35066
  • Fehercsoki
    Nektek hogy fut az új kiegészítő? Nekem sajnos sokkal többször akad meg/kevesebb az fps mint előtte, Tanoa gyakorlatilag játszhatatlan, kisebb harcokban is 20 körülire esik az fps, pedig nincs annyira szar gépem.(i5 4570+r9 390+8gb ram)
  • Fox121
    hali!

Újra raktam win-t és most meg nem olvassa be a mentésemet "Kint of Hill"-ben mi lehet a gondt múltkori instalásálsnál még jó volt..... ez a unitos dolog zavarhat be neki?
  • Hogthar
    Oszt a Bojler mennyi?
    Jó falusi bort beszámoljuk árba?
  • Gascan #34422
    miert elado? :)
  • tpM
    de minek bojler, hisz #nefürgyéle
  • DancZer
    ugyanitt bojler eladó
  • Requuu
    Eladnám Steames Arma3 játékot. Megvettem, de sajna nem jött be. Akit érdekel pm me és megbeszéljük, hogy adjam át.
  • AnarchoiD

hatha ma meg nemvolt
  • DancZer
    Igen át lehet. De esetedben valószínűbb, hogy eltaláltad a fa szélét és pont az ellen felé penetrált a lövedék. Editorban tudod ezeket tesztelni. :)
  • Terawatt
    Ez a katiba kegyetlen jó fegyver. 2-300 méterről 1-2 lövésezek mozgó célpontokat izzadás nélkül. Eddigi legjobb köröm mentem 7/1es stattal az előbb.

Amúgy azt jól láttam hogy át lehet lőni a fán? Egy elég vastag törzsű fa mögött volt az ellenséges játékos. Lehet hogy csak lagg volt és későn reagálta le a szerver
  • Terawatt
    ugye van a sector control KoTH meg a TDM KoTH. Igazávól szerintem ugyan az csak itt spawnol egy csapatszállító amire tudnak éledni a társaid. Felrobbantják akkor 5 percig nincs járgány.

Külön szintezel ebben a játékmódban és ahhoz képest lehet felszerelni a karaktered, de cserébe nincs pénz. Járgányok is szinthez vannak kötve
  • DancZer
    Köszi. TDM-et nem. Az egy külön küldetés?
  • Hogthar
    Azért kíváncsi lettem volna a srácokra, bennük mi játszódott le:
    What happened this guy? és még így rá is néz :D
  • Terawatt
    Szép lövés volt. Lvl 70? :D

TDM részét szoktad tolni? Ott kicsit balanceosabbak a teamek eddigi észrevételeim szerint.
  • DancZer
    Én is hasonló nüanszok miatt szeretem.
    A legszerencsésebb dolog ami a játékban történt velem egyszer az az volt, mikor RPG-vel a vállamon láttam ereszkedni egy kishelit a város irányába. Kiszaladtam az épületből, elnéztem balra, a heli irányába. Ekkor már alacsonyan volt, de még látható volt. Elsütöttem az RPG-t centikkel a házak felett (egyes házak között), aztán szinte egyszerre buktak le és egy pillanatra semmit sem láttam csak az üres háztetőket.
    Aztán felszállt a füst és a KoTH-ben jól megszokott pittyanás(jobban mondva 8 pittyanás) jelezte, hogy az RPG betalált. :D Elégedetten hátradőltem a székben és szidtam az eget, hogy pont most nem megy a shadow play! :D Úgy éreztem magam mint rambo! :D

Egyik másik kedvencem pedig nemrég történt. Mindig is nagy vágyam volt valakit úgy leszedni mesterlövés puskával, hogy közben megmentek egy barátot (gyanítom szintén filmes vágyak vannak a háttérben :D), de eddig sosem sikerült megörökítenem.

Ilyenkor lenne jó odaszólni, a recsegős rádión: Clear!

Utoljára szerkesztette: DancZer, 2016.08.02. 19:33:50
  • Terawatt
    Egyre jobban kezdek ráérezni a játékra. TDM-es kingh of the hill vagy sima Sector controlos KoTH-re járok.

Tegnap követtem egy ellenséges katonát, kiment a városban az utcára. Kifordultam utána nagy sietve nehogy elveszítsem. Háttal volt nekem és eldőltem. Hát nem 30 méterre volt a 3. csapatból egy katona aki mind a kettőnk egy sorba lelőtt?

Egy másik nagyszerű jelenet, amikor repültünk a kis helivel és az objective túlsó oldalán a távolba akartunk landolni, hogy onnan menjünk tovább az ellenséges vonalak mögött. Csapattárs elnézte a magasságot és szétzúzódott a sziklákon, mert kb 30 méter magasról kiugrott. RIP

Leszállunk és megyünk pár lépést, majd eldől egy másik srác ellenséges tűztől. Hátunk mögött a tengerbe zuhant a heli, mert rosszul szállt le....nincs vissza út. Amíg ő ott maradt és vadul kereste az ellenséget én a sziklás part mentén meglógtam és kb 300 méterről néztem a helyszínt ahol landoltunk.

Szerencsétlen pilótát is kilőtték és egy kis várakozás után megláttam az ellenséget ahogy oson a srác hullájához. Megvártam amíg biztos célpont lesz és kilőttem epic MLG skillel. Az ilyen kis sztorikért imádom már most a játékot.
  • Paladin
    A játékból is van link a workshopos küldetésekre, vagy simán steamen az arma 3 workshopját (magyarul műhely?) megkeresed. Csak bejelölöd, ami kell.
    Azt hiszem a méreteket nem látod, de egy sima küldetés, ha nem pakolnak bele semmi extrát (zenéket, stb), akkor minimális nagyságú.
  • Terawatt
    Tegnap néztem pont a battle royal-os modot az 1.2 gb volt
  • Zoolee1976
    Egy hotel nyilvános netét használom úgyhogy csak finoman lehet letölteni!:)De ezt a workshop os dolgot megnézem hátha sikerül valami.A játék eredeti ahogy megvan a második része is,de nemrég kezdtem el próbálgatni azért nem vágom még a dolgokat.
  • Zoolee1976
    Köszi mindenkinek a segítséget,esetleg ha rá akadok valamire akkor megosztom veletek is hátha még játszik rajtam kívül is így valaki!:)Ha nem jönne össze akkor követem Bakvarnyu javaslatát és törlöm a 3-at és jöhet a 2 vissza.Bár ez az új sziget nagyon kibebaszott hangulatosnak néz ki de szerintem a laptopom összefosná magát "alatta".(i3-4030u 1.9Ghz 3mbLcache,NV GT840m 2gb,4gb ram)Amúgy a "sima" harmadik részt max felbontáson 1600x900 1500m látótávolsággal médiumon 30-38 fps között viszi ami engem is meglepett.Gondolom egy nagyobb online csatában ez szépen leesne a felére!:)
  • Paladin
    Ha van olyan jó a net, hogy armaholicról le tudjon tölteni az ember missiont, akkor steam workshopból is. (Az egyszerűbb is természetesen).
    Hacsak nem virágbolti az a játék, ugye... :)
    Utoljára szerkesztette: Paladin, 2016.07.28. 09:02:39
  • bakvarnyu
    A harmadikhoz én se nagyon találok, ARMA2 - höz volt CSLA mod, az nagyon baba:
    New singleplayer campaign '89:
    - more than 60 missions
  • JanáJ
    Az armaholic.com-on nézz körbe. Meg google fordítóval is megugorhato a dolog.
  • Max_Andaxin
    Várni fogom!-:)
  • Zoolee1976
    Üdvözletem az egybegyűlteknek!
    Kérdésem az lenne hogy a meglévő Arma 3 játékomhoz keresek offline missziókat mivel az alapot már végigvittem.Sajnos se a szabadidőm sem a netem (gyenge) nem nagyon engedi az online mókát.Ha kérhetném hogy valaki "szájbarágósan" elmagyarázná vagy esetleg belinkelne egy magyar vagy német linket ahol ezen a folyamaton végigvezetnek!Amit eddig én találtam az sajnos vagy "kínai" volt vagy nem működött.Előre is köszönöm a választ!
  • Terawatt
    Nekem csak a sniper dlc, de majd kitaláljuk. Mostanában egyébként king of the hill nagyon megy, lvl 19 vagyok már. írok később privát üzit
  • Max_Andaxin
    Na, az jó! Nekem csak az alap, a ZEUS, meg a Heli-s DLC van meg...az nem baj? Meg szerverre csatlakozós, vagy házilag eszkábált COOP-küldikről lenne szó?
  • Terawatt
    Van még két ember akiről tudok hogy jönne coopozni például. Jó móka lenne
  • Hogthar
  • scomcomputers
    Nekem is gondom van a mentéssel,vagyis nálam nem ment a játék elkezdtem az Apex kampányt de hiába kattintok a "save"-re a menüben nem csinál semmit....mindig előlről kezdi a játékot....mi lehet az oka segítsetek légyszi...
  • tpM
  • Max_Andaxin
    Ez engem is érdekelne...!!!
  • repvez
    Már a régi mentések nem jók az apex utáni patchekkel, igy előről kell játszani a kampányt.
  • Béluska74
    Sziasztok! Pár hét kihagyás után feltelepítettem megint ezt a játékot. Anno elkezdtem a kampány részét ,de most mióta az Apex kijött megváltozott minden számomra. És mintha nem találnám a mentett állásomat. Elölről kell kezdenem vagy csak nem látok valamit?
  • Terawatt
    Van itt csapat aki king of the hillezni szokott? Nemrég csöppentem bele a játékba és szívesen csatlakoznék tanulni
  • Hogthar
    Szóval megígérik aztán azt mondják talán és utána törlik a projektet?
    Elég szervezetlen a reklám kampány, akkor kellene csak bejelenteni ha tényleg biztos.
    Ezzel a lépéssel rengeteg veteránt fognak veszíteni. A config rendszerének folyamatos átírása is nem túl profi, elégé kiábrándító amit mostanság csinálnak a szériával... de hát semmi sem tart örökké
  • tpM
    Szóval esetleg pár hét kérdése, hogy benyögjék: nemlészen!
  • DancZer
    Azt írták az utolsó SitRep-ben, hogy vannak terveik az Arma 3-al a jövőben és hónapokon belül majd közlik is.
  • Fehercsoki
    Jelenleg ez a terv, viszont az nem biztos, hogy ArmA 3-hoz is kiadják.
  • Hogthar
    úgy emlékeztem hogy Day-Z re megcsinálják és azt a motort átültetik armába, ez sem fog megvalósulni?