35066
-
Solt #30979 Letiltottam minden feliratot, kiírást, szöveget... a rádiózásnak meg kb 25%-t értem, elég komoly kihívás így! :D
Most voltam a lezuhant helikopternél... nekifutottam vagy 5x mire sikerült! Elég komoly tűzharc volt, nagyon bejött! :)
Viszont azt nem értem, hogy a lövés hangok miért torzulnak el... :S
-
Nekem a következő beszélgetés rémlik ebből a küldetésből.
-Itt vagyok a randevú pontnál merre vagytok?
-Látod azt a nagy fehér épületet?
-Igen
-Na, nem abban.
...Mellette a régi épületben.
Amikor ezt meghallottam kicsit elmosolyodtam. -
Solt #30977 Tegnap belekóstoltam a kampányba... háááát... picit meglepődtem, hogy az elején a vezetőm nem akart megpusztulni... csak ment előre, lőttek rá minden irányból, az meg csak játszotta a Chuck Norris-t! :D Egy pillanatra azt hittem a BF3-t indítottam el! :D
Ettől eltekintve egyelőre tetszik... Elite fokozaton hála az égnek nagyon nehéz, ennyi kihagyás után alaposan megizzasztott! :) Nagy izgalmamban lőszer nélkül maradtam, és miután Chuck fiam aknára lépett, csak pislogtam, hogy hirtelen most mit is kéne csinálni! :D Vagy egy órán át mentem bokorról bokorra, mire elértem a randevú helyszínét... imádtam! :)
-
Solt #30976 Na a TV-k terén én nem nagyon vagyok képben, ebben inkább nem nyilatkoznék. :) -
Gascan #30975 azert kerdezem mert en pont most akarok TVt venni kb. 5-600 euro ertekben ... Panasonicnak vannak ISP paneles verzioi
neztem egy uzletben egy sima meg egy ISPs volt egymas mellett, a szinek szebbek voltak az ISPsen de nem tudtam eldondeni h ez csak helyi "trukk", maskent volt-e beallitva vagy tenyleg szebb
ugy erzem nemelyik TV szebb kepet mutat mint a valosag :) -
Solt #30974 Ez volt régebben, de ma már nem így van. Plusz IPS-nél másképpen számolják a reakciót... ami IPS-nél 8ms, az kb egy 4ms-s TN panelnak felel meg.
Egy 23"-s IPS paneles DELL kb 50000.-Ft... ilyen ár mellett vétek TN paneles monitort venni. (szerintem) -
Musicking #30973 X-fi-ből az xtreme audio-t nem szabad megvenni, mert az kamu x-fi.
Az alternatív drivereket itt lehet megtalálni hozzá http://www.hardwareheaven.com/pax-drivers/ -
Musicking #30972 Egyedül a GOG kiadás tartalmazza a magyar nyelvet (ARMA 2 Combined Operations címmel fut). Ennek is a csak a sima Arma 2 része tartalmaz magyar feliratot.
De hiába vettem meg az akciós GOG pack-ot alapból nem lehetett magyar nyelvra állítani a legális cd-kulccsal. Azt nem tudom hogy ez kinek köszönhető a lengyel webáruháznak vagy a Bohemia fejlesztőinek.
Így tehát ki kellett cserélni az legális cd-kulcsomat egy generált magyar verzióhoz is jó kamu cd-kulcsra hogy válaszható legyen a magyar felirat is, persze ilyenkor a multiplayer opció ugrott. (ennek menetét nem részletezem mert egyeseknek warezolásnak tűnhet, pedig nem az csak a megvásárolt termékemet akartam teljesebbé tenni)
A mostani akcióban beszerváltam a Steam-est is (a GOG-ot majd odaadom valamelyik rokonnak) de a steam esetén nem próbáltam ezt a trükköt, bár ott lehet indításnál is elhasalna a program.
Külön magyar nyelvi fájlokról nem tudok, volt anno egy félbemaradt magyarítási projekt annál voltak plusz fájlok, de azt betöltésnél mod-ként húzta be a program.
-
Gascan #30971 az IPS panel az nem inkabb photosphora valo? szebb szinek de lassab reakcio ... -
tpM #30970 

-
Solt #30969 Hmmmm... most már hárommal szorzom... -
tpM #30968 Csak aztán valami alak nehogy pont annyiszor rúgjon gyomorszájon egy setét sikátorban. 
-
Solt #30967 :D :D
Utána nézek mennyit ér az most, oszt megszorzom kettővel... -
tpM #30966 Mennyit kérsz érte? -
tpM #30965 Nem engedek a csábításnak. -
Solt #30964 Nekem van egy X-Fi elfekvőben...
-
tpM #30963 Na, én ezért nem merek hangkártyát venni. :D -
Solt #30962 Örömmel hallom! :) Így, hogy most már van hasonlítási alapod, akkor látod, hogy nekem mi volt a nyűgöm vele! :)
A másik ilyen gonosz dolog az IPS paneles monitor, és az SSD... mikor megveszed, akkor jössz rá, hogy az eddigi életed szart sem ért! :D :D -
TokraFan #30961 Sziasztok,
Megvettem Steam-en az összes ARMA részt, de mint látom, mivel itthon magyarul jelent meg, nincs hozzá külön magyarítás, a Steam pedig sajnos szokás szerint nem tartalmazza.
Tudna valaki adni egy linket esetleg a magyar nyelvi fájlokhoz? Állítólag létezik, de guglival sehol nme találok rá. -
beci43 #30960 Tökéletesen működik.Január 3-án érkezett,azóta le sem lehet vakarni rólam.Igazad volt,eddig elvoltam nélküle,de mióta megvan átkozom magam hogy nem 4-5 éve vettem...remélem Te is hamarosan újra tudod élvezni! -
Solt #30959 Még folyamatban van... :( Javítani ezeket nem lehet, vagy cserélik, vagy közlik velem, hogy haladjak tovább a halálnak a náthás nemi szervére... Ezen utóbbi esetben meglehetősen feszült állapot fog eluralkodni rajtam! :D
A tiéd milyen? Mond, hogy nem dadog úgy mint amit az enyémtől láttál... :) -
beci43 #30958 Szia Solt,TIR-ed hogy áll?Megjavították? -
kingx #30957 Insurgency 2 amit atneveztek insurgency-re. Az erdeti insurgency pedig moder infantry combat lett a neve. Az erdeti egy ingyenes half-life2 mod. Szerintem a legjobb counter-strike jellegu mod ami valaha megjelent, termeszetesen azok kozul amiben nincs jarmu hasznalat. Ez a masodik resz viszont mar fizetos onallo jatek. De sajnos a valtozasok nem csak a grafikat erintettek, jatek maga is teljesen mas lett. Cod + battlefild kevereke lenne. Nekem a regi jobban tetszett. Persze meg igy is nagyon hangulatos. Tobbfele jatek mod van. Altalaban terulet vedo jelleguek.
-
Gascan #30956 errol tudtok valamit? source enginere epulo taktikai lovolde, olyan red orchestra fele csak modernebb kornyezetben
-
Kösz father
-
Solt #30954 ITT érdeklődj, hátha. :) -
Nincs valakinek egy eladó óccó Arma3 kulcsa..? 1-1,5k-t szánnék a dologra max
-
JanáJ #30952 Egy heli AI-ja honnan tudja hogy mire lőjjön? Mert ha helivel cipelünk egy járművet, akkor az ellen harci helije a tankot lövi a levegőben a heli helyett. -
Ha IOS-re van meg, akkor igen :) -
Solt #30950 Kell valakinek az ARMA Tactics? -
Feró Flex #30949 Köszi Hog:O) -
Egyelőre a dev-es verzióban elérhető és abban még lehetnek hibák. Inkább csak teszt jelleggel javasolják. -
1$ ért BIS játékok
Ha valaki meg szeretné venni az elüzü részeket itt az alkalom rá.
Amugy az Uj kampányt ugy olvastam,mintha 21én akarták volna megjelentetni,hogyyhogy most már tölthető? -
Lófasz. Első lövés fejre, megroggyant. Második lövés fejre, nem történt semmi. Harmadiknál megdöglött. -
Tűrhető, voltak benne jó ötletek, és persze sok olyan küldetés van ahol bemutatják az újdonságokat.
Arma 2 kampányánál sokkal jobb. -
Az lemaradt, hogy le tudná valaki tesztelni és véleményezné? -
A mai devbuild changelogja:
Impacts of bullets cause soldiers to ragdoll a bit (flinch) even if they are fully absorbed by armor.
tpM: látod, hogy nem kell nekem szenvedni vele :D :D -
Feró Flex #30942 Az első része milyen lett? -
Megjött a 2. része a kampánynak. -
Na igen, bár ne felejtsük el, hogy sok tálib képzetlen a harcászatban, kb úgy képzelik el a rakétavetőt mint mi a quake 3 ban :D
.png)