35066
  • Solt
    Írd át a korodat, ezek után senki nem fogja elhinni, hogy elmúltál 30! Édes Istenem... eredj csézni, kodozni, meg béefkettőzni... ugrálj mint a bakkecske, vegyél a hátadra egy javelint 6 rakétával, kezedbe 2 m240 oszt rohangálj te gyík! :D
  • repvez
    én akkor is ugy gondolom hogy bár most csak 2ds a fa , de mivel erösen wip az egész cucc a végén simán változhat ez 3d-re is.legfeljebb nem félmilla fát pakol ki hanem csak 200.000.
    A fizika attöl még igy is jobban tetszik már most mint az ARMA féle , legalábbis amit a jármüvek mozgásával produkál.

Mondjuk a mostani kivitellel is egy repszimbe nagyon is jol nézne ki a 2ds fákkal együtt is.
  • Doc Hooliday
    Na!...Ez a játék egy szánalmasan bugos szar, hiába jött ki rá már a sokadik peccs! A gépigénye meg akkora mint a Crysis 5-nek ami majd 2018-ban fog megjelenni pentium 7-re Felraktam maxra, mondom megnézem már minek kell 4magos proci meg 150-ezres videókártya a sima futtatáshoz, és körberöhögtem a játékot! Annyira érezni a marketing fogás átbaszás szagát hogy gázálarc kell hozzá! very high-on is baltával faragott karakterek vannak, nameg az árnyékok emlékeztetnek a sokéves doom3-ra! Tudom hogy a vérpistikék online úgyis ultra lowon nyomják 1024x768-ben, de azért megkérdezném a fejlesztőket hogy arról hogy optimalizálás hallottak-e már tévében, vagy valahol máshol? A 4-darab kétszáz megás peccsekben meg vajon mi lehet mert ugyonolyan szar tőle a játék! A sok reklám helyett amiben agyonsztárolták ezt a szart a neten, inkább azt a pénzt a játékra költötték volna. Amúgy ebben mi a szimulátor???...az hogy egy lövéssel agyonlövök mindenkit?...vagy mert látom a lábamat a játékban?...vagy azért mert idétlenül billeg össze-vissza a karakter járás és futás közben? Na mindegy, biztos úgy van! Most páran habzó szájjal nekem fognak esni az tuti, de ez a véleményem! Jó játékot mindenkinek, és el ne felejtsetek új hardvereket venni 400-ezerért!
  • Solt
    Vakarják a töküket meg bénáznak! :D

Például kizártnak tartom, hogy az ArmA óta tartó villódzó textúrákra nincs megoldás! Vagy nem értem, hogy a 2. rész miért nem DX10.1, amikor ugye elvileg pont ez segített volna a nagy látótáv és társain...

Pontosabban értem, csak, hát ugye kapja be az NV... meg a nekik elkurvuló BIS is! :D
  • DancZer
    Azért fut ilyen jól, mert a fák csak képek. 2D textúrát sokkal gyorsabban kezel a GPU mint a 3D modelleket ami akár több 100 vertexből áll. Ebben az engineben nincsenek lodok, hanem csak képek. Nem összehasonlítható az arma enginnel, mert ott a fák 3D sek. :) Fizika meg magától érthetődő, hogy nem okoz problémát, mivel a "szuper kinézetű táj" igazából becsapós. Itt nem tudnál úgy járkálni a fák között mint armában. Gondolom nem kell mondanom hogy mivel foglalkoznak a főmunkaidős programozók(akik nincsenek 100 an, max 10-15 ember).
  • Solt
    Ez így túl szép, hogy igaz legyen... mindjárt jön Radon, azt megmondja a frankót! :)
  • repvez
    3 azaz három ember késziti abbol 1 azaz egy ember irja a kodot a többi a modelleket készitette meg a texturát.Ja és az egész föld ugy cuzammen benne van nem csak x méretü terület.

Ilyenkor gondolkodok el hogy mit csinálnak akkor azok akik fömunkaidosként vagy 100an csak az a dolguk hogy ilyet megvalositsanak.
  • m1c1mack0
    Vajon hogyé' adják?
  • repvez
    Akár az arma is használhatná ezt az enginet. ultranagy látotávolságsok fa valos domborzat.Van fizika és az objektumok nem az orink elött váltanak texturát és LOD-ot.
  • DancZer
    A az összes fegyveres láda megtalálható a szerkesztőben, de olyan láda nincs amiben az összes fegyver benne van. Úgy tudod kitenni a ládákat, hogy csinálsz egy embert. Majd az Empty résznél ott van az összes!

Olyan ládát, amiben az összes fegyver szerepel(ATC,Domi) csak scriptel lehet megoldani.
  • tiburon26
    nincs gyakorlatom.parszor probalkoztam.jatekost valasztottam majd talalomra 10-20 ellent.de a fegyveres ladakat nem talaltam a szerkesztöben
  • Hogthar
    Egyáltalán van olyan fegyver láda amit már letudsz tenni?
    Csak azért kérdezem mert amit DancZer írt ahoz szükséges ennek ismerete, vagy esetleg kicsi arma Script gyakorlat
  • DancZer
    az ammobox inicializálásához írd be ezt: this addWeaponCargo ["m16", 5];
    a fegyverek nevét itt találod: http://community.bistudio.com/wiki/ArmA_2:_Weapons
  • DancZer
    Egy jó min. 2 magos procival, és jó netkapcsolatta.
  • tiburon26
    sziasztok!
    szerkesztövel ismerkedem es szeretnek ladat az összes fegyverrel de nem talalom sehol.segitene valaki?
  • Hogthar
    BC 2 a battlefieldnek a legújabb része a Bad Company 2
  • jimcat
    Sziasztok!
    Kérdésem lenne arma szervert milyen hardwerrel érdemes probálkozni?
    Domination nyomnánk.
  • smusher
    A bc2 az micsoda? Biztos ciki, de tényleg nemtom.
    Egyébként az Arma II minden befejezetlensége és idegesítő hibája ellenére talán a legnagyobb prodzsekt (sic!) a pc történetében eddig, úgyhogy léccike senki ne gyalázza ezentúl (plíz).
  • Hogthar
    Értem a célzást
  • Scottt
    Ez mindent kifejez:d
  • Dark Geo
    Én személy szerint nagyon várom a BC2-t, és pont az ilyen emberek miatt lesz érdemes játszani. Mikor sokadszorra lelövöd elkezd "anyázni/csíterezni" és aztán megtalálja az ALT+F4 kámbót és ezáltal újabb sikert könyvelhetsz el, mert egy szervert megszabadítottál egy vérpistitől.
  • DrRadon
    Pont most olvasom a bc2 fórumban: az egyik kipróbálta az ottani HC módot.
    A tapasztalatai:

"Persze 1 loveses sniper durva (foleg ha teged olnek) de hat kb ugyanigy kell parazni "realisan" is a harcmezokon az orvloveszektol."
    ...
    "Mindig parazni kell, folyamatosan a kovetkezo fedezeket kell keresned es a szoget zarni hogy minel kevesebb helyrol tudjon golyo eltalalni, mert 2-4 loves akarmilyen fegyverbol megol."
    ...
    "Es nem lehet csak ugy gondolni egyet hogy na itt atfutok ezen a 15 meteres szabad teruleten siman, maximum bekapok 10-15 golyot es siman tulelem..."
  • DrRadon
    Ne is, ő napi 6 oldalakat tanul, meg úgy általában mindig tanul, amikor telefonon hívják

Egyébként pont tegnap írta egy srác a BC2 fórumban, hogy a pcguru ingyen osztja a bétakeyeket, meg hogy ebből mi lesz, mert meglepik a fórumot a gyökerek. És lám tessék... de hogy miért ide jött előbb? :D
  • Dark Geo
    Neki nem írok ilyet :D
  • DrRadon
    Szegény Hogthar most meg van szeppenve, hogy mi a bajod vele :D
  • Solt
    Őőő... szerintem rossz helyre címezted! :D :D
  • Dark Geo
    Az utóbbi iromány nem Hogtharnak szólt hanem Macskássynak, bár erre nyilván mindenki rájött.

Nem értem miért neki címezte...Bad Target ;)
  • Dark Geo
    Te nem vagy okos :(

1. Ajánlom figyelmedbe A MAGYAR HELYESÍRÁS SZABÁLYAI oldalt.
    2. Tört játékkal próbálkozol és ahhoz is lusta vagy, hogy elolvasd a játék védelméről írt ódákat, mivel akkor tudnád, hogy az Arma 2 védelme lebutítja a játékot, amennyiben nem eredeti verzióval rendelkezel. Nyilván a torrent oldalon is le volt írva, ahonnan letöltötted, de gondolom ott is ilyen sokat olvashatsz.
    3. Két teljesen különböző játéktípust értelmetlen és felesleges összehasonlítani... Ennek megértéséhez szükséges némi intelligencia.

További szép napot! :)
  • DrRadon
    Előkerültél te nyomi?:D

Fogadunk, hogy egy tár lőszerrel az armában több embert szedek le, mint a BC2-ben?

• Hogthar
    magamhoz méltóan nem vártam meg a választ, majdnem ugyan az mint az arma, végülis egykét újítás van benne, amik leegyszerűsítik a játékot, de nem nagy szám, ha valaki még arma 1 el szokott játszani és szeretne kipóbálni az arabokat vagy az angolokat, mind ezt egy arab nagyvársoban, annak ajánlom, de akik arma 2 höz szoktak nem fog túl sok újat nyújtani.
  • Hogthar
    egyébként most ez a Virtual battlespace 2 JCOVE lite a VBS 2 nek egy butított változata, tehát végülis arma 1 csak más pályákon?
  • Hogthar
    kis mesterlövészkedés:video
  • TheMartian
    Rendben, köszönöm a gyors választ, letöltés és telepítés után irány a hábórú.
  • Hogthar
    A jellenlegi teljes verzió az 1.5 link
    Ahoz, hogy feltudj menni a magyar szerverre szükséged lesz az Ace 2 nevű mód legfrissebb verziójára
  • Sanyix
    van valami hack amivel az osprey rotorjait rendesen lehet mozgatni? Mert ez az automata mód elég gáz.
  • TheMartian
    Hello, most telepítem a játékot (original) és érdeklődnék a játék legfrissebb verziójáról, amit telepítve tudok a magyar szerverre csatlakozni! Előre is köszi a választ.
  • Hogthar
    Te most komolyan a Bad Company 2 őt mered hasonlítgatni egy arma 2 es fórumba?
  • rtfmZoli
    Ha nem eredeti a játékod, akkor ne is várj mást, mert ez az egyik másolásvédelme a játéknak.
    Egyébként meg jobb is, hogy ilyen hozzáállással nem jössz be a szerverekre.
    Ez a felnőttebb, komolyabb játékosok játéka, nem a vérpistikéknek van .(Lásd CS., ahol már 12 évesek is vannak, és nyivákolnak a mikrofonba[én is CS-tem komolyan anno])
  • macskássy
    töb szeró is van hozá
  • macskássy
    hi,bc2 szászor job game ezzell fosal löni ,se lehet