35066
-
Igen valóban , nem tudja az ember , hogy mit terveznek még a megjelenésig beletenni, de ahogy ismerem öket nagyon nagy válltozásra már ne számitsunk, kiadják a teljes kampányt meg stabilitás hibajavitások és kész az 1.0.Ahogy eddig is utánna meg megint havonta jonnek az olyan frissitések aminél csak a verziószám növekszik,de jelentős változás ott sem lesz.
Még mindig HP alapu a sebzés.Az embereken csak kinézetben látszik meg a sérülés mig meg nem hal,de nem kezdi húzni a lábát vagy legalább elesne és feltápászkodna vagy behuzná magát fedezékbe ha eltalálták,de nem halálosan.Vagy ha mellette csapodnak a lövedékek szétszaladnának.
A tájon még nem találkoztam pocsojákkal kis patakokkal .
A BF4-et meg nem a 3al akartam összehasonlitani hanem az A3-al.Mert lehet hogy 30-40kgos felszereléssel leugrik a csávó,de legalább leugrik.Láttál már valaha Armában akárcsak platóról vagy kisebb emelvényekről leugrani embert? itt csak egyféleképpen küzdi le az akadályt egy balos ollózó átlépéssel. ha meg magasabb akkor megkerüli.Pedig még sok módja lehetne neki.
A városokban kikötökben ezernyi aprób tárggyal lehetne feldobni a látványt és a fedezékeket.A szelet is meg lehetne állapitani ha lennének zászlók, kiterített ruhák stb.
Az összegeket nem tudhatjuk,de a Biséket sem kell félteni, hisz hadseregek is fizetnek nekik.az más kérdés ha vissza is forgatnák vagy legalább azokat a dolgokat beletennék amit a community önként kifejlesztett már az évek alatt már nem itt tartana.
Egyébként meg el kéne dönteniük, hogy single vagy multi játékot készitenek, mert igy egyiknek sem tud megfelelni maradéktalanul. -
Super Mario-ban is lehet ha felveszed a virágot. :D -
Solt #29655 Szerintem sem szabad összehasonlítani őket... :) -
A BF-be stamina kell és igen,a pókembert meghazudtoló ugrások érdekesek.De szerintem a két játék abban hasonlít hogy mindkettőben lehet lőni :)
-
Solt #29653 Finoman fogalmazva alfa... :D -
Valamilyen Rooadmap-et már elkezdtek vezetni, de ahogy nézem egyelőre még ez is alfa stádiumban van. :) -
Solt #29651 Tudod, hogy nekem nem a szívem csücskei a bis-s fiúk, de egyelőre meg kell védenem őket. Ne feledjük, hogy ez még mindig egy alfa állapotú program.
Ami újítás van, az egyelőre tetszik... lehetne több is, és valóban lehetne jobb a fizika, de ezt majd akkor ítéljük meg, ha a kezünkben van az 1.0!
Amit hiányolok még mindig, az egy hivatalos és részletes útiterv, hogy egészen pontosan mégis mit szeretnének, milyen ütemben, stb. Így elkerülhetnék azt, hogy olyan dolgok hiányát rójuk fel, ami esetleg később belekerül. Bár gyanítom azért nem csinálnak ilyet, mert akkor számonkérhetőek lennének...
A BF4-hez meg annyit, hogy így első ránézésre ez mégis miben több mint a BF3? Egy kis grafikai csicsa, oszt annyi... például az ai szépen lemászik a magasabb helyekről, a saját karakter meg 30-40 kilós felszereléssel leugrik ilyen 3-4 méteres magasságokról... de reggelig tudnám még sorolni, hogy mi az ami kiábrándító még úgy is, hogy én annyira nem értek a haditechnikához mint a többiek...
A BF3 kampány része nekem nagyon bejött... hangulatában messze veri az ArmA-t, ez nem vitás. Multizni viszont az ArmA messze jobb... Hiába a BF látványa, ha a karakterek úgy pattognak mint kecskeszar a deszkán, és az egésznek annyi köze van a valósághoz, hogy stimmelnek a fegyverek nevei, és te ott ülsz a monitor előtt! :D Ezzel le is zárult a történet! :D
Azt meg ne feledd, hogy ezeket milyen költségvetésből és hány fejlesztővel készítik... irreális összehasonlítani sajnos. :S -
JanáJ #29650 Hülye vagyo ka programozáshoz. De a BF nekem inkább interaktív film. Én is végigtolom a SP-jét az ilyeneknek, de kb mintha akció filmet néznék. Lehet a BF-es srácok meg tudnák csinálni, de mire kész lenne addigra kihalnánk. :-) -
A hangsebességet tegnap javították a dev-es verzióban. Nem kizárt, hogy hasonló a helyzet az elvakítás effektel is, lehet még nincs kidolgozva az új módszer, csak kivették a régit mert senki sem szerette. -
tpM #29648 Milyen nagy horderejű újítást vártál? ACE 3-hoz ez egy kiba*** jó alap. :'D
Nekem az nem tetszik, hogy a nap immár nem vakít el, így nincs semmi taktikai jelentősége, hogy pl a nappal a hátad mögött támadsz.
Azt meg nem is merem említeni, hogy a hangsebesség sincs valamiért modellezve. Instant hallod a lövésdörejt, tök mindegy, hogy milyen távol vagy. :( -
Nem nagyon érkeznek az élménybeszámolók pro és kontra az alfával kapcsolatban. kinek mi a vélemyénye?
Én kipróbáltam,de még mindig azon vagyok hogy Grafikai tuning az előzőhöz képest.
Semmi olyan nagy horderelyű ugrást nem vettem észre amit nem lehetett volna már a régivel is megcsinálni.
Még mindig túl steril az egész ,mind kivül mind a házakban.Az AI társak még mindig kiszámithatatlanok, hogy hova mennek és milyen poziciót foglalnak el.
Annyi pozitívum van hogy jobban fut mint az A2 ugyan azon a gépen és a hangok is jobbak meg az animáció.
Fizika még mindig elenyésző, rombolhatóság, sérülés rendszer szintén.20km2-en még mindig csak 20 katona bóklászik.
Tudom , hogy ebben a topicban ez szentségtörés,de talán lehet vonni egy kis párhuzamot.
Az egész valahogy életszagúbb a sok apró tárgytól és a textúrák minőségétől, a rombolt táj látványától..A scriptelt jelenetek meg átvezetők is növelik a beleélést.Az OFP-ben is igy volt a kampányban amitől szinte abbahagyhatatlan volt és nem különálló pályák voltak mint a ARMA sorozatban.
Szóval van még hova fejlődni. -
:O még a fű növése is realtime (bár szerintem abból lejjebb kéne venni, mert gyorsan átnőtt a sajton)
Vagy csak olyan erős a szára, hogy átdöfi? -
Kicsit szűkszavú voltam a videó kapcsán amit linkeltem, szóval most pótolom. :)
A dinnyés/sajtos videót nem én csináltam, de kommentben meg kell kérdezni tőle. :)
Az én CPU-m egy i7-2600, AI-ból meg csináltam egy kis tesztet. 300 vs 300 katoan a reptéren és a 30 FPS-ről lement 12 FPS-re. -
Gascan #29644 en ugy olvastam valahol - mar nem tudom hol - h Arma3 CPUbol is csak 1et hasznal -
Milyen CPU-d van és AI-ból mennyit bír el?(úgy hogy fele AI ellenséges és harcolnak) -
2000+ objektum után kezdett el laggolni és ez KIZÁRÓLAG CPU, MIVEL HARDVERES GYORSÍTÁST NEM TÁMOGAT AZ ARMA 3 ALPHA. Szvsz nem is olyan rossz.
-
Solt #29641 Hmmm... jól hangzik! :) -
Ez de jó lenne ha megcsinálnák A3-ban. -
JanáJ #29639 Én coop párti vagyok. -
-
akkor mindenki rád lő (főleg a melegek :D) -
Meztelen kell harcolni -
ai? Ugyanmár, nem ai ellen kell játszani :) -
JanáJ #29634 Szvsz ez nehézségi szint függő. DE az AI az mindig tudja. Pl. erdőben amiként lövöldözöl a lopott AK-val és már jönnek is rád mert hallják, hogy gaz imperialista vagy. -
Act of valor? -
sehonnan irl honnan tudnák? :)
vb-n volt is párszor hogy elkötöttek a srácok egy ellenséges járművet, és bementek az ellenséges vonal mögé. A csapatnak meg szóltak, hogy figyeljenek, mert ők ülnek benne. -
Sith #29631 Mondjuk az OFP óta idegesít ha beülök egy tankba pld (csak hogy teljesen zárt járművet mondjak) honnan a francból tudják hogy én vagyok benne..? -
úgyérzem ez ebbe a topikba passzol :)
-

Amúgy arra gondoltam, hogy az ellenfél sisakját már simán el lehet szedni, tehát ha még csak nem is poszt apokaliptikus egységekkel, de Görög/Amerikaival megoldható lenne
-
tpM #29628 Majd a Halál 50 órája modban. :D -
Jut eszembe, arma 3 ban már tök könnyen meglehetne csinálni ezt:
Ha lesz pár vállalkozó szellem a későbbiekben, amikor már teljes az A3, megcsinálhatnánk
-
JanáJ #29626 Ez veszélyes terep. :-) Elég érzékeny a koszra és a lőszerével is folyton szenvednek. Ellenben a kiegészítők miatt (nv, anpaq, optika, m203) szvsz a legjobb kombó. Még egy olyan ficsőr kéne rá, hogy a nintendó gombbal is lehessen hívni az erforszt.
-
rendben köszi!:) -
tpM #29624 Amúgy az M4-et miért utálják annyira, hogy ne legyen jó mindenféle kiegészítővel? -
JanáJ #29623 A jelenkori fegyvereknek és egységeknek én is örülök.
A Scarban én nem hinnék. M4 lesz 10 év múlva is. Amíg LGB megy a sárkunyhóra B1-ből, addig kit érdekel a baka karabélya. :-) -
Ezen a véleményen vagyok én is.
Az M4-ért meg gratuláció!
Én ezt az Alfának tudom be és remélem hogy több fegyver és jármű kerül be a javítások és a beta státusz alatt.
Bár ahogy nézem a modderek nem tétlenkednek és lassan de biztosan ismét a saját szájízük szerintire alakítják :) -
Fegyverekből sokat fogok áttenni, nekem se fekszenek az újak és szerintem a visszarúgás elég túlzott is lett. Másrészt én elképzelésem szerint közeljövőben még igencsak a Scarokat fogja használni az amerikai hadsereg. -
Azért ez elég jó dolog,mert én furcsállom az új részben a fegyvereket és örülnék ha visszakerülnének a megszokott normálisak.
Viszont a ToH heliknél leesett az állam! -
Igen arma 1 és arma 2 részéből is átlehet konvertálni dolgokat úgy ahogy könnyedén, kivéve az egységek, azoktól kifagy. A járművek, fegyverek és a szigetek működnek, leteszteltem.
oneal1: ahogy csinálok egy teljesen jól működő konvertálást arma 3 hoz kirakom armaholicra és belinkelem ide. -
JanáJ #29618 A komplet ami fegyveres erőknek nem ez a véleménye. :-)
.png)