35066
-
Tudnál majd a későbbiekben annyit segíteni, hogy pár textúrát kimásolsz nekem? Készítünk egy Arma 2 és Arma 2 OA kompatibilis módot( az alap egységek is tudnak majd táskát hordani és A2 es fegyvereken is lesz fegyverlámpa vagy lézer). Ha megcsináltuk(kb. márciusra lesz meg minden) szeretném az angolokat is megcsinálni, újra textúrázni, de ahhoz kellene tudni az alap textúrának a koordinátáját, ehhez kellene a segítséged.
UI.: ti melyik utat választanátok?: út -
Solt #23011 Pont erre akartam rávilágítani! Jobban számít a megahertz mint az, hogy hány mag... ha annyira "szálasítva" lenne, akkor a 6 magos AMD-n repülnie kéne... :) ( szerintem ) -
JanáJ #23010 Kb 1500 pénz az új kártya, meg még 1-2000 az éves plusz költség. Csak erre mondjuk tényleg nem jó. -
JanáJ #23009 Azt kellene megnézni, hogy az adott SP ruszki pályán mi a különbség.
Én azt észreveszem, hogy húzom-e a q9550-et, mert alap órajelen küzd a kis nyomi. :-) -
JanáJ #23008 Megvettem. -
tpM #23007 1:28-nál VRÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚOMMMMM :D -
Tényleg valaki egyáltalán megvette a BAF módot? -
Solt #23005 Én is, de itt nem is a kapott fps a lényeg, hanem a különbözetek a procik közt... -
Solt #23004 Miért azóta, történt lényeges előrelépés? Én nem azt tapasztalom! :) Kezeli a több magot ez tény, na de hogy? -
Eddig ezt értem csak sajna nincs ilyen kártyám na meg egy két dologért csináltaatni ilyen kártyyát szerintem nem érdemes:SDe lehet megpróbálok kiokoskodni valamit meglátom azér köszi!:) -
JanáJ #23002 Ez ránézésre sántít. Akkor hiszem el ha valami SF-os cuccot játszott, ahol még két nyuszi volt rajtuk kívül a pályán. -
JanáJ #23001 Itt megnézed és eldöntöd honnan akarod megvenni. Van két lehetőség a steamen kívül.
A vásárláshoz meg az kall ami minden neteshez. Dombornyomott kártya, paypal, meg pénz. :-) -
Sziasztok!Meg tudnátok mondani hogyan lehetne ezt a BAF modot megvásárolni?Mert ugye ezt nem adták ki dvd-én ha jól tudom steam-en lehet megvásárolni na de hogyan?Mert én még ott nem vásároltam semmit és nem tudom hogyan kell.Meg egyébként ha csak onnan lehet az müködne a dvd-és Operation Arrowhead-el?Segitsetek légyszives.köszi -
fkubi #22999 Azert megneznek egy ujabb tesztet. A remeny hal meg utoljara (a lepenyhal meg eloszor)...
A tesztspecifikacio hagy nemi kivannivalot maga utan. Gyanitom, hogy egy normal SP kuldetessel teszteltek. Kivancsi lennek ra, hogy nagy mennyisegu, bonyolult script es jo sok AI mozgatasa hogyan terhel tobb magot.
-
1.03 már régen volt. -
Solt #22997 EZ A TESZT nem azt mutatja, hogy olyan marha nagy több magos optimalizáció lenne... -
Solt #22996 Van benne védelem... -
van arma 2 -ben védelem ami miatt nem lehet pontosan célozni ? vagy csak valósághűségből? -
:D:D -
Solt #22993 Addig totális bojkott! :D -
JanáJ #22992 Félek engem nem fogsz komolyan venni. :-) -
Szia!
Köszi!
Amíg le nem jár a VIP, addig ez marad:D -
Solt #22990 Szia!
Üdv a klubban! ;)
Olvastam az aláírásod... ha szépen megkérlek csinálnál egy logót... egy olyat magadnak amitől nem kapok epilepsziás rohamot! :D
Köszi... ;) -
Rendben, köszönöm! -
kontrollba a kamera mozgásnál szedd ki az egész írányítását -
Azt esetleg valaki elárulná, hogy hogy lehet megoldani, vezetés közben a kamera ne forduljon el arra, amerre a kormányt forgatom? előre is köszönöm! -
tárgytalan. -
Sziasztok!
Most ismerkedem a játékkal, és az érdekelne, hogy pl beraktam a játékba egy ilyen kocsit, akkor hogy lehetne vezetni(esetleg úgy, szabadon) mint a videóban?
A kocsi adatlapja itt látható: ITT
Előre is köszönöm! -
tpM #22984 Te meg ne játszd itt az ártatlan gójt, Weisz bácsi. -
Solt #22983 Nem vagy? Az baj... :D -
Nem vagyok terrorista de kipróbálok mindenféle Mod-ot:D:D
-
tpM #22981 Mod után egyenlőségjelre figyelj. -
tpM #22980 Épp Betzalel parancsnokkal beszélek, IP alapján bemérték a célpont házát, rakéta indítás..
5
4
3
2
1
bing bing :D
Amúgy nem tudom -mod=mappanév és mennie kéne. -
Solt #22979 Nocsak! Iráni bakát akarsz játszani? Fel foglak jelenteni te terrorista! Pusztítani akarod a nyugati civilizáció terjesztőit? Gyalázat... :D
tpM itt a haverod! :D :D -
Hali!Azt mondja már meg valaki hogyan kell elinditani az Iranian Armed Force Mod-ot.Addig értem hogy kicsomagolod és akkor az Arma 2 OA fökönyvtárába kell betenni a @Iranian_Forces mappát vagyis van belöle 2-ö de nem igazán értem ami a leirásban van hozzá.azt is tudom ugye,hogy a parancsikonját megnyitod és a végére kell beirni azt hogy -mod@Iranian_Force vagyis be is jön csak mikor belépek a játékba és Editorban beállitok egy egységet akkor valamilyen textura hibákat ír fegyver meg ilyenek ha valaki feltette vagy tudna segiteni az írjon.Köszi elöre is. -
tpM #22977 ACE 2 OA 1.5 Stable released -
Szerintem az arma a bchez és más játékokhoz képest azért szimulátor, mert van mozgás korlát azaz nem lehet leanelni pillanatok alatt. Ha megtettél egy lépést azt megtetted, nem tudod felülírni egy másik lépéssel mint a többiben, mindemellett van megfelelő mozgási sebesség, ballisztika és nagy bejárható terület, ai ide vagy oda meg csőhosszi pontosság, ezeket berakhatod bc 2 be is és ugyanúgy nem fogod érezni a szimulációt benne. -
JanáJ #22975 Amúgy múltkor meglepett az ai SP-ben. Meglőttek mint raj pk.-t. DE volt "pkh" aki ai és átvette a helyzetet. Ok 2mp alatt 20 parancsot adott ki, de pikk-pakk rendett tett. Elkezdtem örülni, majd 10 perc múlva meghalt 5 emberem mert felmásztak egy sziklára és leugrottak... -
JanáJ #22974 Vannak ilyenek akiket nem vinnének fel a taigetoszra, hanem még lent ásnák el. -
tpM #22973 A végén azért jól megbosszultuk... 
.png)