35066
-
Na úgy tünik mostanság több időm lesz, játszotok még a lengyelek ellen? -
Dark Geo #21079 Így már értem, köszönöm! Később megnézem. -
4D #21078 A 3D editor még buggy, a BI-Forumon igérik hogy állítólag rendbeteszik.
Az egységek lerakása előtt, meg kell határozni (ne kérdezd miért)
F10Center
F2Group
és csak ezután
F1 Units
Kvázi momentán eddig ennyire jöttem rá, de majd a német fórumokon még matatok. -
"Rescue mission on Quesh_Kibrul_v1.0. Iraqi minister held captive and needs to be rescued." -
Jól látom, hogy itt egy Izraeli állampolgárt kell megmenteni ? -
Inkább valami ilyennel próbálkozz COOP-ba szerintem^^ -
Mást nem tudok, csak egy tippet adni: próbálkozz olyan szerveren, ahol azonos klánbeli emberek játszanak. Ők általában kommunikálnak egymással és szervezettebben játszanak. ( szervezett VS szokott lenni az [EC] és 8bz szervereken, ahol mi is részt szoktunk venni)
Berzerken ne várj globális együttműködést, ott inkább markolj fel egy szkópos fegyvert meg egy SMAW-ot pattanj motorra és támadj oldalról, valamint bocsáss meg azoknak akik lefrendliznek:) -
És azon kivul , mert nem mindig tudok az esti orákba ráérni hogy megvárjam mig kelö létszám lesz a serveren. -
ArmA.hu -
hol találok ilyen servert ahol legalább egy kis csirája felfedezhetö a csapatjátéknap és van is értelme játszani?
Mert néztem pár coop servert,d e hiába volt 30fö irva jo ha 3-4 emberrel találkoztam és azok is csak rohangáltak mindenfelé. -
tpM #21070 BUÉK -
Dark Geo #21069 Viszont nekem nem enged a 3d editor lerakni dolgokat, még egy katonát se.
Teljesen üres az a mező. Ötlet? -
Dark Geo #21068 hm én ezt még ki sem próbáltam... azt hittem, hogy már mindent láttam:)
ohh és
Boldog Új Évet mindenkinek! -
4D #21067 A legjobbakat az újévre mindenkinek!!!!
Próbálta már valaki a gamma eléggé elrejtett 3D editorát?
Ma volt időm picit piszkálgatni, kissé összetettebb mint a 2D-s, és
kérdezném van e tapasztalat.
Üdv. -
Neoncsoves #21066 BÚÉK mindenkinek ! -
Ok, köszi a segítséget, most töltöm a legújabbat. -
Menny fel ide, itt mindig megtalálod a legfrissebb verziót: http://www.arma2.hu Jobb oldalt a ArmA.Hu szerver verzió.: A.C.E 2 Beta 0.1.203 alatt van egy link, ami mindig azt a verziót tartalmazza amit a szerver is. Letöltöd. Másold be az Arma2 könyvtárba. Töröld ki a @CBA,@ACE,@ACEX könyvtárakat. Indítsd el a letöltött fájlt.
-
És ezt a fajtát hogy kell telepíteni ? -
Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek így előre mert később már nagy valószínűséggel ez lehetetlen küldetés lesz.
-
-
thx a helpet. -
Dark Geo #21059 pl, hogy innen letöltöd: ACE2 a link az http://armed-assault.hu-ról származik!:) -
Nem tudom telepíteni ACE2-őt. Six pdaterel nem jon be a weboldal aminek kéne.
Van más módja a telepítésnek six updateren kívül ? -
Multkor linkeltem egy szigetnek a videóját pontosabban ezt: video
nos ezt kiadták és egy újjabb videót is csináltak hozzá: újvideó
és itt lelehet tölteni: link -
tpM #21056 psssszt -
Solt #21055 Moszad, ÁVH, egykutya! :D -
Solt #21054 Már kiengedtek! :D
Tedd fel az 1.05-t, azzal már nem kér lemezt! ;) -
tpM #21053 1.05-höz sem kell már DVD. ACE 2-t kell még telepítened. És Soltot pedig a Moszad vitte el, de valahogy sikerült megszöknie, a Magyar mentalitás topikba jár flémelni... :) -
Tudtok valamit Solt-ról? Vagy tényleg elvitte az ÁVH? -
Sziasztok!
Egy picit sikerült lemaradnom a patchekel. Jelenleg 1.04.59026 van fent.
Szeretnék újra menni a Magyar szeróra. Mit kell fel raknom ?
Van már NODVD cucc, mert nem akarom tönkre tenni az eredeti lemezt. -
tpM #21050 -
Petko #21049 vagy az igazi az lenne, ha erőtök engedné, hogy erre teljesen új koncepciókat kidolgozni... telepíthető lokátorokat stb. hogy tényleg picit a realisztikusság felé tolódjon.. a counter-measure (flare és chaff) felé pl. tettetek lépéseket.. most a másik oldalon is kéne valamit -
tpM #21048 Lesz harckocsikhoz tüzvezérlő rendszer, esetleg bizonyos védelmi rendszer(ek) (nemtudom mi is a neve a T-90-en ami, ha lézert érzékel automatán ködgránátot lő)) és sérülés rendszer. Repülőkhöz pedig infracsapdák. -
Petko #21047 nem tudom hogy szabad e itt ilyennel előhuzakodnom...
de nem tervezitek hogy az ACE-ben a járműveket is egy picit a realisztikusság felé toljátok, mert most ez egy rossz vicc
bár tudom hogy én itt már egyszer panaszódákat zengtem a járművekről, de most mit csináljak ha engem inkább ez hajt
pl. a konkrétan mostanában a benny féle warefare ace változatában esik meg hogy a blueforce agyonszopatja az opfort a légierővel
tudom hogy a motornak korlátai vannak, és ez nem repülőszimulator... a gépek ezer méterek helyett száz métereken repülnek stb.
de pl. tényleg annyira vicces már hogy a tungushka meg egyéb légvédelmi cuccok radarjai épphogy ellátnak az orrukig... ahogy irtam megértem hogy a valódi realisztikusság (ami pl. a tungushka esetében több száz km-ekben mérhető) nem kivitelezhető... de legalább ne 500m távolságban detektáljon meg tudjon lelőni egy légijárművet
az is tény hogy valóságban az a10 uzsonnára megeszik egy tungushkát ha kell, de jelenleg a játékban még be se tudja fogni amire az a10 mar telipumpálja rockletekkel
csak egy pici szeretetet igényelne a dolog, hogy legalább meg legyenek a légvédelmi eszközök radar és hatótávjai duplázva, háromszorozva... és akkor talán egy kis ügyességgel esélyünk is lenne -
Tudnátok mindani egy normális servert ahol értelmes játék is folyik és ember is van rajta.Alap 1.05ös vagy ACE2 legujabb verzios server.
Mert fennvoltam a berzerk serveren gondoltam majd a 90 ember jo kis háborus feelinget csinál.Erre mivan, mindenki rohangál a pályán senki nem tudja ki kivel van.Aztán egyszercsak megjelenik egy heli aztán kinyir.Ezt 5x eljátszották aztán a készülékek épsége érdekében leléptem. -
hát helit azért elvezetgeted rendesen és joyyal még jobb is tehát mi a gond? -
"nézd meg én hogy játszok vele" khm azért akarok cyborg x-et
-
Feró Flex #21043 szivesen BÚÉK -
Köszi végre egy használhato program és leirás amivel egyszerüen és jol müködik.Mért nem lehetett már ezzel kezdeni az elején.
köszi
-
Feró Flex #21041 Telepited
NEW SERvER
Server name:(üres ablak ír)-=Kellys Heroes=- ArmA2 ACE2 Dedicated Server YAS[HTTP]
Auto configURL:(üres ablak ír)http://www.kellys-heroes.eu/updater/ArmA2ACE-Repository/ArmA2ACE-Repo.7z
Hompage:(üres ablak ir)www.kellys-heroes.eu
Aztán Download addons füllecske katt...
1) Check for addons
2)Download addons
Ekkor letöltí a főkönyvtárba és kész.@ACE,@ACE_SM,stb..
Majd izlés szerint csak frissíted...
Légy vidám!!!
.png)