35066
-
JanáJ #29137 Szvsz ő a 2. részről beszél. -
Nekem ennél picit jobb gépem van és én sem merem megvenni=/ -
Na eddig remek, nyomott egy kékhalált, azóta el se indul. -
Susarc #29134 -
simon7108 #29133 Üdv.
Most ugye akcióban van a játék steamen és elgondolkodtam rajta, hogy megveszem a full packot viszont félek, hogy nem fog elfutni a gépemen.
A gépigénynek megfelel a gépem, még az ajánlottnak is.
Windows 7
AMD Athlon 64 X2 4800+ 2.51 Ghz
2GB RAM
Nvidia Gforce N9800 GT 1GB
A steamen a gépigény szerint ennél gyengébb is elég az ajánlott gépigényhez viszont korábban még megjelenéskor játszottam tört verzióval és az akadt mint az állat még lowon is.
Esetleg már javítottak rajta patchekkel? Vagy a tört verzió végett volt játszhatatlan?
-
Na akkor most elindítom a stuffot. -
Solt #29131 Most nézem, hogy steam-n több ArmA3 fogyott mint Tomb Raider... :) Remélem nem szállnak el, és nem csinálnak CoD szériát belőle... -
Solt #29130 Ha azt írtam volna, hogy elélveztem tőle, akkor igen, az szerintük már megcsalás! :DD Direkt ezért fogalmaztam úgy, hogy "orgazmus közeli", így tudom azt mondani, hogy: "de azért a csúcs Te vagy drágám"! :D -
precise #29129 bocs: de valamit elb*sztam. Tehát mármint ez:
" A fényektől és a portól orgazmus közeli állapot kerített hatalmába... :D " -
precise #29128 mármint ez: \\\\ -
precise #29127 "vajon a nők szerint ez megcsalásnak számít?" -
Solt #29126 No első benyomásaim...
Az optimalizálás kezdésnek nem rossz. HT off mellett 50% körül tekeri a 4.8GHz-n ketyegő i7K-t, ami szép eredmény... offline gyönyörűen 100%-n kihajtja a HD7970-t, online viszont már nem... lehet, hogy ez a szerveroldali cpu gyengesége?
Gyári High beállításon nálam fix 60fps van ami kezdetnek elég meggyőző... Az előző rész grafikai anomáliái ugyanúgy megvannak, amit nem igazán értek! Élsimítás mellett árnyékban ugyanúgy fehér keretet rajzol a fegyver textúráira... :S Mondjuk egyébként is érdemes kikapcsolni, és helyette FXAA-t használni, mert az kevésbé erőforrás igényes, viszont az éleket egész szépen simítja...
A sziklák textúrái villognak, a fák borzalmasak... remélem ezeket javítják. A fényektől és a portól orgazmus közeli állapot kerített hatalmába... :D
Kikapcsoltam minden segítséget, és az AI-t legnehezebbre raktam... az erdőből még nem sikerült kiverekednem magam! :D Remélem ez azért van mert ilyen ügyes, és nem azért, mert csíterkedik... :D
Összességében egyelőre kellemes csalódás, bár picit úgy érzem, hogy öszvér megoldás... nem tudom milyen mélyen nyúltak bele az előzőhöz képest, de egyelőre szerintem nem eléggé. ( a hangokból is van bőven az előző részből )
Azért meg egyértelműen pofon jár nekik, hogy a legnehezebb beállításon alapból benne marad a célkereszt!!! Fúj!
Ja igen, a gyöngyszem... fekszem, távcső a kézben... a felállás menete a következő: Gomb megnyom -> távcső elrak -> fegyver kézbe -> feláll -> fegyver eltesz -> távcső kézbe! Pofon ezért is jár... :D -
precise #29125 blurt lehet külön állítani? Mert hdr kéne de blur nem... -
precise #29124 van magyar arma 3 szeró? Negpróbáltam most bemenni valami publicra de debileket nem szeretem. 10 perc arra ment el, hogy az önmagát főmuftinak kinevező balf*sz a konvoj élére álljon az autójával. 20 ember várt csak rá, majd mikor végre elindultunk beszaltózott valami szakadékba. -
Úgy emlékszem az arma 2-ben is volt, bár ott nem az esésnek hanem a becsapódásnak a talajon. Rémlik valami olyan, hogy a reptéren a toronyban a lépcső mellet állva hallottam ahogy a lépcsőfokokon lepattog az üres hüvely. :D -
Sith #29122 Amugy flaselek vagy tényleg hallani hüvely le esési hangot? -
JanáJ #29121 Ha nem kérdeztél volna rá, akkor járna, de így... -
Susarc #29120 jajmegvettem:P ugye akkor az alfa mellé jár majd a végleges is! nem kell azt is kifizetni mégegyszer?:P -
JanáJ #29119 nekem is kettő -
egyet visszamondtak akit érdekel van egy darab szabad meghívóm -
Sith #29117 Lite meghívók elfogytak -
Solt #29116 Te meg az én trófeám leszel, ha fos lesz... itt fog figyelni a búrád a gépem felett... :DD -
tpM #29115 Akkor végre beismerhetem, hogy én vagyok a BIS propagandamenedzsere, és a fizetésemelésem a te meggyőzésedhez kötötték. Te vagy a trófeám. -
Gascan #29114 :D -
Solt #29113 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem bírtam ki, megvettem, hogy kapnák be a ... :DD Ha csalódnom kell, akkor meneküljetek, mert szét flémelem a topikot!! :D -
Ryan626 #29112
Gyorsan csináltam két videót még tegnap,rögtön a megjelenés után. ;) -
Ryan626 #29111 Beszarás jó lett az Arma 3! :D -
Solt #29110 
-
Solt #29109 A folyamatos ugrálás, a milliónyi hud infó, a crysis szintű tárkezelés és még sorolhatnám. :) -
pcgammer #29108 Egy kis gameplay jó lett az optimalizálás végre :D
-
tpM #29107 Azért a gőzfürdőben hamar feltaláltad magad, cica. -
Gascan #29106 kis szerveren kell jatszani .. max 32 de inkabb 24 jatekossal, persze akkor is gyorsabb utemu a jatek de nem ossze-vissza rohangalas meg robbanas mindenhol minden masodpercben :D -
Köszi! -
D.u. megnézem, nekem meg van a ToH-is szóval össze tudom hasonlítani. -
Solt #29103 Én is így jártam... :D A kampány része nagyon tetszett, látványos, hangulatos, jól bele tudja élni magát az ember... aztán felnéztem egy szerverre, és csak álltam és bámultam mint kezdő buzi a gőzfürdőben!! :DD Kellett vagy 1,5 perc mire feleszméltem és azonnal ki is léptem! :) -
köszönném az egyiket ha még megvan :) -
Sith #29101 Apropo ugyan elvileg csak 14 től lehet meghìvni ( vagy valaki máshogy tudja?), de van 2 meghìvóm köszönömért eladó -
Valaki meg tudja erősíteni hogy ToH fizika van a helikopterek alatt? -
Nekem is tetszik eddig, szerintem ha kikupálják nagyon jó lesz!
Hogthar: A ripet, hogy szerzed majd meg? Letöltöd? :P -
Meg nem mondom melyik résznél hagytam abba a sorozatot de ez most tetszik. Unom már ezt a crysis féle megyekosztlövök cuccokat. BF3-at is megvettem, végigvittem a single-t, bementem vagy kétszer multizni de ez az összevissza rohangálás nem az én műfajom. Egy ArmA 3+DCS World kombó lenne jó crysis graffal :)
.png)