködik.Mért nem lehetett már ezzel kezdeni az elején.

köszi
  • Feró Flex
    Telepited
    NEW SERvER
    Server name:(üres ablak ír)-=Kellys Heroes=- ArmA2 ACE2 Dedicated Server YAS[HTTP]
    Auto configURL:(üres ablak ír)http://www.kellys-heroes.eu/updater/ArmA2ACE-Repository/ArmA2ACE-Repo.7z
    Hompage:(üres ablak ir)www.kellys-heroes.eu
    Aztán Download addons füllecske katt...
    1) Check for addons
    2)Download addons
    Ekkor letöltí a főkönyvtárba és kész.@ACE,@ACE_SM,stb..
    Majd izlés szerint csak frissíted...
    Légy vidám!!!