35066
-
smusher #21524 Mindenki szív kibaszott erős négymagosok nélkül, csak ezt elfelejtették közölni a félig kész szoftver fejlesztői. Ilyenkor nincs valami fogyasztóvédelem? Júzerdifenszből úgy megkeresném a cseh alkotmánybírákat is akár ( nah, csak viccelek) :-) -
lee56 #21523 Hát lehet de hogy ha már fellépek a szerverre nálam is ki akarja majd rajzolni azt a párszáz harcoló katonát meg járművet, szóval lehet hogy a szerver szív jobban, de azért nem csak az :) -
nem tudom lesz e hozzá, de remélem meg csinálják hozzá addonként 
-
A warfare a servert szivatja, a te gépednek szinte csak a render marad. De azért kell az a 3 magos, pláne ha netalántán 4 magosként is működik majd az ACC-nek hála...
A grafnál majd trükköznöd kell, ahogy Sanyix is írta ott lentebb, van amit nem kell feltolnod high-ra, mert annyival nem lesz szebb, mint amennyire zavaróbb (terrain). A textúrát meg pláne ne rakd high-ra, mert annyiféle text van, hogy nem képes mindet a video memóriába tölteni ezért inkább a HDD-ről töltögeti. Ez miatt forgáskor vagy repülés közben nagyon beszaggat. -
lee56 #21520 sima HD4850 512megás van, 1440x900, valami medium-high jó lenne :)
DrRadon : Hát főleg a multi miatt kéne procit ujítanom, ez a sok mod meg a warfare durvább beállításoknál, a kis két-magos már nagyon kevés :) -
Elég lesz hozzá bőven, de VGA-ban kell minimum egy 9600GT/4770 szint.
Singleben van két küldi, ami egy 4 magost is megfektet helyenként, de aki a single sivárságát választja a multi paradicsoma helyett, az meg is érdemli :D -
Milyen vga van mellé? Milyen felbontásban játszanád? Milyen beállításokkal (low,medium,high) ? -
lee56 #21517 Egy 3GHz körüli 3 magos AthlonII-hez hogy viszonyul a játék, van valakinek ilyen párosítás? -
Esetleg lesz hozzá gyerekkatona addon? :) -
Akkor lesznek a szigeten macsétával a kezükben huhogó 8 gyerekes család apák? -
itt van az egész hír róla:oldal
Az egész az afrikai hangulatot próbálja majd tükrözni. -
Hát elméletileg ahol néztem voltak képek is és be is linkeltem képként de valamiért nem fogadta el. -
Na b+. Jungle NIGHT a címe, mégis mit vártál? :D -
fkubi #21511 Mitol igerkezik jonak? Egy-ket bokron kivul semmi sincs a videon... -
Na egy újabb jónak ígérkező sziget: videó
-
Megvan^^ -
smusher #21508 Így van, nálam is egyértelműen a proci a kevés. Soxor futtattam a benchmarkot, hasonló vállalkozási szellemmel fűtve, és bizony, ezért bátorkodtam a fórum elé lépni, éreztem, hogy nem a vga az ördög itten :-) Köszönöm a segítséged! Ezentúl osztom az észt, hogy itt biza a négymagos proci dukál :-) -
Tempi az userconfigot,meg stbt, hogyan tudom frissíteni? -
Hát igen. Az arma előbb akassza ki a CPU-t, mint a GPU-t a rengeteg objektum miatt. -
egyszerűen meg lehet nézni mi a kevés. Elindítod a benchmarkot az általában használt részletességen, megnézed mennyi. Leveszed a grafot minimumra (látótávot kivéve), és úgy is megnézed. Ha nem növekedik az fps számottevően, akkor kevés a proci. Ha viszont igen akkor a videokártya.
Én is 1280-ban nyomom high shadow, very high textúrákkal, postprocess nélkül (nem jön be a motion blur szal kikapcs), normal terrainnal (ez csak a fű kirajzolási távolságát befolyásolja), 2km látótávval, very high aniso szűréssel egy 4400+-os x2-n, radeon hd3850 512mb-vel, és 6 giga ddr2-vel, és bizony ezzel a teszttel látszott, hogy a videokártya simán bírja, de a proci kevés(sőt akár mindent maxra tehetnék a látótávon és az aa-n kívül, akkor sem lenne lassabb, mert a proci a kevés) . -
Feró Flex #21504 Ja,hétfön meg 1Megát sikerült neki,kicsit furcsa... -
Feró Flex #21503 Az létezik hogy az Addon Sync 750Mb akar frissítení,az ACE2-ön?!Vagy nálam van a hiba... -
Solt #21502 1280-hoz valóban elég egy 4850-s... főleg valami baba 4 magos AMD-vel... hajrá... ;) -
smusher #21501 1280-ban, textúra, shadow, postprocess high, a többi normal. Én is gondoltam rá, hogy nagyon kevés ez a proci, ezért is hoztam fel a témát, de úgy látom, DrRadon kolléga állásfoglalása eléggé egyértelmű, szóval kösz a segítséget! -
Tessék 3 vagy 4 magosra váltani (16-22k AMD vonalon). Egy kétmagos után maga a sebességlimit nélküli sztráda. Armában is és egyre több másik játékban.
Egyébként 2 magosnál - bár tűrhetően futott -, 3 GHz-en is a plafonra tapadt a processzor terhelési görbe.
-
Solt #21499 Nem emlékszem pontosan, de olyan 35% körüli a visszaesés...
A "neki tetsző vga" sok mindentől függ. Mekkora felbontással játszol, milyen beállítással?
Egy 2.2GHz-s core2-s még a 4850-t sem nagyon hajtja ki...
Pecsre hiába vársz... az max finomít a helyzeten...
-
smusher #21498 A jóval kevesebb az kb. mit jelent? Ahogy így elnézem, egy neki tetsző videokártyával (4850) a szerkesztőben minden a high-on is remekül elfut (40-50 fps) még viszonylag sok ai-val is a pályán, nade a kampány bizonyos jeleneteiben... az én ősrégi core 2 duo 2,2 Ghz-esemmel 15-re is leesik néha. Lehet, hogy ez optimalizáltság kérdése is. Akkor ócsóbban kijövök, ha peccsre várok talán :-) Warfare-t úgysem szándékszom jáccani. -
Solt #21497 Csak a beépített benchmarkon próbáltam.... -
BladeW #21496 Single, vagy multi? -
Solt #21495 Én [email protected] használok... csináltam próbát, hogy két magot letiltok, és bizony jóval kevesebb lett az fps... szóval véleményem szerint érdemes 4 magost választani...
Ha szűkebb a keret, és új konfiguráció készül, akkor AMD-t javaslok... -
smusher #21494 Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata a 4 magos procikkal? A kérdésem valójában az, hogy érdemes-e egyáltalán 4 magossal próbálkozni a játék esetében, kihasználja-e őket rendesen, vagy elég neki egy erősebb, 2,8-3 Ghz körüli kétmagos? Thx előre is. -
Helló!
Valaki tudna nekem segíteni ACE-t feltelepíteni?
Nagyon megköszönném!
MSN-em: [email protected] -
Próbálgattam, persze hogy próbálgattam. Autóval próbáltam, az úgy működött hogy csak magát az üres járművet tudta kezelni, egységeket meg ezek után nem próbáltam. Jójó, köszi és akkor próbálgatom, aztán szólok ha van ilyen. -
Gondolom nem nagyon próbálkoztál még, mert rájöttél volna ,hogy az egész Ctrl C és Ctrl V, az arma 2 egy az egybe felismeri az 1. részben lévő addonokat, egyedül az olyan addonokkal lesz gond ami az alap addon mappába nyúl bele pl. egy textúra csomag ami az alap arma 1 ben szerepel és felhasználtad egy addonhoz például szigethez. Még egy gond ami adódott eddig nálam, esetleg a textúrákkal adódó gond, azaz felismeri az arma 1 es textúra típusokat, de ha azon belül egy textúra átlátszó volt azt már nem kezeli megfelelően, de erre van megoldás természetesen, ha ilyen gondod adódna, írd meg és leírom hogy javíthatod ki. -
Hello!
Lehet gyakori kérdés, de nem vagyok rendszeres olvasó és nem is tudom hogy kereshetnék rá.
De van valami program ami átkonvertálja vagy olyan mod ami kezeli úgy az addonokat az ArmA-ba készítetteket hogy ArmA2-ben tudjam őket használni?
Előre köszi! S Bocsi ha ez ilyen gakoribb kérdés, vagy hülyeség. -
találkoztam egyérdekes ötlettel:videó
Ha csiszolnak még rajta egész jó kis addon lehetne belőle. -
Természetesen van benne sőt még a kapmányt is végig vihetitek így, bár az alap kampány nem a legjobb, de lelehet tölteni hozzá + kapmányokat amik szintén végig vihetők coopba, mindemellett persze vannak alap coop pályák és számodra a jó hír, hogy armaholicon rengeted van fent és folyamatosan csinálnak hozzá újakat tehát van benne bőven. -
Szersz!
Nem találtam választ, de lehet LAN-on coop-ban játszani? -
Dark Geo #21486 Igen el szoktuk osztani:) A napokban a cooperative küldetéseken is. pl: Túszmentés ;) -
Egyébként tsen mi az a virtual battle szoba, mert láttam sokan szoktatok fent lenni és szépen elszoktátok osztani a külömböző osztagokat?!
.png)