35066
-
Akkor légyszi valami begginner szájbarágos magyarázatot adj arra hogy miért van az hogy a sixupdaterrel frissitem minden lejön ami az ace-val kapcsolatos egyedüll a acex_sm helicopters.pbo.gz nem jön le failed jelzést kapok rá.
És minden arma inditásnál air_d_baf.pbo fájlt hiányolja de leokézás után elindul a játék.
ARMA launcherrel inditom minden mod és beta bekapcsolva , az ACE menüképe bejön a jobb also sarokban kiirja az aktuális 1.59.842-es verziot és az 1.10-*es ACE 0.7 valahányas CBA verziokat a jobb felsö sarokban az összes addont beleértve a PMC, BAF,OA kiegeket is .DE a kampány menüben csak a vörös aratás az EW és az OA kampányok vannak a PMC és BAF nem.
AZ ACE menüröl nem is beszélve.ÉS mint a régebbi hszembe irtam, semmi ujdonságot nem fedeztem fel eddig a SP kampányok alatt az ACE-bol, pedig a régebbi részeknél ha mást nem is de a modellek cseréjét észre lehetett venni SP alatt is.
A multit meg inkább hagyjuk, egyszerüen lehetetlen bejutni jelszomentes serverre, semmi pontos info nincs arrol a serverkeresöbe, hogy milyen addonok milyen sziget milyen verzio stb.. szügséges a sikeres csatlakozáshoz.
Most lehet mondani, hogy elég az armahu-ra belöni a rendszert, de ez nem mindig kivitelezhetö , mert van amikor napközbe érek rá és olyankor elég kihalt a server. -
tpM #25135 Menüből csak az Arrowhead-es változatban lehet állatgatni. -
57 millát költöt rá amerika, a kijelző a katonák szeme elé lesz felszerelve, mozgásérzékelők lesznek stb, valami olyat is halottam, hogy 7db ilyen rendszer lesz a világon. -
Wampa #25133 Nekem bejönne ez a Krizises dolog:)Szerintem lesz belőle valami,az eddigi katonai játékoknak mindig lett civil változatuk.Ha tényleg olyan fizikát kapna amit itt mutogatnak,durva dolgok jönnének ki.
Megoldódott az ACE problémám,akinek a Pc gurus s van meg (gondolom nem a törzsgárda)
annak ez lehet a megoldás,nem egyből az 1.08 asra pecselni,nekem ugy nem ment,hanem először 1.07 utána mikor rátettem a mindent pecselek 1.08 rát,akkor ok volt.Egyébbkébnt feleslegesen töltöttem le amit a kinai srác ajánlott,az volt fent nekem is.A grafikai problémák nagyjából megoldódtak,pedig érdekes dolgok történtek,sikerült levinnem a win7 est kékhalálba,eddig ez sose jött össze:)
Viszont nem tudom előcsalni az ACE beállitásokat,arra tippeket elfogadok.
(feltéve ha nem "hülye csirával' kezdődnek:P) -
Igen,az igazán fontos dolgok azok annyira nem láthatóak..Ezért is spórolnak rajtuk a kis muxik..De egyszer úgy is jön valami konkurens!!! :D -
tpM #25131 Ez nem olyan nagy szám, csak szép modell. Valóban nagy potenciál van ebben az engine-ben, de az pont nem ezen a szép ejtőernyős felszerelésen mutatkozik meg. :D -
Bővenvan még ebben a motorban potenciál,ezt csiszolgassák inkább..Vagy adják ki a forráskódot
-
Gratula neki, egész ügyes kis hobbi techdemo.
Hihetetlen élmény egyébként, amikor beleírsz a kis programodba egy új szösszenetet, lefordítod, futtatod és izgatottan lesed a monitort, működik-e. Ha igen, az maga a mennyország, és jöhet neked akárki a Cryenginnel, neked a tiéd akkor is jobban tetszik, mert azt te csináltad.
Egyébként visszatérve egy korábbi témára: pár napja belenéztem a Crysis szerkesztőjébe és bizony ott is hullámzik a tenger a talaj alatt. Szóval a képernyőn látható 1,5 millió polygon egy része holt felesleges. -
myers90 #25128
egész érdekesnek tűnik -
Wampa #25127 Ok,köszi,kipróbálom először ezzel a kombóval amit adtál,most töltöm -
Wampa #25126 De kipróbálom ezt,de most nincs felpecselve az alapjáték csak a gyári 1.05 valamennyis van rajta,ha ezzel az ujjal se kóser ,felpecselem 1.07 re -
tpM #25125 CBA_A2-vel indítsd -
Wampa #25124 Pedig nem,ez az ACE van fent,annyi hogy az ACEx 1.3.0.252 es,gondolom ez régebbi eggyel mint amit te mutattál,a CBA 0-7-3 as,a0-7-1 helyett,de csak a CBA meg a CBA A2 van bemásolva -
tpM #25123 Szerintem Neked OA-s ACE-ed van, azért vannak ezek a hibák amiket leírtál. Ez kell Neked. -
Wampa #25122 Nincs. -
tpM #25121 Én nem értem mit lehet annyiféleképpen pöcsölni ACE telepítéssel. Ugye Arrowhead-ed van? -
Wampa #25120 Olyasmore:)) Néha tulteszek magamon is.
Az ACE el van pár grafikai problematikám,de lehet ,hogy most ne patcheltem a játékot az a baja (patchel nem megy az ACE)
mindenesetre érdekesen szenved néha:)az előbb pld felvettem valami M72 szerű konzervnyitót,már az érdekes volt,hogy először ARMA módi szeint betett vagy 5 lövedéket,de aztán azok eltüntek (Hálistennek)
Célzok,erre a plexi vagy milyen kukkancs helyett bejött egy karabélyszerű diopteres irányzék:)...mondom,sebaj,széles a választék,a jugók is tettek rá másmilyent,ezek meg auszik (abból a modból volt)azok meg angolul se beszélnek.
Lövök,erre a parottya egy az egyben átváltozott AT-4 essé,kukkerestől,mindenestől,utána meg lefagyott:(
Lehet hogy tényleg a te utadat kellene kipróbálni a telepitéssel Scotty...... -
Wampa #25119 Scotty
Ez sniperes dolog valami miniprogi volt,az oldal kinyult ahonnan leszedtem,lemezen
is megvolt,csak jó szokásom szerint nem irok semmit a lemezekre,igy meg semmit nem találok.Ilyesmi volt,
Kattinj
még keresgélek majd,de ha rákeresel olyasmore hogy "ballistic simulation/or,ballistic computer simulator"hátha meglesz,annak idején volt fennt online (vagy freedownload) ball.comp.sim is,az is érdekes lehet neked. -
Wampa #25118 Ez durva,Apa.....főleg az éjszakai putri tisztogatásnál a fények.
Ha kész lesz .lehet hogy le kell raidelni valami kiképzőközpontot,hogy megszerezzük:) -
Lehet ebből is csinálnak valami butítottabbat, de hát bőven elég lenne szerintem az is..Főleg, hogy a Cry2-nek sokkal barátibb a gépigénye mint szArma2-nek.. -
Olyan gyönyörű. -
tpM #25115 Ahh... na sebaj, Solt hamarosan megnyeri a lottót és akkor alapítunk egy konkurens stúdiót. :D -
Gascan #25114 ti miről beszéltek? ez nem kereskedelmi termék lesz.. a hadseregnek fejlesztett szimulátor, ebből mi semmit nem látunk majd. -
tpM #25113 Csak legyen moddolható, legyen benne rendes OPFOR meg hangkezelés és boldog leszek. -
Fürtös #25112 Uhhbazmeg....
Asszem most Marek egy üveg vodkával ül a sarokban...
Azt hiszem az arma 3 megjelenését most tolták el 3 évvel:D
Ha a grafika nem lesz túl csicsás vagy túl müanyag akkor trónfosztás lesz. -
DE biztos hogy az :
hivatalos oldala
-
tpM #25110 De ez nem biztos, hogy az... a BIS fórum OFF részlegében találtam, januári. -
Ennyire durvára nem is számitottam.Ezek után roló lehuz a VBS-nek is.Elöször azt hittem hogy real videot nézek.Ebben és a többi videojukban minden benne van amit az armának már rég kellett volna tudnia hamár erre specializálodtak. -
Köszi, akkor ezeket a részeket beszerzem, meg ha lesz keret akkor a Reinforcementet is. -
tpM #25107 -
Na remélem ezzel vége a bis egyeduralmának és végre összekapják magukat -
tpM #25105 Igen, pont az jutott eszembe róla mikor láttam, de azért satchellel nagyobb röppályákat lehetett produkálni. :D -
Fürtös #25104 Hehe Tempi emlékszel-e még a flying ural projectre? (F.U.P) -
Szuuszáááá!
Remélem a 3. részbe normálisan megcsinálják a multiplayer keresö részt is , hogy ki lehessen igazodni a sok mod között fél orája nem találok 1 olyan szervert sem amire felengedne, mindenhol hiányol valami fájt vagy más moddal megy mint ami nekem van vagy csak másik verzioval.Persze a szürési feltételeket nem lehet mindenre kiterjedöen beállitani .
Mondjuk azt sem értem, hogy az ACE miért nem csinál egy OCI telepitöt legalább a minor verziokbol
Egyszerüen ahány szerver annyi féle mod, jo lenne valahogy rendet tenni közöttük, hogy legalább az a kevés játékos aki komolyan gondolja ne aprozodjon szigetelödjön el hanem minél többen lennének egy szerveren ugyan azzal a moddal, ott tudná megmutatni az igazi erejét az arma és az ACE mod is, nem csak olyankor mikor 2 klan összebeszél és egy zárt szerveren összegyülnek, a nyilt szervereken is jo lenne ha megvalosulna ez a fajta összejöveteleknek.
ki milyen eljárással probál felmenni multizni más más szerverekre? -
Kérdésem a következö mindenböl a legujabb verzio van fenn A2-böl 1.10 AO 1.59 és mindegyikböl a legujabb bétapatch a sixupdaterrel ma töltöttem le és frissitettem a legujabb 1.10-es ACE-t PMC BAf REINFORCEMENT minden anyámkinja rajta van, amit a menübe ki is ir.
De a kampány menübe nem tudom kiválasztani a BAF kampányt.
A játék minden elindulásakor hiányol valami PMC-s pbot és ha a harvest red kampányba játszottam elmentettem az állást és vissza akarom tölteni akkor egy csomo mindent hiányol és nem tölti vissza a mentést.
Még multit nem tudtam kiprobálni, de egyenlöre még mindig nem veszek észre a betöltöképernyön kivül semmi ujjitást ACE-val
Wampa neked hogy sikerült ? -
tpM #25101 Úgy tudom, hogy Arma 2 CO-val (tehát Arma 2 + Operation Arrowhead egybetelepítve) játszanak legtöbben. ACE is ehhez, pontosabban Arrowhead-hez bővül/fejlődik, a sima Arma 2-es változat már nincs támogatva. -
Sniper sim? Belinkelnéd kedves kuzin? -
Üdv!
Én most ismerkedek az ArmA2-vel egyenlőre virágboltit próbálgattam hogy milyen a játék, és nagyon bejött, az lenne a kérdésem hogy melyiket érdemes megvenni, melyik verzióval játszanak/játszotok neten többet?
És hogy ez az ACE nevű mod melyik ArmA alá van mert videók alapján nagyon bejön az is :) -
Gascan #25098 én a battlefield 3-mat várom.. abban sztem nem fogok csalódni -
Az meg hab a tortán hogy az armás wiki oldalon azt irják hogy a phisix támogatásba nem biztos hogy beletartozik majd a hardweres support csak softveresen fogja használni, igy meg megint csak egy olyan opcio lesz amire lehet hivatkozni, de használni nem mert ahhoz egy PAKS méretü gép kéne hogy elvigye folyamatosan.ÉS ebbe beletartozik hogy a ragdoll mozgás sincs megerösitve , tehát marad minden a régibe már OFP ota ugyan az a 3-4 fajta elhalálozás és mozgás szegénység mint eddig.
A sivatagi helyszinen még csak-csak elhiszi az ember a patakok folyok hiányát, de egy mediterrán területen ez már felettébb kinos lesz , és az esözések is gyakoriabbak , hol maradnak az esö áztatta utak kis pocsoják amibe belegázolhat az ember anélkül hogy eldobná a felszerelését?
A jármüveknek is hiába lehetett kilöni a kerekét, de változott valami, nem.Az auto azonnal használhatatlan lett és nem lehet odébgurulni, és érezni a vezetés közben hogy valami nem jo vele.
Ez az arma3 megint nem lesz más mint egy Totalconversion mod az A2-hoz ami modositja a grafikát és pár aprobb részt, de érdemi ujitás nem lesz benne,ennyi erövel az ACE is lehetne egy külön játék, van benne annyi modositás mint az ARMA és az ARMA2 között van.
Már tényleg kéne irni egy jó hosszu listát peticioként amin számon kérjük rajtuk a hiányosságokat és az igéreteket.
.png)