35066
-
Solt #31059 Ő az...
Nekem a G930 és a Maximus VI Hero miatt okafogyottá vált szegény... :) -
Mesélj arról a hangkariról father... hamarosan eljön a fizetééésööööm.. :P -
Mindhez jár usb hangkártya, az elite mellé is. Alapból hagyományos csatlakozója van, de be lehet dugni ebbe az usb hagkártyába.
Persze van belőle usb-s változat is, de a v2 alapból nem ilyen. -
Ja hogy usb, azt a verzióját nem ismerem, én óvakodok az usb hangkeltőktől 
Alap V2 nagyon jó, arra pályázok én is egy ideje. -
az usb hangkártyával virtuális 7.1 :)
btw elég sok pro játékos használja a v2-t még mindig. -
De a v2 az csak stereo. Siberia elite igaz az kb 60k vagy Roccat Kave utóbbihoz nem árt 5.1 hangkártya. -
steelseries siberia v2 vagy siberia elite
Jack dugós alapból, de adnak mellé usb hangkártyát, ami jó minőségű hangot ad neked. -
Solt #31052 Ne magyarázz... arról volt szó, hogy még nem tudod mi lesz, laptop, vagy valami mini PC... :) -
tpM #31051 Látom a végéig nem sikerült eljutnod. :P -
Solt #31050 Az én X-Fi Gamer hangkártyámat viheted pár ezresért... -
tpM #31049 Na gyermekeim,
Még október tájékán volt, hogy egy egész oldalt telespameltetek az 5.1-es fülesekről szóló litániákkal. Most egy kicsit vissza szeretnék kanyarodni a témához.
Szeretnék venni egy jó kis fülest, de sajnos nem értek annyira a dologhoz, és teljesen összezavart amit itt a múltkor az analóg meg digitális 5.1-ről beszéltetek. Nekem sima alaplapi hangkártyám van (az nem hangkártya, csak beépített hang-interfész, tudom), nem tudom, ez szűkíti-e a kört valamennyire, úgy értve, hogy mondjuk x y fülesnek külön hangkártya kell, mert beszéltetek itt arról, hogy a különálló kis hangszórók más-más jackből kapják az infót, és ez eléggé elbizonytalanított a témában. Hamarosan laptopra kell váltanom utazás meg külföldön való pöcsölés végett, szóval az, hogy veszek egy külön hangkártyát, ki van zárva. Logitech G430-on gondolkodtam, aztán ráleltem erre a Roccat Kave-re amit még Hogthat ajánlott a múltkor... -
Solt #31048
-
✓
-
Solt #31046 No megvan mi a NYŰG nálam a hangokkal... valami gond van a 7.1-s hangzással! Szavazattok rá Urak, hátha előbb javítják... -
Hali!
OFF/Warez itt játszik?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
mert nekem olyan gondom van hogy az utolsó update (Update7 vagy 1.10-es patch) után amikor LAN-Fix (crackelése) után a "Steam2WrapperLauncher.exe" vel indítom, hogy működjön a MP (LAN) része de a modok eltűnnek.. Ezelőtti updattel meg működött..
Remélem tudtok segíteni..
-
Totoo #31044 Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy hogyan tudnák belevarázsolni a játékba egy Abrams tankot??? Próbáltam már az All in Arma módot, nem működött, nézegettem neten, de nem csinálták meg külön hozzá.
Légyszi valaki, valami mentő ötletet:D
ÜDv. Totoo -
Próbáljátok teszteljétek ezt a sérülés mod-ot légyszi...
Link -
tpM #31042 Ember, próbáld ki ezt. Csodaszer. -
Tesztelgettem arma 3 ban az ait és végül is megfogalmazódott bennem miért is csalódás egyenlőre az arma 3 számomra.
Többször találkoztam például olyan helyzettel, hogy elkezdtem lőni az ait miközben féloldalasan vagy háttal állt esetleg feküdt, reflexből rám fordult és azonnal megölt.
Ismeri mindenki a hitbox rendszert 2 fejlövés vagy 3-4 kell testre, ráadásul a fegyver visszarúgását is megnövelték annyira, hogy 300 métertől ne tudj egymás után leadni 2 pontos lövést, oké hogy belemennek részletesebben a páncél védelembe, de első sorban az ai viselkedésén kellett volna változtatni mert, 300 méterről sorozatból lead 2 fejest szerint nem oké, hozzáteszem én örülök ha álló katonának leadok 2 pontos lövést egymás után fejre, úgy, hogy már van jó 7 éves tapasztalatom arma játékok terén.
Arma 2 ben is szívás volt az ai reakciója egykét helyzetben, de ott ha kijátszottad letudtad lőni 1 lövésből, itt viszont még erre is rátettek egy lapáttal, így azt kell mondjam ai ellen jelenleg játszhatatlan, nincsenek élvezetes harcok.
sajnálom mert én személy szerint a 2 részét nagyon szerettem és hittem benne hogy rosszabb már nem lehet, tévedtem és remélem egyszer észhez térnek a bis srácok, rájönnek hogy mit érdemes fejleszteni, vagy ha valamit fejlesztenek ahhoz milyen részletekre is ki kell térni ahhoz hogy játszható legyen. -
Gascan #31040 terkep nelkul is sikerult megtalalnom hova kell menni :) -
Gascan #31039 megoldottam meg az ejjel ... igy tizenpar ev OF meg Armazas utan rajottem h a terkepnek egy slotja van az inventoryban, nekem meg eddig nem ott volt :)
-
Gascan #31038 terkepet mar szereztem de mikor elohivom azt irja ki h nincs terkep :) -
Elindulsz neki a hegynek onnan látni fogsz egy szétlőtt várost.
Bemész és a hullák közt kutakodsz, találsz fegyvert és térkép is lesz valakinél, ahogy megvan a térkép, közli a parancsnok a koordinátákat hová kell eljutnod.
De figyelj mert a városban vannak ellenséget és pisztollyal 3 fejlövés szóval érdemes lopakodni. -
Gascan #31036 a kampany 2. reszenek elso kuldeteseben hova kell menni h talalkozzunk valakivel? :) -
kösz, már lassan kezdünk rájönni -
Lerakod a többi emberkét, átkapcsolsz groupra és magadra húzod őket. Ha össze vannak kötve veled egy vonallal akkor irányíthatóak. -
tpM #31033 Nem értem pontosan a problémát. Mikor a küldetést csinálod, a játszatónak szánt katonáknál "playable"-t állítasz be (nincs most előttem, de asszem a "Control" rész alatt) és ennyi. -
Nem tudjátok mi lehet az oka,hogy csak egy 6 fős szakaszt enged berakni coop küldetésbe? Enged lerakni több embert is, de azok nem irányíthatóak.
Arma 2 -
Musicking #31031 Ez az egész a profitról szól, a dayz-vel nagyobb közösséget fognak meg maguknak akik akkor sem fognak zúgolódni, ha ugyanilyen bughalmaz lesz mint amilyen jelenleg.
Ameddig nincs konkurencia addig ez lesz a helyzet, tök ugyanaz mint a DCS esetében.
A BIS supportja egy nagy kula,részükről ennyi történet "megvetted, akkor így jártál".
-
JanáJ #31030 Ott a pont. Picit benéztem. Megjelenés dátuma: 12 Szept 2013 -
Az ArmA3-at már rég kiadták teljes verzióba. Tehát kész terméknek számít, nem alfa/béta verzió.
A kampányt nem adták ki még teljese egészében, azt patchek vagy ingyenes DLC-k formájában ígérték és az előbbit kapjuk. -
JanáJ #31028 no offense, de az Arma 3 miért lenne kész termék? Asszem még bétában sincs. -
TokraFan #31027 Thanks, akkor marad angol... -
TokraFan #31026 Sok esze van a gyereknek, hogy éjszaka demózza a modot...Alig látni valamit. -
dayz -> alpha (év végéig nem lép beta státuszba állítólag, szóval még akkor sem lesz kész)
arma 3 -> késztermék
Összehasonlítani ezek alapján nincs sok értelme. Bár van egy olyan érzésem, hogy mire beta lesz a dayz túlszárnyalja majd az armát... -
Hát szarból nem lehet várat épiteni kérem :) -
JanáJ #31023 CSak hogy megnyugodjatok a Day Z az Arma 3-hoz képest is bughalom. :-) -
tpM #31022 Meg ilyen mellény: (normális átütés fizika úgyis van már, simán meg lehetne oldani)
-
Solt #31021 Én arra gondoltam, hogy legnehezebb fokozaton nem zavarna, ha ilyen lenne az A3-ban! :) -
Látom nem vagy képben, ezek az alap bállítás mellet vannak. Ha rossz vércsoportból pótolsz vért akkor meghalsz vérfertőzésben, ezért célszerű saját vért leszívni itt ott vagy vérátömlesztés előtt csekkolni, hogy egyforma-e. Ezekután gondolod, hogy pont a sebzést ne csinálnák meg rendesen? Nemhinném! :D
.png)