35066
-
tpM #25256 Igazából nem is az a baj, hogy nincs minden hajszálpontosan lemodellezve, mert egy harctérszimulátort nem az ilyenek tennének azzá (amik azzá tennék azok is hiányoznak, de az más tészta), de azért van pár ilyen logikátlan dolog, hogy RAH-66 meg F2000 (?) az amerikai katonáknál. -
lee56 #25255 Na jó azért csak mértékkel, egy BF2142-szerűséget már én se szivesen látnék Arma név alatt, de ez a mostani irányvonal eddig azt kell mondjam tetszik, főleg hogy kicsit kitágul a harctér is + víz alatti móka, kiváncsi vagyok milyen hajók lesznek, tegneralattjárók partraszáló jövőbeli járművek aknák esetleg stb. -
Solt #25254 Én maradi vagyok... :)
Ha rajtam múlna, tuti olyan korszakot választanék, ahol már nem titkosak annyira az infók, adatok, és egy ilyen kort próbálnék szimulálni. De az fix, hogy, ha már kiválasztottam valamit, akkor igyekeznék azt a lehetőségekhez mérten valósághűen modellezni, alkalmazni...
A kevesebb néha több... -
lee56 #25253 Mire gondolsz? pár T34-nek jobban örülnél? :) A modernkor nagyrészét már tényleg eljátszották hidegháborútól kezdve (OFP -> Arma I-II) napjainkig, igazából nem tudom mit rakthatnának még bele, ami nagyon érdekes lenne de eddig kimaradt, nekem nem gond ez, én személy szerint szeretem a jövőt :) -
tpM #25252 Meg AK107, ráadásul azzal az elcseszett holografikus irányzékkal... -
JanáJ #25251 Annyira nem kisérleti. Sorozatgyártásra kész vol a kopter, csak véget ért a hidegháború...
Nézd meg az orosz ellenpárját. Egy 28-as és egy kamov alkotta hibrid.
Amúgy meg nekem már az is sok, hogy az ARMA2-ben F-35 van. -
Solt #25250 Te nem érzed úgy, hogy valami nagyobb számban hadrendbe állított kütyüt kellett volna egy szimulátornak eladott játékba tenni? :) -
lee56 #25249 Így van, kísérleti projektként indult és prototípusokig jutottak vele, mielőtt 2004-ben lefújták volna, vagyis nem egy sci-fi regényből másznak a képernyőre..
-
Fürtös #25248 Fogták a CTI játékmodot feltupirozták kicsit és most el akarják adni:D
Carrier command -
JanáJ #25247 Urak!
Mi van akkor, ha újjab az ACE-em mint a szerveren lévő? Így jártam, vagy lehet downgradelni? Arma2.hu-ról van szó. -
enyém is pedig a cd galaxistól rendeltem -
enyém is angol steamen... -
üdv!
megvettem az arma 2 oa-t mert a warezes-t nem szerette a gép kérdésem a következő magyarítások oldalán láttam h a játék magyarul jelent meg de amit én vettem angol verziós esetleg külön magyarítás hozzá van? előre is kössz -
JanáJ #25243 Mondjuk én SP-ezek, ezért ha egyedül átütő eredményt akarsz akkor nem gyalog mész. Multiban kellene tolni a kampányt és jó lenne. :-) -
Gascan #25242 nekem pont amiatt tetszik :) -
JanáJ #25241 Sima Arm 2-ben is messe a legjobb volt.
CSak nekem nagyon gyalogos, néha jó lenne valami gépsárkány. -
Gascan #25240 nem tudom ki játszik szinglit Arrowheadben de bardosy kampányát szivesen ajánlom.. pont 500x jobb mint a gyári :)
link - Armaholic
nem kell hozzá semmi extra addon ... és nagyon tetszik! :) -
Nem tudom volt-e már, de azért berakom.
Arma 3 -
JanáJ #25238 Az a baj, hogy míg a manőverek le vannak programozva, addig a józan ész nem. Pl tök jó, hogy az AI az oldaladba tud kerülni. Ellenben ha rálősz nem keres fedezéket, max lehasal. HK-nál meg azt tapasztalom, hogy megállnak "gondolkodni", hogy merre karoljanak át jól. Ilyenkor elég jól felnyithatóak. -
FASZASÁG! -
fkubi #25236 Ezek a buvaros kepek :)
Minyen mar az a buborek bakker? Megis, mekkora sebesseggel uszik? -
Ha neked is egy életed volna, meggondolnád merre, hogyan közelítsd meg az ellenséget. -
mehhehe ArmA2 ingyen!
-
"ACE nem okoz laggot ... csak figyelni kell rá mit hogyan osztasz be."
Most minek érvelgessek este 11-kor, amikor te magad ismerted el, hogy okozhat lagot, ha a scriptek megerőszakolják a szervert.
Te elméleti síkon közelíted a felvetésem, én meg látom a multi szervereknél, hogy 2500 a desync, és ha hiszed ha nem, sok közöttük az olyan, aminek a nevében ott az ACE. Persze lehet, hogy mind szibériai... -
tpM #25232 Ez nem védés, csak elmondtam a véleményem. Várom az ellenérved. -
Véggggyed csak :P -
tpM #25230 Jó most ez úgy hangozhat mintha olyan könnyű lenne, de na, érted... :D -
tpM #25229 Az nem jelent semmit. Én meg találkoztam már olyan Evo pályával, ami alapjátékkal össze-vissza laggolt, meg kifagyasztotta szervert, de ez csak azon múlik, hogy a készítő mennyire ért a scripteléshez, meg hogy tudja az Arma motorja ilyen szempontból hogy működik. Az, hogy egy adott pályát valaki áttol ACE alá és nem figyel bizonyos kompatibilitási dolgokra nem jelenti, hogy ACE okozná a laggot. Ha nem hiszed kérdezz meg erről egy BI fejlesztőt. Rendesen be kell állítani a szervert, normálisan kell ütemezni a scripteket és az ég világon semmi gond nem lesz. -
Há' persze! Csak nézd meg a walhallát. Az ACE-es verzió játszhatatlan. -
Na ez az hogy még Frontlines alatt sem volt gond a desync meg a lag, pedig az elég nagy volumenü pálya, és még a bugok is feledésbe merültek a jellegéből adódóan!
Sajna most szünetel, és már tényleg nem tudom mi kell ahhoz hogy rendszeres nagy létszámú játék menjen esténként, bár az ArmA3 lenne az...!
-
tpM #25226 ACE nem okoz laggot. Meg úgy általában normálisan megírt scriptek sem, csak figyelni kell rá mit hogyan osztasz be. -
A bugok miatt még megértelek, de a desync meg a lag? Meg hogy örökös? Biztos szibériai szervereken játszottál, vagy ott ahol ACE van. -
Neoncsoves #25224 én amikor megvettem az ArmA2-t meg még utána is, amikor volt türelmem hozzá, próbáltam játszani. De szinte lehetetlen az örökös desync és egyéb laggok miatt. A bugokat már meg sem említem... -
Ez igy van én legalább is csak arrol mondok véleményt amiröl személyes tapasztalatom van.
Az hogy egy bizonyos esetekben az AI elfogadhatóan müködik még nem jelent semmit.
Mi van azokrol amikor megkerüli az egész szigetet egy 500m-re lévö házhoz meg hogy ha 50m-re elszakadok a csapattol már kiabál hogy merre vagyok és megse talál . És inkább egyedül csinálom meg a küldit mintha agyvérzést kapjak az AI miatt. -
tpM #25222 Ehhez a hang tompuláshoz csináltam gyorsan egy példát, aki esetleg nem értené. Kb ilyen volt... -
Solt #25221 Na ez most, hogy jön ide? Aki fikázza itt, az tudtommal játszik is vele...
@tpM: Na igen, azt én sem értem, hogy, ha valami jó, akkor azt miért veszik ki... -
Én sem játszok COD-al, mert nem tartom jó játéknak, de azért nem megyek átt a fórumukra, hogy osszam az észt, meg fikázzak. :) -
tpM #25219 Az, hogy több hangot képes lejátszani nem nevezném új hangrendszernek (persze DSS 2-höz jól jön :D). Amúgy Arma 1-ben alapból benne volt, hogy a tereptárgyak befolyásolják a hangok terjedését pl. ha egy utcai tűzharcból beiszkoltál egy házba akkor a fegyverhangokat ilyen tompa puffanásként hallottad, nem értem Arma 2-ben már miért nincs ez benne.
"Ezért nem értem miért megy itt a rinya és a fikázás olyan emberektől akik eddig se játszottak és nagy valószínűséggel az arma 3-al sem fognak."
Arra nem gondolsz, hogy éppen azon dolgokárt nem játsszák, amikért rinyálnak/fikázzák? :) -
Én sem akarok vitázni. Az AI igen is gondolkozik, le is tesztelheted( ha leteszel egy ellenséges csoportot mondjuk utes-ra, majd valami távoli dombról rájük lősz 1-et sniperrel valahova mellé. Ezután átváltasz az AI-ra látni fogod, hogy a szakasz vezetője azonnal kiad egy parancsot, hogy induljanak fedezékbe, és egy körülbelüli pozíciót is jelöl, ezek után csak figyelned kell a reakciókat).
Azzal nem értek egyet, hogy az OA-val megkaptuk az alapjátékot, vagy Te vettél rossz lemezt! :D Az OA-nál új hangrendszert kapott az engine, amit mellesleg egy magyar fejlesztő készített. Jött még hozzá a FLIR(tudom, hogy volt VBS-ben, de a kódátillesztés nem copy-paste-ből áll) az állítható látótáv és most az utolsó patch-ben a jobb ütközésvizsgálat aminek köszönhetően sziklákra is mászhatsz.
A moddolhatóságot jó dolognak tartom, de nem kell túlzásba vinni, mert pórul járhat az ember, ha túl nagyok az igényei. Meg kell húzni egy határt a játszhatóság és az igények között. Én szvsz nem használok semmi kiegészítőt így egyszerűbb is az élet. :)
Én is nagyon várom és az, hogy a BIS fejlesztők a fórumokban pozitív válaszokat adnak egyes ötletekre méginkább fokozza az érdeklődésem. Meg hát lesz benne GM6 Lynx ami ugyebár magyar termék. :) -
Fürtös #25217 Én csak létramászást akarok,meg járműbe beszállós animot,meg esetleg épületrombolhatóságot.
De elsősorban egy jó munkát akarok,hogy bírjak vasat venni ez alá a szar alá:D
Meg nem akarok műanyag hatású texturát meg színeket az ezeréves ofp ben 100x élethűbbek a színek mint ezekben a szarokban...
.png)