35066
  • Solt
    Letiltottam minden feliratot, kiírást, szöveget... a rádiózásnak meg kb 25%-t értem, elég komoly kihívás így! :D

Most voltam a lezuhant helikopternél... nekifutottam vagy 5x mire sikerült! Elég komoly tűzharc volt, nagyon bejött! :)

Viszont azt nem értem, hogy a lövés hangok miért torzulnak el... :S

• Hogthar
    Nekem a következő beszélgetés rémlik ebből a küldetésből.
    -Itt vagyok a randevú pontnál merre vagytok?
    -Látod azt a nagy fehér épületet?
    -Igen
    -Na, nem abban.
    ...Mellette a régi épületben.
    Amikor ezt meghallottam kicsit elmosolyodtam.
  • Solt
    Tegnap belekóstoltam a kampányba... háááát... picit meglepődtem, hogy az elején a vezetőm nem akart megpusztulni... csak ment előre, lőttek rá minden irányból, az meg csak játszotta a Chuck Norris-t! :D Egy pillanatra azt hittem a BF3-t indítottam el! :D

Ettől eltekintve egyelőre tetszik... Elite fokozaton hála az égnek nagyon nehéz, ennyi kihagyás után alaposan megizzasztott! :) Nagy izgalmamban lőszer nélkül maradtam, és miután Chuck fiam aknára lépett, csak pislogtam, hogy hirtelen most mit is kéne csinálni! :D Vagy egy órán át mentem bokorról bokorra, mire elértem a randevú helyszínét... imádtam! :)
  • Solt
    Na a TV-k terén én nem nagyon vagyok képben, ebben inkább nem nyilatkoznék. :)
  • Gascan #30975
    azert kerdezem mert en pont most akarok TVt venni kb. 5-600 euro ertekben ... Panasonicnak vannak ISP paneles verzioi

neztem egy uzletben egy sima meg egy ISPs volt egymas mellett, a szinek szebbek voltak az ISPsen de nem tudtam eldondeni h ez csak helyi "trukk", maskent volt-e beallitva vagy tenyleg szebb

ugy erzem nemelyik TV szebb kepet mutat mint a valosag :)
  • Solt
    Ez volt régebben, de ma már nem így van. Plusz IPS-nél másképpen számolják a reakciót... ami IPS-nél 8ms, az kb egy 4ms-s TN panelnak felel meg.

Egy 23"-s IPS paneles DELL kb 50000.-Ft... ilyen ár mellett vétek TN paneles monitort venni. (szerintem)
  • Musicking
    X-fi-ből az xtreme audio-t nem szabad megvenni, mert az kamu x-fi.
    Az alternatív drivereket itt lehet megtalálni hozzá http://www.hardwareheaven.com/pax-drivers/
  • Musicking
    Egyedül a GOG kiadás tartalmazza a magyar nyelvet (ARMA 2 Combined Operations címmel fut). Ennek is a csak a sima Arma 2 része tartalmaz magyar feliratot.
    De hiába vettem meg az akciós GOG pack-ot alapból nem lehetett magyar nyelvra állítani a legális cd-kulccsal. Azt nem tudom hogy ez kinek köszönhető a lengyel webáruháznak vagy a Bohemia fejlesztőinek.
    Így tehát ki kellett cserélni az legális cd-kulcsomat egy generált magyar verzióhoz is jó kamu cd-kulcsra hogy válaszható legyen a magyar felirat is, persze ilyenkor a multiplayer opció ugrott. (ennek menetét nem részletezem mert egyeseknek warezolásnak tűnhet, pedig nem az csak a megvásárolt termékemet akartam teljesebbé tenni)
    A mostani akcióban beszerváltam a Steam-est is (a GOG-ot majd odaadom valamelyik rokonnak) de a steam esetén nem próbáltam ezt a trükköt, bár ott lehet indításnál is elhasalna a program.
    Külön magyar nyelvi fájlokról nem tudok, volt anno egy félbemaradt magyarítási projekt annál voltak plusz fájlok, de azt betöltésnél mod-ként húzta be a program.
  • Gascan #30971
    az IPS panel az nem inkabb photosphora valo? szebb szinek de lassab reakcio ...
  • tpM
  • Solt
    Hmmmm... most már hárommal szorzom...
  • tpM
    Csak aztán valami alak nehogy pont annyiszor rúgjon gyomorszájon egy setét sikátorban.
  • Solt
    :D :D

Utána nézek mennyit ér az most, oszt megszorzom kettővel...
  • tpM
    Mennyit kérsz érte?
  • tpM
    Nem engedek a csábításnak.
  • Solt
    Nekem van egy X-Fi elfekvőben...
  • tpM
    Na, én ezért nem merek hangkártyát venni. :D
  • Solt
    Örömmel hallom! :) Így, hogy most már van hasonlítási alapod, akkor látod, hogy nekem mi volt a nyűgöm vele! :)

A másik ilyen gonosz dolog az IPS paneles monitor, és az SSD... mikor megveszed, akkor jössz rá, hogy az eddigi életed szart sem ért! :D :D
  • TokraFan
    Sziasztok,

Megvettem Steam-en az összes ARMA részt, de mint látom, mivel itthon magyarul jelent meg, nincs hozzá külön magyarítás, a Steam pedig sajnos szokás szerint nem tartalmazza.
    Tudna valaki adni egy linket esetleg a magyar nyelvi fájlokhoz? Állítólag létezik, de guglival sehol nme találok rá.
  • beci43
    Tökéletesen működik.Január 3-án érkezett,azóta le sem lehet vakarni rólam.Igazad volt,eddig elvoltam nélküle,de mióta megvan átkozom magam hogy nem 4-5 éve vettem...remélem Te is hamarosan újra tudod élvezni!
  • Solt
    Még folyamatban van... :( Javítani ezeket nem lehet, vagy cserélik, vagy közlik velem, hogy haladjak tovább a halálnak a náthás nemi szervére... Ezen utóbbi esetben meglehetősen feszült állapot fog eluralkodni rajtam! :D

A tiéd milyen? Mond, hogy nem dadog úgy mint amit az enyémtől láttál... :)
  • beci43
    Szia Solt,TIR-ed hogy áll?Megjavították?
  • kingx
    Insurgency 2 amit atneveztek insurgency-re. Az erdeti insurgency pedig moder infantry combat lett a neve. Az erdeti egy ingyenes half-life2 mod. Szerintem a legjobb counter-strike jellegu mod ami valaha megjelent, termeszetesen azok kozul amiben nincs jarmu hasznalat. Ez a masodik resz viszont mar fizetos onallo jatek. De sajnos a valtozasok nem csak a grafikat erintettek, jatek maga is teljesen mas lett. Cod + battlefild kevereke lenne. Nekem a regi jobban tetszett. Persze meg igy is nagyon hangulatos. Tobbfele jatek mod van. Altalaban terulet vedo jelleguek.
  • Gascan #30956
    errol tudtok valamit? source enginere epulo taktikai lovolde, olyan red orchestra fele csak modernebb kornyezetben

• V43 1105
    Kösz father
  • Solt
    ITT érdeklődj, hátha. :)
  • V43 1105
    Nincs valakinek egy eladó óccó Arma3 kulcsa..? 1-1,5k-t szánnék a dologra max
  • JanáJ
    Egy heli AI-ja honnan tudja hogy mire lőjjön? Mert ha helivel cipelünk egy járművet, akkor az ellen harci helije a tankot lövi a levegőben a heli helyett.
  • rtfmZoli
    Ha IOS-re van meg, akkor igen :)
  • Solt
    Kell valakinek az ARMA Tactics?
  • Feró Flex
    Köszi Hog:O)
  • DancZer
    Egyelőre a dev-es verzióban elérhető és abban még lehetnek hibák. Inkább csak teszt jelleggel javasolják.
  • repvez
    1$ ért BIS játékok
    Ha valaki meg szeretné venni az elüzü részeket itt az alkalom rá.

Amugy az Uj kampányt ugy olvastam,mintha 21én akarták volna megjelentetni,hogyyhogy most már tölthető?
  • macleody
    Lófasz. Első lövés fejre, megroggyant. Második lövés fejre, nem történt semmi. Harmadiknál megdöglött.
  • Hogthar
    Tűrhető, voltak benne jó ötletek, és persze sok olyan küldetés van ahol bemutatják az újdonságokat.
    Arma 2 kampányánál sokkal jobb.
  • DancZer
    Az lemaradt, hogy le tudná valaki tesztelni és véleményezné?
  • DancZer
    A mai devbuild changelogja:
    Impacts of bullets cause soldiers to ragdoll a bit (flinch) even if they are fully absorbed by armor.
    tpM: látod, hogy nem kell nekem szenvedni vele :D :D
  • Feró Flex
    Az első része milyen lett?
  • Hogthar
    Megjött a 2. része a kampánynak.
  • Hogthar
    Na igen, bár ne felejtsük el, hogy sok tálib képzetlen a harcászatban, kb úgy képzelik el a rakétavetőt mint mi a quake 3 ban :D