35066
  • Neoncsoves
    fullszimhez nagyon jó kommunikáció kell hogy élvezhető legyen... még PR-ben is alig lehet összehozni normális csapatmunkát...
  • tpM
    De nem középpont kéne, hanem fullszim... ;)
  • Neoncsoves
    BF2 Project Reality-t ajánlom azoknak akik húzzák a szájukat ArmA miatt. Tökéletes középpont a fullszim és árkád között. Simán élvezhető a játék...1 próbát megér mindenképp
  • Gascan #23329
    az életben nem volt ennyi mod a gépemen :D
  • Hogthar
    Ha használsz Addon Sync - et akkor arma.hu szerveréről a következők kellenek: Ace, Acex, Ace_Ru, Ace_usnavy, Ace_SM, Acre, Armahu, Cba, Jayarma2lib, stmovement. Ha nem használsz a következő módokra lesz szükséged. Ace mód 1.6 stable, Island duala 1.7, Acre 1.44. Ha valamit nem találsz írd meg és adok linket.
  • Gascan #23327
    nekem igen.. mire van szükség?
  • Hogthar
    Jelenleg is Ace 2 vel fut a túszmentés az Island Duala pályáján(hála Blasternek).
    Hétvégente szokott lenni, szerintem holnap is lesz ha minden jól megy.

Nem tudom kit érdekel, de röviden leírom miről szól. A játék felépítése, hasonló egy átlagos coop ai elleni harchoz, csakhogy itt a Ai szerepét játékosok veszik át. A történet szerint civilt/civileket elrabolt az Opfor fejkendősök egy csapata és a Bluefornak ki kell szabadítania.
    A terroristák egy városban kezdenek és azon belül eldönthetik hova viszik a túszt, míg az amerikaiak a várostól délkeletre elhelyezkedő pályaudvaron. Az amerikaiaknak megkapják a legtöbb fegyvert és speciális eszközöket(ebben a játékmódban tudtam először és igazán értékelni a HuntIR kamerát), gépjárműveket és szállító Heliket, ezenkívül kapnak egy Civilt, aki a lázadóktól nem messze születik felderítő szerepet kapva.
    Fejkendős barátaink egyszerű fegyvereket kapnak és általában kevesebben vannak mint a bluefor, viszont kapnak egy speciális karaktert akinek a mellkasára van erősítve egy bomba amit ha golyó ér nagy robbanással köszön vissza.
    A játék Elsősorban a Bluefor oldalról szól, tehát a terroristák, a felderítő és a Civil karakter játszásához kell egy kis szerepjáték, szituáció átélés és türelem. (Civil szerepet általában Hibrid felvállalja és előszeretettel fellibbenti szoknyáját a terroristák előtt). Ez azt jelenti hogyha valaki terroristának áll akkor nem az a célja, hogy legyőzze a bluefort, hanem hogy tökéletesen eljátssza a buta terroristát, viszont a szituációkra emberien reagáljon. Néha sokat kell várni a Bluera ezért inkább eljátszva a terroristát, vicces beszélgetéseket folytatunk. Ha valakinek nem megy a szerepjátszás és inkább ő vadászni menne, inkább álljon Blueba.
    A küldetés érdekessége hogy Acrevel játsszuk, azaz dinamikusan halljuk egymást ami azt jelenti, hogyha közel megy egymáshoz a Blue és opfor hallják egymást, és a pályán Civilek is találhatóak, akikre egyik félnek sem szabad lőni.
    Bárki akinek megtetszett szívesen várjuk.
  • Solt
    A RO-nak most jön majd a második része... az odab@sz...
  • Scottt
    GRAW-ra rápróbálok majd,úgy is most olvasok 1 Tom Clancy könyvet :)
    Többit ismerem,és nem jönnek be,a RO-t pedig már unalomig játszottam :D
  • tpM
    ACE-es változatával játszottam párszor régebben.
  • Gascan #23322
    ha lesz még ilyen szóljatok már nekem is mert OFP óta én még ilyen élménnyel nem gazdagodtam és naon kiváncsi vaok :D
  • Hogthar
    Én rendszeresen játszok a túszmentős Coop PvP pályákon, 1-2 alkalom kivételével ott voltam az összesen. Nagyon jól el lett találva, de a játék kimenetele erősen függ a játékosok szerepjátszó készségétől, de ettől függetlenül nagyon jó játékok szoktak lenni, ajánlom én is.
    Amin meglepődök hogy tpM hozta fel, még egy játékon nem láttam.
  • tpM
    Tolnod kéne egy fasza, együttműködős ACE coopot vagy olyasfajta PvP-t, mint a túszmentés és máris vissza jönne a kedved.
  • Hogthar
    Hát konkurencia nincs, de vannak realizmusra törekvő játékok.
    pl.: operation flashpoint 2, Ghost recon összes, Red Orchestra, Battlefield 2 project reality módja, hirtelen nem jut eszembe több.
  • DrRadon
    Mi is el tudnánk képzelni az Armánál jobb, kevésbé bugos, nagyobb harc élményt nyújtó játékot... de sajnos ilyen még nem készült. Úgyhogy marad ez meg az álmodozás :(
  • Scottt
    Lehet szentségtörés amit most kérdezek,de nem tudtok valami realisztikus FPS-t mondani,ezen kívül?
    Mert most kicsit tele lett az Armával a tököm,a már több tucatszor kifejtett dolgai miatt..Ahogy nézem tényleg semmi konkurenciája nincs sajnos,szóval most nincs mivel játszani,mert ezt hanyagolom,mást meg nem találok.
  • Petya306
    Igen ezeket tudom,de pl. a MI26-osnak az opfor/russia/air-ban kellene lennie,de még sincs benne pedig a readme oda írja,hogy oda teszi,de még sincs ott,sőt sehol sincs...
  • Gascan #23315
    ha a pbo file-t az addons folderbe tetted akkor annak ott kell lennie... fejből nem tudom sajna hogy van, de amikor unitokat kreálsz, akkor előbb ki kell választani milyen oldalról van szó... US meg a többi... és ott lehet olyat, hogy empty vehichles vagy valami hasonló

tehát ha üres járművet szeretnél a térképre tenni
  • Petya306
    Editorban keresem,de nekem nincs olyan,hogy empty,már átnéztem az összes lehetséges egységet,de semmi...
  • Gascan #23313
    hol nincsenek benne? editorban kell keresni az empty egységek között
  • Petya306
    Cső Srácok! Az Armaholic oldaláról letöltöttem az AN72-est és a Mi26-ost,beraktam a file-okat az addons mappába,de a játékban nincsenek benne. Mi lehet a gond? Előre is köszi a választ!
  • GaBika6
    El nem fogod hinni milyen változást hoz Athlon II x4 640 proci. Nekem is az van, azért tudom...
  • balazsgigi
    Most újraraktam csak Arma2-t,1.08-al tökéletes!
  • Gascan #23309
    szerintem tuti jobb lesz... bár nekem se megy tökéletesen, de azért már nem panaszkodhatok, hogy a nagyvárosokba sok AI mellett 17 FPS-em van :)
  • balazsgigi
    Nálam Win 7 64bit, 4850 igaz 512-es,x2 5600+,4 Gb ram
    A procit most fogom cserélni,Athlon II x4 640,vagy Phenom x4 955-re.Remélem az segít majd.Addig szerintem újrarakom,de a legújabb frissítés nélkül.Esetleg Ati-sok,nektek melyik driver van feltelepítve?
  • Gascan #23307
    igen.. azért irtam, hogy nem mindenkinél van gond.. nálam is Win 7 64bit van
  • koschwarz
    nekem kifejezetten jobban fut a legutolsó patch-csel a játék, kár hogy erre mindig ennyit kell várni, de legalább van értelme várni, és tesznek is valamit, ennyi idővel a kiadás után is.
  • Hogthar
    Én a patch után feljebb bírtam venni a grafikát és még így is stabil FPS kapok.
    Win 7 em van (64 bit) és Nvidia kártyám.
    Ezt azért írtam így le mert láttam hogy bizonyos embereknél XP van és Ati kártya.
  • macleody
    Azon a gépen mehet is.
  • Gascan #23303
    nekem úgy megy mint ezeleőtt
  • Solt
    Látom a BIS optimalizál!!! :D A kis gyöngy lelkű zsenikéim... egy meg a csepp szívüket! :D
  • macleody
    Nálam is késik a textura betöltés a patch óta. Igaz nem egy izmos kártya /5670 OC 1GB/ de patch előtt nem csinálta.
  • balazsgigi
    A multit megoldottam.De szaggat a sima Arma2,meg a CO is.Mint ha visszatettem volna a régi vga-m.
  • balazsgigi
    Sima Arma2-vel multizni se tudok.Egy szervert se talál.
  • rtfmZoli
    Sziasztok!
    Van valakinek ötlete, hogy miért van az, hogy OA legújabb patch-ével fekete képernyő, és receiving felirat fogad. Az arma.hu-n 1 óra folyamatos játék után, majd egyre gyakrabban jött elő.
    ACE-val ,és ACE nélkül is.
  • balazsgigi
    igen,mindkettő az
  • tpM
    Ugye eredetitek van?
  • balazsgigi
    Hát nekem is mióta felraktam az új frissítést,akad a játék.Lejjebb kell venni a grafikát.Nem lehet a patch-et valahogy eltávolítani?Vagy játék reinstall van csak?
  • ToMy_
    Ja. Csak azzal sokra nem megyek, ha itt a munkahelyen elindítom a Control Centert, mert nem írja ki az otthoni gépem VGA-jának a nevét...

Amúgy meg 4870-es, 512M-val. Csak egy kicsit összpontosítok, és mindjárt az eszembe jutnak a dolgok.
  • Gascan #23293
    512 vagy 1gb memória van a kártyán? egyébként meg tudod nézni ... elinditod a catalystot és az infó fül alatt megmutatja milyened van