35066
-
Nektek hogy fut az új kiegészítő? Nekem sajnos sokkal többször akad meg/kevesebb az fps mint előtte, Tanoa gyakorlatilag játszhatatlan, kisebb harcokban is 20 körülire esik az fps, pedig nincs annyira szar gépem.(i5 4570+r9 390+8gb ram) -
Fox121 #34424 hali!
Újra raktam win-t és most meg nem olvassa be a mentésemet "Kint of Hill"-ben mi lehet a gondt múltkori instalásálsnál még jó volt..... ez a unitos dolog zavarhat be neki? -
Oszt a Bojler mennyi?
Jó falusi bort beszámoljuk árba? -
Gascan #34422 miert elado? :) -
tpM #34421 de minek bojler, hisz #nefürgyéle -
ugyanitt bojler eladó -
Requuu #34419 Eladnám Steames Arma3 játékot. Megvettem, de sajna nem jött be. Akit érdekel pm me és megbeszéljük, hogy adjam át. -
hatha ma meg nemvolt -
Igen át lehet. De esetedben valószínűbb, hogy eltaláltad a fa szélét és pont az ellen felé penetrált a lövedék. Editorban tudod ezeket tesztelni. :) -
Ez a katiba kegyetlen jó fegyver. 2-300 méterről 1-2 lövésezek mozgó célpontokat izzadás nélkül. Eddigi legjobb köröm mentem 7/1es stattal az előbb.
Amúgy azt jól láttam hogy át lehet lőni a fán? Egy elég vastag törzsű fa mögött volt az ellenséges játékos. Lehet hogy csak lagg volt és későn reagálta le a szerver -
ugye van a sector control KoTH meg a TDM KoTH. Igazávól szerintem ugyan az csak itt spawnol egy csapatszállító amire tudnak éledni a társaid. Felrobbantják akkor 5 percig nincs járgány.
Külön szintezel ebben a játékmódban és ahhoz képest lehet felszerelni a karaktered, de cserébe nincs pénz. Járgányok is szinthez vannak kötve -
Köszi. TDM-et nem. Az egy külön küldetés? -
Azért kíváncsi lettem volna a srácokra, bennük mi játszódott le:
What happened this guy? és még így rá is néz :D -
Szép lövés volt. Lvl 70? :D
TDM részét szoktad tolni? Ott kicsit balanceosabbak a teamek eddigi észrevételeim szerint. -
Én is hasonló nüanszok miatt szeretem.
A legszerencsésebb dolog ami a játékban történt velem egyszer az az volt, mikor RPG-vel a vállamon láttam ereszkedni egy kishelit a város irányába. Kiszaladtam az épületből, elnéztem balra, a heli irányába. Ekkor már alacsonyan volt, de még látható volt. Elsütöttem az RPG-t centikkel a házak felett (egyes házak között), aztán szinte egyszerre buktak le és egy pillanatra semmit sem láttam csak az üres háztetőket.
Aztán felszállt a füst és a KoTH-ben jól megszokott pittyanás(jobban mondva 8 pittyanás) jelezte, hogy az RPG betalált. :D Elégedetten hátradőltem a székben és szidtam az eget, hogy pont most nem megy a shadow play! :D Úgy éreztem magam mint rambo! :D
Egyik másik kedvencem pedig nemrég történt. Mindig is nagy vágyam volt valakit úgy leszedni mesterlövés puskával, hogy közben megmentek egy barátot (gyanítom szintén filmes vágyak vannak a háttérben :D), de eddig sosem sikerült megörökítenem.
Ilyenkor lenne jó odaszólni, a recsegős rádión: Clear!
Utoljára szerkesztette: DancZer, 2016.08.02. 19:33:50 -
Egyre jobban kezdek ráérezni a játékra. TDM-es kingh of the hill vagy sima Sector controlos KoTH-re járok.
Tegnap követtem egy ellenséges katonát, kiment a városban az utcára. Kifordultam utána nagy sietve nehogy elveszítsem. Háttal volt nekem és eldőltem. Hát nem 30 méterre volt a 3. csapatból egy katona aki mind a kettőnk egy sorba lelőtt?
Egy másik nagyszerű jelenet, amikor repültünk a kis helivel és az objective túlsó oldalán a távolba akartunk landolni, hogy onnan menjünk tovább az ellenséges vonalak mögött. Csapattárs elnézte a magasságot és szétzúzódott a sziklákon, mert kb 30 méter magasról kiugrott.
RIP
Leszállunk és megyünk pár lépést, majd eldől egy másik srác ellenséges tűztől. Hátunk mögött a tengerbe zuhant a heli, mert rosszul szállt le....nincs vissza út. Amíg ő ott maradt és vadul kereste az ellenséget én a sziklás part mentén meglógtam és kb 300 méterről néztem a helyszínt ahol landoltunk.
Szerencsétlen pilótát is kilőtték és egy kis várakozás után megláttam az ellenséget ahogy oson a srác hullájához. Megvártam amíg biztos célpont lesz és kilőttem epic MLG skillel. Az ilyen kis sztorikért imádom már most a játékot. -
Paladin #34409 A játékból is van link a workshopos küldetésekre, vagy simán steamen az arma 3 workshopját (magyarul műhely?) megkeresed. Csak bejelölöd, ami kell.
Azt hiszem a méreteket nem látod, de egy sima küldetés, ha nem pakolnak bele semmi extrát (zenéket, stb), akkor minimális nagyságú. -
Tegnap néztem pont a battle royal-os modot az 1.2 gb volt -
Zoolee1976 #34407 Egy hotel nyilvános netét használom úgyhogy csak finoman lehet letölteni!:)De ezt a workshop os dolgot megnézem hátha sikerül valami.A játék eredeti ahogy megvan a második része is,de nemrég kezdtem el próbálgatni azért nem vágom még a dolgokat. -
Zoolee1976 #34406 Köszi mindenkinek a segítséget,esetleg ha rá akadok valamire akkor megosztom veletek is hátha még játszik rajtam kívül is így valaki!:)Ha nem jönne össze akkor követem Bakvarnyu javaslatát és törlöm a 3-at és jöhet a 2 vissza.Bár ez az új sziget nagyon kibebaszott hangulatosnak néz ki de szerintem a laptopom összefosná magát "alatta".(i3-4030u 1.9Ghz 3mbLcache,NV GT840m 2gb,4gb ram)Amúgy a "sima" harmadik részt max felbontáson 1600x900 1500m látótávolsággal médiumon 30-38 fps között viszi ami engem is meglepett.Gondolom egy nagyobb online csatában ez szépen leesne a felére!:) -
Paladin #34405 Ha van olyan jó a net, hogy armaholicról le tudjon tölteni az ember missiont, akkor steam workshopból is. (Az egyszerűbb is természetesen).
Hacsak nem virágbolti az a játék, ugye... :)
Utoljára szerkesztette: Paladin, 2016.07.28. 09:02:39 -
A harmadikhoz én se nagyon találok, ARMA2 - höz volt CSLA mod, az nagyon baba:
New singleplayer campaign '89:
- more than 60 missions
-
JanáJ #34403 Az armaholic.com-on nézz körbe. Meg google fordítóval is megugorhato a dolog. -
Max_Andaxin #34402
Várni fogom!-:)
-
Zoolee1976 #34401 Üdvözletem az egybegyűlteknek!
Kérdésem az lenne hogy a meglévő Arma 3 játékomhoz keresek offline missziókat mivel az alapot már végigvittem.Sajnos se a szabadidőm sem a netem (gyenge) nem nagyon engedi az online mókát.Ha kérhetném hogy valaki "szájbarágósan" elmagyarázná vagy esetleg belinkelne egy magyar vagy német linket ahol ezen a folyamaton végigvezetnek!Amit eddig én találtam az sajnos vagy "kínai" volt vagy nem működött.Előre is köszönöm a választ! -
Nekem csak a sniper dlc, de majd kitaláljuk. Mostanában egyébként king of the hill nagyon megy, lvl 19 vagyok már. írok később privát üzit -
Max_Andaxin #34399 Na, az jó! Nekem csak az alap, a ZEUS, meg a Heli-s DLC van meg...az nem baj? Meg szerverre csatlakozós, vagy házilag eszkábált COOP-küldikről lenne szó? -
Van még két ember akiről tudok hogy jönne coopozni például. Jó móka lenne -
-
Nekem is gondom van a mentéssel,vagyis nálam nem ment a játék elkezdtem az Apex kampányt de hiába kattintok a "save"-re a menüben nem csinál semmit....mindig előlről kezdi a játékot....mi lehet az oka segítsetek légyszi...
-
tpM #34395 -
Max_Andaxin #34394 Ez engem is érdekelne...!!! -
Már a régi mentések nem jók az apex utáni patchekkel, igy előről kell játszani a kampányt. -
Sziasztok! Pár hét kihagyás után feltelepítettem megint ezt a játékot. Anno elkezdtem a kampány részét ,de most mióta az Apex kijött megváltozott minden számomra. És mintha nem találnám a mentett állásomat. Elölről kell kezdenem vagy csak nem látok valamit? -
Van itt csapat aki king of the hillezni szokott? Nemrég csöppentem bele a játékba és szívesen csatlakoznék tanulni -
Szóval megígérik aztán azt mondják talán és utána törlik a projektet?
Elég szervezetlen a reklám kampány, akkor kellene csak bejelenteni ha tényleg biztos.
Ezzel a lépéssel rengeteg veteránt fognak veszíteni. A config rendszerének folyamatos átírása is nem túl profi, elégé kiábrándító amit mostanság csinálnak a szériával... de hát semmi sem tart örökké
-
tpM #34389 Szóval esetleg pár hét kérdése, hogy benyögjék: nemlészen! -
Azt írták az utolsó SitRep-ben, hogy vannak terveik az Arma 3-al a jövőben és hónapokon belül majd közlik is. -
Jelenleg ez a terv, viszont az nem biztos, hogy ArmA 3-hoz is kiadják. -
úgy emlékeztem hogy Day-Z re megcsinálják és azt a motort átültetik armába, ez sem fog megvalósulni?
.png)